ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י wolf89, ‏1/6/07.

1. REAL MADRID Member

עוד יומיים גמר הצ'מפיונס והכותרת עוסקת בחצי הגמר מול צ'לסי. הגיע הזמן לעשות עדכון קל לא?

2. Dakir Member

בתגובה לוויכוח הסוער על השם של השוער הצרפתי, פעם שמעתי איזשהו שדר בערוץ הספורט, לא סגור על מי זה היה קורא לשוער איטנז'. אין לי מושג אם הוא צודק או לא, אני מניח שכן לפחות.

3. Gnus Avenue Member

:aa1: פיליפ דגן חתם בליברפול בלם בינוני פלוס לא יותר מזה

4. A. Arshavin Member

תשתדל לשים קישור פעם הבאה, הפעם אני אוסיף.

My Webpage

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לטעמי רכישה טובה , למרות שאני לא מכיר לגמרי את השחקן , אני מניח שהוא יבוא כגיבוי לארבלואה הנהדר בעמדת המגן הימני ואם זה בחינם אז מה טוב . וזה גם כנראה מה שיסלול את דרכו של פינאן החוצה מהמועדון .

6. Strawberry Fields Member

בפעם הבאה שאתה מביע דעה על שחקן לפחות תטרח לדעת שהוא לא בלם אלא מגן ימני.

7. Dakir Member

ועוד באיזו נחרצות להגיד את זה.

אני חושב שזה מהלך די תמוה של רפא.
    לא מביאים לארבלואה,שחקן בן 24, מחליף באותו גיל (נכון?) וגם לא אחד שייאבק איתו על חולצת ההרכב. בטח לא אם זה שחקן שבא רק או במיוחד בגלל היכולות ההתקפיות שלו, ושחקן שבילה המון זמן בפציעות בעונה שעברה והיה שחקן אחד מתוך הגנה גרועה בבונדסליגה.
    קצת קשה לי להבין את זה, גם אם זו רכישה בחינם, אם הוא יסתבר כשחקן גרוע שלא מצליח להסתגל לליגה אנחנו סתם ניתקע עם תשלומי משכורת ונהיה חייבים לשתף אותו מתישהו ולסבול.מה גם שזה מעפיל על סיכוייו של ארבלואה להשתפר ולהתפתח עוד יותר למגן שהוא באמת מגן ברמה עולמית, כי אלבארו לדעתי ממש קרוב לזה והוא צריך רק קצת יותר תמיכה מרפא ולשפר מעט את היכולות ההתקפיות שלו באמצעות אימונים.

בכל מקרה,גם אם זו החלטה תמוהה לדעתי, אני לא אפסול את דגן הזה כמובן ומקווה שיצליח בקבוצה.
    רפא הוכיח את עצמו עד עכשיו עם שחקני הגנה אירופאיים זולים.

נערך לאחרונה ב: ‏21/5/08
  8. Strawberry Fields Member

קצת קשה לי להבין אוהדים שקוטלים מעבר של שחקנים חדשים לקבוצה עוד לפני שהם ראו אותם משחקים דקה אחת במדי הקבוצה (או בנבחרת) לכן אני לא אתייחס בכלל לתוכן ההודעה.
    בתקווה שהוא יהיה מספיק כשיר תוכל לראות אותו משחק במדי שוויץ ביורו הקרוב ואז (אולי) תוכל לשפוט אותו.

9. Dakir Member

כדאי שדווקא כן תתייחס לתוכן ההודעה כדי שתעזור לך להבין טוב יותר למה התכוונתי.

אני רושם משפט כמו:"בכל מקרה,גם אם זו החלטה תמוהה לדעתי, אני לא אפסול את דגן הזה כמובן ומקווה שיצליח בקבוצה."
    ואתה אומר שאני קוטל אותו? טוב... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

10. Strawberry Fields Member

אם לא התייחסתי זה לא אומר שלא קראתי.

זה שאתה מקווה שדגן יצליח בקבוצה זה יפה אבל כל אוהד ליברפול מקווה שהוא יצליח כי אז הוא עשוי לתרום להצלחת הקבוצה כך זה די טבעי, אבל....

א. אם הוא שיחק רק 10 משחקים בעונה שעברה בליגה אז מידת האשמה שלו די קטנה.
    ב. גם אורליו שיש לו "מחלת פציעות" הגיע לליברפול בחינם והוא פחות או יותר בגיל של ריסה.
    ג. ארבלואה טוב יותר הגנתית מהתקפית ועם דגן זה הפוך.
    רפא כנראה (אם לדגן לא יהיו יותר מדי בעיות בריאותיות) ישתמש בדגן נגד קבוצות חלשות
    ובארבלואה נגד חזקות - רוטציה! אף שחקן לא יכול לשחק 60 משחקים מלאים בעונה.
    ד. הוא בא בחינם כדי לפנות משאבים כלכליים (שהם גם ככה דלים לעומת יונייטד, צ'לסי, ארסנל)
    למען חיזוק עמדות יותר חשובות כמו מגן שמאלי, קשר שמאלי, קשר ימני ואם קראוץ' עוזב אז גם חלוץ.
    ה. אם אתה כבר מחשב את תשלומי השכר שלו וחושש שהוא יהיה פלופ אז אתה לא באמת נותן לו להנות מהספק.
    ו. כל שחקן שמגיע לקבוצה חדשה בין אם זה מהפרמייליג או כל ליגה אחרת יכול לא להתאים/להתסגל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/5/08
  11. Dakir Member

אני אתייחס רק לסעיף ב' כי עם שאר הפוסט שלך אני מסכים.
    רק חסר לנו שדגן יתברר כאאוורליו ימני וארבלואה יירד ביכולותיו ויהפוך לריסה ימני.

עדיין לא הבנתי מה הקשר בין מה שכתבתי לבין קטילה של דגן.

12. A. Arshavin Member

בלם חדש לסגל?

ע"פ הדיווחים באיטליה, ליברפול ככל הנראה תרכוש את מגנה השמאלי של אודינזה, אנדראה דוסנה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/5/08
  13. Dakir Member

הוא מגן שמאלי.

14. Cup of Tea Liverpool, UK

כבר עדיף להביא את ג'ו מאטוק מלסטר סיטי. יותר זול, יותר צעיר(18), משחק בצעירה של אנגליה (ומשם ראיתי אותו די הרבה), שחקן ממש טוב. לדעתי (ויש מצב שאני מגזים), סטיוארט פירס החדש.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד חדשות מאיטליה... האם אלונסו בדרך אלינו? או שזה שמועה בלבד?