ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יום עצוב לכל שונאי ליברפול באשר הם. קרדיט ענק לליברפול, כבר כמה שנים שבניטז נכשל באופן חרוץ אבל לא מפוטר כי הוא הגיע לחצי גמר ליגת האלופות או משהו כזה, סוף סוף הם הבינו שעם כל הכבוד, הוא לא האיש שיוביל אותם לאליפות המיוחלת. רק שהפיטורים האלה נעשו קצת מאוחר מדי, שבועיים קודם ואולי היו מצליחים לדוג את מוריניו.

2. Strawberry Fields Member

לא משנה כמה ייחלתי לרגע הזה שיבוא, קשה שלא להרגיש עצוב בגלל העזיבה ומודאג לגבי העתיד.
    אני מקווה שדלגליש יעזור לפורסלאו למצוא את המחליף הראוי ביותר, כזה שמבחינת האידיאולוגיות היה הקונטרסט המוחלט מבניטז.

-------
    תודה על הרגעים היפים...

http://images.icnetwork.co.uk/upl/liverpoolecho/nov2009/3/3/image-17-for-gallery-liverpool-fc-vs-ac-milan-champions-league-final-2005-909880468.Xxx
    http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/04_03/FAcup2006_468x320.Xxx

3. שלו Guest

אני הייתי אחד ממתנגדי רפא העונה, אבל מהר מאוד התעשתתי. מאמן גדול, קשה לי עם העזיבה שלו. חווינו איתו עצב ושמחה, כמו שכל אוהדי הכדורגל חווים עם הקבוצה והמאמן שלהם. אבל הוא, הוא היה משהו מיוחד.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/10
  4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אתה רציני? כלומר, סבבה שאתה מעריך אותו, הוא מאמן טוב שפשוט לא התאים לסיטואציה. אבל יציע באנפילד? יחד עם פייזלי? שווה ערך ללשים פסל של אריקסון בוומבלי לצד אלף ראמזי.

5. 亚历山大帕托 Member

חבילת הפיצויים של רפא הסתכמה ב-6 מ' ליש"ט. ליברפול הצליחה לגבור על פרגוסון שהציע 5 מ' כדי שיישאר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/6/10
  6. שלו Guest

"חבל על הכסף, חבל על הזמן..."
    רק שלא נתקע בסוף עם מייק מקראתי או מישהו מהשורה.

7. Strawberry Fields Member

פאולר,
    לא יכלת למצוא תמונה גדולה יותר של בניטז?

8. הקופ בישראל Member

בסיכומה של תקופה רפא נכשל בליברפול.

המטרה שלו היתה לזכות באליפות והוא לא הצליח למעט עונה אחת של סגנות (כל זכיה בגביע נחשק ככל שיהיה היתה בונוס).

יש לו זכיה בלג"א (עם הסגל של הוייה) , סגנות בלג"א , זכיה בגביע האנגלי וסגנות בעונה ה5.

פעמיים סיים במקום ה3 , פעם אחת ב4 , פעם אחת ב5 , פעם אחת ב7 , זהו כישלון מהדהד !

ליברפול למעט צ'לסי והסיטי בעונה האחרונה הוציאה הכי הרבה כסף על רכש מאז שרפא בניטס הגיע והתוצאות לא היו בהתאם.

בתקופתו מנצ'סטר יונייטד השוותה את מספר האליפויות (והיתה רחוקה נק' מלשבור אותה).

ועל זה הוא עוד מקבל פיצויים של 6 מיליון פאונד (ממש מראה על האבה הגדולה שלו).

למזלו הוא התחבב על רוב יושבי אנפילד מאשר על חלק משחקניו והמאבק בבעלים גרם לו לזכות בעוד תקופת חסד כשהשתמש באוהדים לטובתו נגד הבעלים.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יום עצוב, בהצלחה לראפה בהמשך הקריירה ותודות על כל הרגעים הגדולים שנתן לנו.
    המועדון יצטרך לעבור תקופה של הנמכת ציפיות, אפשר רק לקוות שהתקופה תהיה קצרה.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחת רווחה ענקית. עם כל ההערכה אליו, באמת שהרבה זמן לא חשתי כזאת הקלה. באמת שכבר לא הייתי מסוגל לראות אותו על הקווים והגיע הזמן לעידן חדש. יהיה קשה אבל אני מאמין במיוחד בדלגליש שיימצא את המנג'ר הראוי לרשת את בניטז ולהצעיד אותנו קדימה, ולמרות המצב הכלכלי הקשה, הגיע זמנו של בניטז ללא שום ספק מבחינתי.

ובכל זאת שיהיה לו בהצלחה לאן שלא יילך ואני בטוח שמחוץ לאנגליה הוא יכול להצליח בגדול.

מה שכן, צריך להתכונן נפשית ללפחות 2-3 עונות בנייה, לא משנה מי ינחת במקומו.

