ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י wolf89, ‏1/6/07.

1. TheLane Member

אני כבר הרבה זמן חושד שאבי מלר מקבל הוראות "מלמעלה" בכל הקשור בתגובות שלו לגבי צ'לסי "של גרנט". הוא עיתונאי מעולה ופרשן שעומד head and shoulders מעל עמיתיו, אבל הוא הוציא כמה הצהרות מוזרות ביותר לגבי צ'לסי בשבועות האחרונים.

2. XabiAlonso Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    רק שלצערי, אני לא רואה את ליברפול מנצחת היום...

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים . למרות שכל הזמן אומרים (וצודקים) שהליגה הרבה יותר חשובה , תמיד משחקי הנוקאאוט מוציאים רגשות אחרים . רגשות כמו שאוהדי צ'לסי ויונייטד הרגישו בשבת , וזה כמובן מחזה נדיר כשזה קורה בליגה סדירה .

דרך אגב , לפני כמה שבועות כתבתי כאן שטורס נולד לליברפול ושיש לי הרגשה שהוא יישאר אצלנו עד סוף הקריירה (בעזרת ה'). מסתבר שהוא חושב כמוני :

"I hope so," Torres - who will be charged with the vital task of ending Liverpool's eight-game goal drought at Stamford Bridge - told LFC TV when asked if he would like to remain a Liverpool player for the rest of his career.

"I feel very confident here. If we can win trophies, then much better. This is my team, my city and Anfield is my pitch. I feel very good."

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. Cup of Tea Liverpool, UK

לכל האוהדים שהם לא של ליברפול שבאים לכתוב פה בפורום כדי לרקוד על הדם בכל הקשור למשחק של אתמול- אין תגובה!

(לפחות הבקענו בברידג')

5. Red Left Winger Member

אגב אני סופית יכול להגיד שאכלתי כובע ענק בדמותו של פרננדו טורס.

בתחילת העונה ניבאתי לו עונת פתיחה לא רעה בפרמיירליג אבל גם לא מזהירה במיוחד. אמרתי שהוא יבקיע לא יותר מ10-15 שערים.

הוא ענה לי עם עונה מצויינת, פשוט מצויינת ואני מפזר עכשיו קצת מלח על הכובע כדי שיהיה לזה טיפה טעם.

נקווה שככה זה ישאר ורק הוא וסטיבי ישחקו אצלכם כדורגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

אגב, אני בתור אוהד כדורגל אנגלי העדפתי אתכם בגמר.
    אין דבר מרגש וקלאסי יותר מאשר גמר של יונייטד-ליברפול!
    חבל!

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/08
  6. wolf89 Member

גם אני אוהב אותך מקס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.liverpoolfc.tv/interact/results/morevotes.htm

הצבעות לתארים פנימיים של השחקנים שלנו העונה ... הצביעו והשפיעו .

מבחינתי ללא ספק טורס המצטיין של העונה , רמה אחת מעל כולם (כן , גם מעל סטיבי ג'י) . רק שיישאר .
    בתואר כמו BEST MIDFIELDER מבחינתי זה מסצ'ראנו כשהוא מנצח את ג'רארד על חודה של אצבע . עונה כמעט מושלמת(היה את האדום המטומטם ההוא) של הארגנטינאי .

בדירוג העונה שלנו ההצבעה שלי הייתה 6 . כשלון מוחלט (שוב ...) בפרמיירליג , ההדחה אתמול , ובעקרון פשוט עונה בינונית מאוד .

8. SkiMan Member

האם אתם חושבים שבניטז צריך להמשיך?

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה קשה . מצד אחד , הוא נכשל בליגה , התואר בעצם שאני ו99% מאוהדי ליברפול חושקים בו יותר מכל , ובשתי העונות האחרונות הוא נכשל בכלל בכל המסגרות , ומהצד השני אני חושב שהקבוצה תתפרק בלעדיו . הקבוצה הזאת בנויה כל כך בצלמו , כל כך בדמותו , שאני מאוד מפחד אם יפטרו אותו . אבל אם זה יביא אליפות - אני בעד .

בשורה התחתונה - לדעתי הוא לא צריך להמשיך . אני לא אומר את זה בלב שלם , אבל זה הצעד הכי מתבקש .

10. King Kenny Member

אני כבר כמה חודשים טוען שבניטז צריך ללכת בסיום העונה הזאת.
    הוא מנהל משחק גרוע מאוד, חילופים נוראיים וזה עוד במקרה הטוב, לפעמים אפילו חילופים אין. כל העונה הוא העדיף אחרים על פני קראוץ', במחצית הראשונה של העונה היה זה וורונין האפס שהועדף על פניו של קראוץ' ובמחצית השניה של העוונה קויט כל פעם שמשחק מראה למה הוא לא צריך להיות על הדשא.
    וכמובן שיש את הרוטציות המעצבנות שלו.

רפא בניטז עם כל הכבוד אליו (ויש כבוד) פשוט לא מתאים להוליך את ליברפול לאליפות אנגליה שזה התואר הכי חשוב, יותר מכל צ'מפיונס ליג.

