ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י wolf89, ‏1/6/07.

1. אבו Member

סליחה, בקיץ ליברפול לא הוציאה כסף?
    להזכיר לך את ההון תועפות שהיא הוציאה על הבחור בחתימה שלך?

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה , שוב ? ממש אין לי כוח להתחיל שוב בחישובים המיותרים אבל בסוף הקיץ המינוס בחשבון ההעברות היה על 7 מיליון ליש"ט . בשורה התחתונה , את הכסף לבחור מהחתימה שלי ולכל השאר השגנו ממכירות של שחקנים אחרים .

3. Cup of Tea Liverpool, UK

וגם השנה יש לא מעט שחקנים שאפשר למכור כגון: ריסה, קיואל, אולי פינאן, וורונין, קרסון, פנאנט, אולי אפילו אלונסו ועוד מועמדים שלא צריכים לעזוב כמו קראוץ'..

ומהכסף הזה אם תוסיפו עוד 20 מיליון פאונד מה שיצא בערך 48 מיליון. אפשר להביא את אשלי יאנג, מיקה ריצ'ארדס וסטיבן דייויס (מריינג'רס- הרשים מאוד העונה).

והסגל יהיה: ריינה, יטנדייה, ריצ'ארדס, ארבלואה, אאורליו, אינסואה, קראגר, אגר, סקרטל, הופייה, הובס, משארנו, לוקאס, דייויס, פלסיס, ג'רארד, בניון, קאוט, באבל, יאנג, טורס, קראוץ', נמת'. (ואם מוכרים את קראוץ' אפשר גם להביא את מריו גומז משטוטגארט ב10-12 מיל')

ואת ה-20 מיליון שהבעלים הוסיפו יכסה הרכש בכסף מ-אליפות/צ'מפיונס+גביע או שניים.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/5/08
  4. elidr1 Member

אני מאוד בספק אם הוצאתם 7 מיליון ליש"ט נטו על רכש. טורס עלה בין 25 ל-30 מיליון ליש"ט, מצסראנו עלה עוד כ-17 מיליון ליש"ט וסקראל כ-7 מיליון ליש"ט+עוד כמה רכישות. אתה רוצה להגיד לי שמכרתם שחקנים בלפחות 50 מיליון ליש"ט?

*כל המחירים על פי זכרוני האישי בלבד.

5. Strawberry Fields Member

טורס = 20 מיליון פאונד
    בניון = 5 מיליון פאונד
    לוקאס = 5 מיליון פאונד
    מסצ'ראנו = 17 מיליון פאונד
    באבל = 11 מיליון פאונד
    סקרטל = 6 מיליון פאונד
    --------------------------
    סה"כ: 54 מיליון פאונד

גארסיה = 4 מיליון פאונד
    סיסה = 7 מיליון פאונד
    גונזאלס = 3.5 מיליון פאונד
    בלאמי = 7.5 מיליון פאונד
    סיסוקו = 8 מיליון פאונד
    ------------------------
    סה"כ: 30 מיליון פאונד

סה"כ הוצאה: 24 מיליון פאונד.

לא בדיוק שונה מתקציבים קודמים שעמדו לרשות לליברפול בתקופת מורס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/5/08
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר ראשון , שים לב שכתבתי בקיץ , אז הקטע על סקרטל לא רלוונטי . הנה המחירים לפי ויקיפדיה (זה המקום היחיד שמצאתי בו רשימה מפורטת של הכל , לא מתייחב שזה הכל נכון ב100%):

שחקנים שבאו :
    טורס - 20.5 מיליון ליש"ט
    בניון - 4 מיליון ליש"ט
    באבל - 11.5 מיליון ליש"ט
    לוקאס - 6 מיליון ליש"ט
    איטנג'ה - 1.4 מיליון ליש"ט
    לטו - 1.8 מיליון ליש"ט

סה"כ = 45 מיליון ליש"ט (עיגלתי)

שחקנים שעזבו :
    לואיס גרסיה ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ) - 6 מיליון ליש"ט
    מארק גונזאלס - 4 מיליון ליש"ט
    קרייג בלאמי - 7.5 מיליון ליש"ט
    סיסה - 6 מיליון ליש"ט
    פאלטה - 1.2 מיליון ליש"ט
    סינמה פונגול - 2.7 מיליון ליש"ט

סה"כ = 27 מיליון ליש"ט

טעות שלי בקשר לחישוב הראשוני , אני פשוט זכרתי שזה היה 7 , מסתבר שזה היה "טיפה" יותר .

למרות שכל זה בכלל לא רלוונטי לתגובה הראשונה שלי בעניין , זה לא קשור לכמה הוצאנו בשנה שעברה , זה קשור למצב הסגל . הסגל שלנו לא מספיק חזק , וכן , צריך להשקיע שוב בקיץ בשביל להביא שחקנים איכותיים . הסגל שלנו ללא ספק התחזק מהשנה שעברה , ורואים את זה גם בתוצאות בליגה ( אמנם עדיין 11 נק' מהאלופה , אבל זה שיפור של 10 נק' מהשנה שעברה) .

liverpoolfc8
    מעבר לזה שכל ההודעה שלך פיקציונית לגמרי , מי זה יטנדייה ?

7. avdz7 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    השוער השני, לא?

8. elidr1 Member

זה בסדר, אני שמתי לב שכתבת לגבי הקיץ. אבל התייחסות שלך לגבי הוצאות רכש רק בקיץ ולא גם לגבי ינואר, היא לדעתי מעוותת את המציאות. מפני שהוצאתם בינואר עוד כ-25 מיליון ליש"ט, מה שגורם לעיוות הנתונים לגבי הוצאות הרכש שלכם במשך כל העונה הזאת.

