פאביו קאפלו פנוי ומכיר את הפרמייר ליג מצוין, למה הוא לא מוזכר אפילו כמועמד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx? אנחנו מעוניינים במאמן וויגאן, למה לא להתעניין בשחקני וויגאן? פיגרואה, דיאמה ומוזס מסיימים חוזה בעוד חודש ויכולים לשמש מצוין כשחקני גיבוי לאנריקה, לוקאס וסוארז.
Ian McGarry @garbosj Should point out that #LFC expect to interview at least 3 and up to 5 candidates for the head coach job. Process could take 2-4 weeks.
למוזס ופיגרואה יש חוזה גם לעונה הבאה, שחקני וויגאן שמסיימים את החוזה הם דיאמה, רודאייגה, קירקלנד וגוהורי. אם יש משהו שינחם אותי אם נבחר בסופו של דבר במרטינז, זה שיש סיכוי טוב להביא את השניים הראשונים. בנוגע לרודאייגה זה סימן שאלה כי העונה האחרונה שלו לא הייתה טובה, אבל דיאמה שחקן טוב מאוד (במיוחד אם הוא מגיע על חשבון ספירינג בסגל). Liverpool-Forever יכול להיות, אני באמת לא יודע אבל למה למהר לפסול את זה על הסף? איך אתה יכול לדעת בוודאות שלא דיברו עם מנג'רים אחרים? בכל מקרה זה די ברור שיש כמה מועמדים, העובדה שאנחנו שמענו על כך שליברפול פנתה רק למרטינז כנראה קשורה בכך שהצ'יירמן של וויגאן אמר את זה לתקשורת.
אני אומר לך כי הוא סה"כ אוהד כמונו הבנאדם הזה, פשוט הזיכרון בוגד בו. אני זוכר את קיץ 2004 טוב. אולי באמת מדברים עם אחרים, אני לא אמרתי שלא, רק אמרתי שזה משהו שלא עושים. בהתחשב בעובדה שהמון אנשים שמבינים דבר או שניים חושבים שאנחנו נדבר עם כמה מאמנים, סביר להניח שזה המקרה.
מונה Director of communication למועדון: ג'ן צ'אנג. (@jenChang88 בטוויטר) עורך הכדורגל של ספורטס אילוסטרייטד (זה לא איפה שבר רפאלי מצטלמת כל שבועיים?) ואחראי על סיקור הכדורגל בארה"ב ב-ESPN. https://si0.twimg.com/profile_images/1385812158/chang_cr.Xxx WTF
LOL! מגזין אמריקאי כנראה הם מכירים אותו משם בתור אמריקאים, זה תפקיד שדורש ידע תקשורתי ולא כל כך, התמצאות בכדורגל אנגלי. זה נשמע כמו תפקיד שרוב העבודה בו נעשית מאחורי הקלעים, והאוהדים לא ממש מרגישים את העבודה הזאת. מקווה בשבילכם שהוא יעשה עבודה מוצלחת.
לשניים האלה אין מושג בסטטיסטיקות ובמעקב אחרי שחקנים כמו שהיה לקומולי, אפילו לא קרוב. אולי יש כאן איזשהו שינוי בתפקוד של הDOF שיתעסק יותר בפן הפיננסי והניהולי של ההעברות וישאיר את האיתור עצמו למנג'ר בלבד? הלוואי. אם מתעקשים לאייש את התפקיד הזה לפחות שהוא לא ייתקע למנג'ר ברגליים. אגב, חבר שלי אוהד ברצלונה אמר שהוא מקווה בשבילי שלא נלך על הצ'יקי הזה כי הוא קידם כמה מהעסקאות הגרועות ביותר של ברצלונה בעשור האחרון.
מצד שני יש לו לא מעט הצלחות בכל הנוגע למינוי של גווארדיולה ולהתנהלות של ברצלונה בשנים האחרונות (ניצול מיטבי של האקדמיה), לא?
צ'אנג מתמצא בכדורגל האנגלי מספיק. העובדה שהוא לא בריטי לא אומרת שהוא לא קשור לענף אלא סתם מינוי של הבעלים מהבית, הוא עיתונאי מוכר עם לא מעט קשרים ואוהד ליברפול. המינוי שלו בהחלט מסביר את ההעלמות שלו לאחרונה, למי שעוקב אחריו בטוויטר. מינוי ראוי כאדם שהתפקיד שלו הוא לנהל את היחסים של המועדון מול התקשורת והאוהדים.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/confused.Xxx אני ממש, אבל ממש מקווה שזה יהיה בגירסטיין. זה יהיה כואב וצורב מידיי לראות את דייויד דין בכל מועדון שהוא לא ארסנל. בנוסף, הוא בדיוק מה שהמועדון שלכם צריך ויזניק אותו שנות אור קדימה. בבקשה לא.
זה לא יהיה דין, אני לא יודע מאיפה השמועה הזאת. יש שמועות חזקות שדין מייעץ לבעלים מאחורי הקלעים כבר תקופה לא קצרה אבל זה לא יתפתח לתפקיד רשמי במועדון.
רק לא דיוד דין, עד היום אני לא מבין איך נתנו לאדם כזה ללכת. האיש הזה ללא ספק על כל מגרעותיו יודע לנהל קבוצת כדורגל שתתמודד על תארים, יודע על איזה שחקנים צריך לשים את הכסף ועל איזה לא, ויוצר יופי של אוירה במועדון בשונה מאיבן גאזידיס הנקניק, שהפך אותנו לעסק הפרטי שלו ושל ההנהלה, וכל מה שחשוב לו זה המקום הרביעי שמכניס עוד קצת כסף לקופת המועדון, אצל דיוד דין 7 עונות בלי תואר לא היו עוברים בשתיקה. בחיי שהייתי נותן כליה כדי שהוא יחזור אלינו, יהיה כואב מידי לראות אותו אצלכם.