ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Mellow29 Kopite

2. alexshw Member

כל היופי במפעל הגביע זה הגרלה עיוורת.

3. Luis Suárez Member

אם נעשה תיקו נגד היונייטד, ויונייטד וסיטי ייפגשו רק בגמר של הליגה האירופית, נוכל בסוף השנה לעשות טבלה משולשת שלנו ושל שתי הקבוצות ממנצ'סטר כשכל קבוצה שיחקה 4 משחקים נגד כל אחת מיריבותיה. :aaa021:

4. Mellow29 Kopite

יש בזה יופי מסוים, אבל אני מבין גם את מי שחושב שליברפול-מנצ'סטר יונייטד בוומבלי על כל הקופה הוא פוטנציאלית הרבה, הרבה יותר מעניין (אם זה אפשרי כשמדובר בשתי הקבוצות הללו) מאשר משחק אחד מתוך 16 בסיבוב הזה.

ממליץ לראות, ג'ון בארנס מדבר על האירועים האחרונים בנוגע לגזענות.

5. alexshw Member

מסורת והקסם יותר חשובים ממשחק גמר בין יונייטד לליברפול בוומבלי. כבר 140 שנה אותה שיטה.

6. skyday20 Member

זה אנדי קארול ביום הולדת שלו לפני יומיים..?!
    אני לא לגמרי בטוח, אבל זה נראה ככה. מחוק לגמרי עם בירה ביד...
    Happy birthday http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/385943_282036688516690_193081280745565_720169_474689544_n.Xxx

7. Cup of Tea Liverpool, UK

יכול להיות כל אחד. לך תוכיח.

--------

התייחסות קצרה להגרלה: קשה, אין ספק. אם נבוא בכושר טוב ומלאי מוטיבציה, אנחנו יודעים מה אנחנו מסוגלים לעשות לכל קבוצה גם השנה.
    זה שזה החלאות זה רק מוסיף, אז אני אבוא עם הרבה ביטחון למשחק הזה, אני יודע שאנחנו יכולים לצאת מרוצים אחרי עבודה קשה וטובה.

8. Mellow29 Kopite

אני הייתי מחוק פחות ביום ההולדת שלי, אז מה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. skyday20 Member

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/12
  10. StevieG Member

ביחס לסטנדרט שהציבו שאר שחקני הקבוצה(מעצר בעקבות חשד להכאת האקסית, תקריות ?גזעניות?, אצבע משולשת לאוהדים) אני אוכל לחיות עם זה שהבן אדם חגג קצת אחרי המשחק את היום הולדת שלו.

11. Mellow29 Kopite

זאת הייתה הדרך הצינית שלי להגיד שהדבר לא כ"כ מפריע לי. הייתי מעדיף אם כל הספורטאים ינהלו חיים ספורטיביים למופת, לא ישתו ולא יעשנו, אבל המציאות היא שונה...וכדאי להשלים עם זה שספורטאים הם גם בני אדם שצריכים להתפרק מדי פעם. כל עוד הוא לא מגיע שיכור לאימונים או משחקים, וואטאבר.
    אם הייתי חושב שהשתייה זה הדבר שמונע מאנדי קארול לשחק טוב יותר, מילא. כרגע יש בעיות גדולות יותר ביכולת של הקישור וההתקפה שלו מאשר הרגלי השתייה של אנדי קארול.

12. oranfu Member

אולי זה הוא,אולי לא.זה שאנשים בטוויטר אומרים שזה הוא עדיין לא הופך את זה לנכון.

ואם זה באמת הוא,והוא באמת מחוק,אם זה ארוע חד פעמי בעקבות יומהולדת ואחרי חגיגת שער,כשיש 5 ימים עד למשחק הבא,אז מילא.
    לא חושב שזה יפתיע מישהו אם זה באמת הוא.ביחס לארועים האחרונים,הארוע הזה פחות גרוע מהאחרים לכאורה.אבל התקריות של סוארז ודאונינג לא מצביעים על חוסר מקצוענות.אם אכן קארול דופק את הראש באופן סדיר,זה כן מצביע על חוסר מקצוענות,וזו בעיה גדולה.

13. Mellow29 Kopite

קשה לי להאמין שקארול שותה רק לעיתים רחוקות במיוחד. אולי זו באמת רק ההרגשה שהעיתונאים ניפחו סביבו בגלל מה שקאפלו אמר, אבל יותר סביר שהוא פשוט בחור שאוהב להנות מהחיים טיפה יותר מהדרוש ממקצוען. קשה לי להאמין שהוא האנגלי היחיד שמחבב את הטיפה המרה יותר מדי. נניח לזה.

jeremy_LFC Srijandeep Das
    David Hoilett Sr. is expected to be in Liverpool later today to start off the negotiation process, after preliminary talks over weekend.

ככל הנראה אנחנו, טוטנהאם, סטוק, QPR ובולטון כבר גיששו אצל בלקבורן. לא רואה את זה קורה אצל שתי האחרונות, ולא רואה אותו בכלל משתלב בסגנון המשחק של סטוק.
    אני גם לא שלם במיוחד לגבי העניין שלנו בו. הוא כשרון גדול, אבל לעיתים קרובות נורא הרגליים שלו עובדות יותר מהר מהראש, ואני חושב שיש לו עוד הרבה לאן להתפתח בקבוצות מסדר גודל נמוך יותר.
    ממה שיצא לי לראות, הוא ימני שמשחק בעיקר באגף שמאל וחותך בעיקר לאמצע. נראה לי שילוב נורא בעייתי כשהוא (ימני) חותך משמאל למרכז, דאונינג (שמאלי) חותך מימין למרכז, כשבאמצע מחכה חלוץ גבוה להגבהות?! חוסר התכנון והעקביות בבניית הסגל (החל מההבאה של קארול) מתחיל לפגוע בנו.

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

דאונינג וקארול הם כשלון חרוץ. שיטת הווינגר הטבעי שמגביה לחלוץ הגבוה נחלה כשלון חרוץ - למה שנמשיך לדבוק בה ונבנה לפיה את הסגל?

צריך לשנות פאזה, הוילט הוא שינוי מבורך ממה שיש לנו באגפים כרגע.

15. Luis Suárez Member

תבוא עם הרבה ביטחון והשופטים יהרגו אותנו בדיוק כמו בעונה שעברה וכמו שעשו לסיטי השנה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx