ליברפול 2008/2009- אין אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏5/7/08.

1. elade91 Member

מילים כדורבנות, בחיים לא חשבתי שאני יסכים עם מה שיש לך להגיד.....אבל תמיד יש פעם ראשונה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. Dakir Member

ארסנל אחרי 9 מחזורים לא הייתה בבת אחת עם נצחון בית על יונייטד וניצחונות חוץ בגודיסון,בסיטי אוף מנצ'סטר ובברידג'. תחשבו על זה בצורה כזאת:קבוצות אחרות הולכות להפסיד נקודות במגרשים האלה בעתיד בעוד שאנחנו נהיה עסוקים במשחקים הרבה פחות קשים (על הנייר כמובן).

"לא בכל משחק יורחק לשחקן היריבה שחקן."
    לא בכל משחק נתקשה להבקיע את הגול הראשון (ואז להרוג את המשחק צ'יק צ'ק בלי אופי ובלי כלום).
    הקבוצה אמנם נראית כמו תאגיד של שחקנים שיודעים טוב מאוד מה הם עושים,לא רוצה להגיד מכונה משומנת אבל יחד עם זאת היא עדיין בתהליכי בנייה ואין ספק שכשנגיע בקרוב לשיא נהפוך להיות קבוצה הרבה יותר דורסנית והתקפית.

שוב,אני לא חושב אפילו על להכתיר עצמנו אלופים כבר עכשיו אבל עברנו מגרשים קשים ביותר בניצחון וזו כברת דרך אדירה שתעזור לנו מאוד במאבק.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינת מספרים ברור שלא. אבל מהבחינה המנטלית אני חושב שהנצחון הזה סגר מעגל של כמה משחקים קשים מאוד שעברנו, וייתן לשחקנים הרבה מאוד בטחון לקראת ההמשך. או לפחות כך אני מקווה.

אולי נספחתי במילה עצום, אבל לדעתי זה כן צעד, אפילו אם לא כ"כ גדול, בדרך לאליפות.

4. Strawberry Fields Member

ג'ורג'י בוי,
    לא נמאס לך מלהתלהם סתם? מי הפך אותנו לפייבוריטיים לאליפות (למעט התקשורת האנגלית ההפכפה)?
    סה"כ אנשים אומרים פה שפתחנו את העונה באופן מרשים מבחינת צבירת נקודות במיוחד כשמסתכלים על היריבות
    ושעושה רושם שהשנה, לעומת כל 4 העונות שלנו תחת רפא, אולי סוף סוף נוכל להיות בתמונה גם אחרי חודש ינואר.
    אמרתי את זה קודם שנחישות זה לא מספיק כדי לזכות באליפות אבל אם אנחנו נמצאים במקום שאנחנו נמצאים בו כרגע
    ואפילו עוד לא התחלנו לשחק כדורגל (כלומר, יש עוד מקום גדול לשיפור) אז אפשר לשאוב מזה אופטימיות זהירה.

אבל תחשוב מה שבא לך, כל עוד זה עוזר לך לישון בלילה יותר טוב.

5. George Best Member

מה הקשר להתלהם?
    מי התלהב אתה שואל?סקאוזר טוומי שאמר שעשיתם צעד עצום לאליפות כאילו ניצחתם את המקום השני במחזור ה34.
    לא נורא, עוד הודעה למונה שלך, מהודעה להודעה הרמה רק יורדת.
    חבל, בהתחלה כתבת לעניין.

6. Strawberry Fields Member

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא החלטתי אם זה טוב או לא טוב. מצד אחד, באבל ישחק יותר בעמדה הטבעית שלו ובה יש לו יותר פוטצניאל להפוך למשהו גדול באמת, אך מצד שני זה אומר שנמת' ואנ'גוג יקבלו פחות הזדמנויות.
    זה גם אומר שכנראה הוא בונה על פנאנט לפחות עד ינואר כי אם באבל באמת יהיה חלוץ אז פנאנט הוא אופציה ראשונה לצד ימין ויוסי לצד שמאל... נקווה שזה יעבוד כי נגד צ'לסי באבל באמת הראה הרבה נוכחות והתמודד לא רע עם ההגנה הפיזית של קראבליו-טרי.

8. Strawberry Fields Member

לפי המירור, הציעו לליברפול חלוץ ברזילאי בן 19 בשם קייריסון. יש לו כ-100 הופעות כבר בליגה הבכירה וכ-50 שערים. החוזה שלו פג בתום העונה בברזיל שזה עוד 7 מחזורים.

קליפ שלו: http://www.youtube.com/watch?v=vfOAVtqTESM

9. Cup of Tea Liverpool, UK

בחייך! עוד חלוץ? טורס, קין, קאוט, באבל, אנגוג, נמת' ופצ'אקו לא מספיק?
    והסרטונים עליו באיכות גרועה ביותר

10. Strawberry Fields Member

Don't shoot the messenger

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/10/08
  11. Mr.Eko Member

שאלה לאוהדי ליברפול,
    זכור לי שחקן צעיר ששיחק במשחקי ההכנה נדמה לי או בעונה הקודמת(ממש לא זוכר מתי בדיוק..) פלסי נדמה לי,קשר אחורי מוכשר מאוד שמאוד הרשים אותי,מה קורה איתו עכשיו? מקבל דקות בכלל? או עדיין לא הותיר רושם מספיק טוב על בניטז.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוכשר מאוד הוא לא, אבל עם קצת עבודה יכול לצאת ממנו משהו. הוא נוח עם הכדור אבל לא דוחף קדימה מספיק וכרגע הוא גם חלש מדי מבחינה פיזית בשביל לשחק בליגה. בגביע הליגה הוא דווקא כן שיחק עד כמה שזכור לי אבל לא הרשים יותר מדי.

13. Cup of Tea Liverpool, UK

אכן קוראים לו דמיאן פלסי (Damien Plessis). קשר אחורי באמת מוכשר, גם גבוה מאוד, כרגע הוא משחק בעיקר ברזרבס כי
    חייבים להודות שלהיכנס לסגל שמשחקים בו ג'רארד, אלונסו, משראנו ולוקאס בתור קשרים מרכזיים זה לא פשוט בכלל.
    חוץ מזה זכור לי שהוא שיחק מחצית מול סנדרלנד במחזור הפתיחה ואז הוחלף ע"י אלונסו בגלל פציעה בגב. חוץ מזה, הוא מרשים ברזרבס ואני מאמין שהוא יקבל עוד הזדמנויות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/10/08
  14. Cup of Tea Liverpool, UK

כמה נתונים מעניינים לפני המשחק מול טוטנהאם:

Liverpool's next win will be the 150th in all competitions under Rafa Benitez.

The Reds are two goals short of recording 250 in the league since Rafa took charge in 2004.

Liverpool have kept five clean sheets in the last six league meetings with Spurs home and away.

The Reds have scored in five of the last six meetings on this ground.
    (ווייט הארט ליין)

The last Spurs player to score against Liverpool at White Hart Lane was Jermaine Defoe in a 1-1 draw on the opening day of the 2004-05 season. It was Rafa Benitez's first league game in charge of the Reds.
    וכפי שכולם יודעים, דפו בפורתסמות'.

15. odobry Member

אוהד ליברפול צריך לדעת שזה אומר כלום אחרי ששברו את כל הסטטיסטיקות השנה. (צ'לסי בגשר,MANU באנפילד.)