ליברפול 2008/2009- אין אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏5/7/08.

1. Strawberry Fields Member

מה קרה לך? יש את לוקאס! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

2. פול סקולס Member

מסכים.
    צ'אבי אלונסו אחד הקשרי אמצע הטובים בליגה (וגם בעולם, מה זה משנה..), המסירות שלו קטלניות,
    משחק טוב בנגיעה אחת, יודע לבעוט לשער..

הלוואי שיעזוב...

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד חצוי בנושא אלונסו. מצד אחד, הסכומים שריאל תהיה מוכנה לשלם יהיו גבוהים מאוד, לדעתי אין גבול לסכומים שהם יהיו מוכנים לשים עליו ואם נשכיל לנצל את זה אפשר להוציא עליו סכום שקרוב ל45-50 מיליון פאונד, שזה סכום שישפר את הרכש העונה בכמה וכמה רמות.

אבל מהצד השני אלונסו העונה הוא השחקן השני הכי טוב בליברפול, ואני לא חושב שמעריכים מספיק את ההשפעה שלו על המשחק של הקבוצה, בעיקר ב4-5-1 שעובד נהדר. בלעדיו המערך הזה מתפרק. בארי יכול להחליף אותו מבחינת התפקיד ולא התפקוד, כי הוא שחקן שעובד אחרת לגמרי. אז מכירה של אלונסו, לא משנה מי יבוא כמחליף, היא לקחת צעד אחד אחורה מהבחינה המקצועית - דבר שאסור שיקרה אחרי שסוף סוף אנחנו נראים כמו קבוצה שמתחרה על האליפות.

בקיצור, חצוי. רק שזה לא ייגרר קיץ שלם כמו בעונה שעברה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/09
  4. AronB Member

בקשר לסילבה, 16 מיליון יורו זה לא מה שישחרר אותו.
    קחו בחשבון שגם ריאל ויובה בעקבותיו, אולי יובה תוותר, אבל ריאל תציע סכום עתק והעדיפות לחוזה בשפת האם שלו מבחינתו היא בטח גדולה יותר מכזה באנגלית.

5. RealStretford Member

שמע, לפעמים ההודעות שלך מעצבנות אותי ..... אבל כנראה שהפעם הגזמת!!

http://www.couragetoresist.org/x/images/stories/gal/15/b/3-agent-orange-696.Xxx

6. REAL MADRID Member

45 מיליון פאונד?. צ'אבי אלונסו שקן נהדר, יושב בול על המשבצת של השחקן לצידו של לאס אבל ריאל מדריד לא תקיע בעבורו 45 מיליון פאונד. ריאל מדריד הולכת לשפוך סכומי כסף אדירים על שחקנים ותנסה בכל הכוח להחתים את צ'אבי אלונסו אבל לא תשלם עליו יותר מ-35 מיליון יורו לפי דעתי. גם כי רפא בניטז זקוק לכסף ולא יוכל לסרב להצעה שכזו וגם כי מדובר בתקופה של משבר כלכלי עולמי ולדרוש על שחקן 45 מיליון פאונד בזמן שאנשים מאבדים את הבתים שלהם בגלל מאית מזה - זה מגעיל..

התחושה שלי היא שאם תיסגר עסקה בסופו של דבר יהיה תהיה כסף+שחקן מסוים (להיות יותר ספציפי עם ההרגשה שלי? פרננדו גאגו).

ריאל מעוניינת קודם כל בויאה, אם סילבה יגיע זה יהיה כחלק מעסקה ענקית התכלול בראש ובראשונה את סילבה. ככה אני רואה את פני הדברים. אבל, דווקא פה ישנו יתרון לליברפול, דויד סילבה קשור מאוד לולנסיה ומעבר לשלו לריאל מדריד או ברצלונה גורם לו לפגוע בצורה כזאת או אחרת בולנסיה אשר מחזקת באופן ישיר את אחת מהיריבות שלה בליגה. ליברפול, מלאת הספרדים ורפא בניטז עשויה להיות יעד מועדף עליו במידה ובולנסיה יסבירו לו שאין מנוס מלמכור אותו.
    אבל, ליברפול תצטרך לפתוח את הכיס עבורו (לפחות 25 מיליון יורו) ולא בטוח שהיא יכולה לעשות זאת בלי למכור שחקנים (אלונסו..).

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראינו כבר מה מסוגלת להוציא ריאל מדריד בקיץ רגיל, אז בקיץ כזה כשכל העולם מדבר על מהפכה בסגל, עם מיקוח נכון ועוד איך אפשר להוציא על שחקן שלפי המון פרסומים נמצא בראש רשימת ההעברות שלכם בסביבות ה40 מיליון פאונד+.

8. Strawberry Fields Member

קצת מצחיק כשזה בא מאוהד של קבוצה שבקיץ שעבר הייתה מוכנה לשלם הרבה יותר מזה עבור שחקן מסוים ממנצ'סטר.

מה יש לנו לעשות עם גאגו?! אם כבר אז סניידר או הונטלאר.

