ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

בעיקרון אתה צודק. ובכל זאת, הקיץ כמו כמעט בכל קיץ יש שחקנים טובים מאוד שאפשר להשיג גם בלי לשבור את הבנק.
    דייויד הוילט, אדם ג'ונסון (אם השמועות שהוא למכירה באיזור 10 מיליון פאונד נכונות), מוחמד דיאמה, גילפי סיגורדסון שעוד לא חתם סופית בסוונסי ואולי יסכים לעבור אלינו בזכות רודג'רס, מת'יו דבושי ולא חסר עוד שחקנים טובים בכל ליגה, נגיד הבונדסליגה, שלא משחקים בקבוצות הגדולות ולא יעלו סכום דו ספרתי גם אם יקנו אותם במחיר מופרז.

2. ELIRAN767 Member

כל השמות שהזכרת עם שחקנים טובים,אבל מדובר בעיקר שחקנים משלימים. עוד כמו שאמרתי השאלה היא באמת מהיא המטרה של הבעלים. אם זה היה להקנות שיטת משחק וסגנון, אז שמו כמו דבושי, גונסון ושחקנים מאותו סדר גודל היו יותר כיוון של עונת מעבר. לעומת זאת, עם הבעלים רואה ב4 ראשונות מטרה עליונה, אני חושב שלא היה מנוס אלה מלשבור את חשבון הבנק.

3. EVI555 Member

ברנדון רוגרס הימור מסוכן,אבל אני מקווה שהוא יהיה מאמן טוב ולא הודג'סון 2.

מוריניו דיבר עליו טוב אז הוא חייב להיות טוב

4. skyday20 Member

רוג'רס יוסיף לצוות המקצועי שלו בליברפול את שלושת האנשים האלו.
    Colin Pascoe, Chris Davies Glen Driscoll
    גלן
    http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Chelsea+Training+Press+Conference+s9jVTTJ6zSfl.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏31/5/12
  5. Ori8 Member

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Colin+Pascoe+Sunderland+v+Swansea+City+Premier+wkNvex4OdVMl.Xxx
    קולין, העוזר

http://www.swanseacity.net/javaImages/3e/62/0,,10354~10510910,00.Xxx
    כריס ("Match Analyst")

נערך לאחרונה ב: ‏31/5/12
  6. Bender Member

קלאסי. האוהד של סיטי, עם החתימה של עוד כמה שמות ברשימה של הריכשות (אפילו לא הכי גדולות) שכול אחד מהם שובר את שיא ההעברות של ארסנל לבדו בערך, ועלו יותר מכול ההרבה הראשון שלנו לבד, מדבר על רכש.

רכש, רכש, רכש. האוהדים של סיטי מכורים.

------------

ליוורפול שיחקה טוב לפרקים בעונה, אבל הרגל המסיימת לא הייתה שם. היה חסר פאונד ללירה. יש להם שחקנים שאם מאמן כמו רוג'רס יוכל להכניס לתוך שיטה טובה, ביחד עם אפקט אנפילד והכוח שיש לשם הזה "ליוורפול", יכולים גם ככה, בלי לקנות כוכבים להיות פקטר מול ארסנל (ואולי טוטנהאם, תלוי איך תשרוד את הקיץ), במה שמתסמן כמו המאבק על המקום הרביעי. ואליפות זה באמת גדול עליהם כרגע, אבל בואו נתחיל במקום 4. שתי רכישות טובות באמת, ולא של כוכבים, והם פיבוריטים לכך.

7. Ricky van Wolfswinkel Member

די כבר עם הקשקושים האלה, בשביל להיות מועדון מוביל אתה צריך לעשות רכש ואיכותי.
    ליברפול עושים כל שגיאה אפשרית, אם בשנות התשעים חלה פגיעה ביוקרה שלהם, זה כלום לעומת הפגיעה במעמד שלהם היום. ליברפול בדרך להיות קבוצת אמצע טבלה.

אבל הטעות הכי גדולה הייתה לפטר את בניטז, פעמיים אלוף ספרד ופעם אלוף אירופה, אחרי שלא נתנו לו חיזוק ראוי אחרי העזיבה של אלונסו ובמקומו הביאו את הודג'סון שלא זכה בכלום בקריירה שלו ואחריו להביא את הדינוזאור הזה.

8. oranfu Member

כנראה שפנוואי נטשו את הרעיון לבנות איצטדיון בסטנלי פארק, ובמקום זה תהיה הרחבה של אנפילד.אני מאוד בעד ואלה חדשות טובות מאוד לדעתי.

9. ELIRAN767 Member

זה חמוד שאתה חיי בסרט. את מי תוצאיאו מ הטופ 4? את צלסי?, שקונה את כל אירופה?, את ארסנל ש15 שנה מגיעה רצוף לצמפיונס וגם בעונה רגועה כזאת מגיעה לטופ 3, את יונייטד, אותנו. אין מה לעשות בליגה הזאת אתה חייב לבזבז כמו מטורף כדיי ליכנס לטופ 4. המקרה של ארסנל הוא יוצא מן הכלל, שלא מעיד על הכלל שהיה לכם מאמן שרץ עם שיטה 15 שנה אולי לא תצטרכו לבזבז כסף, במיוחד שאתם צריכים ליהנות קבוצה מחדש.

