אני ממש לא מסכים עם הקביעה של באסקומב שאי אפשר להחליף את קאוט בצורה טובה בשחקן צעיר וזול. התרומה שלו במשחקים גדולים לא מכסה את חוסר התרומה שלו במשך רוב 2 העונות האחרונות, ולא נדיר גם שהוא פוגע במשחק השוטף. מה שהוא נותן לנו לא שווה את המשכורת הגבוהה שלו ואת הסטטוס כשחקן בכיר.
נצטרך למצוא passionate midfielder, liverpool thru and thru במקום קאוט אה? האנגלים האלה חסרי מושג תאמינו לי. במיוחד בליברפול, שם שכחו מה זה קשר התקפי מצויין כי לא ראו אחד כזה כבר 15 שנה.
בתור התחלה לא יזיק אם יסתכלו עליו כעל חלוץ ולא על קשר התקפי או קיצוני, בתפקיד הזה הוא באמת יכול עוד לתרום לליברפול גם בגילו. האם יש טעם לסחוט את הלימון הזה עד הסוף גם כשברור שהוא לא יתן לימונדה אף פעם? מיותר לחלוטין.
זה לא נכון לומר. קויט הגיע בקיץ 2006. זאת לא תהיה פרידה קשה אבל בהחלט כזו שתצבוט בלב. בגלל העבודה הקשה, בגלל המנטליות, בגלל הרגעים הרבים שהוא היה שם כשהיינו צריכים שער. *לצערי לא מצאתי סרטון גם עם השערים באירופה. ** השער הכי אהוב עליי הוא דווקא נגד ווסטהאם באפטון פארק שהובקע כחצי דקה משריקת הפתיחה למחצית השנייה.
שקאוט ישתיק את הסוכן שלו אם הוא כזה סקאוזר בנשמה... לא אוהב לשמוע התבטאויות כאלה. מקצועית, אשמח אם הוא יישאר על תקן חלוץ מחליף, יש לו מה לתרום ולתת ברגעים הגדולים בעמדה הזאת. אם מסתכלים עליו כקיצוני אנחנו ממש אבל ממש לא נבכה על העזיבה שלו...
אין לי כבר כוח להרחיב על היום... אימפוטנציה בעלות של 115 מיליון ליס"ט. אבל אם מישהו במועדון בכלל רוצה שננסה לסיים מעל פאקינג אברטון העונה אז מול בלקבורן יש שחקנים שאסור להם להתלבש ושחקנים שחייבים לשחק. הייתי הולך ככה: דוני רובינסון אגר סקרטל פלאנגן הנדרסון ספירינג ג'ררארד בלאמי קארול סוארז
קשה כבר למצוא את המילים, אבל בכל זאת.. ו'איזה מסכנים האוהדים' - שהקבוצה הזו כבר שני עשורים שותה להם עם כפית את הלב. ניהול המשחק של דלגליש ממשיך להיות שערורייתי. למידה מטעויות עבר? חלילה - רק לחזור עליהן יודעים בליברפול. זה כבר לא יכול לעבור בשקט, אני מאוד מקווה שיפרדו ממנו יפה בסיום העונה וימצאו מישהו שיש לו את האנרגיות הדרושות כדי לעשות עם המועדון האומלל הזה משהו. בדרך הזו אנחנו על הכביש להיעלמות אמיתית. השם 'ליברפול' כבר ספג מספיק מהלומות במהלך השנים האחרונות ואנחנו בדרך לקיץ בו עוד אפשר לעשות משהו ולהציל אם יתקבלו ההחלטות הנכונות. החלטה להמשיך עם קני וגם האמריקאים יאבדו הרבה מאוד נק' זכות אצל האוהדים המתוסכלים, שאיך שהו מצליחים להסתכל למציאות בעיניים ולראות מעבר לעובדה שדלגליש הוא מלך ולכן מגיעה לו עוד עונה. קאראגר, אורליו, אדם, קויט, דאונינג, מקסי, וקארול - אף אחד מהם לא צריך להיות איתנו בעונה הבאה. בנוגע לראשון, אם הוא לא מוכן לפרוש שיעבור לשחק באמריקה ויחזור לצוות בעוד שנתיים, גם בתור בלם רביעי הוא יגמור אותנו. חבל שככה הוא הולך לסיים.
