ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Strawberry Fields Member

אם הידיעה נכונה, זה כנראה מרמז על כך שקני חושב כמוני: שאדם צריך לחזור לבלקפול וששלבי לא באמת קשר מרכזי והוא כנראה יהיה מושאל לאחת מוויגאן/סוואנסי/נוריץ'. תחרות על מקום בהרכב בין הנדרסון לאלם תעשה לקישור המרכזי שלנו רק טוב.

אנחנו רק בתחילת מאי, חודשיים לפני חלון העברות, אבל כבר יש תלונות על מדיניות הרכש של הקיץ הקרוב כאילו אוטוטו החלון נסגר. לא להאמין. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

על איזה תלונות אתה מדבר?
    כתבתי הודעה לאיפה צריכה להיות מרוכזת תשומת הלב שלנו בחלון הקיץ, לא יודע איך אתה בכוח מנסה לחפש ביקורת על דלגליש בכל הודעה, אובססיביות מוחלטת, צא מזה.

3. Strawberry Fields Member

Complaint: expression of grief, pain, or dissatisfaction.
    http://www.merriam-webster.com/dictionary/complaint
    אני לא באמת צריך לחבר את הנקודות עבורך, נכון?

לא יודע איך אתה בכוח מכניס את דלגליש בכל הודעה. הייתי מגיב להודעה שלך בדיוק אותו דבר אילו היו מאמנים אותנו מוריניו, גווארדיולה וקלופ ביחד. אובססיביות מוחלטת, צא מזה.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג מה אתה רוצה. נראה לי שגם לך אין. פעם הבאה אל תגיב כמו אוטומט ולא תצא טמבל.

5. oranfu Member

כששחקן לא נראה מרשים במיוחד ביוטיוב,זה כבר מטריד אותי.
    חוץ מבעיטות חופשיות לא ממש רואים ממנו כלום.
    קשר מרכזי אנחנו אמנם צריכים לדעתי,אבל הרבה הרבה פחות משחקני התקפה ברמה.
    אם זה מחליף אחד לאחד לאדם באותו כסף,אני בעד.
    אבל שלא יהיה מצב כמו בקיץ הקודם שישר הפצצנו על הנדרסון,ובמקום שהוא יהיה שחקן משלים עם מבט לעתיד,קיבלנו שחקן בוסר להרכב בעמדה שלא היתה קריטית.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיבלת שחקן לעמדה לא שלו, האמת שזה היה ברור מלכתחילה שזאת התוכנית של קני, גם אמרתי את זה לפני שהנדו הגיע בעונה שעברה:
    "אז בנוגע לשמועה החמה ג'ורדן הנדרסון - כבר אמרתי שאני אוהב את השחקן. יש לו המון תכונות חיוביות, הוא דיי מהיר ומאוד אנרגטי, חזק, הבנה טקטית מצוינת, עבודה הגנתית טובה, קרוסים מעולים, משחק חכם מאוד ולסיום גם מסירות טובות מאוד. בנוסף, הוא תופס שתי עמדות - גם עמדת הקשר המרכזי וגם קשר ימני, מה שמאוד מסתדר לי עם מה שקני מתכנן לעשות לפי דעתי בעונה הבאה: 4-4-2 כשיש שני קשרים מרכזיים, קיצוני 'קלאסי' (עד כמה שההגדרה הזאת יכולה להיות מדויקת בימינו) בשמאל, ומין קשר מרכזי נוסף בצד ימין, כשבחוד כמובן קארול וסוארז משחק כמין שחקן חופשי מאחוריו. זה מסתדר עם ההצבה של שלבי ומיירלש הרבה פעמים באגף ימין וזה נשמע לי מאוד הגיוני שעל הרכב כזה הוא בונה, מה שמוסיף מבחינתי לגיטימציה לרכישה של הנדרסון."

אז אמנם ממש לא צדקתי בהערכה לגבי היעילות של זה (לא אשמתי, עם מיירלש זה עבד לא רע בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx), אבל זה באמת היה דיי ברור שלכיוון הזה קני הולך.

7. oranfu Member

אוקיי אבל לא הבנתי איך זה סותר את מה שרשמתי..
    זה לא שאני חושב שהנדרסון גרוע.אני דוקא כן חושב שיש לו פוטנציאל טוב ואני מעדיף אותו בהרבה על אדם למשל.
    אבל אי אפשר להתוכח על העובדה ששילמנו הרבה עבור פוטנציאל,והוא לא שחקן מוכן להרכב הראשון.
    והוא גם לא שחקן לאגף.זה היה מטומטם כמיירלש שיחק שם (לא מחזיק ממנו בכלל), זה מטומטם כששלבי משחק שם וזה מטומטם כשהנדרסון משחק שם.

8. StevieG Member

9. Strawberry Fields Member

אתה זה שלא מצליח אפילו להגדיר נכון את מה שאתה כותב ואני הטמבל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

http://cdn2.mamapop.com/wp-content/uploads/2011/08/if-you-havent-already-guessed-your-argument-is-invalid.Xxx

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמשיך להוסיף צבע לפורום.

11. Strawberry Fields Member

Ben Smith ‏ @BenSmithBBC
    If #LFC win the FA Cup today it would be Dalglish's 28th major honour at the club. #CFC have won 22 trophies in their history.

Alvaro Arbeloa ‏ @aarbeloa17
    Good morning boys. A big day today! FA Cup Final! Come on you Reds, bring that trophy home! #YNWA

adam morgan ‏ @AMorgan94
    Just on the way to wembley with the lads! Big day ahead!

