ליברפול 2008/2009- אין אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏5/7/08.

1. Bill Shankly Member

זידאן חושב שג'רארד הוא השחקן הכי טוב בעולם.
    http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090313-0831.htm

לי הוא לא מחדש כלום.

הבלוג הזה חושב שג'רארד יותר טוב מרונאלדו.
    http://footballtalentspotter.com/blogs/the...sthetopdog.aspx

לאט לאט אנשים מתחילים להבין מי זה באמת סטיבן ג'רארד. אם הוא יוכל לזכות בפרמייר ליג (מתישהו בקרוב)
    עם ליברפול, אני בטוח שהוא יזכה בכדור הזהב של פיפא ואז עולם הכדורגל באמת יהלל אותו כהשחקן מספר 1.

בעזרת השם מחר ננצח את המאנקס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי אני לא צריך שג'רארד יזכה בכלום, הוא מס' 1 שלי, וגם מכמעט כל האנשים שאני מדבר איתם עליו יש הסכמה כללית שהוא הקשר האמצעי הכי טוב בעולם. לא רוצה להכנס להשוואות עם רונאלדו או מסי, כי יש להם עמדות שונות ותפקוד שונה לחלוטין - אבל בשבילי שחקן שהוא כל כך שלם מכל הבחינות, שמסוגל לבצע כל תפקיד במגרש, ומשפיע כל כך הרבה על קבוצתו כמו ג'רארד חייב להיות השחקן הכי טוב בעולם.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/09
  3. פול סקולס Member

אתה לא צריך שזידאן יגיד לך מי זה סטיבן ג'רארד.
    ג'רארד לא יותר טוב מרונאלדו כשם שגיגס לא יותר טוב מברבאטוב.
    אין קשר בין התפקוד על המגרש של השניים.

4. Cup of Tea Liverpool, UK

ואיך הגעת למסקנות המעניינות האלה?

5. פול סקולס Member

אני לא רואה איזה דיון מעמיק ("מסקנות"?) אפשר להוציא מכך שכרונלדו הוא ווינגר ימני וג'רארד הוא קשר אמצע-התקפי-חופשי, תגיד לי אתה.

הם בטח שלא משחקים באותה עמדה.

הרי אין 3 קטגוריות של הגנה, קישור והתקפה.

6. cantona#7 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

7. _Rushie Member

כנ"ל תומר,לא הייתי ממש בעניינים בתקופת הזוהר של פאולר ובטח לא בתקופת הזוהר של דאלגליש,אמנם את קרא אני אוהב קצת יותר אבל מבחינתי סטיבי הוא השחקן הכי מושלם בעולם והגדול ביותר בכל ההיסטוריה של ליברפול.אבל אני חושב שכשהוא סוף סוף יניף את תואר האליפות אז יהיה קונצנזוס על כך שהוא באמת מס' 1 כי הוא שחקן יותר טוב ממה שדאלגליש היה.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פשוט לא מאמין... הנצחון הכי גדול שזכיתי לראות.

9. Cup of Tea Liverpool, UK

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx כנ"ל!

וכולל כל אוהד ליברפול מתחת לגיל 19.

10. k_700 Member

בסדר אל תתלהבו לא משחק גדול שלכם.
    אתם כרגיל משחקים טקטי, מסתגרים ושולחים כדורים ארוכים לטורס וג'רארד עם רשימה כזו לא לוקחים אליפות מקסימום תור מקוצר במכולת.

לענייננו, מי שקצת פיקח פה יודע שלמעשה אין הרבה סיכוי שיונייטד תפספס 7 נק' יתרון ובינינו האילופת הוכרעה עוד בטרם המשחק הזה.

שנה טובה.

11. _Rushie Member

סבבה.

דרך אגב אני חייב לציין לטובה את פאביו אאוורליו שהפך להיות אחד השחקנים האהובים עליי מאחד השחקנים הפחות אהובים עליי,איזה שינוי עצום ביכולת,הוא הפך למגן מצויין מעבר לכך שהוא כבר לא פצוע כרוני כמו פעם ויכול לשמור על יציבות.

12. Dimitar Berbatov Member

אני אוהב את האופטימיות k 700, אבל היתרון הוא 4 נקודות ועדיין לא נצחנו את פומפי. אני משוכנע שגם אוהדי ליברפול יודעים שיהיה להם קשה מאוד על גבול הבלתי אפשרי לקחת את האליפות מהאולד טראפורד. גם הם יודעים שכאשר זה מגיע למשחקים החשובים נגד הקבוצות הקטנות יותר הם מפשלים. ככה זה ליברפול של השנים האחרונות מפרקים את כל הגדולות של אירופה ומשפלים נגד סטוק וסנדרלנד.

