ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

תומר, מצידי שישחקו מחצית-מחצית (פלסי וספירינג) העיקר שבסוף התוצאה תראה שאנחנו חוזרים עם 3 נקודות בכיס.
    בקשר לג'רארד וטורס, יש רק לקוות ולהתפלל.

2. Strawberry Fields Member

http://www.liverpoolfc.tv/images5/aquilani41.Xxx
    אקווילאני והכדור.

http://www.liverpoolfc.tv/images5/aquilani43.Xxx
    אקווילאני ודגן.

http://www.liverpoolfc.tv/images5/aquilani46.Xxx
    אקווילאני וקלי.

תמונות נוספות:
    http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...091015-1727.htm

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/09
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...091016-1341.htm?
    ג'ררארד וטורס לא ישחקו נגד סנדרלנד, קאוט כשיר וגם הדרום אמריקאים בסגל.
    קירגיאקוס ייעדר 7-10 ימים ולא מספר חודשים כפי שדווח באמצע השבוע.

4. Bill Shankly Member

למה תמיד ג'רארד וטורס נפצעים ביחד ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. Tony Adams Member

מכה בשביל ליברפול. במגרש קשה מול איצטדיון האור שחקן כמו טורס יכול לעשות את ההבדל בפעולה אחת טובה.
    צפוי לליברפול מבחן לא פשוט בכלל. אם בוינר היה +1 הייתי שם על סנדרלנד.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות מחורבנות לגמרי. ואגב, זה שמסצ', לוקאס ואינסואה יהיו בסגל זה כרגיל במצבים האלה, לא בטוח שהם ישחקו, זה כבר סיפור אחר.

7. Cup of Tea Liverpool, UK

למה לוקאס אף פעם לא נפצע?!

אנחנו נצטרך להסתדר עם מה שיש, וזה פחות או יותר מה שיש:

ריינה
    אאורליו-אגר-קראגר-ג'ונסון
    ריירה-מסצ'-לוקאס*-באבל
    בניון
    קאוט

*=בניטז תופס ביצים ופותח עם ספירינג, אבל בינינו, זה לא יקרה.

עריכה: עזרא, בקצב הזה היחס על סנדרלנד בפלוס יהיה 1.20

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/10/09
  8. Strawberry Fields Member

בנוסף למשחק נגד סנדרלנד אותו יחמיצו סטיבי וטורס הם בספק למשחק נגד ליון. אני שונא פגרת נבחרות.
    ---------
    סנדרלנד מקווה לקבל אישור לפני המשחק שיאפשר לרכש החדש, בולו זנדן, לשחק (לינק).
    ---------
    דיוויד מרטין הושאל לטרנמיר רוברס והוא ינסה למנוע מההגנה הגרועה שלה לספוג כ"כ הרבה.
    הוא צפוי לערוך את הבכורה מחר. המנג'ר הזמני הוא עדיין הפיזיותרפיסט של הקבוצה (לינק).

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

10. Cup of Tea Liverpool, UK

לא ראיתי אותו משחק הרבה זמן, אבל אם בתקופתו במועדון הוא היה די בינוני וכנראה שעכשיו הגיל לא היטיב איתו,
    הוא אפילו פחות טוב ממה שהיה. בפרוויו של סקייספורטס אומרים שהוא צפוי לפתוח כמגן שמאלי,
    שאלה חדשות אפילו יותר משמחות. כנראה נראה את בניון או באבל מולו.

11. k_700 Member

ואוו יהיה לכם משחק מאוד קשה.
    ומחר אני ממש לא רואה אתכם מנצחים בהרכב חסר סטיבן ג'רארד וטורס את סנדרלנד שלה יש התקפה מצוינת.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

למען האמת אני יותר מוטרד מצמד הגרזנים של סנדרלנד במרכז השדה, קאטרמול וסאנה. כשלוקאס ומסצ' חזרו לאנגליה רק היום בצהריים וג'רארד לא כשיר, אנחנו יכולים לקבל בראש מהשניים האלה, ובכדורגל של היום היתרון במרכז המגרש הוא מאוד מאוד משמעותי. החסרון של סנדרלנד הוא בכנפיים, כשחוץ מסטיד מלבראנק אין להם כלי אחד ברמה גבוהה שם, וג'ונסון ומי שיפתח כמגן שמאלי צריכים לעשות המון גיחות למעלה ולשגע את מקארטני ובארדסלי.

