שיקבל את הדקות שלו בהרחקה של סוארז. אני לא רוצה לקחת סיכון ולפתוח איתו נגד סיטי בשביל שאולי, בעתיד מתישהו הוא יתחיל לנסות להתאמץ בשביל הקבוצה. אתם מדברים כאילו הא שיחק טוב אתמול וצריך להמשיך לתת לו קרדיט... הוא שיחק זבל, אפשר להבין על איזה שני מצבים מסוכנים אתה מדבר ראשי? נגיחה למשקוף מקרוס שג'רארד השכיב לו בדיוק על הפדחת, ו...? אולי החוסר טכניקה הנוראית שלו בעצירת כדור שג'רארד השאיר אותו ב1 על 1? אני לא מסתכל על טובת קארול, מבחינתי זאת לא טובת הקבוצה כרגע. אנחנו חייבים להשיג את המקום הרביעי העונה ונצחון בCOMS זה לוקסוס שלא יהיה לאף אחת מהקבוצות שמתחרות איתנו על המקום הזה. לנו יש הזדמנות חד פעמית, אתם רוצים להוריד בהרבה את הסיכויים שלנו לנצחון (כי ככה אני רואה את זה, אם קארול פותח במקום מקסי/בלאמי/ג'רארד/הנדרסון/אדם - זה ירידה בסיכויים שלנו) בשביל האופציה שהשחקן העצלן הזה יתעורר עוד 3 חודשים? בבקשה. אני חושב שאנחנו חייבים לעשות הכל בשביל לנצח, וזה אומר קארול על הספסל. כשסוארז יורחק ל8 משחקים (אם ימתיקו לו בוודאי זה לא יירד מ4-5), קארול יקבל כמה דקות שרק ירצה.
שני המצבים שאני מדבר עליהם הם קודם כל הכדור שהוא נגח למשקוף והשני כשהוא רדף אחרי מסירה אחורנית לשוער וכמעט השיג אותה ובעט לשער. כתבתי על זה לא מזמן, הוא יודע כמו סוארז איך להגיע למצבים וכמו סוארז גם מחטיא אותם, אבל כמות הדקות והביטחון שיש לקארול בחגורה אפילו לא קרובים למה שסוארז קיבל. אני רוצה לראות אם הוא מסוגל לחזור לכושר ההבקעה שאפיין אותו בניוקאסל, בשביל זה הוא צריך דקות, להתחבר לקבוצה, לחזור לכושר וכו'. אני גם לא יודע על מה אתה מדבר עם הלוקסוס של ניצחון באיתיח'אד (כבר לא COMS http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ), מאיפה בא לך הביטחון הזה שיש לנו סיכוי יותר טוב מהמתמודדות שלנו? בגלל שהם משחקים 48 שעות לפני כן? תן לי להחזיר אותך לקרקע, גם ההרכב השני שלהם יותר חזק מאיתנו וגם הסיכוי שג'ררארד ובלאמי יפתחו ועוד יחד הוא קלוש. הסיכוי שלנו לנצח אותם לא השתנה, הוא כמו הסיכוי שהיה לנו תמיד, לא סביר אבל קיים, ואני מאמין שמי שלא מהמר לא מרוויח. אם נצליח לצאת משם גם עם 3 נקודות וגם עם עוד משחק לקארול זה האידאל מבחינתי ללא ספק.
אפשר לראות כמה קארול מתוסכל. לפי דעתי ברגע שיגיע הגול שהוא מחכה לו כ"כ הרבה זמן תיפתח הנצרה והא יראה את יכולותיו האמיתיות.
סטיבי, תודה רבה על הלינק. חתיכת עבודה יש למי שצריך לקרוא את כל זה... רפרפתי קצת ודי משעשע לקרוא את העדויות של השחקנים לגבי מה שנאמר בניהם לכל אורך המשחק. אף פעם לא יצא לי לקרוא את זה, וזה נראה לי משהו שמעניין לא רק את את אוהדי ליברפול ומנ' יונייטד. אני ממש לא מעודד את מה שסוארז אמר, אבל כל זה רק מחזק את התחושה שלי שמה שנאמר על הדשא - ולרוב הוא כ"כ אידיוטי, כמצופה מכדורגלנים טיפשים שהחמצן לא מגיע למוח אחרי חצי השעה הראשונה - צריך להישאר על הדשא. לאברה ממש אין להתגאות בהתנהגות שלו, וגם לסוארז לא. Scouser Tommy - כמו שאנחנו נראים, וכמו שכל הליגה נראת, בכנות - אני לא חושב שיש לנו סיכוי יוצא דופן לנצח בCOMS, ואני לא חושב שעצם ההצבה של קארול בהרכב מפחיתה מהסיכוי. אני גם לא חושב שכדאי לדבר על לוקסוסים שאין לקבוצות אחרות ושאר ירקות, אנחנו מסוגלים לנצח שם ומסוגלים חודש אח"כ להמשיך לעשות תיקויים מעצבנים באנפילד. כל זה קרה עם סוארז, בלעדיו, עם קארול, בלעדיו ובעוד אינספור קומבינציות. הוא צריך לקבל כמה שיותר הזדמנויות, וכמה שיותר שקט לנסות להוכיח את עצמו. אין שום קשר להרחקה של סוארז, למרות שמן הסתם כשהוא מושעה אז הסיכוי של קארול לקבל אותן דקות גדל. ממילא אנחנו מסתכלים על הרגעים שהיו פה בדיוק לפני שנה מינוס חודש, בדדליין ודופקים את הראש בקיר איך שמנו סכום כזה. אסור שנתייאש מקארול ואז בעוד כמה שנים נסתכל אחורה ונחשוב שלא עשינו מספיק. נכון לעכשיו - יש כבר מספיק אוהדים שקוראים להיפטר ממנו - ובעייני, לגמרי לא עשינו מספיק איתו. טובת קארול וטובת הקבוצה הם מושגים מקבילים. אם קארול יקבל את ההזדמנות ויוכיח את עצמו - הרווחנו. אם קארול יקבל את ההזדמנות ויכשל, נדע שצריך 2 חלוצים נוספים ולא רק אחד.
