ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Bill Shankly Member

א. מי דבר בכלל על סוארז.

ב. לא מפתיע שאף אחד לא הבין את הפאונטה.

ואתה מבין גדול! אלף ראמזי אתה...

2. Bill Shankly Member

גלן ג'ונסון המלך!

http://www.thisisanfield.com/2012/03/johns...hake-luis-hand/

יש שם כמה דברים לא נכונים אבל איך שהוא יצא להגנתו של סוארז פשוט מעורר גאווה וזה ממחיש את ה-spirit של המועדון אשר תמיד עומדים מאחורי האנשים שלה באש ובמים.

3. פול סקולס Member

אה, שוב הקטע הזה שאברה הנמיך את היד.

BORING

4. h2z Member

לא מבין מה ההתעסקות המשתמשכת בזה? כל הסיפור עבר ונגמר (בצורה זו או אחרת), למה צריך להזכיר את זה כל פעם מחדש? אפילו הערסים בארץ עושים סולחה עם השופט. אין להם ענייני כדורגל להתעסק בהם? עצוב קצת...

5. Wazza Member

בכל מועדון זה ככה. אולי חוץ מצ'לסי.

6. Mellow29 Kopite

קצת מעניין היה לשמוע מה דעתו של ג'ונסון על כך הסיפור, בהתחשב על כך שהרבה מאוד אנשים (גם אוהדי ליברפול) טענו שכל ההתנהלות של המועדון באירוע פגעה אישית בג'ונסון וכו'... אז כנראה שלא כך הדבר, ונחמד לדעת שהוא לא נפגע מהטיפול בפרשה הזאת. מעבר לכך הסיפור הזה נמאס, התיישן, נופח ושלל תיאורים מחמיאים יותר ופחות. אפשר להפסיק להזכיר את זה כל פעם כדי להוכיח משהו על הספיריט והקלאס של המועדון שלנו.

אגב, סקרטל זכה בתואר השחקן המצטיין של המועדון בפברואר. באמת שמגיע לו, ואם העונה תסתיים בבינוניות הנוכחית בכל מה שנוגע להתקפה, אז גם שחקן העונה שלנו צריך ללכת אליו. גם בנבחרת הפרמייר-ליג הוא חייב להיות. אולי חוץ מהצמד של סיטי, לא היו בלמים יותר טובים ממנו העונה (וכאלה ששיחקו בעקביות).

דלגליש אישר היום שג'רארד וג'ונסון חוזרים להתאמן ויהיו כשירים לסנדרלנד.

אגב2...רובי פאולר עזב את האימונים בבלקפול, לאחר שהוא קיבל הצעת חוזה - תחזיקו חזק - של 100 פאונד בשבוע(!) ועוד בונוסים אם ישחק. אני מבין את הרצון שלהם לשלם לו פר משחק, אבל עצם הנוכחות של שחקן כזה בסגל שווה הרבה יותר מ100 פאונד מסכנים.

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/12
  7. skyday20 Member

איך זה יכול להיות הגיוני רק מ100 פאונד לאחד כמו רובי פאולר, בליגה הרביעית השכר הממוצע הוא באזור 700 פאונד. בצ'מפיונשיפ סביב 4K וזו קבוצה שרק הייתה בפריימיר-ליג שנה שעברה.
    אם אתה נער צעיר באקדמיה, אולי זה שכר מתאים, לא לשחקן שהיה ברמות הכי גבוהות כמו רובי.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה זמן אגר הולך להיות בחוץ? קארגר הולך לפתוח לצידו של סקרטל גם בשני המשחקים הקרובים?

9. Mellow29 Kopite

כמה שבועות בחוץ בוודאות. אני מקווה מאוד שההופעה של קראגר נגד ארסנל תעלה לו במקום בהרכב בזמן הקרוב. העונה בליגה גמורה, ויש לנו את קואטס שצריך להריץ אותו בכל מקרה (גם אם הצוות לא חושב על קלי כבלם).

