ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. Rushie Member

הכוונה היא אכן לילד של ספורטינג. זה בכלל רכש למילואים, בכל הנוגע לקבוצה הראשונה עדיין שקט.

3. Ori8 Member

שני טשיירה בחלון אחד בהחלט יהיה הישג מרשים.

4. Muurad Member

לא מפתיע, הנוער שלהם פשוט בזז, רמס ושדד אותכם בפעמיים שנפגשתם.. היה עניין של זמן עד שתקחו להם איזה שחקן מהקבוצה המצויינת הזו (למרות שממה שאני זוכר אם אני לא טועה ז'ואאו קרלוס, השחקן שקניתם, הוא לא היה בין הכוכבים או המרשימים ביותר - ככה שאולי עדיין לא סיימתם לפשוט עליהם, כי יש בשנתון הזה של ספורטינג לפחות עוד 3 שחקנים שהם כשרונות יוצאים מן הכלל שמי שחכם מנסה לשם את הידיים עליהם כמה שיותר מהר(למרות שההיגיון אומר שאתם ואחרים ניסיתם ונענתם בשלילה)

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/12
  5. Mellow29 Kopite

jeremy_LFC Srijandeep Das
    #LFC had a tentative loan enquiry for Fabio Quagliarella rebuffed by #Juventus, two weeks ago. A broken cheek bone vs Leece, ended interest.

It suggests two things, one, #LFC could be after 2 strikers (including Texeira). 2nd, the club has had its work cut out looking for options

אני לא יודע מה יש לנו עם קוואליארלה, אבל כל הדיווחים מסמנים על כך שנקבל חלוץ אחד רציני לפחות ואולי גם פרוספקט. הלוואי שיצא משהו מהחלון הזה.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה חלוץ רציני? טישיירה של חרונינגן זה רציני? לא נראה לי... קשה לי להאמין שיגיע חיזוק מעבר לז'ואו טישיירה ודייויד טישיירה. אני מאוד מקווה שאני טועה אבל ככה זה נראה.

אם לא מגיע חלוץ ברמה גבוהה באמת ולא קיצוני (אנחנו ממש לא בכיוון של זה לפי השמועות), אפשר לסגור את הבאסטה... אולי אם יגיע אחד יהיה אפשר לפנטז על משהו.

7. Mellow29 Kopite

דויד טישיירה זה פרוספקט, אין מצב שבונים עליו לתת את התפוקה שקארול לא מצליח. קוואליארלה נשמע כמו אופציה רצינית שלא הצלחנו לממש, אבל הוא לא החלוץ האחרון עם יכולת מוכחת (אחרי הכל, קושרנו גם לדפו ולסו).

8. Muurad Member

אני זוכר שהתרשמתי ממנו במבט ראשוני במונדיאליטו.. הוא מהיר, בנוי היטב, יש לו דריבל טוב, מאוד אנרגטי וחי את המשחק ועושה המון תנועה בלי כדור.. במשחקים האחרים הוא אכזב לפרקים והיה לא יציב, אבל עדיין בתור פרוספקט אהבתי את מה שראיתי ממנו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/12
  9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוואליירלה לליברפול? לא שמעו על זה כלום באיטליה, ובכל מקרה הוא הרבה פעמים החורף דחה שמועות על עזיבתו.

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין צורך לשפשף את העיניים, כן, זה אמיתי.

http://www.guardian.co.uk/football/2012/ja...ning?CMP=twt_gu

אני לא יודע מה היו הציפיות מדאונינג, אולי שבנוסף לזוג אפסים עגולים בעמודות השערים והבישולים הוא גם ייתן כמה שערים עצמיים? כי זאת הדרך היחידה שבה הוא יכל להיות יותר גרוע ממה שהוא באמת היה.
    אם הוא מהיר יותר ממה שחשבו (והוא בשום פנים ואופן לא שחקן מהיר), ותרם יותר ממה שחשבו (לפחות יש הודאה שהוא הובא כדי להגביה כדורים לרחבה), על איזה שחקן בעצם הם חשבו ששילמו 20 מ' ליש"ט? כזה שאפילו גרוע יותר מזה שראינו בחצי השנה האחרונה?

כמובן שקני גם שוב מדבר על סבלנות וכמה זה חשוב. מצפים שדברים שמעולם לא יעבדו פתאום יתחילו לעבוד בלי שום הסבר לכך, זאת כנראה התכנית.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אז בסוף מדובר בו?

"ההולנדים" יוכלו לתת לכם חוות דעת יותר טובה אולי, כי אני מהיכולת שלו בנבחרת הצעירה לא נפלתי מהכיסא והוא עשה עלי רושם של שחקן מאוד ירוק שצריך להתקדם עוד הרבה בשביל להפוך לחלוץ טוב ברמה של בוגרים. חלוץ שחסר את הקילר אינסטינקט ברחבה והתנועה שלו לא מספיק טובה. אבל מצד שני, הבנתי שהוא השתלב יפה בליגה ההולנדית ובניגוד לרושם שלי הוא מראה חוש טוב לשערים שם, ככה שאולי שי או ארז יוכלו לתת חוות דעת יותר עדכנית.

נערך לאחרונה ב: ‏21/1/12
  12. Rushie Member

מעניין אותי איפה אנדי קארול היה היום אם הוא היה מקבל את התמיכה האינסופית והדקות שמקבל דאונינג.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Richard_Buxton_ Richard Buxton
    Bold statement from #LFC manager Kenny Dalglish about Stewart Downing: "Stewart is a better player than I thought he was going to be..."

bold, is it?
    pathetic, awful, terrible more like.

14. Mellow29 Kopite

אני מבין שהוא רוצה להביא תמיכה בשחקן שהוא הביא ולגונן עליו מהביקורות המוצדקות, אבל מה זה המשפט העלוב "better than I thought"? חסרות דרכים רגילות לתמוך בשחקן מבלי להישמע כמו מאמן QPR או וויגאן?

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, לא הייתה לי חצי טענה אם היה מגונן על דאונינג בדרך הרגילה והמקובלת. המשפט בו הוא בחר היה פשוט הזוי.