9. wolf89 Member

סקאוזר טומי,
    כוונתו של ליברפול FC 8 ביטנדייה הייתה השוער השני, צ'רלס איטנג'ה.

היו דיבורים על הצעה של שחקן + סכום כלשהו כך שהסך הכולל שלהם יהיו 10 מיליון פאונד בעבור גארת' בארי. יחד עם זאת שבארי סירב לחוזה חדש ומשודרג בוילה שישאיר אותו עוד יותר זמן.
    בתמורה, אוניל העלה את מחירו של בארי ל-18 מיליון פאונד. טירוף.

10. אבו Member

נו סקאוזר, רואה שהוצאתם לא מעט?
    היקס אומנם חלאה אבל בהבטחה שלו לגבי רכש הוא דווקא עמד.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי אתה צודק , אבל כמו שסטיבי ג'י אמר בקטע שהבאתי - חיזוק בינואר זה מאוחר מדי . בשנים האחרונות אנחנו כבר בדצמבר מאבדים כל סיכוי לאליפות .

ובקשר לבארי ... 18 מיליון פאונד ? אין מצב . אני פשוט לא מאמין שבניטז יהיה עד כדי כך דביל להוציא כזה סכום על העמדה הכי מלאה וטובה אצלנו .

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/08
  12. אבו Member

ועל שחקן שאני בספק גדול עד כמה הוא באמת יכול להשתלב ברמות הגבוהות, למרות מספר ההופעות(מספרים חד ספרתיים) הטובות במדי נבחרת אנגליה.
    גארת' בארי הוא שחקן טוב לאסטון וילה, ושחקן ממוצע לרמות הגבוהות, זו דעתי.

13. Cup of Tea Liverpool, UK

אם גארת' בארי שווה 18 מיליון אז קראוץ' שווה 25 מיליון וטורס שווה 50 מיליון (במקרה הרע).
    גם אם ריאל תמכור את כל מרכז הקישור שלה היא לא תהיה ממש פראיירית לקנות את בארי ב-18 מיליון (כשקבוצה מוציאה 28 מיליון על בלם עם כישרון(פפה), גם לא משהו גדול וגם לא מוכח אז כן, היא פראיירית)!
    בארי לא שווה יותר מ9.5-10 מיליון ואם השוק היה קצת יותר מציאותי ולא טופ4 ושאר הליגה (לא שאני מתנגד) אז הוא היה שווה אפילו 5.5-6 מיליון. אם המחיר של בארי עובר את ה-10 מיליון כבר יותר טוב לקנות את Steven Davis מפולהאם שמושאל לריינג'רס והרשים מאוד העונה בעיקר בזכות היכולת והאופי שלו שמזכיר קצת את סטיבן ג'רארד... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

ואגב Scouser Tommy- בצרפתית אין G/J ככה שמבטאים את השם שלו יטנדייה (Itandje) אבל מה זה משנה יכול להיות שבקיץ הוא עוזב ודייויד מרטין יהיה השוער המחליף (בכל מקרה עוד כמה שנים Bouzanisמהנוער כבר יהיה מוכן להיות מחליף של ריינה ובסופו של דבר יחליף את ריינה).

14. mrwhat Member

הרבה זמן לא הייתיפה וכבר אתם רצים למכור את כל הסגל?
    למכור את פננט? _לפי דעתי_, אי אפשר למכור שחקן כזה, הוא שיחק בקושי חודשיים וכשהוא שיחק לפני הפציעה הוא שיחק מצויין, וסיים את העונה הקודמת בצורה פנטסטית. אצל מאמן שיודע להוציא מהווינגרים את המיטב, פננט יהיה פשוט מעולה! רק חבל שבניטז לא מאמן כזה.
    את אלונסו לא הייתי מוכר בעד שום הון שבועלם, נכון הוא פצוע, נכון שקשה לו לחזור לעצמו, אבל מפה ועד מכירה של שחקן כזה? תעשו לי טובה, אחד הקשרים האמצעים הטובים בעולם כשהוא במיטבו.
    קיואל הוא גבולי, כשהוא נפצע אז הוא אוהב להפצע לכל הקרירה, אבל שהוא משחק אנחנו רואים כמה שחקן עם טכניקה יכול לתרום למשחק שהמקובע והשבלוני של ליברפול, יחד עם זאת הוא תמיד משחק טוב.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיואל זה שחקן שצריך להעיף ומיד . אין מה לעשות , שחקנים כאלה שנפצעים כל הזמן הם פשוט מיותרים . את פנאנט צריך להשאיר , לדעתי הוא יכול להיות שחקן רוטציה יותר מטוב . אנשים באמת שוכחים שהוא היה בין הטובים בקבוצה שנה שעברה , ואולי המצטיין בגמר הארור .

liverpoolfc8
    שוב אתה מדבר באוויר , חוץ מבפוטבול מנג'ר אתה ראית את דין בוזאניס שאתה יכול בכלל לדבר ככה ?

ואני מצטער אבל אני חוזר לאוף טופיק ,
    בקשר לחברך "יטנדייה" , אז מצטער לאכזב אותך , ITANDJE זה לא שם צרפתי מלכתחילה , ובכלל כאחד שכל המשפחה שלו דוברת צרפתית שוטפת , יש גם יש ג'ה בצרפתית .