ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. Bill Shankly Member

בדר"כ אני מגנה על בניטז אך אם לא ייצא משהו מפאצ'קו בתקופה שלו בליברפול זה יהיה אך ורק אשמתו של אדון בניטז. כמובן שכל זה בתנאי שהוא עדיין המנג'ר. פאצ'קו זה לא באבל, הוא יכול להצליח בכל קבוצה שהוא ישחק. רק שיתנו לו את הגיבוי הנדרש.

בעונה הבא אני מאמין שפאצ'קו יעשה את קפיצת המדרגה ויהפוך להיות שחקם סגל משמעותי. *בעזרת השם...

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/10
  2. Strawberry Fields Member

ההרכב לסנדרלנד:

ריינה
    אינסואה אגר קראגר ג'ונסון
    באבל מסצ'ראנו ג'רארד מקסי
    טורס קויט

ספסל: קאבאליירי, קירגיאקוס, לוקאס, אקווילאני, בניון, אל-זהאר, אנגוג.

אמנם כל הכבוד על ה 4-4-2 בבית (שראינו מעט מאוד מרפא) אבל שוב אקווילאני לא משחק ופאצ'קו נח במשחק המילואים האחרון לחינם. בחיי שאני לא מבין מה רפא רואה באל-זהאר הבאנלי.

נערך לאחרונה ב: ‏29/3/10
  3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ומאידך ברוס עולה באותו מערך עם בנט המצוין וקמפבל, כאשר קנווין ג'ונס פותח על הספסל. על הספסל שלכם שכחת את יוסי כמובן.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מפתיע שבמשחק השני שלוקאס לא בהרכב העונה פתאום אנחנו נראים כל כך טוב בהנעת הכדור ובהתקפה... משחק באמת מצוין שלנו עד הדקה ה65 שמשם המשחק פשוט נרדם לגמרי.

ריינה 6 - לא עמד במבחנים גדולים מדי אבל היה טוב מאוד וגם אחראי חלקי מאוד בואו נגיד ככה בשער הנדיר של אל ניניו.
    ג'ונסון 7 - נהדר, שער ובישול ומשחק פשוט פנטסטי. ככה זה כשהוא מרשה לעצמו לעלות למעלה.
    קראגר 6 - אני חושב שראינו אותו אולי פעמיים כל המשחק וזה גם לזכותו, כי הוא עשה עבודת לחץ מצוינת.
    אגר 6.5 - כנ"ל, אבל יצא המון קדימה ועשה עבודה טובה מאוד.
    אינסואה 6.5 - סוף סוף משחק טוב שלו. פעיל מאוד בהתקפה ולא חור בהגנה.
    מסצ'ראנו 6 - עבודה טובה בסה"כ.
    ג'רארד 6 - מחצית ראשונה טובה מאוד עם החמצה מסמרת שיער לדעתי, מחצית שנייה סבירה. זה עוד לא זה.
    מקסי 6.5 - משחק טוב שלו, פעיל בהתקפה ונתן עקב נהדרת לג'רארד באחד המהלכים.
    באבל 6 - מחצית ראשונה טובה ומחצית שנייה כל כך אופיינית וחלשה... מייאש.
    קויט 6 - גם אצלו מחצית ראשונה נהדרת ומחצית שנייה עם ירידה גדולה ביכולת.
    טורס 7.5 - חלוץ נדיר שהיה צריך לכבוש היום 4 ולא 2. שער ראשון שלא רואים כמעט, פשוט מרהיב, שער שני עם כל כך הרבה חוכמה אבל היה צריך לסיים פה עם עוד לפחות גול.

החילופים לא השפיעו במאומה על המשחק כי זה כבר היה גארבג' לגמרי, רק לציין את ההחמצה הגדולה של אנ'גוג מהכדור הנפלא של ג'ונסון.

ואגב, העיקר שבניטז ממשיך לשקר ואף אחד לא שם לב. לפני כ2 משחקים הוא אמר שאקווילאני למרות שלא שיחק הרבה לפני כן יהיה בורג משמעותי במאבק שלנו על המקום הרביעי, מאז הוא ממשיך לראות ספסל, לפני כחודש הוא אמר שפאצ'קו קרוב לפתוח בהרכב בפעם הראשונה שלו ומאז הבחור בכלל לא בסגל באף משחק. בדיחה.

5. שלו Guest

טורס פשוט ענק כשהוא בכושר ואני שמח שהוא הצליח לחזור לעצמו. כמה כיף לראות את ליברפול ללא לוקאס, פתיחה מצויינת של האדומים הביאה לשער מהיר ומדהים של טורס וכבר אז נראה שסנדרלד לא תהווה יריב משמעותי בדרך לשלוש נקודות חשובות מאוד. שמח שג'ונסון כבש, הוא שחקן מצויין כשהוא רוצה ומשתדל, בנוגע לאקווילני - הסיפור הזה באמת מוזר ולא מובן. בשביל מה הוא נקנה בכ"כ הרבה כסף כשהמצב הכלכלי של ליברפול בקאנטים אם הוא בקושי משחק? כנראה שרפא צריך להבין שיושב לו על הספסל שחקן עם כדורגל אדיר שיכול לתרום לליברפול לא מעט.