ראשי, תודה שאתה "מחזיר אותי לקרקע", אבל זה שההרכב השני שלהם טוב מהראשון שלנו זה לא מפריך את טענתי, הרי ההרכב השני שלהם פחות טוב מההרכב הראשון שלהם, נכון? מה שאומר סיכוי גבוה יותר לנצחון. אני חושב שבכל שלב אחר של העונה הסיכוי שלנו היה נמוך יותר לנצח, סיטי לא בכושר טוב, 48 שעות אחרי משחק קשה באצטדיון האור, לדעתי זה הופך את הסיכויים שלנו לגבוהים יותר מאשר של המתחרות שלנו שכנראה לא יקבלו את אותה הזדמנות. מלו, מקצועית, כרגע, אתה לא חושב שהצבה של קארול במקום אחד מהשחקנים שציינתי למעלה מפחיתה מהסיכויים שלנו לנצח? אז כנראה שאין לנו על מה לדון, כי לדעתי זה חד משמעי. ושוב, אני חוזר, את ההזדמנויות שלו קארול יקבל ממש בקרוב, כנראה תוך שבועיים. ואז גם לפתוח בלעדיו יהיה אידיוטי. הוא יקבל רצף של לפחות 5-6 משחקים בהרכב, זה עומד לקרות. אני לא נגד זה. אני כן נגד שנעשה את החישובים האלה מול הקבוצה שמובילה את הליגה במשחק בבית שלה בתנאים המצוינים שאנחנו מקבלים לקראת המשחק הזה.
The Club can confirm that they received the written reasons from the Regulatory Commission at short notice last night on the evening of the game against Newcastle United. The player, the Club and our legal advisors will now take the necessary amount of time to read, digest and properly consider the contents of the 115 page judgment and will make no further comment at present. זו התגובה של המועדון.
ציינת הרבה מאוד שמות. אני לא יודע עד כמה ריאלי לצפות שכולם יפתחו. בלאמי אולי יוכל לפתוח אבל אני לא בטוח שישלים 90 דקות, ג'רארד לא יוכל לקפוץ מ-30 דק' בבית מול ניוקאסל ל-90 בחוץ בCOMS, זה ברור. עם מי נשארנו בחלק הקדמי? לצורך העניין אדם, הנדרסון, ספירינג, מקסי, סוארז ו.....קאוט? דאונינג? באמת שאני מעדיף לנסות להכניס את קארול לעניינים. אם נתעלם לרגע מהיכולת הבינונית, הוא החלוץ הקלאסי היחיד שיש לנו בהרכב. גם כשהוא לא עושה מספיק תנועה, הנוכחות שלו זה חתיכת כאב ראש רציני לבלמים שנגדו. בגדול, אם היינו מראים איזשהי עקביות במשחקים הייתי אומר שיש מקום לשיקולים טקטיים מסויימים, כמו למשל לפתוח עם קאוט במקום קארול בזכות התרומה ההגנתית. אבל העונה אנחנו צפויים בערך כמו שיכור שנכנס להשתין בבר. גם אם נוציא תוצאה טובה במנצ'סטר, אנחנו נוכל לחרבן את ההישג הזה בשבוע שלאחר מכן עם אותם שחקנים. אני לא בטוח שהסיכויים שלנו להוציא משהו מהCOMS גדלים עם קארול בחוץ, אבל זה ממש לא משחק חשוב יותר מהאחרים. אולי נוציא פה משהו שצ'לסי וארסנל לא יוציאו, אבל סביר להניח שנאבד בעוד תריסר מקומות אחרים. כל התכנונים שלנו העונה בנוגע לטקטיקות, רצפים נוחים בלוח המשחקים שצריך להוציא מהם הרבה נקודות וכו' - הולכים לפח ברגע האפשרי הראשון. אולי כדאי להפסיק לבחון נקודתית אלא פשוט לתת לקארול לשחק? אגב, לא הייתי ממהר להכריז עד כמה אנחנו מקבלים את סיטי בכושר רע ובמצב טוב מבחינתנו. יש להם משחק בסנדרלנד, ואין לי ספק שהם יכולים לתת חמישיה וגם לתת לשחקני המפתח שלהם לנוח.
