ליברפול 2008/2009- אין אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏5/7/08.

1. Strawberry Fields Member

כל הסגל של ה u-21 משחק בפרמיירליג למעט השוער המחליף שמגיע מווטפורד.

להאמיל יש 6 הופעות רשמיות ב-u19 ו-2 שערים. אנדרסון אני לא מוצא את הנתונים שלו אבל אני יודע שהוא זומן גם.

ללא צל של ספק.

מה אכפת לי מהם? בדיוק כפי שאמרת שישנם צעירים שלא צריכים השאלות (וציינת את דארבי וספירינג - אגב, רפא ניסה להשאיל בינואר את ספירינג לאיפסוויץ') כך אתה ודאי אמור להבין שאין דפוס מסויים לגידול שחקנים.
    צעירים יכולים להצליח בבוגרת לא משנה מה יש להם בקורות חיים. בין אם מדובר בלהרשים בהשאלה אצל קבוצה מצליחה, להרשים בהשאלה אצל קבוצה פחות מצליחה, קמפיין טוב במילואים או אפילו סה"כ קמפיין טוב בנוער.

אגב, אתה יודע מה משותף ל-3 מתוך 4 השמות שנתת? כולם הושאלו לקבוצות צ'מפיונשיפ מחודש אוקטובר ואילך.
    יונייטד וצ'לסי ידעו איפה עמדו סנדרלנד, וולבס והאל סיטי בטבלה והשאילו אותם לקבוצות הכי טובות בליגה.
    קצת שונה מאיך שאנחנו זורקים את השחקנים שלנו בקבוצות בתחילת הקיץ מבלי לדעת שהן יהפכו לקבוצות תחתית ונתוני ההבקעה ובישולים שלהם לא יהיו זהים אילולא היו נמצאים בקבוצות יותר "אטרקטיביות".

סוף סוף הצלחת להודות שרפא עושה משהו לא נכון.

בול*יט. פרגוסון תמיד האמין בצעירים גם כשהיה בלחץ אדיר, גם כשהיה על סף פיטורים.

אמונה בצעירים זה לא משהו שמשתנה תחת לחץ. לרפא פשוט אין את זה ברמה משביעה רצון.
    הוא לא מאמין באקדמיות באנגליה ושל ליברפול בפרט ואלמלא הכישלון הטוטאלי של דוסנה באנגליה גם אינסואה היה ממשיך לשחק במילואים.

וואוו. אתה אומר שהשחקנים הצעירים של היום צריכים לשלם את המחיר של חוסר ההצלחה של פארטרידג', פוטר ושות'? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

קשה למישהו להוכיח שהוא מתאים לפרמיירליג אם לא נותנים לו הזדמנות. ואנדרסון הוכיח יפה מאוד
    שהוא יודע את המלאכה גם נגד קבוצות פרמיירליג כששיחק עם סוואנסי נגד רדינג ועם פורסט נגד מנצ'סטר סיטי.

בשורה התחתונה, שניהם מוכנים וצריכים להיות חלק מהסגל הרחב של ליברפול בעונה הבאה על חשבונם של אל-זהאר (לא מספיק טוב בעליל) ובאבל (לא ווינגר בכלל).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/4/09
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

"כל הסגל של ה u-21 משחק בפרמיירליג למעט השוער המחליף שמגיע מווטפורד."

מצב זמני, אני זוכר בוודאות זמנים שכמעט כל הסגל היה מורכב משחקנים ששייכים באותה התקופה לשחקני ליגת משנה.

"להאמיל יש 6 הופעות רשמיות ב-u19 ו-2 שערים. אנדרסון אני לא מוצא את הנתונים שלו אבל אני יודע שהוא זומן גם."

שניהם עדיין לא קיבלו זימון בודד לנבחרת הצעירה, שלא נדבר על ממש להיות חלק קבוע מהסגל.
    וזה בנבחרת שיש לה מעט מאוד כשרונות בחלק ההתקפי של הקישור.

"QUOTE (_Rushie @ Apr 14 2009, 05:06 PM)
    אתה חושב שהם עשו מספיק כדי לשחק בליברפול? הם יותר טובים משחקנים אחרים שיש לנו בעמדות שם?.

ללא צל של ספק."

ללא צל של ספק על סמך מה? תקצירים פה ושם, משחקים בסטרים פה ושם?
    איך יכול להיות שהם ללא צל של ספק ראויים להיות בסגל של ליברפול אבל הם לא מצליחים לכבוש ביחד אפילו 5 שערים כל העונה נגד הגנות של צ'מפיונשיפ?
    שחקנים כמו איגלס וסינקלייר כבר הוכיחו שהם שחקנים טובים מאוד בצ'מפיונשיפ, אחד כבר נמכר והשני לא קרוב להופעה בקבוצה ה-1 של צ'לסי, אז למה שכאלה שהוכיחו פחות יקבלו אצלנו? הסגל שלנו כל כך פחות טוב משלהן?
    לגבי הנקודה של אוונס וכו', אני לא רואה סיבה למה המועדון שלנו ירצה לשלוח שחקן להשאלה בקבוצת תחתית באופן מכוון, אני חושב שאלה ההצעות הטובות ביותר שקיבלנו, אולי כסף מעורב בסיפור, בשורה התחתונה אם השחקנים האלה כל כך טובים הם צריכים להתחיל להראות את זה בקבוצת תחתית ומשם להתקדם, כמו שהאמיל שיחק טוב בדאנפרמלין ומשם התקדם לליגה קשה יותר.

