ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. THE STRETFORD END Member

ראיתי קטעים מהמחצית הראשונה והרבה זמן לא ראיתי את ליברפול כזו אנמית
    בליגת האלופות,מפעל שהיא דווקא נוטה להתעורר לחיים בו.
    לוקאס,בחיי שזה מביך,מאז ימי פיל באב וקוורמה לא ראיתי כזה עגל במדי ליברפול.
    העברתי לכמה דקות בחצי השני וראיתי את ורונין מנסה לתת עקב עם הגב על סף ה 16 של פיורנטינה וגם את זה הוא לא הצליח לעשות,מביך גם כן.

תודה לך פיורנטינה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/09
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוזר כי אני ראיתי קטעים ממנצ'סטר יונייטד אצל בשיקטאש וגם אני הרבה זמן לא ראיתי אותם כאלה אנמים בליגת האלופות.
    לוקאס שיפר את הכדורגל שלו העונה, הוא כבר לא האפס שאתה מתאר, היום הוא היה גרוע מאוד אבל להיתפס דווקא עליו זה מטופש כי כולם היו חלשים במחצית ה-1.

מה שגרוע בהפסד הזה, זה שיש לנו קבוצה נמושה בבית (דברצן) והיא כנראה תפסיד את כל 6 המשחקים שלה, מה שאומר שאנחנו צריכים לנצח את ליון ופיורנטינה בבית ולהוציא תיקו בצרפת כדי לעלות.

3. THE STRETFORD END Member

אנמים אנמים אבל אנחנו יצאנו עם ניצחון,יחי ההבדל הקטן.

את לוקאס ראיתי כמה פעמים העונה בליגה גם כן,
    אם זה השיפור שאתה מדבר עליו אז אני רגוע וכל עוד הוא בהרכב שלכם.

הסתבכתם אבל עוד מוקדם לחגוג על זה.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ונעבור לחדשות קצת יותר משמחות...

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090929-2210.htm

הריזרבס שלנו ניצחו 2:0 את הריזרבס של סיטי, והכי חשוב - אגר שיחק 68 דק', ולפי האתר הוא גם שיחק מצוין. מי שכבשו את השערים הם דויד אנ'גוג וסטיבן אירווין.

ואה כן...רוצים לקרוא משהו לא מפתיע ומצחיק בו זמנית?
    "Swiss international Philipp Degen also played 45 minutes but had to leave the field at half-time after feeling unwell. "
    השחקן הכי כוסית בהסטוריה. אין דברים כאלה.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרגיש לא טוב? מה יהיה בחיי הוא גורם לג'יימי רדנאפ להראות כמו iron man.

6. Strawberry Fields Member

מי שזילזל בפיורנטינה אחרי ההגרלה ראה למה לא צריך. גם בלי אחד השחקנים החשובים שלהם בהתקפה הם ידעו לנצל את הבעיות שלנו מאחור ועמדו טוב בכדי לשמור על היתרון. אני לא אתפלא עם יובטיץ' נכנס ל-shortlist של רפא אחרי המשחק הזה, במידה והוא לא היה שם קודם. הבית הזה לגמרי פתוח ואי-העפלה לא תפתיע אותי ובאיזה מקום אני חושב שזה מה שיקרה, שנפסיד משחק אחד לליון ואז גם אם ננצח את כל שאר המשחקים זה עלול לא להספיק (בגלל שדברצ'ן צפויה להפסיד את כל משחקיה).

------
    באתר הרשמי הבעלים פירסמו הודעה בה הם מאשרים שהם אכן מחפשים להכניס משקיע נוסף (לינק) אבל לפי טוני בארט בטיימס לא מדובר ביוזמה שלהם אלא בגלל לחץ מהבנקים (לינק).

------
    השער של אירווין במילואים היה יחסית מיוחד כי בדיוק אתמול הוא חגג יום הולדת 19.
    דגן כבר מזמן עבר את גבול הבדיחה רק חבל שהיא עלינו. איך שחקן שבקושי שיחק שנה לפני שהגיע אלינו זוכה לחוזה יוקרתי ועוד לטווח של 4 שנים זאת תעלומה. שיעזוב אותנו כבר.

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/09
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם נפסיד לליון וננצח את היתר נסיים עם 12 נק', כדי לא לעלות עם 12 נק' מה שצריך לקרות זה שליון ופיורנטינה ינצחו את כל 3 המשחקים שלהם עם ההונגרים ושפיורנטינה תנצח את ליון בפירנצה. אחרי כל זה תהיה טבלה פנימית בין שלושתנו ואנחנו צריכים להיות הכי נחותים.

מה שגרמנו לעצמנו אחרי ההפסד של אתמול הוא שההתייחסות ל4 המשחקים האחרונים תהיה כמו למשחקי נוק אאוט, מצב שנגרם בעיקר בגלל שיש נמושה שצפוייה לסיים עם 0 נק' את הבית. זה כנראה הולך להסתכם בכך שנצטרך לקחת 7 מ-9 נגד ליון ופיורנטינה. פחות לא אמור להספיק.

8. Strawberry Fields Member

9. ofiry15 Member

ליברפול היא קבוצה מאוד מאוד ביתית והיא תארח את שתי המתחרות איתה על העליה בבית, אני כמעט בטוח שהיא תנצח גם את פיורנטינה וגם את ליון, כמובן שבדם יזע ודמעות אבל תנצח. משחק המפתח עבור ליבפרול אמור להיות בצרפת ששם אסור לה לטעות כמו בפירנצה לצערי.

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/09
  10. Cup of Tea Liverpool, UK

שחקן גדול נמת'. באמת שחקן גדול.
    בכל רמה שהוא שיחק עד עכשיו (ולהזכירכם הוא לא שיחק עדיין בפרמיירליג), הוא כבש שערים והרבה.
    הוא ממש מריח את השערים ויש לו יופי של תנועה ובעיטה מדוייקת מאוד. חייב להגיד שזה מזכיר משהו קצת את אלוהים (פאולר).
    אז אני שואל אתכם: טורס, אנגוג, נמת' ואם צריך באבל או קאוט. למה וורונין? למה?

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

וורונין כבש שערים בגרמניה וגם מדי פעם בנבחרת אוקראינה, מוכח יותר מנמת' שלא הצליח לספק את הסחורה במשחקי הפרי סיזן עבורנו.
    אני לא חושב שמשחקי פרי סיזן מייצגים רמה של שחקן כי בכל זאת הוא משחק עם צעירים/ספסל סביבו אבל ההחמצות השלומיאליות שלו לבטח לא עזרו לסיכויים שלו.
    נראה לי שלשניהם אין עתיד ארוך טווח עם הקבוצה.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרי סיזן לא מייצג אבל אם הוא ממשיך לעשות מה שהוא רוצה ביוון(4 משחקים עד כה עם בישול ושני שערים), זה יהיה פשע לא לתת לו עונה של צ'אנסים בגביעים השונים ובהתאם ליכולת גם בליגת האלופות ובפרמיירליג.

13. A. Arshavin Member

14. Strawberry Fields Member

ריינה
    אינסואה סקרטל קראגר ג'ונסון
    ריירה מסצ' לוקאס קויט
    ג'רארד
    טורס

ספסל: קאבאליירי, אגר, קירגיאקוס, אורליו, בניון, באבל ואנגוג.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

פעם ראשונה שאני אשכרה מסכים עם בניטז בהכל. אלא אם אגר היה כשיר לפתוח(וכנראה שהוא לא), ההרכב והסגל הכי טוב שבניטז יכל להעלות לדעתי.

CMON YOU REDS!!