ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Rushie Member

ראיונות עם בראד ג'ונס וג'יימי קראגר:
    http://www.youtube.com/watch?v=BZsWveIH3sw&feature=relmfu
    http://www.youtube.com/watch?v=QFsnx9U8SHU&feature=relmfu

הרבה תמונות מרגשות בסרטון עם ג'ונס. לא שציפיתי לפחות אבל זה די מדהים איך שהמועדון שלנו התעטף סביבו בתקופה הקשה שלו ובסה"כ מדובר בשחקן מאוד שולי מבחינה מקצועית. היום הוא חגג כמו השם הראשון בהרכב ונראה כמו בן משפחה של ממש לצד שאר הבחורים.
    גם קראגר, הגיל עושה את שלו וכנגד זה לצערנו אין שום דבר לעשות, אבל לראות מה המשמעות של המשחקים האלה בשבילו, אחרי שעבר כל כך הרבה...אני מקווה שנזכה לראות עוד הרבה שחקני נשמה כמוהו בעתיד. טופ לאד.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/12
  2. Mellow29 Kopite

היום יום השנה ה-23 לאסון הילסבורו.
    טקס הזכרון באנפילד יתחיל ב-16:45 שעון ישראל, והחל מ-16:30 יהיה שידור בחינם ב-LFC.TV.

השאלות שעדיין נותרו פתוחות.

JFT96.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

טוב. מדהים. כל הסופ"ש השלמתי את החור בהשכלה הזה שנקרא הילסבורו. ידעתי על קיומו אבל במובן מאוד שטחי כמו מספר הרוגים ורקע כללי. קראתי הרבה (תודות גם לכם) על האסון הפשוט לא נתפס הזה. מעבר להרוגים, קראתי על כל אותם אנשים ש"ניצלו". שחלקם התאבדו, ולחלקם נהרסו החיים בעקבות ההפרעות הפוסט טראומתיות. לא ייאמן. לא הייתי מודע לסדר גודל של האירוע המצמרר הזה, ולטעויות הפאטליות, ואיך שהאירוע הוא סוג של מיקרוקוסמוס לחברה האנגלית של אותם ימים.

אגב, שאלה אחת שנותרה לי פתוחה...אחרי שכבר הבין את הטעות האיומה שלו, איך ה"סאן", אפילו בשנים האחרונות, לא דופק איזה כותרת "טעינו" או משהו כזה? או גיליון שמוקדש לאמירת סליחה לכל הקורבנות ולכל העולם בעצם. משהו ענק שיקל במעט. זה לא שאותם עורכים נמצאים שם היום, הבחור ההוא שניהל את העיתון מזמן כבר לא שם, מה הסיפור לתת איזה מוסף התנצלות ענק כזה, שלפחות יגמור את הסכסוך הזה. זה לא שהם לא יודעים שהם טעו.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/12
  4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם אני לא טועה ב-2004 העורך (כמובן לא אותו אחד מ-89) פרסם התנצלות, אבל אוהדי ליברפול לא ממש קיבלו אותה.

5. aloneli Member

קראתי קצת בויקפדיה והיה רשום שאכן הייתה התנצלות ב2004 אבל אוהדי ליברפול לא הסתפקו בזה ורצו שהעורך של הסאן יכתוב במפורש שהעורך שיקר במילים אלו וגם לא בטוח שזה יעזור.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההתנצלות לא הייתה באותה הפורמט כמו של העיתון ההוא עם הכותרת "the truth", מלבד זאת המרמור של הסקאוזרים נובע מהעובדה שלטענתם היה טיוח בעובדות והאשמה נופלת גם על האוהדים שלכאורה היו שיכורים. ההרגשה היא שהמשטרה לא לקחה אחריות על מה שקרה ויכלה לצמצם את מספרי ההרוגים אם הייתה פועלת ביעילות.
    אני לא יודע האם הגיוני או לא להמשיך במחאה על עיתון שמזמן האנשים שהיו אחראים על הפשע ההוא כבר לא עובדים בו, אבל זה עניין של האוהדים המקומיים והם יעשו מה שהם רואים לנכון, אפשר להבין את רגישות האנשים המקומיים לסיפור הזה, במיוחד שהוא הגיע 4 שנים אחרי שאוהדי ליברפול קיבלו חלק נכבד מאוד מהאשמה על אסון הייזל.
    התנצלות לאחר 15 שנה זה אולי עדיף מלא להתנצל כלל אבל אני לא מתפלא שיש אנשים שכבר כלום לא יספק אותם, זה בטח תרם לתדמית הזאת שיש לסקאוזרים שהם גנבים אחרי שהסאן רשם שבזזו גופות לאחר האסון, לא משהו שהתנצלות תתקן.

