Srijandeep Das @jeremy_LFC BREAKING: El País and Ovación are stating #LFC and Groningen are close to a £9million "resolution" for David Texeira.
9 מ' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx טוב כבר כתבתי עליו טיפה, אבל כנראה שהמספרים בהולנד לא משקרים אם שוקלים לשים עליו סכום כזה (במידה והידיעה אמינה). אגב, אלו לא שני מקורות שונים שמדווחים על כך, השני הוא המהודרת ספורט של הראשון...
על הנייר, גם קארול-סוארז עם ג'רארד כספק כדורים היה אמור להיות שילוב טוב, בפועל שניים מתוך השלושה שיחקו ביחד אולי חמישית משחקים, ואני לא בטוח אם שלושתם שיחקו ביחד יותר מ-90 דקות בשנה האחרונה.... משמח שלמועדון יש תקציב להביא שחקנים שהצוות רוצה, אחרי שנים די יבשות בקטע הזה. יהיה עצוב כפליים להכשל בנסיבות כאלה. נחזיק אצבעות...
הייתי בטוח שזה משהו כמו 2-3 מיליון. 9? וואו, לא יודע.. זה לא צחוק, אפשר להביא אחלה שחקנים במחירים כאלה.. למרות שזה לא הוגן כי לא ראיתי אותו בכרוניגן ככה שאולי הוא השתפר או משהו.. אבל 9 מיליון? אגב מפתיע אותי איך השם של דושאן טאדיץ' לא עולה יותר לאוויר.. ראיתי אותו בכמה הזדמנויות בכרוניגן שנה שעברה ובנבחרות הצעירות של סרביה - הילד הזה יכול וצריך לשחק ברמות גבוהות יותר מהליגה ההולנדית.
וואו לא יודע זה בדיוק מה שאמרו באסטון וילה בקיץ ובניוקאסל בינואר. לא מכיר את טישיירה, אבל ממש לא מפתיע אותי שאנחנו משלמים הרבה יותר ממה שאנשים חושבים שהוא שווה.
אנפילד בשיאו, תומפסון האנסן וראש מעודדים ביציעים, מה צריך יותר מזה? ראו בסיום שדלגליש התרגש מהעלייה לוומבלי, זה אמנם לא המפעל הכי גדול שיש אבל חשוב למועדון הזה לקחת תואר אחרי 5 שנים בלי כלום. בלאמי היה מצויין, איש המשחק, לא רק השער שכבש אלא גם העבודה הבלתי פוסקת בלחץ על הבלמים וסיכון השער בעוד מקרים אחרים. חבל שהוא לא יהיה כשיר לשבת, יהיה חסר מאוד. דאונינג העז לתקוף את המגנים וגם הצליח לעבור אותם לפעמים, אני מקווה שימשיך להעז גם בהמשך. ג'ונסון עשה שטות בגול ה-2 אבל החזיר עם תרומה גדולה לשער של בלאמי. יאללה עכשיו אני מקווה שנגד קארדיף זה יילך יותר חלק ממה שהלך נגד ברמינגהאם ב2001 אז היינו צריכים להגיע לפנדלים כדי לסיים הרבה שנים בלי תואר מול קבוצת ליגת משנה.
לא יעצרו אותנו אלף ניידות! Come on Liverpool! סוף סוף משחק גדול לזכור מהעונה, תצוגה מצוינת של בלאמי וג'רארד. מצדי שיחלקו ביניהם את תואר איש המשחק. מעצבן ששוב אנחנו מגיעים ל-15 מצבים למסגרת וכובשים שניים, כשסיטי מגיעים לשניים וכובשים.. שניים. סוף סוף משחק קלאסי לזכור מהעונה הזאת. נקווה לעוד. לילה טוב. שב"ק ס' - שיר הגאנג'ה. http://www.youtube.com/watch?v=JCN4w6kUJWU
Reporter: "What did you think of the penalty decision?" Dalglish: "What do you mean?" Reporter: "The handball" Dalglish: "Exactly" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
כולנו יודעים שכדורגל לפעמים זה לא מדע מדויק. יכול להיות שההישג הזה יביא את השינוי המיוחל לעונה שלנו בליגה. כמובן שצריך גם לזכות בגביע (בעזרת השם) כדאי להמשיך את הfeel good factor. הלוואי.
משחק טוב מאוד שלנו, אני לוקח הרבה מאוד דברים חיוביים מהמשחק הזה. ריינה 5.5 - לא היה לו יותר מדי מה לעשות בשערים, מיקום קצת חלש בשניהם אבל אני לא חושב שאפשר לבקר אותו על זה. ג'ונסון 5.5 - משחק סביר, טעות בשער השני אבל היה סולידי וכמובן נתן אחלה דאבל-פאס עם בלאמי לשער השני שלנו. סקרטל 6 - יציב מאוד. אגר 6.5 - 89.59 שניות מהמשחק הוא היה מושלם, גם "השיג" את הפנדל, אבל בשער השני של סיטי יש לו חלק גדול צערי. ועדיין, משחק מעולה. אנריקה 6 - סולידי מאוד. ג'רארד 6 - לצערי הוא תפס, שוב, את העמדה של הקשר האחורי, וכרגיל עשה את עבודתו נאמנה. רואים שהוא היה אאוט אוף פוזישן לגמרי אבל אחלה משחק. אדם 5 - היה לא רע בהנעת הכדור אבל הוא חלש מאוד בלי קשר אחורי חזק לידו שמשחרר אותו מהעבודות ההגנתיות. לא משהו מחדש. הנדרסון 6 - הרבה מאוד עבודה טקטית, לא מספיק דומיננטי בהנעת הכדור, ועדיין נראה (כרגיל) הרבה יותר טוב כשהוא במרכז השדה. נתן כמה מסירות בנגיעה אחת שמאוד אהבתי. דאונינג 6 - אחד המשחקים היותר טובים שלו אצלנו לדעתי, ועדיין, אני פשוט מתקשה לראות אותו מסיים עם יותר מ2 בישולים ו2 שערים העונה (וגם זאת תחזית אופטימית). ספציפית במשחק הזה גם לא בהכרח באשמתו. קויט 6.5 - המון עבודה ומשחק מסירות מצוין, חבל שרק נגד הגדולות הוא משחק ככה. בלאמי 8.5 - מה לא נאמר על השחקן הזה. כבר כמה משחקים שאני אומר שחקן העונה שלנו, והוא פשוט מוכיח את זה כל פעם מחדש. מדהים מדהים מדהים, פשוט עושה הכל נכון. חד, יצירתי, חזק, מהיר, לוחץ על הבלמים... מלך. אותי הוא כבש עוד בסיטי בהפסד 4-3 נגד יונייטד, כמה כיף שהיום הוא אצלנו. קני - אני לא מבין אותו לפעמים, איך מנג'ר יכול להיות פשוט מעולה נגד הגדולות, ולעשות את כל הטעויות האפשריות נגד הקטנות. אתמול הוא אפילו הכניס את קלי לפני קראגר לשחק כבלם שלישי, התרגשתי. הכל היה מעולה מבחינתו לדעתי, הדבר היחיד שחלקתי עליו במהלך המשחק הוא שרציתי שיכניס את קארול אחרי הגול של דזקו אבל בלרס כבר עשה את העבודה רק 7 דקות לאחר מכן. סוף סוף הזדמנות לתואר אחרי כל כך הרבה זמן, באמת התגעגעתי. --- נ.ב - לא מבין איך לא הבאנו אף אחד עדיין... אם אנחנו מסיימים את החלון הזה בלי קיצוני/חלוץ, אני כבר לא אדע מה לעשות עם עצמי.