6. k_700 Member

מהמעט שאקווליני שיחק היום הוא היה טוב. תקף מהאגפים, מהעומק , הביא איזה הרבה אחת מצוינת שפספסה את הראש של קויט ושיחרר בעיטה אחת מצוינת.

באמת לא מובן למה בניטז לא משחק איתו.
    בלי לוקאס אתם נראים נהדר, נקווה שתמשיכו לשחק עם לוקאס במיוחד כשאתם נגדנו.
    דרך אגב גם אני לא מבין את רעיון פאצ'קו. הצהרת שתתן לילד הזדמנות. הילד מוכשר, נלהב, נרגש אז למה לעזאזל לשים בספסל שחקן חסר כישרון כמו אל זאהאר.

7. שלו Guest

8. Strawberry Fields Member

במחצית הראשונה שיפשפתי את העיניים מתדהמה. שיחקנו טוב כמעט כמו בסיינט ג'יימזס פארק בעונה שעברה.
    סנדרלנד היא אמנם קבוצת חוץ גרועה שאספה רק 7 נקודות מחוץ לאיצטדיון האור אבל אני לא חושב שזה לוקח יותר מדי מהתצוגה.
    הצחיקה אותי התגובה של ת'ומפסון וראש להחמצה הכפולה של טורס.
    אני מסכים עם כל מה שכתב תומר רק על ג'ונסון במקום "ככה זה כשהוא מרשה לעצמו לעלות למעלה" הייתי רושם שככה זה כשהוא לא צריך לעשות הגנה.

צריך לשמור את הרעב, הנחישות והכדורגל לאיצטדיון האור של בנפיקה.
    לצערי לוקאס ודאי נח אתמול במיוחד לקראת ליסבון אבל בכל זאת אני מאמין שאפשר לצאת משם עם תוצאה טובה.

9. Strawberry Fields Member

מרטין קלי גמר את העונה. 24 שעות לפני המשחק מול סנדרלנד הוא קרע את המיניסקוס, פציעה שסבל ממנה טורס בינואר, נאלץ לעבור ניתוח ולא לשחק שישה שבועות.

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-f...00252-26135182/

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא נפצע לא פחות מדגן , קריירה קצרה מלאה בפציעות קשות.
    בקשר לליגה, נראה ש16 נק' מתוך 18 יספיקו לנו למקום ה-4, אני מאמין שאפשר לעשות את זה.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מה זאת אומרת יספיקו? כאילו שזה תלוי בכם, אם אכן תשיגו את מספר הנקודות שהזכרת אז הסיכוי שלכם לסיים במקום הזה יתפוס תאוצה אך בדרך אתם צריכים לקוות למעידות של טוטנהאם וסיטי, כאשר לשתיים יש משחק חסר והן יכולות להגדיל את הפער.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאני מנתח את מה שנשאר לסיטי וטוטנהאם זאת המסקנה אליה אני מגיע. הכל בהסתמך על ההערכות שלי, לא על עובדות.

לספרס יש: סנדרלנד,יונייטד,סיטי,ברנלי - חוץ. ארסנל,צ'לסי,בולטון - בית.
    לסיטי יש: ברנלי,ארסנל,ווסטהאם - חוץ. ברמינגהאם,יונייטד,וילה,טוטנהאם - בית.
    כמו שאני רואה את זה סביר מאוד להניח שסיטי לא תעבור את ה-14 וספרס את ה-12, מה שיוצר מצב ש16 שלנו יספיקו.

13. Strawberry Fields Member

14. Cup of Tea Liverpool, UK

נו באמת..
    עם כמה שהוא חכם, אלגנטי ויצירתי, אנחנו חייבים לעונה הבאה עוד קשר למרכז המגרש.
    ההעדפה שלי היא לסטיבן איירלנד שלא רואה דשא בסיטי וחבל. הוא שחקן מאוד מיוחד.

15. שלו Guest

בנפיקה ליסבון עושה עונה אירופאית מדהימה וקשה מאוד לנצח אותה באיצטדיון האור. כשלוקאס במרכז המגרש ללא טיפת יצירתיות וראיית משחק, יהיה קשה מאוד לפתח התקפות ולנהל את המשחק בצורה מסודרת מהאמצע. אפשר להתנחם בזה שטורס נמצא בכושר מצויין וולקוות שיכבוש גם בפורטוגל. אני במקום רפא מוריד את לוקאס לספסל ומציב במקומו את סטיבי ג'י כאשר בניון, קאוט וctck בהרכב הפותח. ההרכב שלי: ריינה; אינסואה, אגר, קראגר, ג'ונסון; מאסצ', סטיבי, בניון, באבל; קאוט; טורס.

נערך לאחרונה ב: ‏2/4/10