ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות עצובות.
    קני לא הבא בתור, אין לי בזה שום ספק, אני מקווה שזה לא הקש שנאחזים בו אלה שרוצים שהוא יפוטר.

זה צעד זול של הבעלים, מעשה דרסטי כלשהוא היה הכרחי, איזהשהיא תגובה מצדם - הראש של מישהו היה צריך להיערף והבעלים הלכו עם האוהדים המקומיים שהפנו את כל האש לכיוון קומולי ומבחינתם דלגליש לא אשם בדבר. זאת התגובה שלהם לעונה הזאת לדעתי ובזה זה מסתכם.

לטעמי, טעות נוראית. אני לא חושב שהם לגמרי מבינים עם מי יש להם עסק. אם גם העונה הבאה עם דלגליש תהיה כשלון, הם פשוט הבאים בתור.

Rory Smith ‏ @RorySmithTimes

Just to clear 1 thing up: all of #LFC's signings were jointly approved apart from (definitely) Adam and (reportedly) Downing. They were KD.

מפי האיש עצמו..
    Srijandeep Das ‏ @jeremy_LFC

Kenny: "Everyone who has come into the club since Damien has been here was of my choice." #LFC

אני לא הייתי צריך שום אישור ש2 הכשלונות המרכזיים של הקיץ נופלים על דלגליש, אבל למי שכן...

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/12
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי למה אתה מבקר את הצעד הזה, צעד מתבקש. קומולי אשם, גם דלגליש אשם. אי אפשר לדעת אם דלגליש ימשיך בעונה הבאה או לא, הצעד הזה לא מחזק את הטענה שהוא כן ימשיך בדיוק כמו שהוא לא מחליש אותה.

3. skyday20 Member

ליברפול שולחת ערעור על ההרחקה של דוני, ומקווים שם שהוא זה שיהיה בשער מול אברטון.
    אין להם סיכוי להוציא משהוא מהFA.

4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאמין שדלגליש האשם העיקרי ברכש, אני מאמין שאפשר לפי האמונה שהוא נותן בשחקנים מסוימים לדעת איזה חלק היה לו ברכישה שלהם וכך למשל אני מאמין שדאונינג זה 100% דלגליש.
    עם זאת, לא ממש מפריע לי שקומולי פוטר, אני לא חושב שזה מפריע לאף אחד פשוט כי לא ידוע לנו כמעט דבר על התפקיד שהיה לקומולי.

אולי FSG הם מסוג הבעלים שמוכנים לעשות רעידות אדמה וללכת נגד הזרם, לדעתי לא. לדעתי מדובר בצעד שתפקידו להכיר בעונה הזאת ככשלון ולרצות את האוהדים, ולא יהיה עוד אחד כזה.

דלגליש אמר בצורה הכי ברורה שאפשר שהוא בחר את מי לרכוש, ותפקידו של קומולי היה להשיג אותם.
    קומולי משלם את המחיר על הטעויות של דלגליש כי מישהו צריך לשלם את המחיר והאוהדים לא מוכנים שזה יהיה דלגליש. אין לי דרך אחרת לפרש את זה.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Walkon
    אם נגיע ליולי ודלגליש עדיין המאמן אז יהיה אפשר להגיע למסקנה שלך, אני לא מבין איך על פי הצעד היום אפשר להגיע למסקנה הזאת. קומולי יכול להיות הראשון ודלגליש אחריו.
    בכל מקרה, אני מעדיף גם פיטורים של קומולי בלבד על פני כלום אז הצעד של היום מתבקש מבחינתי.

6. Rushie Member

לפני הכל זה טוב שהבעלים מראים שהם מסתכלים על המצב הנוכחי ככישלון ולא מהססים להיפטר ממי שאחראי לו.
    בקטן יותר, הניסיון של קומולי הולך לפניו. אולי היה נכון להגביל את הסמכויות לסקאוט מן המניין או איזה צ'יף אוף סקאוט במקום להיפטר ממנו לגמרי. בקיץ הקרוב אנחנו נצטרך מישהו עם עין כמו שלו כדי לאתר כל מני מציאות בשוק אם אנחנו רוצים להתחיל פה תהליך אמיתי של בניית קבוצה, כי סכומים כמו שהיו בעבר לא יחזרו.