אתה לא סותר את עצמך קצת?

גם אני חושב שההצעה של 15 מיליון פאונד שכביכול שמנו היא מגוכחת ו-5 מיליון נוספים אולי יגרמו לולנסיה לחשוב אבל אני מעדיף את ז'ירקוב ב-15 מיליון פאונד מאשר את סילבה ב 20+.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/5/09
  9. _Rushie Member

גם אם זה לא היה לך בכינוי ובחתימה רק עפ"י הדיבור הייתי יודע שאתה ריאל מדריד... טיפיקאל.

הגיוני שסילבה לא ירצה לחתום באחת מריאל-ברצלונה כדי לא לשחק מול ולנסיה אבל גם אין לפסול אופציה שהוא יעדיף לשחק שם כי הוא לא מעוניין במעבר לארץ אחרת.

10. REAL MADRID Member

40 מיליון פאונד זה בערך 45 מיליון יורו, ככל מספר אחד שהפנימו בריאל מדריד מהקיץ הקודם - צריך לדעת לקבל את המילה לא. כמו שאמרת, מדברים על מהפכה סגל (למרות שמי שמדבר הם העיתונאים בלבד, פלורנטינו לא הזכיר את המילה מהפכה בדבריו) וישנה הרבה עבודה לעשות. תקציב הרכש של ריאל מדריד הוא גדול אבל לא בלתי מוגבל, אין זמן למשוך את המו"מ בין הקבוצות. אם ליברפול תתקבע ולא תהיה פתוחה אז ריאל מדריד פשוט תעבור לשם אחר ברשימה. זה הקטע במילה תהליך, לא עושים את הכל בקיץ אחד...

דווקא לא מצחיק כלל וכלל. אני לא פוסל שריאל מדריד תשלם את הסכומים המדוברים בקיץ הקרוב בנוגע לרונאלדו (למרות שאני מעדיף שבאותו כסף יגיעו ריברי ואלונסו). צ'אבי אלונסו הוא שדרוג מקצועי אדיר, וכך גם CR7 (בעונה הבאה CR9?) אבל גם קלדרון בקיץ שעבר וגם פרז בקרוב יודעים שרונאלדו יביא תועלת אדירה גם מבחינה כלכלית.

אולי. אבל דווקא הם שני שחקנים מתוך הבודדים שעתידים לשרוד את הקיץ בלבן.

התבלבלתי במילים.. ריאל מעוניינת קודם כל בויאה, אם סילבה יגיע זה יהיה כחלק מעסקה ענקית התכלול בראש ובראשונה את ויאה.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

לא פסלתי שום אופציה.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5325544,00.html

בניטז אומר שמשחקים בהן מעורבות שתי קבוצות שמתחרות על התואר צריכים להיות משוחקים באותו זמן.

אני חושב שהוא צודק לחלוטין, ואמרתי את זה בעצמי כמה פעמים.

12. 亚历山大帕托 Member

לא רק על תואר, אלא גם על העפלה לאירופה והישדרות, משמע כל משחקי המחזור חייבים להתקיים באותו התאריך ואותה השעה.

13. Cup of Tea Liverpool, UK

הורג אותי שאתה חושב שגאגו שחקן שקרוב לרמה הדרושה בליברפול (או של אלונסו).
    אף אחד מכל סגל הקישור שלכם (באמצע) לא שווה הרכב בליברפול להוציא אולי את סניידר אבל הוא בעל אופי הרבה יותר התקפי (כנ"ל VDV) מאלונסו ולא בטוח ישב על המשבצת שלו טוב באנגליה (בהתחשב בזה שלאסס לא בא בחשבון כי הוא רק הגיע) וזה גם ידוע שהולנדים לא תמיד מסתגלים טוב לכדורגל האנגלי ע"ע ראיין באבל.
    אין לנו סיבה לעשות טרייד איתכם כי אין לכם ממש מה להציע.
    ואת זה אומר אחד שמעדיף את ריאל על ברצלונה בהרבה (ככה שאין שום כוונה ללגלג עליכם או לקטול או כל דבר דומה, פשוט ככה אני רואה את זה.)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/5/09
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא אמר שהוא חושב שגאגו ברמה של ליברפול. פשוט הוא על אותה עמדה של אלונסו ואם אני לא טועה היו מתישהו דיבורים על הגעה שלו לליברפול אז הוא ציין אותו, אין מה להתרגש.

15. REAL MADRID Member

אני לא אוהד ליברפול (על אף שמבין הקבוצות באנגליה היא המועדפת עליי) והאינטרסים של הקבוצה לא אמורים לעניין אותי. אל תעלבו, אבל זה לא מעניין אותי שגאגו כתחליף לא ראוי על מנת להחליף את צ'אבי אלונסו, אתם מספרים לי את זה? כל דבר עדיף על גאגו.. כמו שנכתב בהודעה שמעליי, היו בעבר דיבורים/שמועות על התעניינות של ליברפול בגאגו ולא מן הנמנע שהדיבורים הללו יחזרו.

אתה צריך לנשום עמוק ולהירגע..