11. רמי Member

בדיוק בגלל זה הוא צריך לעוף מהקבוצה הזו. מילא אותה בכל כך הרבה שחקנים בינוניים שנאמנים לו כי אף קבוצה בסדר גודל הזה לא הייתה לוקחת אותם. כמובן שאפשר להתווכח אם הם בנוניים או לא אבל לטעמי מבחן התוצאה אומר הכל, התואר שבאמת ליברפול הייתה צריכה לאיים עליו משום מה לא הרגיש מאיום על ידה, והיא נזכרה לשחק אחד לשבועיים בערך באלופות ( וגם שם היא עלתה בצורה קצת, איך נאמר, מוזרה.. אבל זה דיון אחר לגמרי).

מדיניות הרכש שלו ברובה הייתה מזעזעת - עד ינואר הוא לא שם לב שיש לו 3 בלמים בקבוצה כשאחד מהם (הופייה) רץ כמו צב?. וזה עוד לפני הפציעה של אגר.

עוד נקודה שאני פשוט לא מבין זה הצבתו של קאוט כקשר. פשוט כשלון כל כך גדול בעמדה הזו, אין לו מהירות, אין לא טכניקה לקשר באגף. הוא חלוץ משלים ולא יותר מזה. בשביל מה הובא באבל אם לא בשביל זה? ואם בניון בכושר סביר אז גם הוא עדיף, ויש גם פנאנט שלפחות יודע לרוץ ולבעוט מרחוק משהו שקאוט לא עשה מעולם כי הוא פשוט חיייב לדחוף כדורים מרחבת ה5 אחרת אין מצב שהוא כובש

בניטז לקח את הכדורגל של ליברפול לרמה כל כך אפורה, כל כך מזעזעת. מול צ'לסי שבמחצית השניה הקבוצה הייתה צריכה לטרוף את המגרש הכל נראה כל כך איטי, כבוי, לא זז, אין דמיון - טוב בעצם ככה זה כשיש את מסצ'רנו בהרכב שחצי מהכדורים עברו דרכו והוא משום מה החליט שהוא יודע למסור כדורים ארוכים.

לא באמת חסרים מאמנים שיכולים להוציא מהנגריה של הספרדי משחק הרבה יותר טוב עם תוצאות יותר טובות.

12. D.Irwin Member

רמי, טענותייך מוצדקות ולא רק את חושב ככה ואומר את זה, מדיניות הרכש היא משהו שרק העונה החלה להשתנות עם הבאתו של טורס, אבל אני לא מצפה מבניטז להמשיך להביא שחקנים ברמה הזאת.

בהקשר של קויט, אני מאמין שבתור חלוץ הוא מספיק טוב לרוטציה, וגם זה תלוי באיזה חלוצים יבואו ויילכו, הצבתו באגף היא בהחלט לא ברמה הנדרשת אבל אני מניח שהוא רצה אותו בעיקרון מן חלוץ אגף אבל יש לו יותר מדי הגנה לעשות ולכן את רוב ההתקפות הוא מתחיל כשחקן אגף לכל דבר ואז ההצבה הזאת מתבזבזת באמת.

13. קינג לדלי Member

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגדול אני מסכים איתך , אבל דווקא על מסצ'ראנו נטפלת ? שחקן מצוין שנותן עונה מצוינת . רכישה טובה מאוד של בניטז .

גארת' בארי ... אני באמת לא מבין את הצעד הזה . כל שנה , כל שנה אותו סיפור עם הספרדי המעצבן הזה , לא מתחיל אפילו יוני והוא מתחיל שוב לקנות קשרי אמצע , דווקא העמדה הכי מגוונת וטובה שלנו , פשוט לא יאומן . לא שאני ממעיט בערכו , אבל זאת העמדה האחרונה שאנחנו צריכים בה חיזוק . לוקאס ופלסי הצעירים שנראים מאוד מבטיחים , מסצ'ראנו הגרזן , צ'אבי אלונסו שאמנם בעונה לא טובה אבל טוב מספיק בשביל להמשיך , וכמובן סטיבי ג'י . צריך יותר ?

15. Dimitar Berbatov Member

בניטז ממשיך לעשות את כל הטעויות האפשריות.
    גארת' בארי? מלבד העובדה שהוא לא שווה את ה-10 מיליון פאונד שליברפול מתכוונת להוציא אליו, הוא לטעמי לא מתאים לקבוצה כמו ליברפול. הוא שחקן נהדר, אבל לקבוצות בסדר הגודל של הוילה - מקומות 5-7. ומה בדיוק ראפא מתכוון לעשות עם כל-כך הרבה קשרים? אולי להסית את ג'רארד ימינה, אולי לשחק עם בארי מגן שמאלי?
    במקום לחזק את העמדות הנחוצות בשבילם (חלוץ ליד טורס, ווינגר, מגן שמאלי), ליברפול מבזבזת כסף על שחקן שלא נחוץ לה.