ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. Bill Shankly Member

יש עוד שבועיים וקצת לחלון העברות, חייבים להביא חלוץ חדש !

2. Rudess Member

עוברת עליכם פשוט עונה מקוללת, אני מצטער בשבילכם כי אני מאד מסמפט את ליברפול. למרות הכל, תהיו חזקים ותאמינו שעדיין אפשר להשתחל למקום הרביעי בטבלה בסוף העונה (אני יודע שזה לא ינחם אתכם).

3. eastlands Member

הניצחון בוילה פארק נראה היום יותר שהרס לוילה מאשר יעזור לליברפול להגיע לטופ 4 , ליברפול פשוט איומה גם עם טורס וגרארד הכדורגל הוא עלוב , אתמול הם לא חברו 2 פסים גם לפני החילופים , יש שחקנים בהרכב של ליברפול שלא היו מתלבשים בכלל בקבוצות צמרת אחרות בליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/1/10
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו 10 ימי מנוחה לפני המשחק מול רדינג, לא הייתה סיבה לתת לטורס וג'ררארד מנוחה.
    המשחק היה משחק חשוב ולעלות עם הרכב מילואים זה תמיד סיכון גדול יותר מאשר ההרכב המלא, אני בטוח שפרגוסון מתחרט על ההרכב שהוא העלה נגד לידס.

5. THE STRETFORD END Member

ההרכב זה לא מה שהפסיד ליונייטד את המשחק נגד לידס,
    להוציא את וולבק ואוברטן הצעירים כל שאר התותחים הבריאים שיחקו,
    פשוט לא שיחקנו טוב ולידס שיחקו מצויין.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

החדשות על הפצועים איומות. אולי זה יגרום לבניטז לרכוש חלוץ שבמילא צריך, ולא להביא שחקן שיגיע רק בקיץ הקרוב.

בכל מקרה סטוק בשבת בבריטניה סטדיום... משחק קשה מאוד גם ככה, ללא טורס וסטיבי אנחנו באמת נצטרך לירוק דם בשביל לנצח שם.

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מברוק על ההחתמה של מקסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx קיבתם את אחד הקיצוניים הטובים והלא מוערכים בעולם...מקווה שיראה מה הוא שווה אצלכם

8. Raulito Madridista

אני חושב שבניטס צריך לשלם על הכישלון הכבד של ליברפול, וכרגע יש ספק האם היא תיהיה באירופה בעונה הבאה. אני מאמין שכן, אבל זה יהיה קשה. השאלה היא האם הקבוצה לא תצבור פער גדול מידי מהמקום השישי(כרגע הפער הוא שתי נקודות בלבד, אבל האם מישהו באמת חותם רק על מקום שישי? ליגת האלופות נראית כרגע כמשימה קשה) באנפילד ליברפול תוכל להסתדר, אבל במשחקי החוץ יהיה לה קשה מאוד וגם ככה היה לה קשה העונה. גם כשטורס וג'ררארד היו כשירים, ליברפול לא הטיבה לשחק ואת ההופעות הטובות שלה אפשר לספור על כף יד אחת - המשחק מול יונייטד למשל.

המצב בליברפול קשה מאוד כרגע ואני בטוח שרובכם יזדהו עם המשפט הבא - תמיד יכול להיות יותר גרוע. בניית הסגל של ליברפול הייתה לא נכונה מלכתכילה, אבל זה פשוט חוסר מזל עצום לאבד כל הזמן את ג'ררארד וטורס, שני השחקנים החשובים ביותר בקבוצה, ולא לתקופות קצרות - לא שבוע או שבועיים. גם יוסי בניון פצוע וזו הזדמנות אולי אחרונה של ריאן באבל להוכיח שהוא שווה משהו ושהוא לא אחת ההחתמות הכי מיותרות בפריימרליג(קראתי פשוט כתבה על זה בעיתון מעריב נדמה לי). גם אלברט ריירה חייב להתעורר.

מקסי רודריגז שחקן לא רע בכלל, גם אם הוא קצת מעבר לשיאו. הוא יודע לנוע לעומק והוא מסיים לא רע בכלל ליד השער. אבל יקח לו זמן להתרגל לסגנון המשחק השונה וגם לליגה החדשה. הוא לא יוכל להביא את היכולת שלו תוך פרק זמן קצר כל-כך, אולי רק הבלחות. אני חושב שבאתלטיקו הוא גם לא היה מנהיג או השחקן הכי חשוב. מדובר ברכש נכון מאוד, אבל לנוכח המצב הקיים, האחריות והצפי לתוצאות - עולים.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

10. SeRgInHo Member

אם זה באמת יקרה, העונה הזוועתית הזאת של ליברפול יהיה הדבר הכי טוב שקרה לה בשנים האחרונות.
    הלוואי שהוא יחזור לאנגליה.

11. Cup of Tea Liverpool, UK

Raulito,
    מה לעשות שלמאמן שלנו אין כבוד עצמי והוא לא מסוגל לקחת אחריות כמו גבר..

amirb91,
    טוב לשמוע, אנחנו צריכים את היכולות שלו כדי לסיים בטופ 4.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין אם אתה היית "גבר" ולך היה כבוד עצמי בעמדה שבה הוא נמצא היום, לוותר על כל שארית החוזה שלך , חוזה שחתמת לפני 4 חודשים ל5 שנים.
    מהמקלדת הכל נראה קל ופשוט ואפשר לכתוב כל ביקורת שרק רוצים.

ריירה חוזר לסגל מחר, ג'ונסון ג'ררארד טורס בניון אלזאהר וקלי בחוץ.
    ריינה אמור לחזור אבל זה לא ודאי.
    http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...eful-over-reina

נערך לאחרונה ב: ‏15/1/10
  13. Strawberry Fields Member

למרות שיש לי ספקות לגבי היכולת לבנות קבוצה, ראייה לעתיד, שימוש בנוער וכו' אין ספק שהוא יודע להטביע את חותמו בנוגע לשיטת משחק. אני לא חושב שהבעלים יפטרו את רפא באמצע העונה אז זה לא כ"כ רלוונטי כעת.

------
    ראיין באבל רשם בטוויטר שלו שהוא הושאר מחוץ לסגל שנוסע לסטוק, למרות הפציעות הרבות. מעניין.

מישהו יודע מה קורה עם מסצ'? הבנתי שהוא סיים לרצות את עונש ההשעייה אבל האם הוא כשיר?

נערך לאחרונה ב: ‏15/1/10
  14. 亚历山大帕托 Member

מה שמזכיר:

http://i48.tinypic.com/5umtl5.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Pipe Member

עוד הוכחה נחרצת שבניטז מאמין בו. BS.
    הוא יהיה בברמינגהאם עד לסיום חלון ההעברות.