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרגשה שלי היא שמדובר בעיקר ברצון שלך לראות את קארגר בספסל ופחות משהו שבאמת יקרה. תקן אותי אם אני טועה...

11. Mellow29 Kopite

למה אתה חושב שזה הרצון שלי? האם זה בגלל שכתבתי שאני מקווה מאוד שהוא ירד לספסל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

וברצינות...אני לא חושב שאפשר לתת ניחוש מושכל כ"כ מה יהיה. לקראת המשחק של ארסנל חשבתי שקראגר הוא זה שצריך לפתוח ליד סקרטל - במשחקים גדולים החסרונות שלו באים פחות לידי ביטוי, ואי אפשר להתעלם מהמנהיגות והנסיון שלו. בדיעבד זו התגלתה כהחלטה רעה כשיש לו חלק רציני בשני השערים.
    לגבי מחר, מעבר לטעויות שאמורות להוריד אותו לספסל, אני לא חושב שאנחנו צריכים אותו בסוג משחק כזה, ביחוד כשססניון מורחק. לא לקח לצוות יותר מדי זמן כדי להוריד את קראגר לספסל לטובת אגר. קראגר לטובת קואטס או קלי זה הרבה פחות מובן מאליו, אבל אני מקווה שבמצב הנוכחי שלנו בטבלה והעובדה שכמעט כל העונה עברה ולא קידמנו אף שחקן צעיר חוץ מהנדרסון, יחשבו בכיוון הזה.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאררגר לטובת קלי צריך להיות מאוד מובן מאליו. אבל אצל המאמן שעולה עם דאונינג ב24 משחקי ליגה מתוך 27 אין דבר כזה מובן מאליו. אולי בעצם יש, האפסים עולים בהרכב באופן מובן מאליו.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלי, קלי, ושוב פעם קלי. מבחינתי הוא חייב לפתוח בכל משחק עד סוף העונה. הוא ההווה ובעיקר העתיד שלנו, והוא בעיקר שחקן ששווה הרכב בפרמיירליג. עד סוף הפציעה של אגר שישחק כבלם, כשהדני יחזור שישחק כמגן מבחינתי עד סוף העונה.

כנ"ל שלבי, אולי עם פחות נחרצות מבחינתי, אבל הוא חייב לקבל דקות באופן רציף, בין אם בהרכב או כמחליף.

למחר מבחינתי ההרכב צריך להיות -

ריינה
    אנריקה סקרטל קלי/קואטס קלי/ג'ונסון
    ג'רארד/אדם ספירינג הנדרסון
    בלאמי קארול סוארז

14. oranfu Member

קלי במרכז ההגנה? חס וחלילה!
    סה"כ הוא גבוה,מהירות לא רעה,ויודע לשחק עם הכדור.
    עדיף בהרבה לשחק עם קראגר,שעם כל הכבוד אליו,הוא שחקן גמור לחלוטין,ולא רק שהוא איבוד כדור מהלך עם ההתעקשות שלו להעיף את הכדור כל פעם שהוא מגיע אליו והוא מחייב אותנו לשחק בקו הגנה נמוך,הוא גם כבר עושה פאשלות של שמירה בסיסית על שחקן.

ושלבי? עם איך שאדם נראה,הוא צריך להיות כמעט באנקר בהרכב.מה גם שהוא נראה מבטיח כמעט כל פעם שהוא קיבל הזדמנות.אנחנו עושים איתו את אותה טעות שעשינו עם שחקנים צעירים אחרים.הוא לא משחק בכלל,והוא בן 19.הוא בפירש טוב מדי למילואים,וגם בהשאלה בבלקפול עשה רושם שהוא גדול על הליגה הזאת.

אבל צריך להמשיך להראות אמון בשחקנים שהבאנו בקול תרועה בקיץ,ולעזאזל עם הליגה.

15. Paul Scholes Member

יש למישהו את ההרכבים?