את אי הכללתו של אקווילאני בהרכב אני "קונה", למען האמת לא חשבתי על כך שהוא שיחק 120 דקות באמצע השבוע ובהתחשב בכך שהוא חוזר מפציעה, מקובל. לגבי מקסי אני ממשיך לא מסכים. אפילו אם לא התאמן עם הקבוצה, פיליפ דגן? כשראיתי את ההרכב חשבתי שאני הוזה. נשבע לכם שהייתי בטוח שהוא נמכר ביחד עם דוסנה. שחקן שראוי להיכנס למקום מכובד ברשימת ההחתמות הגרועות ביותר של בניטז. מקסי עדיף בכל מצב, גם עם קביים על דגן. באבל, ריירה.. הרכב מביך שלכם
למרות הנגיחה לקורה של קויט בסוים, תוצאת התיקו מול סטוק (שבעצמה שיחקה חלש) הינה הוגנת ותואמת למה שהתרחש על המגרש. אם וילה וטוטנהאם ינצחו (סיכוי סביר לדעתי) אנחנו נהיה 4 נק' מתחת למקום ה-6 למרות הניצחון בוילה פארק.
הראיון הזה של רפא מבזה... מה זו ההתחבאות הזאת מאחורי ה27,000? אתה חושב שהיה פנדל? תהיה יותר אסרטיבי ותגיד את זה. איפה היה בדיוק character? כבר משחק שני ברציפות שהשחקנים משתינים במכנסיים מלחץ בסיסי ומעיפים כדורים הלאה במקום לנסות לפתח משחק. להיות מרוצה מהופעות בינוניות כאלה זה רע מאוד, הקבוצה צריכה זעזוע בשביל לחזור למסלול, כל החיוכים האלה והתשבוחות שלא מגיעות לשחקנים לא יתרמו לזעזוע הזה.
למראיין של Sky הוא נתן את התשובות האינפנטיליות עם ה-27,000 אנשים ולמראיין של BBC תשובות נורמליות יותר. הראיון של BBC: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...ool/8463373.stm ב-RAWK סבורים שרפא התכוון לתת ראיון כזה ל-Sky בגלל היחס שהוא מקבל מהם אבל לדעתי הוא פשוט היה נסער יותר בראיון הזה. כך או כך בשניהם הוא אמר שהוא מרוצה מהאופי שהקבוצה הראתה וזה, כמו שראשי כתב, סיבה גדולה (נוספת) לדאגה.
לוקאס קיבל היום את הצהוב ה-5 שלו העונה בליגה, השאלה היא מתי מאפסים את הצבירה הזאת, אני לא זוכר אם זה בינואר פברואר או מרץ ואין לי כח לבדוק. אם זה לא בינואר, הוא מושעה נגד טוטנהאם.
אוי לא, מה נעשה עכשיו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx אני מעדיף לנסות להסתכל על חצי הכוס המלאה, לא הפסדנו 3 משחקי ליגה ברצף כשאנחנו מנצחים שניים ויוצאים עם תיקו בדקות הסיום בגלל טעויות של המאמן הפחדן, אבל זו כבר התקדמות. במשחק הקרוב לא נצטרך לראות את לוקאס ואולי מקסי יפתח, לדעתי יש מקום לאופטימיות זה הרי הדבר שאוהדי ליברפול הכי מתגאים בו- היכולת לדחוף את הקבוצה 90 דקות כמו שאף אוהד של קבוצה אחרת לא יכול לעשות וכמובן, להאמין.
בניטז בספין נוסף והגדול מכולם... קוד: "The fans are very clever they know that Bill Shankly, the most famous manager in the history of the club, went many years without winning," the Spaniard said, neglecting to add that Shankly had actually delivered two league titles to Anfield before the silverware dried up between 1966 and 1973. http://www.independent.co.uk/sport/footbal...rs-1869413.html פשוט לקרוא ולא להאמין. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx הראיון הזה בלבד מהווה עילה לפיטורים. *תודה ל-the mighty reds שהביא את זה לתשומת ליבי.
איזה מזל שסיטי וטוטנהאם פישלו היום. אסטון וילה בטוח ינצחו מחר את ווסטהאם וזה ישמור אותנו במרחק סביר של 4 נ:ק מהמקום הרביעי. חייבים לנצח את טוטנהאם ביום רביעי, המשחק הזה יכריע לנו את כל העונה.
לראות את הראיונות של בניטז ופשוט לא להאמין שהוא אמר את זה. הראיון לסקיי פשוט מגוחך ואני בספק אם הוא לא יהפוך לשיחת היום של מחר, כמה פעמים הוא חזר שם על המילה "27 אלף", עד שזה מגיע למצב שהמראיין פשוט שואל אותו נחרצות על דעתו. הראיון לBBC עוד קצת יותר נורמלי, אבל גם בו הוא מדבר שטויות.. Character? איזה בדיוק? טעויות שיפוט? בחייאת, תפסיק רפא. גם ארסן ונגר עושה את זה לא מעט, גם הוא מתלונן סתם על טעויות שיפוט וגם הוא לפעמים מעצבן בדיבור הזה שלו מול התקשורת כשלא בא לו, אבל בניטז פשוט נתן לתקשורת עילה לאכול אותו. אני בטוח שממש בקרוב תראו את הסאן הכל כך אהוב עליכם צוחק עליו וזה עוד רק בהקצנה, כי אחרי ראיון כזה מי לא יצחק עליו? לא לימדו אותו שהתשקורת זוכרת רק דברים מטומטמים של מאמנים? תבוא, תגיד שלא הייתם טובים והשיגע לסטוק הנקודה, תגיד שעכשיו ינואר ושתתחזקו, תתרץ בזה שאין לכם את ג'רארד & טורס , תגיד איזה מילה על השופטים ותילך, כל כך פשוט.
מיום ליום ממשחק למשחק, זה נהיה עצוב יותר. בניטז, הופך את ליברפול השנה לקבוצת אמצטע טבלה טיפוסית. לא מחברים שני נצחונות רצופים. נראים כמו פח ומרבית הגולים ממצבים נייחים. ההרכבים, הם באמת בדיחה וכול מה שנותר לבקש, זה מלחמה. הרי, במידה ולא ניקח את המקום הרביעי, הבעלים הקפטיליסט, גם לא יביא כסף לרכש, ואולי הרע מכול יקרה וגם טורס יעזוב ואז במקום שנאשר עם חלוץ אחד טוב וצורך בעוד אחד. יהיה לנו צורך לשתיים.