Rushie, לא ברור על מה בלאמי ועל מה קארול נרשמים אצלך. על השני נראה לי שפשוט ויתרו במועדון, אני חושב שיש לו פוטנציאל טוב עבורינו אבל הצוות המקצועי הנוכחי לא מאמין בו. במקרה הטוב הצוות הזה יוחלף בקיץ ואז אולי יאמינו בו יותר. במקרה המאוד-טוב הוא יעמוד למכירה ואולי נגרד עליו איזה 15-20 מיליון פאונד, לא מופרך במיוחד. בלאמי עם קבלת החלטות רעה היום, אני לא יכול לומר שדאונינג היה פחות טוב ממנו. נורא הרגיז אותי שמיד כשנכנס, קיבל מצב טוב להכניס כדור עומק לאנריקה אבל העדיף לבעוט לשער. נדבק בחולשה הכללית של כולם. אם אנחנו יותר בקטע של הרכבי פנטזיה, אני מעדיף באגף שמאל את סטרלינג...
שניהם משחקים קרוב לשער של היריב בניגוד לשאר, זה השיקול היחידי. אני מרכיב אותם בלי שום קשר למחשבה על העתיד. אני מאמין שלקארול אין עתיד כאן, לבלאמי בטח שלא. אבל אני ממש מקווה שננצח באיווד פארק ועם התקפה שמורכבת מסוארז קאוט ודאונינג שלא עושים מספיק עבודה בשליש השלישי זה יהיה קשה מאוד.
קני מתאים להיות רק נשיא כבוד, מאמן הוא לא! קבוצה בשקל תשעים הוא בנה בעשרות מיליונים, זו שערורייה ואנחנו אוכלים את הלב כבר יותר מ-22 שנה.
אני לא בטוח בכך שמדובר בעניין של פרסונל אלא בעניין של שיטה. כשקארול פתח בהרכב הוא שיחק לעיתים גם בקו מחצית המגרש, הוא היה גם מאחורי סוארז כשיצאנו להתקפות. כך גם בלאמי, בהזדמנויות הנדירות שפתח מהדקה הראשונה הוא היה עסוק במשימות הגנתיות לא פחות מדאונינג. ברגע שהם נכנסים בדקה ה-60 כשאנחנו בפיגור וכל הקבוצה דוחפת קדימה ומשחקת עם מנטליות התקפית נטו, הם משחקים קרוב מאוד לשער היריב, אבל גם קאוט (שנשאר על המגרש) שיחק באותו אזור. אם נשחק עם מחויבות להתקיף מהדקה הראשונה אז כל השחקנים יימצאו איפה שהם צריכים להיות. אם רק מהדקה ה-60 נבין שחובה להתקיף עם כל הכלים שיש לנו, נגלה בדקה ה-90 שאין לנו מספיק זמן להבקיע עוד אחד למרות שאנחנו ראויים לחמישה.