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

Tony Barrett ‏ @TonyBarretTimes
    Looks like today could be a day of the long knives at Anfield...........

הספקולציות אומרות איאן אייר.

8. StevieG Member

איאן אייר? אני לא חושב שבפאן הכלכלי נכשלנו. השגנו עסקאות ענק ובתור מנהל השיווק, זה צריך להאמר לזכותו.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בטח לא דלגליש, וכל עוד דלגליש נשאר קשה לי להאמין שמישהו מהצוות שלו יפוטר, בטח לא מישהו בכיר כמו קלארק נניח. אולי מישהו זניח.

10. Ori8 Member

Rushie
    בדיוק מה שבאתי לכתוב. נעים ומשמח לראות שהם לא מתעלמים מהמצב ופועלים כדי לשנות אותו.
    דלגליש לא יפוטר ערב חצי גמר גביע כך שאין מה להיכנס לסרטים, אבל אולי פיטורים של בכיר אחר יעירו את השחקנים ואת המועדון הזה מהתרדמת.

הפיטורים של קומולי לדעתי אומרים בדיוק ההפך ממה שחלק חושבים - קני ממשיך לעוד עונה, אחרת הם היו הולכים יחד בקיץ. דלגליש יצא ג'נטלמן כשלקח עליו את האחריות בציטוטים על הרכישות המבזות, אבל אני בספק אם זה מה שנאמר או הוסבר לאמריקאים, ומרגיש לי כאילו התחת של קני ניצל אחרי שהבטיח לתקן כ'אחראי בלעדי לרכש' בקיץ הקרוב.

נחיה ונראה.
    שקט לא יהיה וזה כבר טוב לאור מה שעברנו העונה.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה שהפגישה של האמריקאים הייתה רצינית והחליטו לקחת כמה צעדים. האם אמרו לדלגליש שהוא ממשיך? שהוא עוזב בקיץ? שהמשך העסקתו תלוי בהצלחה בגביע? לא ידוע.
    Ben Smith ‏ @BenSmithBBC

Peter Brukner, head of sports medicine/ science, leaves #LFC. He will almost certainly not be the last to go today.

הוא לא האחרון.

12. StevieG Member

מה שמדהים הוא התזמון. יומיים לפני חצי גמר הגביע.

13. Mellow29 Kopite

אין לאף אחד מושג מה באמת קורה בנוגע לשאלה המרכזית (דלגליש), וגם למה דחוף לפטר את קומולי וברוקנר חודש לפני סיום העונה. אני לא מתיימר לנחש איזה מהתסריטים הוא הנכון, ובמקום להכנס לפאניקה ולטבוע בספוקלציות עדיף לקחת פופקורן ולצפות בהצגה. שינוי כלשהו הוא הכרחי, הבעלים מזהים את זה ועושים שינויים, נשפוט בסופו של דבר האם זה מועיל.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...molli-departure
    עלה לאתר הראיון עם טום ורנר. תמיכה מלאה בדגליש, אמונה במבנה של קבוצה שמקבלת החלטות באופן קולקטיבי (DOF ומנג'ר).
    אני לא יכול לומר שאני אוהב את מה שהם אומרים, אבל העובדה שהם אומרים ופועלים באופן אקטיבי אומרת הרבה מאוד. אם דלגליש נשאר, חשוב לי כאוהד לדעת שזה בגלל שהם סומכים עליו ולא בגלל שלא מזיז להם מה קורה עם הקבוצה.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומשפט המפתח:

Does Damien Comolli's departure have any impact upon Kenny Dalglish's position as manager?

Absolutely not. We've got great confidence in Kenny. We feel the team is going to make strides in the future and he enjoys our full support.

15. StevieG Member

Tony Barrett ‏ @TonyBarretTimes

Votes of confidence for both Dalglish and Ayre from FSG.