ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

האדום הזה שינה את המשחק, עד לדקה ההיא עמדנו יפה וגם התקפנו הרבה יותר ממה שאנחנו מתקיפים בד"כ במשחקי חוץ העונה. אני מקווה שכך נתחיל גם ביום ראשון בברמינגהאם.
    למרות הירידה ל10 שחקנים בשלב כל כך מוקדם, לא ברור למה נראנו כל כך רע לאחר מכן.
    השופט האשם העיקרי אבל אנחנו לא צריכים להראות כל כך פתאטי גם אם זה 11 נגד 10.

אני כל העונה מדבר על זה שאינסואה מגן בינוני, הרבה אוהדים עושים לו הנחות כי הוא במועדון מגיל מאוד צעיר אבל אני ממש לא רואה בו את הפוטנציאל להיות מגן טוב+.
    די איטי, די נמוך, הסגירות שלו מוזרות מאוד, ממש לא מדהים בהתקפה...

2. Jack Wilshere Member

חייב לומר שלפי מה שאני ראיתי אינסואה רחוק מלהיות בינוני. הוא טכני מאוד יחסית למגן, קורא ומבין את המשחק (להבדיל מג'ונסון הדביל). נכון, הוא צריך לשפר את משחק ההגנה שלו ולהתחזק מבחינה גופנית, אבל אלו דברים שיבואו עם הזמן, צריך סבלנות. הוא רק בן 20, ובהתחשב בגילו הוא מראה לא מעט. איטי? נמוך? אלו לא בהכרח חסרונות, מה גם שאני לא חושב שהוא איטי. פוטנציאל גדול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/4/10
  3. Cup of Tea Liverpool, UK

מסכים עם Mr. Arsenal ,
    אינסואה שחקן טוב מאוד לגילו, גם מראדונה שם לב ונתן לו את הבכורה בבוגרת של ארגנטינה ולא פעם אנחנו רואים אותו באנפילד מגיע לצפות בטריו אינסואה-מסצ'ראנו-מקסי.
    הבעיה עם אינסואה לא קשורה אליו באופן אישי, היא טמונה בעובדה שאין לו מחליף ראוי במועדון. אאורליו נפצע כל שני וחמישי, דוסנה נמכר (וטוב שכך) ואפילו מאבינגה המוכשר מהמילואים צעיר מדי ולא בשל לרמות האלה.
    זה יוצר מצב שבו אינסואה נשחק עם עומס משחקים כמעט בלתי אפשרי כבר בגיל 20 כמגן היציב היחיד במועדון ואנשים עוד מעזים להתלונן על היכולת שהוא מציג.
    ברגע שתהיה לו תחרות והוא גם יזכה ליותר מנוחה אנחנו נראה אותו בשיאו, כמו כל שחקן כדורגל אנושי.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצחיק שכשהיו רוטציות, כולם בכו על רוטציות, והיום כשיש שחקנים שתמיד בהרכב אז מותר להם לתת תפוקה בינונית כי הם לעולם לא נחים. אפילו אם מדובר בשחקני הגנה.

לגבי המהירות שלו, היא ממש לא מספקת, הוא צריך להגן נגד קיצוניים זריזים ולכן עניין המהירות הוא מאוד חשוב למגן.
    דווקא לגבי הפיזיות אני לא חושב שיש לו הרבה לאן להתפתח, כבר היום הוא יודע לשים את הגוף שלו כשצריך ומהבחינה הזאת אין לי טענות אליו.

הוא יכול להיות גם בן 18, הגיל לא מעניין אותי, הוא לא מספיק טוב כרגע לפתוח בכל כך הרבה משחקים בעונה וזאת מבחינה עובדה. שיילך להשאלה בקבוצה קטנה יותר ושם יחיו עם הטעויות שלו, יוכל לחזור כשהוא יהיה בשל. זאת עוד עמדה שצריך לשים עליה דגש בקיץ במידה ובכלל יהיה תקציב.

5. Cup of Tea Liverpool, UK

מה פתאום. כל אחד מקצין מכיוון אחד לשני.
    כשהיו רוטציות, ההרכב היה משתנה גם אחרי ניצחון 3-0 בחוץ,
    ועכשיו כשאין רוטציות, אז לוקאס פותח כל מחזור והתוצאות בהתאם.
    צריך הכל במידה.