רק בעוד 5 משחקי ליגה יש לליברפול, משחק מהסוג שהיא אוהבת מול צ'לסי באנפילד. עד אז, מעניין לראות אם היא תצליח להרים את עצמה מהקרשים במשחקים, כמו בלקבורן בחוץ, שצריכה את הנקודות יותר מהם, לעלות מהקו האדום. אחרי זה מול וסט ברום באנפילד, שזו קבוצה שמשיגה את רוב הנקודות שלה, דווקא במשחקי חוץ. אחרי זה בחוץ מול נוריץ, המשחק בית נגמר בתיקו, ועכשיו בתקופה פחות טובה, וגם בחוץ יהיה להם קשה לנצח. אחרי המשחק הזה, מגיעה פולהאם לאנפילד, וזה נראה משחק טוב שליברפול תהיה מסוגלת לנצח. פולהאם אחת מקבוצות הגרועות בליגה, בכל הקשור למשחקי חוץ. מקום 17. אולי הם לא יפשלו גם בזה, תגיעו עם קצת ביטחון למשחק מול צ'לסי, וליברפול תיתן הופעה סבירה כרגיל מול הקבוצות הגדולות באנפילד. אחרי זה ישאר משחק חסר משמעות מול סוונזי בחוץ,שספק אם למישהוא בליברפול יהיה כוח אליו, פשוט ירצו כבר להסתכל הלאה לעונה הבאה. END OF SEASON. http://dl.dropbox.com/u/6504736/Oriya/Football%20premier%20League/End%2Bof%2BSeason%2B-%2BLiverpool.Xxx
דידייה דשאן הוא זה שצריך לאמן את ליברפול בעונה הבאה. מאמן צעיר,אנרגטי,ובעל קבלות מוכחות בכל תחנה בה עבר בקריירה הלא כל כך ארוכה שלו כמאמן. דשאן אומנם נכשל השנה עם מארסיי בליגה הצרפתית(אך מצד שני הצליח איתה יפה בליגת האלופות) אבל דברים כאלו קורים גם למאמנים גדולים ממנו ובסה''כ אם מסתכלים על כל הקריירה שלו מגלים הישגים נכבדים מאוד בכל תחנה כאמור בה עבר. קני דאלגליש הוכח השנה בגדול כמאמן שעבר זמנו ושאינו יכול לאמן יותר בטח לא קבוצה גדולה כמו ליברפול, מאמנים בריטים אחרים מדרג הביניים כמו מרטין אוניל למשל עלולים שלא להספיק לליברפול ולהיות גרסה כושלת חוזרת של רוי הודג'סון. מעניין אם מישהו בהנהלת ליברפול חושב על הצרפתי נעים ההליכות.
כשהבעלים החדשים הגיעו,דשאן היה אחד משלושת המועמדים שהוזכרו,ביחד עם וילש בואש וקלופ. אני אישית לא ראיתי יותר מדי את מארסיי,אבל מהמעט שראיתי אני לא יכול להגיד שנהנתי יותר מדי. אני מעדיף בהרבה את 2 המועמדים האחרים שהוזכרו. קלופ כנראה נעול בדורטמונד,וילש בואש פנוי. לא יודע מי יהיה המאמן,אולי אפילו דלגליש,אבל ההחלטה על המאמן הבא היא קריטית.כי אנחנו הולכים ומשתקעים במרכז הטבלה.
הישארות של קני דאלגליש עונה נוספת על הקווים באנפילד תהיה נטו השארות כתוצאה מניגוד אינטרסים ופרוטקציות ותו לא. אין שום סיבה מוצדקת ונראית לעין להשאיר את דאלגליש עונה נוספת אחרי העונה המבזה הזו אבל כלל לא אהיה מופתע אם הוא אכן ימשיך עונה נוספת, הקומבינות בהנהלה השאירו בעבר את גרהאם סונס שנתיים וחצי על הקווים(מיותר לפרט כיצד נראתה אז ליברפול) אז בטח שלא אופתע אם זה יהיה גם עם דאלגליש. וילאש בואש הוא אולי מאמן שיכול להתאים לליברפול אבל אחרי הבומבה שחטף השנה בצ'לסי אני בספק אם הוא ימהר להשיב בחיוב לעוד הצעה של קבוצה עם ציפיות גבוהות מהפרמיירליג(אומנם הרבה פחות מצ'לסי אבל עדיין). דידייה דשאן כאמור צריך להיות מועמד ריאלי ואפילו רנה ג'ירראד שמוליך את מונפלייה הקטנה לעונה קסומה אולי בדרך לאליפות הסטורית וסנציונית יכול להיות מועמד שבא בחשבון.