לא צריך לדאוג בקשר לטורס הוא התרגל למשחק האנגלי (מסירות ארוכות לאורך כל המגרש- שליחות) והנבחרת הספרדית משחקת כדורגל עם מסירות שנעות על סף הרחבה - מסירות קרובות.
בדיוק. קשה לשחקן מאוד אחרי עונה מעייפת להתרגל למערך שונה, שחקנים שונים, תפקיד טקטי שונה, מרגש סופר מחליק, בלמים ששומרים עם הידיים ולא מקבלים עבירות ומאמן שמוציא אותך כל משחק אחרי 65דקות. אני לא דואג לו הוא סופר-שחקן.
The S*N David Bentley's Blackburn future will be decided on July 7. מקווה שנביא אותו. Liverpool are making a shock £10m move for Middlesbrough's Stewart Downing. אין תגובה. Manchester United, Liverpool and Chelsea could face a Champions League ban unless they clear off their debts. לא נראה לי שפלאטיני יכול להרשות לעצמו חצי עונה בלי שלושת אלה. דיילי אקספרס: Rafa Benitez has persuaded teenager Nikola Saric to join Liverpool despite competition from Tottenham and Barcelona. אם ברצלונה רצו אותו.. נראה מה הוא שווה. (כמובן שרק עוד כמה שנים) דיילי טלגרף: Liverpool are hopeful that Andrea Dossena will sign for them next week. הוא באמת צפוי לחתום בשבוע הבא. האינדיפנדנט: Nottingham Forest have signed Liverpool youngster Paul Anderson on a season-long loan.
נו מה איתכם?! אף אחד לא מגיב פה יומיים! בכל מקרה הנה עוד משהו מרפא: http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...3751149,00.html
לא חייבים להגיב על כל נוד שרפא משחרר . את זה הוא אמר גם בעונה שעברה , וכולנו סבלנו מהתוצאות ... אני מאוד פסימי לגבי העונות הבאות , כל עוד אנחנו תחת בניטז . הוא לא זה שיביא אותנו לאליפות המיוחלת .
אני איתך בדעה ומשתגע איך הוא הצליח להביא לולנסיה אליפויות. אבל צריכים גם להיות הוגנים ולהודות שהוא גם לא מקבל ממש תמיכה מבחוץ,עם ההנהלה הבדיחה הזאתי יהיה לו ממש קשה לעשות כל מה שעולה לו על הדעת כמו ששאר המאמנים עושים כדי להביא תארים לקבוצות שלהם. אני מקווה ששני היאנקס האלה יעופו בקרוב ויפנו את מקומם לדובאים או כל בעלים מבוססים (אמיתיים) אחרים.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx כי בספרד לא משחקים לידו אנדריי וורונין, דירק קאוט, יוסי בניון, פפה ריינה וסמי הופייה. murderes!
ברחה לך עוד R . אם אתה מקלל באנגלית לפחות תעשה את זה נכון ... וכמובן שצחקתי . טורס לבדו לא יכול להביא לנו אף תואר .
אגב, אני דווקא חושב שטורס יביא אליפות לליברפול. אני מאמין שיש שחקנים/מאמנים, שיש להם מזל (להבדיל מבאלאק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ), במובן הזה שהם נמצאים במקום הנכון, בזמן הנכון (למשל, לאברם היה מזל כשהוא הגיע למכבי ב-1991, לאחר 13 שנה ללא אליפות, ולפתע פתאום עמד לרשותו דור מוכשר מאוד של שחקנים, כגון: נימני, זוהר, קלינגר, הברומרים ואחרים { מצטער שוב לטמא את הפורום האנגלי באיחסה שלנו} ). טורס הגיע לליברפול, לאחר תקופה ארוכה מאוד שהקבוצה לא זכתה באליפות, ואני נוטה להאמין שהוא ישאר בליברפול עוד כמה שנים טובות, ולכן ההערכה שלי היא שטורס יביא לליברפול אליפות בשנים הקרובות. נחייה ונראה... הערה: כמובן שטורס לא יביא לבדו אליפות, אבל הוא יהיה הפקטור המכריע.
כתבתי שטורס לבדו לא יכול להביא לנו אליפות . עם צוות מסייע ראוי , ואולי מאמן אחר על הקווים , גם לי יש אמונה שזה יקרה ...
חוץ מוורונין שבכלל לא שחקן הרכב (בקושי בסגל אפילו) אין שום דבר רע בשחקנים האלה . כל אחד הוא שחקן סגל לגטימי. צריך חיזוק ב2-3 עמדות ואפשר יהיה להאבק על האליפות.
שחקני סגל לגיטימי לווסטהאם וניוקאסל בלחץ. אתה רואה שחקנים כמו בניון, קויט, באבל והופייה ביונייטד/צ'לסי? וכן, באבל הוא שחקן הרכב, בניון מחליף ראשון, וגם קויט שחקן הרכב וגם ריינה.
לא יודע מה אתה רוצה מבאבל , נתן עונה אדירה . אבל בקשר לאחרים - אני איתך ב100% . וגם את בניון לא הייתי מתנגד לראות בעונה הבאה . לא בתור שחקן הרכב , אבל כמחליף אני חושב שהוא מתאים בהחלט .