ליברפול 2008/2009- אין אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏5/7/08.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מופתע שאתה לא מרוצה מההרכב, זה קורה רק....פעם בשבוע.

2. 亚历山大帕托 Member

שאנחנו נתחיל על איזה מספר לתת לו? 5 בדיוק התפנה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אם אין שום סיבה רפואית, רפא פשוט אידיוט שנותן לשחקן כזה לחמוק לו בין האצבעות. איזה בלם יכול להיות לו בתכניות?

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נגד ארסנל לא הייתי מרוצה מההרכב? תחזור ותקרא מה כתבתי עליו. גם נגד בלקבורן הייתי מרוצה מההרכב.

ומצטער שאני לא מרוצה שאנחנו עולים עם מערך ללא טיפת יכולת התקפית וסומכים על בניון וטורס שיעשו הכל לבד, ושכל העולם ואחותו רואים שקראגר זקוק למנוחה - אבל בניטז בשלו.

וזה בלי להזכיר שברגע זה הוא מכר את אגר.

ואה כן, בשביל מה יושבים שני מגנים שמאליים על הספסל ובאבל לא אפילו בסגל?

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/09
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי אגר אידיוט שהוא נותן לכזה מועדון לתת לו לחמוק בין האצבעות?
    יהיו תקופות שהוא יהיה על הספסל, יהיו תקופות שהוא יהיה בהרכב, במילאן כן יבטיחו לו להיות בהרכב כל שבוע לא משנה מה? מה אם הוא ייפצע והמחליף שלו יהיה מצויין (מה שקרה אצלנו) הוא בכל זאת יחזור להרכב מיד עם חזרתו לכשירות?
    קאררגר בן 30+, אגר צריך להפעיל את הראש ולהבין שבעתיד יהיה לו תפקיד מרכזי בקבוצה גדולה. אפשר ללכת למועדון אחר ולהיתקל באותן הבעיות בדיוק.

תומר, בזה הרגע הוא מכר את אגר? אתה יכול להיות קצת יותר דרמטי?

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/09
  5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סליחה, אני אתקן - אם אגר לא פותח היום גם סביר להניח שהוא לא יפתח בשאר המשחקים, ואם זה יקרה אז כן, הוא מוכר אותו ברגע זה.

6. Strawberry Fields Member

אמרתי לך בעבר שכל מה שאתה עושה פה בפורום האנגלי זה לעצבן ולהתגרות באנשים ואתה ממש לא רצוי פה כל עוד אתה ממשיך כך.

אכן.

7. 亚历山大帕托 Member

הבעיה היא אחרת, ואגר הדגיש שהוא מבין למה הוא לא משחק, אך בניטז לא מראה לו שום ביטחון לעתיד. במילאן בטח שלא יהיה לו מקום קבוע כאשר טיאגו סילבה הוא הכישרון הלוהט, נסטה אמור לחזור, ובונרה כבר על תקן בלם ותיק. אגר יהיה הכי צעיר וכנראה יצטרך להילחם על המקום שלו בהרכב יותר מאשר בליברפול.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאיפה אתה יודע מה בניטז מראה לו? אתה נוכח בשיחות ביניהם?
    אתה סה"כ ניזון מכתבות בכל שלל העיתונים שכותבים בנושא.
    "במילאן בטח שלא יהיה לו מקום קבוע כאשר טיאגו סילבה הוא הכישרון הלוהט, נסטה אמור לחזור, ובונרה כבר על תקן בלם ותיק. אגר יהיה הכי צעיר וכנראה יצטרך להילחם על המקום שלו בהרכב יותר מאשר בליברפול"
    אני לא צריך להוסיף כלום אחרי מה שכתבת.

9. 亚历山大帕托 Member

זה מה שאגר אמר, ואני לא מאמין שהוא מסתיר סיבה נוספת כשהוא לא מוכן לחתום על חוזה.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגר אמר שהוא צריך לדבר עם בניטז ב-4 עיניים ושהוא לא ממהר לחתום על חוזה.
    אולי מה שהוא מחפש זה כסף ולא דקות משחק? הוא יודע שהוא נכנס לאופצייה בחוזה שהוא יכול ללכת תחת החוקים של פיפא, ורוצה לנצל את זה ולראות כמה קבוצות אחרות ישלמו לו.