7. skyday20 Member

סקירה בלינק על כמה מהכישרונות הצעירים של ליברפול באקדמיה.
    לא היה צריך מבחינתם להכניס לרשימה את הנדרסון ועוד כמה שמות שכבר לא ממש קשורים לאקדמיה עכשיו.
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...=119069&Lang=he

8. alexshw Member

מס' הופעות בנבחרות הצעירות זה לאו דווקא מדד טוב, ובכתבה רק הוא נלקח בחשבון.
    המבחן יהיה כשיגיעו לבוגרים(אלה שעוד לא שם).

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/12
  9. StevieG Member

זה לא רציני החרא הזה. זה נראה כאילו הכתב בכלל לא ראה אותם משחקים, אפילו את השחקנים שכן שיחקו בקבוצה הבוגרת.

10. Mellow29 Kopite

איזה מציקים האורוגוואים האלה...

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.ligapostobon.com.co/noticia/jac...liverpool-12654

בתקשורת המכסיקנית פורסם שליברפול תהיה היעד הבא של החלוץ הקולומביאני ג'קסון מרטינס. לפי הפירסום, ליברפול שילמה כבר 3 מיליון דולר מתוך סכום כולל של 9 מיליון, ובפגרה יעבור אליה מרטינס, מהסקוררים המובילים של הליגה בשנים האחרונות. ליברפול ופורטו היו בין אלו שהביעו עניין רב בשחקן בחודשים האחרונים ונראה כי כנראה יהיו אלו ליברפול שיזכו בשירותיו של הקולומביאני בן ה-25.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסגל שלי לעונה הבאה ריאלי כלכלית, הוא לא ריאלי מעשית כי לא תיתכן תחלופה כל כך רחבה של שחקנים הקיץ אבל אני ארשום במילא.
    שוער: ריינה/דוני
    מגן ימני:?/קלי
    מגן שמאלי: אנריקה/רובינסון
    בלם:?/אגר/סקרטל/קוואטס
    קשר אחורי: לוקאס/?
    קשר מרכזי: ג'ררארד/אדם/הנדרסון/?
    קיצוני ימני:?/?
    קיצוני שמאלי:?/בלאמי
    חלוץ: סוארז/?/?/קאוט

הסברים למכירות:
    ג'ונסון אובר רייטד, שחקן בינוני מאוד ומכיוון שהוא שחקן קבוע בנבחרת אנגליה אפשר להוציא ממנו מחיר גבוה גם כשמודיעים שהוא למכירה ולמעשה רוצים להיפטר ממנו.
    צריך בלם כי אגר ייפצע גם בעונה הבאה. אני לא מוכר את קאררגר כי זה קאררגר אבל צריך 4 בלמים לפניו ושישחק בגביע הליגה ובשלבים הראשונים של גביע אופ"א רק כדי שלא יבקש ללכת.
    איבדתי את האמון בספירינג, הוא שחקן סביר אבל כשהוא מתאבד על תאקלים אני לא מסוגל לראות את זה.
    איבדתי את האמון בדאונינג, הוא בינוני מאוד והוא בן 28-29 אז הערך שלו רק יירד מפה, אפשר עדיין להוציא עליו מחיר סביר.
    איבדתי את האמון בקארול, הוא חלוץ מטרה נהדר לקבוצות שמשחקות על כדורים ארוכים וכאלה שלא מתגוננים נגדן בצפיפות ואז יש לו יותר שטח להוריד כדורים וגם לשחק עם הרגל מבלי שיקפצו עליו תוך חצי שנייה. הוא צעיר, הוא כישרון גדול ומתאים בול לליגה האנגלית, אפשר להוציא ממנו מחיר גבוה, מטוטנהאם למשל.