לי יש ספק בכך שהם יכולים לתת חמישיה, מאז שמרטין הגיע סנדרלנד נראית הרבה יותר טוב, ומשחקת יותר מסודר. לדעתי בבית סנדרלנד תקח מהם נקודות. הם כבר לא כל כך מפחידים כמו בתחילת העונה, הגלגלים מתחילים לחרוק ואתם גם יכולים להסתדר מולם ביחד עם ג'ררארד להציג משחק טוב.
אין לי ספק שאנחנו יכולים להסתדר נגדם, אבל באותה מידה אנחנו יכולים גם לא. במידה מסוימת התנסחתי לא נכון בתשובה ל-Scouser Tommy בנוגע לקארול, אז אני אנסה שוב: אם אני מסכים עם ההנחה שלפני קארול יש מספיק שחקנים שצריכים לעלות לפניו: בלאמי, מקסי, סוארז, ג'רארד, הנדרסון, אדם, שלבי, קאוט - ואפשר להמשיך את הרשימה כאוות נפשך - הטענה של תומר היא שיש לנו הזדמנות יוצאת דופן להוציא משהו בCOMS ולכן ה-11 הטובים ישחקו, בעוד שבמשחקים הבאים אפשר לוותר על אחד מהשחקנים הטובים יותר לטובת קארול. לצערי, זה לא הולך לנו ככה העונה...אם מחליטים לא לתת לקארול לשחק נגד סיטי כי הוא לא מספיק טוב, הוא גם לא צריך לשחק נגד שאר הקבוצות כי אנחנו צריכים לשאוף תמיד להציב את ה-11 הכי טובים. כרגע, אנחנו צריכים לשאוף לפתרון מהיר ככל הניתן של סוגיית קארול, ואת זה אפשר לעשות אם הוא יקבל מספיק קרדיט.
מעניין לצפות בזה. זאת ה'עבירה' המדוברת שעליה אברה שאל את סוארז "why did you kick me?". Did he? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-confused004.Xxx He didn't...http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-shocked012.Xxx http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-bounce011.Xxx badge kisser. http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-angry016.Xxx זה הצגה של הרמאי הזה, לא ידעתי שהוא כזה מלוכלך. On the bright side, אתם ניראתם במשחק האחרון יותר טוב על המגרש בלעדיו. כמו שרפא היה אוהב להגיד Fact.
אני לא משוכנע שנראנו יותר טוב בלעדיו. שיחקנו עם קבוצה סולידית יותר מהקודמות אבל גם יצרנו הרבה פחות מצבים. ההבדל הקיצוני זה שמתוך מעט יחסית בעיטות לשער, כמעט הכל נכנס. בד"כ בועטים המון וכלום לא נכנס, ואני לא בטוח אם אפשר לתלות את זה בסוארז. בכל מקרה, הוא שחקן וורלד קלאס ולא צריך לחפש בכוח למה נהיה יותר טובים בלעדיו, כי אנחנו לא. ג'רארד דוחף אותנו נהדר, אבל ג'רארד וסוארז יכול להיות שילוב נהדר ולצערי לא היו לנו מספיק הזדמנויות לבחון אותו. לכל מי שממהר להכתיר את סוארז כרמאי וכצוללן הכי גדול בממלכה - בעייני לפחות, בכל הפרשה, אברה יצא הרבה יותר לא הגון ומלוכלך ממנו. פרובוקציה מכוערת שהוא הוביל התחילה את כל הסיפור. אח"כ הוא התנהג כמו ילדה קטנה ("הוא אמר לי את זה לפחות 10 פעמים!", "הוא אמר לי את זה בדיוק 5 פעמים"...). אם סוארז היה מספיק לא הגון (ואולי גם, מספיק חכם), היה מכחיש הכל או סתם יוצא ומתנצל, הנזק היה קטן בהרבה. יש פה מישהו שיצא מאוד, מאוד לא הגון מהסיפור הזה. וזה לא ה-FA, שבדיווחים שלהם הגדירו את הדבר שראיתם בסרטון כ-"delibrate foul". Really?!
אל תנסה אפילו. http://www.abload.de/img/suarezzxo00.Xxx http://www.abload.de/img/suarezbeingsuarezmkvei.Xxx http://www.abload.de/img/suarezg6ujn.Xxx כדורגלנים הם ילדים קטנים, מדברים שטויות, פרובוקטורים. אברה לא מלאך, אבל הוא עושה את זה במסגרת המקובל ולא המציא שום דבר חדש. סוארס עבר את הגבול. ולטעמי, יותר משהוא עבר את הגבול - ליברפול עברה את הגבול. כי היא ידעה בדיוק מה הוא אמר, כפי שחושף הדו"ח, ובמקום לקבל את הדברים ולסיים את הפרשה בשקט בחרה לעשות לאברה רצח אופי, לטעון שהוא לא אמין וכו'. הדברים נאמרו. אברה לא המציא. שמישהו ייתן עם מוט בטון לדלגליש בראש לפני שהוא יביך אתכם עוד יותר.