11. 亚历山大帕托 Member

אגר ביקר את בניטז ואמר שהוא היה רוצה לשמוע ממנו מחמאות ב-4 עיניים, ולא דרך תקשורת, כי ביניהם הוא לא מרגיש שום בטיחון מצד המאמן. מהפרסומים שהיו, שלפי ההיגיון לא רחוקים מן האמת, מילאן מציע לו תנאים דומים לאלה שהוא מסרב בליברפול.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגר לא ביקר את בניטז, זאת שוב פרשנות שלך/של התקשורת.
    הוא אמר שהוא רוצה לדבר עם בניטז ב-4 עיניים ולא להסתמך על דיווחים שרוצים או לא רוצים אותו.
    הוא לא סירב לשום הצעת חוזה שלנו, לא פורסם דבר שכזה בשום מקור.
    לפי התקשורת מה שקורה כרגע זה אחד מה-2:
    1. הוא הציב דרישות שאנחנו לא מוכנים לקבל, וכרגע הנושא בהקפאה.
    2. הוא עוד לא השיב להצעת חוזה שלנו, שכנראה לא עונה על דרישותיו.
    מילאן לא הציעה לו שום חוזה כי אסור לה לפי החוקים, אם הוצע לו חוזה בצורה בלתי חוקית, אני הייתי מעריך שמדובר בסכומים גבוהים יותר ממה שליברפול מוכנה לתת לו ולכן הפערים בין הדרישות שלו לרצון שלנו.

13. 亚历山大帕托 Member

איך אתה יודע שמילאן עדיין לא הציעה לו חוזה? אולי ליברפול כבר מזמן אישרה הצעה שלהם והנושא בהקפאה כי גליאני בודק אפשרויות אחרות? בכל מקרה, נציגי שלושת הצדדים יודעים היטב מה כל אחד מחזיק בקלפים שלו ובאילו סכומים מדובר.

לאגר תנאים גבוהים מדי? לא סביר, אבל נגיד שכן. זה עדיין אומר שליברפול לא מוכנה לתת לו שכר ששאר שחקני הרכב מקבלים, מה שאומר שלא בונים עליו כאחד כזה ולא בוטחים בו. זה דוקא יותר גרוע, כי במילאן הוא מן הסתם לא יקבל סכומים גדולים יותר.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר אישרנו הצעה ממילאן אז על מה כל הדיון פה? למה בכלל אגר מתראיין בנושא לתקשורת? הכל סגור.
    לליברפול יש את רמת השכר שהיא חושבת שמגיע לאגר, וזה מה שאגר יקבל פחות או יותר, אני לא יודע כמה זה בהשוואה לשחקנים אחרים אבל אם אגר ממש אוהב את המועדון כמו שיצא לו להגיד פה ושם אז הוא יכול להישאר ברמת שכר גבוהה ולסרב אולי להצעות גבוהות יותר.
    אני לא יודע איפה כל צד עומד, כי אני לא נוכח במו"מ בין אגר לליברפול, אבל ברגע שהסכמנו ביננו שלא סביר שמדובר בדקות משחק כי הרי גם במילאן מחכה לו תחרות קשה על ההרכב, נשאר רק עניין הכסף. אגר רוצה לחכות ולראות איזה הצעות מחכות לו, זכותו, נחכה ונראה מה הוא יחליט.

15. 亚历山大帕托 Member

אין זו הסכמה כללית שאגר לא מרוצה מהיחס של בניטז? הוא אפילו לא רמז, הוא אמר את זה ישירות. זה שהוא צריך "לדבר איתו בארבע עיניים" כבר אומר שיש לו אי ודאות לגבי עתידו בעיני מאמנו. לשנינו יש את אותו המידע שאנחנו קולטים בתקשורת, רק שאתה בוחר לפרש את זה אחרת משום מה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/4/09