11. טומי טיילור Member

כותרת גאונית..
    כואב הלב על ראפה, לא היה מזיק לנו אם היה נשאר עוד עשרים שנה.

12. Bill Shankly Member

אני מקווה שהמחליף יהיה ראוי ושלא נצטער על העזיבה של בניטז.

יום מאוד עצוב מבחינתי. נקשרתי רגשית אל בניטז. לא סונס, לא אוואנס אפילו לא הויה הצליחו לגעת לי בלב כמו שבניטז עשה. אני מאחל לו בהצלחה להמשך הדרך ונקווה שנפגש שוב.

You'll never walk alone, Rafael Benitez

:aaarse:

קוסם !

http://www.youtube.com/watch?v=4Vtjf4SWr2E

http://www.liverpoolfc.tv/images5/rafa_five_years_9.Xxx

13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

סמי לי זאת שמועה שיצאה מאיזה צהובון אחד, אין לזה מקום בכותרת לדעתי, זה לא ריאלי ולא יקרה. דלגליש כמאמן זמני זאת אפשרות.

14. Raulito Madridista

אין ספק כי תם עידן בליברפול. בניטס עוזב את הקבוצה אחרי שש עונות שבאמתחתו גביע אלופות מזהיר אחרי הלילה הבלתי-נשכח באיסטנבול, עוד גביע אנגלי ובעיקר הרבה החלטות תמוהות: רכישת שחקנים שרחוקים שנות אור מהרבה המתאימה לליברפול(וורונין מככב), וגם כאלה שהם סתם בינוניים(באבל), אינסוף רוטציות(ליברפול לא שיחקה שני משחקים ברצף עם אותם 11 וזה בלתי-נתפס), סירוס חלק מהשחקנים היצירתיים(בניון לעיתים) ועוד. לטעמי במטרה המרכזית שלו, בניטס נכשל - הוא לא הצליח להביא לאנפילד אליפות וברוב העונות ליברפול לא הייתה פקטור(06\2005, 07\2006, 08\2007). העונה הנוכחית היא כישרון מהדהד ואין מנוס מלהחליף אותו. מה שכן, יפה לקרוא על הדברים של בניטס בעזיבתו, איך שהוא מפרגן למועדון ואומר שליברפול תישאר תמיד בליבו, וכמובן המשפט האחרון שאמר 'לעולם לא תצעדי לבד' - מן הזדהות עם הקהל.

מעניין האם עזיבתו של בניטס תשפיע על שני הכוכבים הגדולים של הקבוצה - טורס וג'ררארד. אם הם עוזבים, זו תיהיה מכה עצומה לליברפול, שחייבת לבנות את עצמה מחדש, אבל הם צריכים להיות הבסיס יחד עם ריינה, מסצ'ראנו, אגר, קאוט ועוד. מקווה עבור ליברפול שהיא תצא לדרך חדשה וכן תצליח איכשהו לקרות תיגר על הכתר. אבל כל מאמן יתקשה להביא אותה לשם עם הסגל הנוכחי. לא די במאמן טוב שיעלה את ה-11 הטובים ביותר - הוא צריך גם כסף להעברות. מרטין אוניל יכול להיות אופצייה מעניינת עבור ליברפול.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי אישית שום עניין בלעבור מהכדורגל חסר המעוף והדמיון של בניטז לכדורגל עוד יותר חסר המעוף והדמיון של אוניל. הגיע הזמן לשינוי בגישה, אוניל יודע להוסיף זהות בריטית לקבוצה ע"י רכש בריטי נכון אבל בזה בערך מסתכמים היתרונות שלו על רפא, וזה מעניין שאחד מהחסרונות שציינת של רפא כוללים סירוס שחקנים יצירתיים, אבל האלטרנטיבה שאתה מציע היא מרטין אוניל.

הרוטציות הידועות לשמצה של בניטז אגב, לא קיימות כבר 2 עונות ברציפות. לא הרבה קבוצות ברמה הזאת שמתחרות במס' מפעלים בו זמנית זוכות לשחק בדיוק עם אותו 11 שני משחקים רצופים, רוטציות קיימות אצל כולם וב2 העונות האחרונות שבהם רפא הפסיק עם רוטציה היו לנו מכות פציעות לא קטנות, במיוחד העונה.

דבר אחרון, קאוט הוא לא חלק מהשלד של הקבוצה, לא שייך לרשימה הזאת ומבחינתי אין לו מה לחפש בהרכב שלנו גם, לפחות לא בעמדת הווינגר בצד ימין שהוא משחק בה אצלנו.
    דבר אחד שמעודד בהתפטרותו של בניטז זה לפחות שלא נראה את הקבעון הזה יותר של קאוט באגף, חלוץ אחד בחוד, וכו'.

ושאלה אחרונה. האם לא פורסם מתישהוא שההעברה של יובאנוביץ' אלינו תלויה בעתידו של רפא? מה קורה עכשיו עם זה בעצם?