ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שבניון ממש התחנן ללכת או שמוכרים לנו שחקנים לפני שבכלל יש מאמן.
    על כל מקרה, חבל שהלך שחקן סגל איכותי. אני מקווה שהמחיר טוב לפחות.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינה מקצועית נטו אני חושב שבניון הוא אחלה שחקן, תורם הרבה ושחקן טוב לרוטצייה. אבל הוא לא טורס ולא ג'רארד ואפילו לא מסצ'ראנו. אם קיבלנו עליו בסביבות ה10 מיליון פאונד זאת אחלה עסקה.

הבעיה הגדולה שלי פה זה שאנחנו מוכרים שחקנים בלי מנג'ר. זה מצב רע מאוד וממש אבל ממש לא בריא. יש פה חתיכת בעייתיות מהבחינה הזאת. האמריקאים עושים מה בזין שלהם וזה דבר שמאוד מלחיץ אותי.

3. yonmu Member

המצב בליברפול כרגע פשוט לא מובן.
    הבעלים מחפשים למכור את המועדון, אין מנג'ר, ושחקנים עוזבים.

המכירה של בניון כשחקן התקפה סביר במחיר של בערך 10 מליון פאונד (או אפילו פחות מזה) היא מכירה לא רעה, אבל הבעיה היא שהסגל של ליברפול כנראה הולך לעבור הרבה שינויים בקיץ (בין אם מסיבות כלכליות ובין אם פשוט בגלל שיש מאמן חדש) ולכן למכור שחקן כמו בניון, שהוא אמנם לא חלק אינטגרלי מליברפול אבל הוא בהחלט שווה מקום בסגל, טיפשית לדעתי. עדיף למועדון להשיר את השחקנים שעוד יש להם מה לתרום ושייכים לקבוצה ולמכור רק את השחקנים שכבר לא שייכים, כדי לא ליצור מהפכה גדולה מדי.

4. שלו Guest

מאוכזב מאוד, אבל אפשר להבין אותו ואפשר גם לא להבין אותו... מצד אחד לחזור ללג"א, מצד שני לשבת הרבה יותר מלשחק. שיהיה לו בהצלחה...

5. Bill Shankly Member

בניטז על דלגליש בפריזינטציה שלו באינטר מילאן:

"אני חושב שהם צריכים להסתכל אל קני דלגליש. הוא האיש הכי טוב למשרה. הבעלים צריכים להקשיב לאוהדים כי הם לא מרוצים."

"אף אחד לא מכיר את המועדון טוב יותר מדלגליש, הוא יהיה מושלם שמה. הוא רוצה את המשרה ולדעתי הוא צריך לקבל אותה."

http://www.clickliverpool.com/sport/liverp...k-dalglish.html

6. yakov_y YNWA

מרטין פטרוב שוחרר ממנצ'סטר סיטי.
    אופצייה נהדרת לצד שמאל לפי דעתי.

7. Cup of Tea Liverpool, UK

זה לא זה, אם זה פטרוב או ריירה אז עדיף ריירה מהרבה סיבות (גיל, כמות פציעות, הוא לא נופל ביכולת והוא כבר מכיר את המועדון).

8. Strawberry Fields Member

פאק מי!
    ארסנל, מנ' סיטי, ווסט ברום, בירמינגהאם ומנ' יונייטד ב-5 משחקי הפתיחה כששתי המנצ'סטריות בחוץ.
    בפרמיירליג ממש נהנים לשים לנו רגל ולראות אותנו נכשלים, אה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...-2010-11-season

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה התחלה למאמן החדש...באמת לוח קשה.
    נתנחם בזה שסוף סוף אנחנו פותחים בבית? פעם אחרונה לדעתי הייתה ב2-1 על ווסטהאם מהצמד של אואן.

נ.ב
    בעצם שנתיים אח"כ אירחנו את צ'לסי במחזור הפתיחה עם הבכורה של קיוול.

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/10
  10. Bill Shankly Member

כרגיל אנחנו נדפקים. ארסנל וסיטי על התחלה, לפחות ארסנל יכולה להתנחם במשחק בית נגד
    בלקפול. מצד שני אם נפתח עם 2 נצחונות זה יתן לנו יתרון עצום להמשך הליגה.

בכל אופן אלוהים גדול עד ה14 לאוגוסט, יכול להיות שנסתכל על התאריך הזה קצת יותר באופטימיות עד אז.

11. Strawberry Fields Member

12. Bill Shankly Member

משום מה אני מעדיף את הודסון על פניו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. Strawberry Fields Member

אכן תמוהה.

14. Bill Shankly Member

נמאס ממנג'רים זרים. אני רוצה מישהו בריטי (רצוי דלגליש) שיחזיר את הזהות למועדון.

15. KirkH Member

זהות של מועדון לא נקבעת על פי מוצאו של המנג'ר.

כישלון של דלגליש על המגרש והעניינים יתפוצצו בפנים של כל אלה שחשבו שזה נורא נחמד לשים בראש המערכת המקצועית אדם שלא אימן כבר למעלה מעשור וגם זה אחרי שהיה אחראי לכישלון או שניים לפני כן.

דלגליש זה שם שמשתיק את האוהדים כאן ועכשיו זה לא פיתרון. אני בספק אם השם של דלגליש יוכל כיום למשוך למועדון שחקנים שיוכלו להחליף את כוכבים כמו טורס ומאסצ'ראנו שלא ממש מתרגשים מהמחוות הקטות מדי של ההנהלה עבור האוהדים..

עדיף לשים "שם" כמו הודג'סון, פלגריני או אריקסון ולבחון את ההצלחה שלהם על פי סטנדרטים ברורים מאשר לשים על הקווים אגדה בזמן שהקבוצה רק הולכת אחורה. דיבורים על ערכים ומסורת זה נחמד, אבל זה לא מחזיק מועדון בחיים אם אין לצד זה גם משהו מקצועי. בלידס ובנוטינגהאם יודעים לגבי זה דבר או שניים.