אני חושב שבתור מגן שמשחק ברוטציה עם שחקן אחר ברמה שלו (קצת יותר, לכאן או לכאן) הוא יהיה מעולה.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה שאתה צודק ונוכל לבחון את זה בעונה הבאה.
    התקווה שלי היא שיהיה תקציב נורמלי לרכישות (אם זה בעזרת כניסת משקיע נוסף או מכירה של הבעלים) ואז נוכל להביא מגן שמאלי במקום אורליו שיעזוב בחינם.
    אם פותחים עוד עונה עם אורליו/אינסואה כמגנים שמאליים זה עוד חור שלא סתמנו ויעלה לנו ביוקר.

7. Strawberry Fields Member

:aa1: טוני בארט מדווח שליברפול רוצה להחתים הקיץ את דני ווילסון, בלמה בן ה-18 של ריינג'רס (לינק).
    הוא ערך 22 הופעות העונה, יש לו עונה אחת נוספת בחוזה והנה השער שהוא כבש נגד הארטס בשבוע שעבר...
    http://www.youtube.com/watch?v=eRVh1ESoG3U

:aa1: פיפ"א תחליט בקרוב לגבי פיצויים שאנחנו צריכים לשלם לסט. אטיין עבור נביל אל-זהאר. היא רוצה 160,000 פאונד אבל מבחינתי היא פשוט יכולה לקחת אותו בחזרה במקום (לינק).

:aa1: באתר הרשמי יש סקר: איזה ציוות במרכז המגרש אתם מעדיפים?
    ג'רארד ומסצ' סיימו מקום ראשון עם 56%. הציוות המועדף על רפא, לוקאס ומסצ', קיבל 1% בלבד (לינק).

נערך לאחרונה ב: ‏3/4/10
  8. Bill Shankly Member

1. בלם צעיר. בריטי. נשמע נחמד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ווילסון סקוטי נכון ?

2. חבל על ה160 אלף ליש"ט. שיחזור לסט.אטיין. הכי טוב.

3. אני מקווה שרפא גולש לאתר הרשמי בתדירות גבוהה . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. Strawberry Fields Member

כן, סקוטי. עכשיו האתר הרשמי של ריינג'רס מאשר שאנחנו רוצים אותו והיו"ר מתחנן בפניו שישאר.
    http://www.rangers.co.uk/articles/20100402...2254024_2013329

10. Cup of Tea Liverpool, UK

1. אני מת על פרוספקטים כאלה. אבל קשה לי לראות תחת בניטז איך יוצא מהם משהו, הם צריכים את ההכוונה של סמי הופייה (שחקני הגנה). אני בעד להחתים אותו כמאמן הגנה לנוער/מילואים. ברגע שיפרוש כמובן.

2. באמת שיקחו אותו חזרה. לאף אחד במועדון אין בעיה עם זה.

3. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx . טוב לראות שהאוהדים מבינים כדורגל ומה טוב לקבוצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/4/10
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לך לראות...אולי דני אגר ואינסואה שלך יכולים להעביר לך הרצאה.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהגנה אני דיי סומך על רפא, אינסואה הוא פרוספקט נהדר לעתיד, אגר בלם ענק שרק ממשיך להתקדם ואם לא ייפצע לזמן ארוך כמו שקרה לו כבר לא פעם הוא יהיה אחד הבלמים הטובים בעולם, סקרטל בסה"כ נראה בלם שלישי בסדר גמור ולעיתים גם מציג יכולת נהדרת, וג'ונסון שמקבל המון אש לדעתי בעתיד יכול להשתלב יותר טוב ולתרום לנו המון. לבניטז יש עין לשחקני הגנה, אפילו קיריאקוס נראה בכלל לא רע בדקות המועטות שהוא שיחק בהן.

