ליברפול 2008/2009- אין אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏5/7/08.

1. OshRi09 Member

הדקות מאז שקאוט כבש את השער שקבע 4:3 ועד השיוויון של לאמפארד, נראה לי היו הדקות הכי מותחות העונה.
    כבר ראיתי את ה5:3, ואת יעקובי ומלר מכתירים את המשחק הזה למשחק הצ'מפיונס הכי טוב אחרי הגמר הגדול ב2005.
    אכזבה גדולה, אבל מה שיזכרו מהמשחק הזה, יותר מהעלייה של צ'לסי לחצי הגמר, זה את הלחימה הגדולה של שחקני ליברפול עד השנייה האחרונה.
    המשך שבוע נעים.

2. Strawberry Fields Member

כל פעם שאני חושב על הילסבורו זה מצמרר מחדש אבל כשאתה רואה תמונות של (כמעט) כולם זה מקבל מימד נוסף של עצבות.

3. Strawberry Fields Member

בבקשה תגידו לי שבניטז צוחק, בבקשה, בבקשה....

"Credit must go to all the players, especially Lucas in the middle."

אולי הוא צריך להגדיל את המספר במשקפיים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/4/09
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl:

הוא צריך לפתוח מופע סטנדאפ.

5. KirkH Member

הוא לא מסר איזה ד"ש לפרגי, משהו? איזו עובדה פיקנטית מהפנקס?

6. Strawberry Fields Member

אולי, אולי, אולי... רפא מנסה לעלות את ערך השוק של לוקאס שממשיך בצניחה החופשית שלו, מנסה לעשות damage control בתקווה שמועדונים אחרים עושים סקאוטינג מבלי לראות את השחקן משחק.

זאת התיאוריה היחידה שהצלחתי להגות וגם היא לא כ"כ הגיונית.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק מה שכתבתי בפורום השני.
    או שזה ככה או שלא, בכל מקרה, כל הכבוד לקבוצה ששוב מחזירה לכולנו פתאום את התקווה, אני אישית לא ראיתי שום סיכוי לעבור היום את צ'לסי ובכל זאת היו כמה דקות בהם הסיכוי הזה נראה ממשי בהחלט.

8. Strawberry Fields Member

סיפורים של ניצולים שאיבדו קרובים באסון:

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090415-0018.htm

------------------
    אלבארו נגרדו, החלוץ בן ה-23 של ריאל מדריד המושאל לאלמריה, מקושר לליברפול ואמר:

has also been linked to Liverpool and Manchester City, and he admits he is tempted by the possibility of moving to The Premier League.

Who would not be happy to play for such a team as Liverpool alongside Fernando Torres, considering their form in the league?

I would like to test myself there, but it depends on Real Madrid and I have no idea of what is going to happen.

But at the moment I am focused on Almeria, who gave me the chance to make my league debut.

http://www.setanta.com//uk/Articles/Footba...ool/gnid-48510/

9. RealStretford Member

ממליץ לכם לעקוב ב SKY אחרי ענייני היום, דיווחים מו השטח וכ"ו, כולל דקת דומיה ב שלוש ושש דקות.

10. Ghost93 Member

השאלה לפני המשחק הייתה האם ליברפול מסוגלת לכבוש שלושה שערים מבלי לספוג. התשובה ניתנה אתמול - לא.

התכנית די דפקה בהתחלה - שער מוקדם ושליטה מוחלטת על מרכז המגרש. הידינק אמר את מה שאמר בחצי והשער של דרוגבה (או העצמי של ריינה) גמר אותנו.

אין מה להתעצבן, רובנו היינו חותמים על הדחה כבר בשלב הבתים.

בניון במשחק טוב, מסצ'ראנו ואלונסו מלכי האמצע. חבל שלא נפגש עם ברצלונה העונה - רציתי קבוצה שתתן פייט ואנחנו היחידים שמתאימים לתפקיד הזה.

רפא ויתר על המשחק ואפשר היה לראות את זה בחילוף הראשון והשני - ההוצאה של מסצ'ראנו וטורס, מסצ'ראנו בעיקר. רפא לא יוותר על מסצ'ראנו בשום מצב - הוא שומר אותו לליגה. כנ"ל טורס.

מילה לגבי טורס - טורס בזמן האחרון מגיח לכמה רגעים ולא עושה יותר מדי. שער מוקדם פה, שער מוקדם שם, וזהו יותר מזה כלום - כמעט ואין תרומה למשחק ההתקפה.

השיפוט היה די טוב אתמול - מצד אחד הרבה שריקות, אבל אי אפשר לקרוא להן מיותרות כי השריקות הללו בעצם הן החוקה של הכדורגל.

אני מניח שהמשחק היה שונה לגמרי אם ג'רארד היה משחק. ממבט שני אני מסכים עם איציק זוהר - משחקים גדולים יוצאים כאשר שחקני המפתח לא על המגרש.

עוד אמירה של זוהר שאני מסכים איתה - לולא התוצאה במשחק הראשון, המשחק כאן היה נראה שונה לגמרי.