בסופו של דבר יש לנו חוקים לעמוד בהם, והחוקים אומרים שצריך לרשום 4 שחקני בית ו-8 אנגלים. בהתחשב בעובדה ש-2 האנגלים היחידים שלנו בסגל הם קאררגר וג'ררארד, אנחנו נהיה חייבים לקדם אחד מהצעירים האלה, לפחות לעמדות של בלם רביעי ברוטצייה וחלוץ רביעי. הציפיות שלי הן לכיוון של מרטין קלי ונת'ן אקלסטון מהמעט מאוד שאפשר לראות מהם ממדינת ישראל. לגבי עמדות הקיצוניים לעונה הבאה, אני לא חושב שיהיה שינוי חד, בניון ריירה וקאוט יישארו, אולי באבל יעזוב ובמקומו יוחתם מישהו עם שם, זה לא יהיה שחקן צעיר בתפקיד החשוב הזה.

3. Strawberry Fields Member

השמועה הכי מצחיקה שאי פעם קראתי....

Liverpool's future could be decided by Celine Dion

Liverpool co-owner George Gillett is on the brink of raising an estimated £272m from his 80 per cent interest in the Montreal Canadiens by selling them to pop star Celine Dion.

http://www.metro.co.uk/sport/football/arti...8&in_page_id=43

אני רק מקווה שלא יחליפו אחר-כך את YNWA באנפילד ל- "my heart will go on". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/4/09
  4. johnnie walker Member

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/09
  5. Strawberry Fields Member

The Reds XI in full is: Reina, Aurelio, Arbeloa, Skrtel, Carragher, Kuyt, Lucas, Alonso, Mascherano, Benayoun, Torres. Subs: Cavalieri, Dossena, Hyypia, Agger, Riera, Babel, Ngog.

לא להאמין! זה כאילו רפא רוצה את אגר מחוץ לליברפול... אני כנראה אאלץ לחשוב על כינוי חדש.

ולמה יש לנו 3 שחקני הגנה על הספסל לעזאזל?

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה איתכם, אני לא מאוכזב. כי אין על מה להתאכזב. כתבתי בסוף המחצית הראשונה שנראינו רע. מבחינתי, אני מודה, ומשתחווה על התצוגה הזו של השחקנים, כל הכבוד להם.

ציונים:
    ריינה 4.5 - 2 גולים ראשונים שלו לחלוטין.
    ארבלואה 5.5 - סביר.
    קראגר 5 - חלש, איבד את דרוגבה כל הזמן ועשה שטויות.
    סקרטל 0 - פשוט על הפנים. שיישב ביציע עד סוף העונה כי באמת נשבר לי הזין ממנו. הגול של דרוגבה 50% שלו, מפנה את התחת במקום לקחת את הכדור. איבד כדורים ושחקנים בלי סוף. דיי, נמאס.
    אאורליו 5.5 - משחק סביר שלו. שער גאוני אבל איבד את אנלקה כל הזמן.
    מסצ'ראנו 6.5 - פשוט נהדר. אין עליו.
    אלונסו 6 - אומן מסירות, הקשר 50-50 הטוב בעולם, נקודה, אבל היום היו לו כמה איבודים לא אופיינים.
    לוקאס 0 - גאד דמט נמאס לי לראות אותו על מגרש כדורגל. גול פוקס של 200%. חוץ מזה היה פשוט אפס.
    קויט 6 - איזה ווינר. הלך וירד במורד האגף כל הזמן, ושם את ה4:3 כמו גדול.
    בניון 5 - דיי חלש למען האמת. לא ראיתי אותו מספיק.
    טורס 5.5 - משחק חלש אבל לגמרי לא אשמתו. לא קיבל כדור אחד ראוי.

ריירה - עשה המון המון בלאגן ובישל את השער של קויט.
    אנ'גוג - לא נגע בכדור.
    באבל - כנ"ל.

וכן יש לי מלא תלונות על בניטז, מה אתה מעלה את לוקאס, מה אתה מוציא את מסצ'ראנו ולא את לוקאס, מה אתה מוציא את טורס(הרגשתי כאילו הוא מוותר על המשחק)... סעמק. אני סולח על הכל אם אגר או הופיה פותחים נגד ארסנל ביום שלישי.