ולא יקרה כלום אם תפרגן להם קצת. שיחקו טוב מאוד, גם אם זה יהיה בנוי על מתפרצות מצבים נייחים, אבל השפילו אותנו.

13. avdz7 Member

אני מריע לבניטז (ולכל הקבוצה עצמה כמובן), טקטיקן אדיר.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/peace.Xxx
    שבוע חלומי לכל אוהד ליברפול עם 4-0 על ריאל מדריד ו4-1 עלינו בתיאטרון החלומות..

הפסד מביש ביותר שלנו..
    לא משנה מה זה הפסד שישאיר צביטה בלב לאורך הרבה זמן.
    אבל לא משנה מה, זה עדיין בידיים שלנו ואנחנו עם פור טוב של 4 נקודות.
    ומי יודע, אולי היינו צריכים את הכאפה המצלצלת הזו.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ציונים:

ריינה 5.5 - הייתי נותן לו 5 על תצוגה זוועתית, אבל כמה וכמה פעמים כתבתי על המסירות שלו, רק על הבישול לדוסנה מגיעה לו עוד חצי נקודה. איזה כיף היה לראות אותו חוגג בשלישי.
    קראגר 7 - מלך. ניקה כל מה שזז, פשוט נהדר.
    סקרטל 7 - יופי של תצוגה שלו, אחרי כל המשחקים הרעים בתקופה האחרונה הוא מראה שזה הכל עניין של בטחון וריכוז.
    הופיה 8 - מדהים. פשוט מדהים. לקח כל הרמה שהגיעה לרחבה, היה עילוי היום. בכלל, נותן עונה גדולה, צריך לשחק הרבה יותר.
    אאורליו 6.5 - אכל את רונאלדו בלי מלח אבל רוני ופארק עשו לו יותר בעיות, אבל בסך הכל משחק נהדר שלו היום. בעיטה חופשית גאונית, כולם חיכו שסטיבי יבעט אבל הוא לקח את הכדור בבטחון ו-ואן דר סאר לא זז אפילו.
    קויט 6.5 - לא היינו צריכים שהוא ייזום היום ובגלל זה הוא גם שיחק טוב. לא היה גדול בכלל בחלק ההתקפי אבל בהגנה ניקה כמה וכמה פעמים כדורים מסוכנים. במשחקים כאלה מרגיע לראות אותו חורש את האגף.
    לוקאס 5.5 - היה סביר היום. היו לו דקות זוועתיות אבל ברוב הזמן היה בסדר, לא איבד יותר מדי כדורים אבל גם לא יזם מספיק.
    מסצ'ראנו 7.5 - איזה גרזן. פשוט פנטסטי. קיבל צהוב שלא בצדק.
    ריירה 4.5 - איך אפשר להראות כל כך רע כשכל הקבוצה נראית כל כך טוב? פשוט גרוע היום, ולא רק היום, מאז חודש נובמבר הוא נראה ככה, להפטר ממנו בסוף העונה בבקשה.
    סטיבי 7 - לא משחק גדול בכלל שלו, הרבה איבודים ושטויות, ובכל זאת, הנצחון הזה חתום הרבה עליו, הפנדל שהוא שם כמו גדול, האדום שהוא לקח מווידיץ'(הבחור לא אוהב לשחק נגדנו הא? 2 אדומים בשני משחקים נגדנו העונה) - אלו היו שני הרגעים המכריעים של המשחק. קפטן גדול.
    טורס 9 - MOTM. עשה לשני הבלמים הכי טובים בעולם בית ספר לכדורגל. השער הנהדר, ה'בישול' לפנדל של סטיבי, עשה שעיקם את הקרסול רץ על המגרש כמו גדול.

דוסנה - לא נותן ציון כי הוא לא נגע בכדור עד השער, אבל הבחור מסתמן כLUCKY CHARM שלנו. צריך להסיט אותו לעמדת החלוץ כמו שזה נראה עכשיו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    באבל - המון בלאגן, חבל שסטיבי העיף ליציע את העקב שלו.
    אל זאהר - לא נגע בכדור.

יאללה, יש עוד תקווה!

K300,
    נתלהב כמה שאנחנו רוצים, לא כל יום מנצחים את יונייטד 4:1 באולד טראפורד, ולמי אכפת איך שיחקנו?
    :aaa021:

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/09
  15. k_700 Member

מה יש להריע לבניטז ? כרגיל משחק פחדני מאוד עם חלוץ אחד, כדורים ארוכים ומתפרצות לכיוון טורס וג'רארד.

ממש לא הפתיע אותי ה"טקטיקה" של הגאון הספרדי. אפשר להגיד שלולא הטעויות הנדירות של שני שחקני ההגנה שלנו היום לא "היית" מבייש את עצמך ומריע לבניטז.