ליברפול 2008/2009- אין אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏5/7/08.

1. Strawberry Fields Member

הוא שיחק באליפות אירופה עד 19, חזר. שיחק כמה משחקי פרי-סיזן עם הבוגרת, הלך לאיזה משחק של הנבחרת ונפצע. הוא החלים רק לפני כחודש אבל לא היו הרבה משחקים של המילואים מאז. הושאל לבקלפול ומישהו כנראה נתן לו מרפק לפנים ואמר לו "ברוך הבא לצ'מפיונשיפ".

------
    בנושא אחר, אני לא חושב שאי פעם אמאס לי לצפות בזה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב....

http://i43.tinypic.com/4lq9ev.Xxx

2. בועז Member

מהלך מדהים של טורס.. מה שמוסיף לחווית הצפייה זה לראות את פיל נוויל בועט באוויר בזמן שטורס כבר חושב על הבישול המדהים...

3. k_700 Member

אל מה אתם מדברים?!!! אין לכם מושג באיזה יהלום אתם מחזיקים.
    לוקאס שחקן מצוין, אחד הכישרונות הכי גדולים בכדורגל העולמי שהגיע לפי דעתי למועדון הלא נכון.
    מיותר להסביר מיהו לוקאס(כל מי שראה את אנדרסון ולוקאס בגיל 18 מחריבים את קבוצות בברזיל וזוכים בצוותא כשחקני העונה יודע במה מדובר).

אתם בדיוק כמו המנג'ר, חסרי סבלנות, לחוצים וחבל כי יחס כזה ימנע מכשרונות צעירים כמוהו(כמו באבל, אנסואה ואחרים) להתפתח.
    יש לי הרגשה שאם לוקאס היה מגיע אלינו הוא היה לא פחות טוב מאנדרסון.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוקאס שחקן שטוב כנראה לליגה הברזילאית. נגד קבוצות כמו ניוקאסל הוא פורח, אבל נגד מרכז שדה קצת יותר קשוח כמו זה של וויגאן ושל קבוצות רבות אחרות הוא פשוט נעלם. הבטחון שלו בתחתונים ואין לו אפילו מעט חוצפה חיובית. אמנם רואים שיש לו כשרון ברגליים אבל זה לא זה, לדעתי מעבר לליגה הספרדית יעשה לו רק טוב ושם הוא באמת יצליח לפרוח כי כאמור את הפוטנציאל יש לו.

5. Strawberry Fields Member

יותר ויותר אוהדים מתחילים לאבד אמון ברפא וגם חלק (די קטן) מאלה שתמכו בו באופן חסר תנאים מתחילים לשאול שאלות.

The night Benitez dug his own grave
    Sorry Rafa, your revolution is over
    Was Rafa’s genius in his kidney stones?

העיתונים מלאים בכתבות על רפא ש- lost the plot וישנם אוהדים בפורומים שמשווים בין הדברים שגרמו להוייה ללכת לדברים שעושה בניטז.

http://i43.tinypic.com/2gslsvp.Xxx

לדעתי יש לו עד סוף העונה כדי להוכיח שהוא האיש המתאים לליברפול. הבעיה מבחינתי היא שלא משנה מה יהיה הדבר הנכון לעשות בתום העונה, אני פשוט לא סומך על ההנהלה שתעשה את הדבר הנכון.

6. Strawberry Fields Member

בניטז אומר שהיפייה ככל הנראה (שוב) לא יכלל בסגל של ליגת האלופות, דגן נמצא שם במקומו! החלטה פשוט מזעזעת של רפא, yet again.

עוד לפני כן צצו שמועות על כך שסנדרלנד מתכוונת להגיש או שכבר הגישה הצעה עבור סמי.

http://www.liverpooldailypost.co.uk/liverp...64375-22824679/

הדיילי מייל מדווח שרובי קין לא נכלל בסגל למשחק נגד צ'לסי ושטוטנהאם תשלים את העברה שלו חזרה לליין תמורת 15 מיליון פאונד.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...z.html?ITO=1490

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/2/09
  7. Cup of Tea Liverpool, UK

אאאמן!
    אבל זה בהחלט משאיר אותנו קצת קצרים בחוד. טוב נו, במילא באבל יפתח על הספסל..