לליגה.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע שאתם עכשיו עסוקים בדברים אחרים, אבל בכל זאת רציתי כאוהד של אייאקס לומר כמה דברים על היום הזה. קצת מוזר לי שהיום רק בן אדם אחד מדבר על האסון הנורא הזה, אולי הרב פה פשוט צעיר מדי בשביל לזכור מה קרה לפני 20 שנה, אבל אסון הילסבורו הוא אירוע שהשפיע על הכדורגל האנגלי וגרם לשינוי באיצטדיונים רבים בכל אירופה.

אני אישית זוכר את האסון היטב. כמה שנים אחרי אסון נוסף (אסון הייזל ב-1986) ששם אוהדי ליברפול היו מעורבים במותם הנוראי של 39 אוהדי יובנטוס הגורל רצה והפעם היו דווקא האוהדים באדום שספגו מתים מיותרים.

96 אנשים מצאו את מותם בגלל שיותר מדי אנשים נכנסו ליציע באיצטדיון 'הילסבורו'. האסון הזה הביא לשינוי רציני בנושא הגדרות במגרשי הכדורגל באירופה ולמרות שרק לפני כשבועיים ראינו אסון דומה בחוף השנהב, מגרשי הכדורגל באנגליה גרמו למהפכה חיובית.

אני תמיד אזכור את האנשים שמתו לחינם באותו יום לפני 20 שנה.
    יהי זכרם ברוך.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/09
  8. Strawberry Fields Member

רפא הפסיד את הסיכוי להעפיל כשבחר לעלות עם אותה הגנה שחטפה מצ'לסי שלישיה באנפילד.

כאחד שהציפיות שלו לגבי העפלה היו אפסיות אני לא יכול להתלונן הרבה (לפחות קיבלתי אקשן)
    אבל הטעויות היום של ההגנה ושל רפא יכולים להוציא גם בודהיסט מדעתו.

כמו שטומי אמר, עם הפנים לכיוון ארסנל. אגר חייב לפתוח במקום סקרטל.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סקרטל נהיה פשוט בזיון, יש לי צורך להגיד את זה שוב. בגול של דרוגבה הוא מפנה לו את התחת במקום לקחת את הכדור, בשער הראשון של למפארד הוא נתן גליץ' באמצע הרחבה סתם ככה, דרוגבה אפילו לא שיחרר את הכדור. לטובתו, לטובת הקבוצה ובעיקר לטובת הלב שלי שיעוף ליציע עד סוף העונה.

10. city Member

לא צריך להגזים, סקרטל לא היה במיטבו אבל בסופו של דבר דרוגבה ואנלקה נתנו פה משחק ענק, ואני לא יודע אם בלמים אחרים היו מצליחים יותר. בסופו של דבר את השער האחרון אי אפשר להחשיב, כי הוא הובקע בזמן שכל שחקני ליברפול חשבו אך ורק על התקפה, וההגנה הייתה די מופקרת. נכון, משחק חלש של סקרטל - אבל מפה ועד להעיף אותו ליציע.. האמת שיותר מסקרטל, אותי הכי איכזב לוקאס. פעולה אחת טובה לא ראינו ממנו היום, וגם הגול שהוא הבקיע הגיע עם המון מזל (וחוסר מזל של אסיין). אני לא יודע למה בניטז ממשיך לתת לו את הקרדיט, ואני לא מבין למה הוא השלים 90 דקות היום.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לוקאס קיבל ציון 0...

אבל אם היית קצת עוקב אחרי ההודעות שלי(ובעיקר אחרי סקרטל עצמו, לא יודע כמה ראית ממנו בליגה, תגיד לי אתה) בחודש האחרון לגבי סקרטל היית מבין למה אני שולח אותו ליציע. כי הוא כבר חודשיים נראה זוועה וממשיך לקבל קרדיט בזמן שאגר עולה משחק אחד ומראה בדיוק למה מגיע לו לעלות כל משחק, אבל למה שזה יעניין את בניטז?

12. SeRgInHo Member

פרט מצמרר שגיליתי רק עכשיו, הוא שאחד ההרוגים היה בן דוד של ג'רארד. סה"כ ילד בן עשר...

יהי זכרם ברוך.

13. Strawberry Fields Member

city -

לוקאס לא איכזב אותי. לפעמים הוא מתעלה על עצמו ולפעמים רק מזיק אבל זאת הרמה שלו. אנונימי.

לסקרטל לא מגיע להיות בהרכב זה בטוח. הוא כבר זמן הרבה מתחת לרמה שלו ואחרי המשחק נגד אנגליה הוא גם איבד את הביטחון כמעט לגמרי. הוא צריך שינוי וההגנה צריכה שינוי.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. city Member

צודק, האמת שלא ראיתי את סקרטל בחודשיים האחרונים יותר מדי. בכל מקרה, אגר עוד לא חתם על חוזה חדש ואני בספק אם הספסול המתמשך שלו לא ישפיע על ההחלטה שלו, במיוחד כאשר מילאן מציעה לו מקום בהרכב.
    ולגבי לוקאס - לשחקן אנונימי אין מקום בליברפול. בטח לא אחד שנעלם במשחק כזה חשוב. יציבות, זה הדבר הכי חשוב בשחקן.