12. Cup of Tea Liverpool, UK

אה, לא התקדמנו?
    קני פשוט בנה קבוצה חלשה, היו לו 18 חודשים והיה לו כסף לבזבוזים.
    מסיימים את העונה עם אותה מחשבה שהתחלנו אותה איתה.
    שחקנים לא הוכיחו את עצמם, קני לא הוכיח שעשה התאמה להתפתחות הכדורגל מאז שעזב והייתה לזה השפעה ישירה על המשחק שלנו לאורך כל העונה. הוא עשה אינספור טעויות, הרכשים שהביא עשו כמות טעויות על המגרש בשביל 5 עונות שלמות. הכל ביחד התבטא במאזן של 10 תוצאות תיקו ו-13 הפסדים. הכדורגל חלש, התוצאות חלשות, המיקום בליגה חלש, שיאים שליליים שנשברים, אפילו לא מדובר בקבוצת שחקנים איכותיים שלא מתחברים. שוב דיבורים על בנייה מחדש, שוב מגיע קיץ שאסור לעשות בו טעויות ושוב נדמה שאנחנו תקועים עם קבוצת אנשים שפשוט מחטיאים את המטרה שוב ושוב ושוב וכל פעם מחדש הם בטוחים שהפעם הם יפגעו, או במילים אחרות, חבורת לוזרים. יש עדיין כמה שחקנים טובים בקבוצה הזאת, יש מה להציל, במועדון כל כך גדול כמו ליברפול תמיד תישאר גחלת שאפשר להדליק ממנה לפידי עד כמו אלה שבסמל שלנו. פשוט צריך להתאגד פעם אחת באמת, לבנות קבוצה שאין עוררין על איכותה, להשתמש בחומר הקיים שעדיין לא התקלקל ולתת בראש. איך? אני יכול לתת אלף הצעות אבל אני לא מקצוען. תנו לאנשים מלומדים ומעודכנים לשבור את הראש. לשאר אוהדי ליברפול אני מאחל בריאות ואושר, טיפוח החיים האישיים כי יש עוד דברים חוץ מהקבוצה ונקווה לעונה מוצלחת יותר בשנה הבאה כי גם ככה אף אחד מאיתנו לא הולך להתמנות לעמדת מאמן ליברפול.

13. oranfu Member

מה המומחים לכדורגל עושים אנחנו רואים כבר 20 שנה..
    לפעמים,המשחק הוא עד כדי כך פשוט.
    לקנות שחקנים טובים!
    לא כאלה שצריך לחפור בסטטיסטיקות בשביל להבין שבעצם הם תותחים.
    לא כאלה שצריך לחכות 5 שנים עד שיהיו מוכנים לשחק בהרכב.
    ולא כאלה שיש להם מנטאליות מעולה אבל בכדורגל הם לא ממש טובים.
    בוא נתחיל מזה.
    אחרי זה נדאג למאמן שלא מפחד לעלות בשביל לנצח משחקים,כי גם זה לא היה לנו הרבה שנים.

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

האוהדים הפשוטים בפורומים השונים ידעו לחזות את העונה הזאת ואת כל מה שראינו, לפחות אלה שלא היו עיוורים ופשוט תמכו בכל החלטה שדלגליש עשה או היה עושה פשוט כי זה דלגליש.

לפעמים המקצוענים כ"כ בטוחים בעצמם שהם מתעלמים מדברים שעומדים להם מול הפרצוף ומעדיפים לסבך את העניינים. ונגר ובניטז עשו ועושים את זה כבר שנים, דלגליש מצטרף.

מקום 8 במקרה הטוב וגביע ליגה - בלי גביע אנגלי אין יותר דרך לטאטא מתחת לשטיח את מה שקרה בליגה.
    אלו ההשלכות של קיץ כ"כ מזעזע ומביש שהוא עוד ימשיך לעשות הדים במועדון גם בשנים הקרובות, כשנמצא את עצמנו רושמים הפסדים עצומים על שחקנים שהרכישה שלהם נגדה את כל ההגיון כבר בקיץ שעבר - כל אחד שהיה פה בזמנו יודע שלא מדובר בחוכמה בדיעבד.
    רק בקיץ הקרוב נדע אם לא רק זרקנו כמות מגוחכת של כסף לאסלה אלא גם בזבזנו צ'אנס נדיר של השקעה נכבדת מהבעלים. נראה אם זה יחזור או לא.

קני צריך ללכת בכל מקרה. עזבו את המיקום הסופי או כמות הנקודות, שיאים שליליים ושאר סטטיסטיקות. ראיתי מספיק העונה כדי לדעת שזה לא האיש שלנו לטווח הארוך. אני חושב שגם מבחינת הבעלים הוא מעולם לא היה האיש לטווח הארוך, ואם גם בטווח הקצר הוא לא מספק, אז מה הנקודה בלהשאיר אותו?

ועם זאת, עדיין קשה לי לראות את זה קורה, אלא אם זה יבוא ממנו. הלחץ מהאוהדים להשאיר אותו הוא גדול מדי, לא מדברים בכלל על זה כשברור שאם זה היה אדם אחר כבר היו דורשים את ראשו איפשהוא בדצמבר.

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/12
  15. oranfu Member

אני לא יודע אם הלחץ להשאיר אותו הוא כזה גדול.בטח לא לפי הפורומים.
    זה ברור לכל מי שבוחן בעיניים נקיות מסנטימנטליות לדלגליש שהעונה שלנו היא זוועה והמאמן צריך לשלם את המחיר.