10. Mellow29 Kopite

בעוד שעה המועדון מכנס מסיבת עיתונאים וברנדון רוג'רס יוצג כמנג'ר.

הימור גדול מבחינתי, כמו כל שם שהיה מגיע. קשה לי להגיד שאני רגוע כשהוא יעמוד על הקווים, והוא יצטרך להוכיח אחרת, אבל זה היה נכון בנוגע לכל מנג'ר שהיה (גם AVB ו-ואן חאל), אבל אני מקווה שבזכות יחסי האנוש הטובים שלו הוא יקבל מספיק זמן כדי לבנות משהו יפה.

עכשיו כשיש מאמן אפשר לחשוב על העבודה שאנחנו צריכים. אם הוא באמת ינסה לשחזר את הסגנון של סוונזי גם בליברפול, זה מעמיד תחת סימן שאלה רציני את התועלת באנדי קארול. הוא שחקן טוב שיכול להפוך לשחקן מצוין, אין לי בכלל ספק, אבל אני לא יודע עד כמה מקום יהיה לו בשיטה כזו. בכל מקרה נחוצים חלוץ וקיצוני שמאלי זריזים שיצוותו לסוארז. רודג'רס גם יצטרך לקבל החלטה בנוגע לחוזרים מהשאלות אקווילאני וקול וגם בנוגע למקסי וקאוט.

שיהיה לנו בהצלחה. כמו כל שנה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

קארול יכול רק להרוויח ממשחק קרקע טוב יותר.
    אם חלוץ הרבה יותר מוגבל בדני גרהאם הצליח בסוואנסי של רודג'רס, גם קארול יכול. אני מניח שרודג'רס יבחן אותו במשחקי קדם העונה ויוחלט מה לעשות לגבי העמדה הזאת. אין שום ספק בכלל שצריך חלוץ, זמן יגיד אם זה יהיה חלוץ רציני שיגיע להרכב או כזה שיגיע לעבות את הסגל ורודג'רס ייתן אמון בקארול.

יש הרבה עמדות שצריך לחזק ואין תקציב עתק כדי למלא את כולן בשחקנים מהשורה הראשונה.
    לכן גם הציפיות שלי לעונה הבאה לא גבוהות. אני לא חושב שיש לנו סיכוי טוב לסיים במקום הרביעי בעונה הבאה ללא מהפך מא' עד ת' בסגל, אני רק מצפה לראות התקדמות בכדורגל שאנחנו מציגים, לראות שחקנים חדשים שאני מאמין בעתיד שלהם במועדון, לראות דרך שאני אאמין בה לטווח הארוך. זה הכל.

12. Mellow29 Kopite

13. Rushie Member

אף מועמד ריאלי לא היה מגיע כקונצנזוס. כל שם שהיינו מביאים היה מביא איתו שובל של התנגדויות וסימני שאלה. בסופו של דבר FSG עשו את תהליך האיתור האידאלי מבחינתם והביאו את המועמד שהכי מתאים לאג'נדה שלהם. כעת חובת ההוכחה היא על הבחירות שהם עשו. שיהיה הרבה הרבה הרבה בהצלחה לרודג'רס ולצוות החדש.

אגב הוא הדגיש במסיבת העיתונאים שבמהלך השיחות עם הבעלים הוא הבהיר שהוא לא מתכוון לעבוד עם ספורטס דיירקטור בעל סמכות גדולה, איאן אייר אמר שלא יהיה מישהו ש"ינחית על המנג'ר החתמות".

14. Mellow29 Kopite

העיתונאים מתמוגגים מהרושם שרודג'רס יצר, לא שזה מפתיע. מאוד רהוט ואינטיליגנטי, אבל גם מבין שיש הרבה עבודה שצריך לעשות ושזה יקח זמן. את מבחן המדיה הוא עבר, זה לא דבר של מה בכך כשהגישה שלך לא כוללת ליקוק לעיתונאים (ע"ע הודג'סון, רדנאפ), אבל זה די שולי. עכשיו תתחיל העבודה הגדולה והמבחן הרציני. נחזיק אצבעות.

וביינתים אני תוהה, האם ליברפול צריכה בכלל את גילפי סיגורדסון?

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליברפול צריכה זריקה של יצירתיות, סיגורדסון יכול להועיל אבל כמובן שלא לבד.
    רודג'רס בהחלט מרשים במסע"ת, לא רועד מהמעמד, מבהיר שזה פרויקט אבל גם בלי להוריד ציפיות ולהשמיד תקווה מהיום הראשון כמו הודג'סון.

והוא בהחלט לא זורק קלישאות ולא מתחמק מהעובדה שהסגל צריך חיזוק בראיון שלו לLFCTV. אני אוהב את זה.

There is a fantastic squad here, some terrific players, but there is no doubt I'll need to make maybe two, three or four additions to try and get that flow - and it will take time to put that in place.

Again, it's important to assess the group, but having watched Liverpool I've certainly got an idea what could improve., that's for sure?

There is money to spend. We haven't got the wheelbarrow overflowing. It's not falling out over the edges but there is money to spend. There are some terrific players here and big talents and I want to help improve them as players and as people. There will be some additions to improve and improve our way of playing as well.

מסתמן שהוא רוצה לעשות שינויים לא קטנים בסגל. בהצלחה.