ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. THE STRETFORD END Member

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד סטירה לפנים מהבעלים. צמד חלאות שזה לא יאומן.

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/10
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. Cup of Tea Liverpool, UK

אי אפשר להסתמך על זה אפילו לא במעט.
    במקרה הזה, אין שום הבדל מי יכתוב את השמועה (גם אני יכול.. לצורך העניין) כל עוד זה לא מבוסס על כלום.

5. Strawberry Fields Member

הדיילי מייל מדווח שדלגליש רוצה לחזור להיות המנג'ר.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...r.html?ITO=1490

הבחור שנתן את הדיווח ב-RAWK טוען שטוני בארט יפרסם מחר בטיימס את מה שהוא כתב.

http://www.empireofthekop.com/anfield/?p=16315

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם דלגליש באמת רוצה לחזור והבעלים יעדיפו את הודג'סון זאת תהיה הוכחה מבחינתי לא רק שהם חלאות אלא שהם גם לא חכמים במיוחד. מדובר בצעד שאני בטוח ב99% שיהיה יותר זול, וגם צעד שהאוהדים יהיו מאוד מאוד מרוצים ממנו. הם יודעים שהידע שלהם בכדורגל מאוד מאוד מצומצם, אז למה להמציא את הגלגל ולמנות מנג'ר מטעמם אחרי שדלגליש שהם מינו בעצמם לחפש אחרי המנג'ר החדש אומר שהוא לא ראוי? כמה מטומטמים צריכים להיות בשביל לעשות צעד כזה?

הודג'סון ממש לא האופציה האידיאלית. הוא כבר ממש לא צעיר, ולדעתי, אוניל, רדנאפ ומויס עדיפים בהרבה (בכוונה כתבתי את שלושתם כי הם שאר האופציות למנג'ר בריטי) אפילו אם צריך לשלם עוד פיצויים עליהם. אני בטוח שלפחות אוניל ישמח לאמן את ליברפול ואולי גם מויס ורדנאפ (האחרון הכי פחות סביר שירצה), אבל הודג'סון זה מינוי ללא חזון, והרקורד שלו גם כן לא מרשים עם כל הכבוד לעונות הנהדרות שהוא עבר עם פולהאם, מה שהשלושה האלה עושים בקבוצות שלהם זה הרבה יותר מרשים.

אם זה או הודג'סון או קני מבחינתי התשובה חד משמעית. רמז - זה לא הודג'סון...

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/10
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים בדיילי פוסט כותבים שבקרוב תתבצע פנייה לפולהאם לגבי הודג'סון.
    http://www.dailypost.co.uk/sport-news/live...55578-26616087/

אני לא יודע מי אחראי למנות מאמן כרגע, בדיווחים דיברו על דלגליש וברוטון ואולי עוד כמה שיעזרו להם, אז זה שדלגליש רוצה לחזור לא בהכרח אומר שאותם אנשים שמחליטים מסכימים איתו.
    דלגליש זאת אופצייה מרגשת, אני חושב שהיא די חסרת היגיון אבל כשהאלטרנטיבה היא הודג'סון אז אני מוכן לשקול את זה רק בשביל הרגש.
    אמנם לקח אליפות בבלקבורן, אחרי שהוציא על זה ים של כסף וידע לקחת איתנו אליפות עם הסגל שירש מפייגן אבל גם יש לו את הכישלון בניוקאסל שלאחר קווין קיגאן ואת הקריסה תחת הלחץ בליברפול של אחרי הילסבורו. נוסף לכל זה, הוא לא היה מאמן ראשי של קבוצה כבר יותר מ10 שנים.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יחד עם כל זה הוא גם הימר עלינו כאלופים לעונה שחלפה...

10. Strawberry Fields Member

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אתם באמת רוצים את דלגליש כמנג'ר? בסדר, סמל, כוכב עבר והכל, אבל הבנאדם לא אימן בפרמיירליג כבר 12 שנה, מאז הקדנציה הכושלת בניוקאסל על חורבותיה של תקופת קיגן.

12. שלו Guest

תראה -
    כרגע אין לליברפול הרבה ברירות, כל מאמן שמועמד להגיע הוא בגדר הימור, אני בעד זה שהודג'סון יאמן אותנו אבל גם לקני לא הייתי מתנגד, אני חושב שדוקא בליברפול הוא יצליח, מה גם שהוא יכול לגרום להרבה שחקנים להישאר במועדון ולא לעזוב בסופו של דבר.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שדלגליש מועמד מספר באיזה נקודה אנחנו נמצאים כרגע בתור מועדון, ואז עוד שמים לנו כמועמד נגדי את רוי הודג'סון מה שגורם להמון אוהדים ללכת עם הרגש וזהו כי ההיגיון גם ככה לא קיים אצל אף אחד מהם.

14. Strawberry Fields Member

לא מדובר בסנטימנטים כלל וזה רק מוכיח שאף אחד מכם לא באמת קרא את התוכן.
    הסיבה שההנהלה לא רוצה את קני, לפי הכתבה, היא לא בגלל שהוא לא אימן הרבה זמן (טיעון לגיטימי יחסית שהייתי מוכן לקבל) אלא בגלל שהם פוחדים מהכוח שעשוי להיות לו, במיוחד על נכסים שניתן למכור, אם ימונה. בהודג'סון מה שהם רואים ומחפשים זה בובה על חוט שתשב בצד, תשתוק ותמשיך בעבודתה בזמן שההנהלה מחריבה את המועדון. מצבנו בכי מר אם אלה הקריטריונים שאמור לענות עליהם המנג'ר.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/10
  15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושש מאימון של קני בגלל שאין אלטרנטיבות טובות יותר. נכון, הוא לא אימן כבר 10 שנים, אבל אז מה? הוא עוקב אחרי המשחק ומגיע לכל משחק באנפילד עד כמה שאני יודע, זה לא שהוא התנתק מכדורגל. בנוסף יהיו לו עוזרים ומאמנים נוספים בצוות.
    בסופו של דבר הוא זה שיכול להחדיר לשחקנים את האש בעיניים שכ"כ הייתה חסרה לנו. הוא מבין את ליברפול, את המסורת, ותחתיו שחקנים לא יטיילו לנו על המגרש ויבזו את הסמל עם הזלזול שלהם כמו שראינו בעונה שעברה. בנוסף הוא יכול להשאיר את טורס וג'רארד במועדון.

ברור לכולם שאם סידור כזה יקרה הוא יהיה זמני בלבד אלא אם קני יצליח בצורה מסחררת. אולי חוזה לשנה נניח עם סעיף שבו קני מסכים לעזוב אם יתחלפו הבעלים והם ירצו ויצליחו למנות מאמן מהטופ האירופאי.
    אבל כשהאלטרנטיבה זה רוי הודג'סון, אז למה לא? איך הודג'סון עדיף על קני? מאמן שריצה אחת גדולה באירופה אחרי כ"כ הרבה שנים של העלמות מוחלטת זה מאמן שכן ראוי לאמן בליברפול?
    כרגע אנחנו צריכים מישהו שיוכל לייצב את הספינה, להשאיר את השחקנים הבכירים ולהחדיר מוטיבציה בשחקנים. קני יעשה את זה הרבה יותר טוב מהודג'סון לדעתי.