נשמע טוב הבחור הסקוטי הזה, שמעתי את השם פעם אבל אני לא באמת מכיר אותו ובכל זאת בלם בן 18, בריטי, שמשחק בתדירות גבוהה מאוד יחסית לגיל הזה בקבוצה הבוגרת - בהחלט נשמע מבטיח.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא שוב, כמה תקציב יעמוד לרשותנו בקיץ.
    העונה גילינו שיש לנו הרבה יותר חורים בסגל ממה שחשבנו שנה אחורה, במידה והתקציב יהיה מצומצם, האם עמדת הבלם היא זאת שתדרוש את החיזוק באופן הדחוף ביותר? ספק.

14. _Rushie Member

עם הזמן ה"ספק" הזה רק הולך ומתמעט אצלי. אין לי מושג מי זה הבלם הזה אבל הייתי קונה בקיץ בלם חדש ומגן שמאלי חדש גם אם זה אומר ששניהם ויובאנוביץ' יהיו הרכשים היחידיים הקיץ.
    ריינה ואגר הם נסיכים אבל הם היחידיים ששמרו על אותה רמה משנה שעברה (או השתפרו כמו ריינה), את אאוורליו וארבלואה החלפנו במגנים חלשים יותר הגנתית ואנחנו משלמים על זה בכל משחק ומשחק וקראגר רק הולך ונשחק. גם בספסל המצב ממש לא משהו כשסקרטל כבר שנה מאז הפציעה ההיא פשוט גרוע, אאוורליו חוזר לרקורד הפציעות שלו ועל דגן אין בכלל מה להרחיב. קיריאקוס אחרי הכל בסדר אבל גם הוא כמו קראגר כבר לא יכול להיות הבלם הראשון שלנו.
    המצב העונה פשוט בלתי נסבל כשלכל ווינגר של הקבוצה היריבה יש כניסה חופשית לרחבה שלנו משני הצדדים, ושבכל מצב נייח של היריבה נפתחת לנו טיילת ברחבה. פעם היינו יודעים להבקיע גול דחוק ואז להתבנקר בכל שאר המשחק, השנה גם את זה אפילו אי-אפשר לעשות בגלל כל מיני שערים הזויים שאנחנו סופגים לקראת הסוף.
    אז אולי פתאום סקרטל בדרך נס יחזור להיות הבלם של 2008, ואינסואה יתבגר אחרי שנה ויהפוך למה שקיווינו שיהפוך, וקראגר פתאום ייתן עונה מפתיעה, אבל מה אם לא?
    מאז שרפא כאן תמיד אנחנו מפחדים להכות את הבעיה בשורש וממשיכים לקוות שיצמח איזשהו פרח, לדעתי הגיע הזמן לעשות חריש, קראגר מפסיק לשחק כמות מטורפת של משחקים ויורד לספסל, סקרטל ואינסואה ראויים להימכר או לבנות את המוניטין שלהם מחדש ממקום פחו?ת יותר בהיררכיה, לג'ונסון גם כן אין הרבה זמן להוכיח את עצמו ודגן ראוי לחזור לבאזל.
    כל קבוצה גדולה מתחילה מההגנה, הגיע הזמן שנחזיר את השקט לחולייה האחורית ואת המשמעת במצבים הנייחים, עם הגנה יציבה יהיה לנו יותר בטחון להתחיל לשחק כדורגל מאחורה ואז גם ההנאה מהכדורגל תוכל קצת לגדול.

15. Strawberry Fields Member

ראשי, אני אמנם מסכים ששקט הגנתי יביא את כל הקבוצה לשחק עם יותר ביטחון אבל אני ממש לא אסתפק בבלם ומגן שמאלי כרכשים היחדים הנוספים בקיץ.
    יובאנוביץ' יכול להיות הגיבוי של טורס ושל קשר שמאלי חדש שנרכוש בכסף ממכירת ריירה ובאבל. גם לקשר מרכזי (במקום לוקאס) וימני אנחנו זקוקים.

---------
    הדיילי מייל טוען שישנם אנשים/חברות אחרות שמעוניינות בליברפול חוץ מקבוצת רון. עסקה כלשהי צפויה להתממש בעתיד היחסית קרוב והסיכוי שימכרו 40% שווה לסיכוי שימכרו 100%. נכון שזה רק הדיילי מייל אבל הוא היה הראשון שחשף את זהות וסדר גודל החסות החדשה הרבה לפני כולם. אני, בכל אופן ובאופן משונה, אופטימי.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...l.html?ITO=1490

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/10