ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. Strawberry Fields Member

חלקם עדיין בדרא"פ. לוח זמנים לחוץ או לא, השחקנים הבינלאומיים יקבלו את החופשה הרגילה שלאחר הטורניר.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש חוק חובה למנוחה של 3 שבועות לכל הפחות. מה שאומר שחלקם אפילו יפספסו את משחק הידידות הראשון, אלה שעלו לרבע הגמר לא ישחקו גם במשחק הרשמי הראשון בגביע אופ"א.
    אני מקווה שהודג'סון יריץ את השיחות האלה מהר, כולל עם דלגליש ולי, כדי שיוכל להתחיל לתכנן את המהלכים שלו בשוק ההעברות. אם רוצים למשל את ג'ו קול, זה הזמן לפנות אליו לפני שהוא סוגר בארסנל/טוטנהאם, יכול להיות מחליף מצויין ליוסי בניון ועוד נצא ברווח. כמובן שיהיה קשה מאוד לסגור איתו כי הוא בטח ירצה גם שכר גבוה וגם יעדיף לשחק בצ'מפיונס ליג.

3. Cup of Tea Liverpool, UK

גם אם ג'ו קול ירוויח אצלנו 100 אלף בשבוע ובניון ימכר ביותר מ-4 מיליון פאונד, נצא ברווח.
    אם הוא יעדיף לנסות לעלות לצ'מפיונס עם טוטנהאם או ילך לארסנל שם יש שחקנים עם עבר יותר גרוע משלו בפציעות או שהמועדון יחשוב שהוא לא שווה משכורת כזאת, זה כבר הזמן יגיד.

4. Strawberry Fields Member

5. Ampelmann Member

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/10
  6. Strawberry Fields Member

Que?
    תגיד לי איפה בדיוק הוא תירץ?
    סה"כ אמר שהוא והמועדון רוצים שהם ישארו, שהם יעשו כל שביכולתם כדי שישארו אבל זה לא תלוי בהם וזה נכון. היום אם שחקן לא רוצה לשחק עבור מועדון מסויים רק לעיתים נדירות מונעים ממנו מעבר.

7. Strawberry Fields Member

רשמי: יוסי עבר לצ'לסי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...i-joins-chelsea

שמועות טוענות שהודג'סון רוצה שמייק קלי יהיה העוזר שלו אבל להשאיר את סמי לי בצוות.
    בנוסף הוא מעוניין להחזיר את סמי היפייה הביתה ולצרף אותו לצוות.
    אחרי עונה בהרכב הראשון של לברקוזן קשה לי לראות אותו חוזר כבר העונה אבל אם כן... זה יהיה מרגש.

http://www.clickliverpool.com/sport/liverp...m-overhaul.html

קני מביע תמיכה ברוי.

http://www.thisisanfield.com/blog/2010/07/...backing-to-roy/

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/10
  8. Ampelmann Member

מה לא ברור? בבוא היום, אם טורס או ג'ררד יעזבו, הוא מיד יזכיר שהוא אמר מראש שהוא לא יכול היה להחזיק אותם. זה אמנם באמת לא בשליטתו (אלא בשליטת השחקן והמועדון) אבל להצהיר דבר כזה על היום השני בתפקיד זו תבוסתנות.

9. Cup of Tea Liverpool, UK

לא נורא בכלל, לא בוכים על חלב שנשפך.
    יוסי קיבל הרבה מהמועדון הזה ולא רק בפאונדים, הוא גם נתן בחזרה את מה שהוא יודע ועזר לנו לא מעט פעמים.
    בסך הכל בתור שחקן במועדון הוא עשה יפה את המוטל עליו ולא אכזב במבט כללי על תקופתו בליברפול.
    חבל שהוא עובר דווקא לצ'לסי, אבל זה מה יש וגם זה ממש לא סוף העולם. אני מאחל לו בהצלחה אבל לא במשחקים מולנו.

10. Strawberry Fields Member

אז אתה עצבני על הודג'סון בגלל השערות שהן פרי דמיונך? וואוו.
    אם הם יעזבו, ואם הוא לא יקבל מספיק כסף כדי להחליף אותם, ואם התוצאות של הקבוצה יהיו לא טובות, ואם הוא יום אחד יחליט להשתמש בזה כתירוץ....
    הוא אמר שיעשה ככל שביכולתו כדי לשמור עליהם באנפילד ואתה החלטת שהוא כבר הרים ידיים ומחפש תירוצים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

מה הבעיה בכך שהוא אמר את האמת? שיש עוד גורמים במשוואה הזו...
    אם היה משקר או מיפה את התמונה ואז הם ירצו לעזוב אז זה יצבע אותו כשקרן וכאלה יש לנו כבר מספיק במועדון.
    אה, וזה לא כאילו שהוא בוחר את השאלות ששואלים אותו ולהגיד 'אין תגובה' היה רק מחמיר את המצב.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

תבוסתנות? או שזאת פשוט כנות שכבר שכחנו שקיימת לאחר תקופה ארוכה עם הוייה ובניטז?
    היינו רוצים שישארו אבל זה לא תלוי בנו, זאת פשוט האמת.
    אם הם יעזבו, יהיה טפשי להאשים את הודג'סון, יותר הגיוני יהיה להאשים אותם ואת המאמן הקודם בתפקיד על העונה שעברנו שהובילה אותנו למצב הזה. נוסף לבעלים כמובן.
    לכן אין לו סיבה להכין אליבי או תירוצים, הוא פשוט ענה בצורה כנה לשאלה.

12. Ampelmann Member

הסקת המסקנות המרהיבה שלך לגבי מה אני חושב ואיך אני מרגיש הציבה אותך בזה הרגע בדרגה המנטלית של דני נוימן.

13. Strawberry Fields Member

אני אפילו לא יודע איך להגיב לשטות כזו. אם אתה מעדיף ניסוח אחר אתה יכול לקרוא את התגובה של Liverpool-Forever.

14. KirkH Member

רגע, מה עדיף?

הכרזה חד משמעית שלא משתמעת לשתי פנים + נפנוף אצבע לעמוד הראשי של העיתון של מחר: "הם לא למכירה!!"
    ומה בדיוק הוא יגיד יום אחרי זה כשימכרו לו אותם כי אין כסף / כי הם יבקשו לעזוב?

15. Strawberry Fields Member