ההרכב שלי:
    ריינה

ארבלואה
    קראגר
    הופייה/אגר/סקרטל
    אאורליו

משצ'ראנו
    אלונסו

קאוט (אני אישית דווקא מעדיף את בניון לאור היכולת הירודה מאוד של קאוט בזמן האחרון... אבל זה בניטז.)
    ג'רארד
    ריירה

טורס

ספסל: קבאליירי, הופייה/אגר/סקרטל, דוסנה, לוקאס, באבל, בניון, אל-זהאר/אנגוג.

נקווה שסוף סוף נראה תצוגה טובה של כדורגל. אבל כל ניצחון לטובת ליברפול יספק אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx .

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי שזה ההרכב שלך, לא של בניטז. אני כבר עכשיו יכול להגיד לך איך בניטז יעלה... זה לא ממש קשה בהתחשב בהתפתחויות האחרונות עם רובי.

אני מעדיף שהוא יעלה ככה:
    ריינה
    אאורליו אגר קראגר ארבלואה
    ריירה מסצ'ראנו אלונסו בניון
    ג'רארד
    טורס

אבל הוא יעלה עם קויט בימין וסקרטל לצד קראגר...

9. Strawberry Fields Member

According to sources at Spurs, Daniel Levy has already approached Liverpool with a view to taking Robbie Keane back to White Hart Lane and the Tottenham chairman has even suggested that he would allow Bale and Bentley to feature in an exchange. Liverpool, however, have said they are not interested in either player.

http://www.guillembalague.com/rumores_desp...20squad?&id=167

10. Bill Shankly Member

לה ? בנטלי ובייל ?! למה מחכים בדיוק !

דאבל על צ'לסקי, הייתם מאמינים ?

11. Strawberry Fields Member

רשום... רפא לא רוצה אותם. את בנטלי גם אני לא רוצה אבל חבל שאנחנו לא מעוניינים בבייל.

ובכן, קיבלנו עזרה עצומה מהשופט בהרחקה של למפארד ורפא שוב הציג מספר החלטות תמוהות אבל טורס היה במקום הנכון כדי לתת לנו 3 נקודות.
    אני מאוד שמח מהניצחון אבל לא יכול להתנער מתחושת הפיספוס שנובעת מכ"כ הרבה תוצאות תיקו מיותרות.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכנר אמר שהפעם האחרונה שעשינו דאבל על צ'לסי הייתה ב89/90, לא סגור על זה כי אני לא מאמין למילה שיוצאת לו מהפה, אבל זה דיי מדהים אם זה נכון, כי צ'לסי לא היו גדולים כל כך בשנים שלפני רומן(לא שאנחנו כן היינו...).
    אם לא היינו מנצחים את המשחק הזה לא הייתה תקווה לאליפות, עכשיו אני כבר לא יכול לחכות להמשך העונה. אני מקווה שכבר נכנס למומנטום נורמלי וניתן לאברטון בראש ביום רביעי.

13. קינג לדלי Member

14. Bill Shankly Member

הנה הציטוט המלא:

Asked whether Robbie Keane would still be at Anfield after the transfer window closes on Monday, Benitez replied: "Yes, I think so. He's here, he's our player and that's it."

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090201-1859.htm
    קין נשאר.
    הוא לא נכלל בסגל היום בגלל שבניטז חשב שהוא לא מפוקסס מספיק. קין חיפש אפשרות
    לעזוב את הקבוצה בשבוע האחרון. זה לא סוד. איך אפשר לשתף שחקן (במשחק כ"כ חשוב) שמחפש את
    הדרך חוצה ?

15. Strawberry Fields Member

איך אפשר להשאיר במועדון שחקן שרוצה החוצה? שחקן שלמרות הקרדיט שקיבל לא תרם כמעט כלום, שחקן שכעת אפילו מקום על הספסל לא מובטח לו?
    כשאני מסתכל על ה-11 הפותחים אין לקין מקום שם. זאת הייתה טעות להביא אותו ואנחנו חייבים לקצץ את ההפסדים שלנו רק חבל שרפא גאה מדיי בכדי להודות בטעות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/2/09