ואין ספק שאנחנו בצרות גדולות לקראת המשחק הזה מבחינת סגל. שחקן על שחקן מול ההרכב החסר הזה שלנו לא בטוח בכלל שאנחנו טובים מסנדרלנד. ובכל זאת זה משחק שאנחנו חייבים לנצח אם אנחנו רוצים להישאר קרוב לצמרת ואין ספק שכל תסריט חוץ מ6 נק' נגד החתולים השחורים והמאנקס יכול בקלות להרוג לנו את תקוות האליפות.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך להיכנס לפאניקה, אנחנו אמנם בהרכב חסר אבל להגיד שההרכב של סנדרלנד לא פחות טוב בשבת זה פשוט להגזים.
    גם סאנה אמור לחזור מנבחרת אלבניה, לך תדע איך זה ישפיע עליו ולא צריך לעשות מקאטרמול איזה וורלד ביטר שבטוח ישלוט בקצב המשחק על פני מי שנציב במרכז.
    יש לנו מספיק שחקנים איכותיים בסגל כדי שנדע להכריע את המשחק הזה וכדאי שנכריע אותו כי אם לא אז זה לא ישנה יותר מדי שטורס וג'ררארד יחזרו שבוע הבא.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פחות מדבר על שליטה בקצב המשחק ויותר מדבר על החזקה בכדור. קאטרמול בין אם אתה רוצה ובין אם לא הוא שחקן מצוין בכל הנוגע לעבודות הגנתיות, סאנה המשוגע גם כן יודע טוב מאוד לשחק באגרסיביות(ואפילו יותר מדי) והפחד שלי זה שמול מסצ' ולוקאס עייפים או שחקנים אחרים שישחקו במרכז אנחנו נפסיד את כל הקרבות על הכדורים ונאבד לשניים האלה הרבה.

ואני לא חושב שאני מגזים, בשיא הרצינות. בעמדת השוער אין ספק שאנחנו טובים מהם. אני מניח שרפא ייפתח עם קרא וסקרטל למרות שכל העולם יודע שאגר חייב לפתוח, וכמו שהשניים האלה נראים מתחילת העונה הייתי מעדיף את טרנר ופרדיננד. בעמדות המגנים יש לנו יתרון ברור, את מרכז השדה כבר הזכרתי, כשבאגפים אני מניח שישחקו ריירה/באבל ובניון, ומלבראנק הוא שחקן יותר טוב מריירה ומבאבל כשריד לא רחוק מהם. מהחוד של סנדרלנד אני מאוד מאוד מחזיק, וכשאין לנו את צמד החלוצים הרגילים שלנו וניאלץ לאלתר עם קויט, וורונין ובאבל - גם שם היתרון הוא של סנדרלנד...

אני ממש לא חושב שזאת הגזמה להגיד שההרכב החסר שלנו מול ההרכב המלא של סנדרלנד הם בערך באותה רמה(כמובן עוד תעודת עניות לחוסר העומק שבניטז הצליח לבנות בסגל שלנו).

15. Cup of Tea Liverpool, UK

תגיד לי מה יש לך?
    מה זו הפסימיות הזו?
    אנחנו קבוצת תחתית?
    מרכז טבלה?

אנחנו שנים חברים בטופ 4 וקבועים בליגת האלופות חוץ מאותה עונה (סליחה שלקחנו ליגת אלופות). אז סנדרלנד בכושר טוב, השקיעו שם הרבה כסף, פגרת הנבחרות די השמידה לנו את החלק ההתקפי ועם כל זה- אנחנו עדיין יותר טובים מסנדרלנד. מאיפה כל הפחד? זה סנדרלנד למען השם! שלא תראה את משחק הבית מול יונייטד בבית חולים (חס וחלילה כמובן).
    קצת מוטיבציה, קצת דרייב, קצת אמונה. לכתוב שאנחנו מפסידים או סיכוי מאוד גבוה לאבד נקודות אפילו אם לא כתבת את זה במפורש זה קודם כל שטויות, כי איך אתה יכול לדעת מה יהיה? ודבר שני This is not the Liverpool way.

אני מאחל הצלחה רבה לשחקנים בסנדרלנד, על אף שהמשחק עלול להיות לא פשוט, אני חושב שעם מספיק לחימה, רצון וסיומת טובה מול השער (אחוז ניצול מצבים גבוה במקצת מהרגיל) אין מה שיעצור אותנו בדרך ל-3 נקודות.