לגבי דירק קויט - הבן אדם יכול לכבוש בנגיחה כשאנחנו צריכים את השער יותר מאשר עכשיו? לדוגמא כשסטוק מסתגרת אצלנו בבית, או פולהאם, או כל קבוצה אחרת? אנחנו חייבים לפגר כדי שהוא יכבוש?

אחרי המשחק אתמול אני מאמין שאנגוג נמצא בראש של רפא חזק מאוד. תתכוננו לראות אותו יותר בעונה הבאה.

הפנים לארסנל.

אם לשפוט לפי המשחק אתמול, הולך להיות מאוד קשה להגנה שלנו, לא משנה מי יעמוד שם. אדבאיור ודרוגבה הם בדיוק אותם שחקנים בסגנון המשחק, ויהיה קשה להתמודד. אני מקווה שרפא יעשה חושבים ויבין איך מתמודדים עם חלוצים פיסיים ומהירים.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש שידורים בחינם של LFCTV באתר הרשמי של ליברפול עם פרויקטים מיוחדים והמון ראיונות. בלינק שנתתי בצד ימין למעלה יש לינק לזה.

12. Cup of Tea Liverpool, UK

וואו. נשארו 6 משחקי ליגה על כל הקופה ונגמרת העונה (שלנו).

קצת לגבי אתמול- היה אפשר למנוע חלק מהשערים שספגנו אם סקרטל היה מודיע לבניטז לפני המשחק שהוא מפחד מדרוגבה (אם בניטז לא היה חכם מספיק בעצמו כדי לעלות עם אגר, והוא לא.) ואם בדרוגבה היתה מעט מאוד הוגנות בנפילות התאטראליות שלו כל פעם ששחקן ליברפול מתקרב מאחור כי השופט ספרדי והוא ישרוק לכל דבר (השופט לא אשם), אבל מי מצפה למשהו מה*** הזה..

לקראת שנה הבאה- לוקאס על אף הגול שהיה די פוקס וסקרטל בכושר הנוכחי הם לא ברמה של ליברפול. סקרטל יכול להיות שני לאגר ושנה הבאה להחליף קצת את קראגר בגלל גילו כשצריך וכמות המשחקים בעונה שהוא בד"כ משחק (והוא בד"כ משחק הכי הרבה). את לוקאס צריך למכור לאיטליה או לכל מקום אחר שיקח אותו, אפילו מלזיה, ובמקומו להביא שחקן כמו סטיבן איירלנד מהסיטי [ואני מתכוון- להביא אותו(!)] שחקן שיכול לשחק גם בעמדה של אלונסו וגם בעמדה של סטיבי כקשר תוקף והוא איכותי. בנוסף לתת יותר הזדמנויות לספירינג כשחקן קבוע במשחקי גביע ולהחזיר את מרטין קלי ופול אנדרסון לסגל הרחב של הקבוצה הראשונה.
    אם אפשר בנוסף למכור את אל-זהאר + באבל/ריירה ולהביא ווינגר שקצת יותר פותח ומפחיד הגנות כמו לנון או ריברי (בגלל סעיף בחוזה הוא יעלה משהו כמו 15M ליש"ט.) וזהו בסה"כ לא צריך לעשות יותר מדי שינויים, אפשר להביא עוד חלוץ אם לא סומכים על השריר של טורס או היכולת של קאוט ואנגוג (או אולי נמת'?).

על הילסבורו- מצאתי באתר הרשמי שלנו באחת הכתבות Slideshow של כל הפרצופים עם שם וגיל בו נפטרו מתחת לתמונה, זה באמת היה מצמרר. והכל בגלל החלטות פזיזות וטיפשיות של המשטרה שאח"כ בס*ן חגגו על זה עם המצאות וסיפורים עוד יותר מזעזעים ועד היום יש שאריות מהתדמית שהם ניסו להקנות לסקאוזרים. גם האימפקט שהיה לאסון המזעזע הזה על הכדורגל האנגלי ממסקנות ועידת טיילור עד הקמת הפרמיירליג והשינוי שהוא החל בכדורגל בכל פינות הממלכה הוא פשוט עצום. האסון הכי גדול בתולדות הכדורגל האנגלי, שיזכר לעד.
    JUSTICE FOR THE 96!

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר שנייה לדעת מאיפה אתה ממציא את כל הסעיפים בחוזים של שחקנים? קודם וולקוט ב400 אלף פאונד, עכשיו ריברי ב15...
    יש לך מקור ממשי לדברים האלו?

14. George Best Member

יותר מדי שעות מנג'ר אחי, יותר מדי שעות מנג'ר...

15. Cup of Tea Liverpool, UK

כן היו כתבות בעיתונים שנייה אני אחפש שוב....

הנה על וולקוט: http://www.mirror.co.uk/sport/football/200...15875-21016256/

עם ריברי זה רק עוד שנתיים, טעות שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ..
    "He is on a contract without any clauses for two more years and he and his family are enjoying being at Munich,” Hoeness told Bild.

אין לי מנג'ר יותר! לא הורדתי את 2009 ומחקתי את 2008!