הסברים לקניות:
    מגן ימני,חלוץ מחליף,קשר אחורי מחליף וקיצוני מחליף הן עמדות שניתן למלא בזול, לא צריך להתפרע רק צריך סקאוטינג מדוייק, השחקנים גם יכולים להיות יחסית צעירים (22-26) וכאלה שבונים עליהם לעתיד ולאו דווקא לתפוקה מיידית.
    יתר העמדות יקרות וחשוב לפגוע בול בניגוד לרכש האחרון שנעשה במועדון.
    ניתן גם לרכוש קשר מרכזי בתמורה לויתור על אדם שאפשר למכור אותו במחיר דומה לזה שבו נקנה.

סיכום:
    כל זה הרי לא יתבצע, אז אני רק יכול לקוות שמה שכן יתבצע יהיה כמה שיותר קרוב לזה וזה בעיקר אומר שכל אוסף הבינוניות שלנו בהתקפה ייעלם מהמועדון.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...es-up-for-grabs

JC: 'Final places up for grabs'

Let's just hope you won't get one...

ובאמת, בשבילי יש 10 שחקנים מאוד ברורים לוומבלי, ורק מקום אחד לשיקול דעת. ריינה, אנריקה, אגר, סקרטל, קלי, ספירינג, ג'רארד, הנדרסון(במרכז השדה!)/מקסי, בלאמי, סוארז, קארול. עם זאת, כולנו הרי יודעים כבר עכשיו מה יהיה ההרכב...

ריינה
    אנריקה אגר סקרטל ג'ונסון
    דאונינג ספירינג ג'רארד הנדרסון
    קארול סוארז

ההפתעה היחידה שאני צופה שיכולה להיות זה קראגר במקום ספירינג/ג'ונסון...

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/12
  14. Mellow29 Kopite

הטעות הכי גדולה שעשיתי היום זה להוריד את ה-MOTD של המשחק שלנו. הטעות השנייה, אגב, היא לחזור מהצבא ברכבת שלקחה 4.5 שעות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

מתסכל נורא. אין לי מה להגיד. משהו רע קורה אם מגיע מנג'ר החוץ הכי גרוע בליגה ומנצח אותך באנפילד. משהו מספיק רע כדי שמישהו ישלם על כך במשרה שלו.
    אבל מה אפשר להגיד?! היו לנו אתמול עשרה מצבים שבהם עשינו הכל נכון וזה לא נכנס. שחקנים קיבלו לרוב החלטות נכונות, כולל סוארז (אין לי מושג איך אפשר לומר עליו מילה רעה. הוא אחד השחקנים הכי טובים בפרמיירליג, מאז ג'רארד וטורס מתי היה לנו שחקן כזה?), וזה לא נכנס. שבוע אחרי שבוע אחרי שבוע.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_let_it_all_out.Xxx

הלוואי שננצח את צ'לסי 2-1 קטן, העונה המגעילה הזאת תגמר. לא משנה אם במקום דאונינג וקארול ישחקו הארי קיוול עם רגל עץ ודויד אנגוג, ולא משנה אם יאמן אותנו דלגליש, הוייה או מיק מק'ארתי, עדיין אין סרט שנשחזר את כמות ההחמצות המטורפת.

אם כבר חושבים על הגמר, ההרכב שלי הוא: ריינה; אנריקה, אגר, סקרטל, ג'ונסון; ספירינג, הנדרסון, ג'רארד; מקסי/דאונינג, סוארז, קארול. לא משנה מי מבין מקסי או דאונינג, בכל מקרה ב-0-0 בדקה ה-70 בלאמי יצטרך להכנס ולעשות כאוס.

15. skyday20 Member

אל תזרוק סתם לאוויר בלי לבדוק, הקבוצה שלו אחת הטובות בליגה בחוץ.
    בטבלת החוץ הם מקום 5 בליגה. :aaarse: