ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. oranfu Member

מעניין הדימוי שנתת, יש לי הרגשה זה מה שהרוב פה מרגישים כשהם מתדיינים איתך על גבי הפורום..

2. Ariel Member

גילפי סיגורדסון רכש היום דירה בעיר ליברפול ובכך סתם את הגולל לשאלה היכן ישחק בעונה הבאה.

גילפי התחנך באקדמית הכדורגל של רדינג ונבחר לשחקן העונה כבר בעונתו הראשונה בבוגרים בה כבש 21 שערים (כולל שער בפנדל מול ליברפול במשחק גביע בו רדינג הדיחה את האדומים). לאחר כישלון בהעפלה חזרה לפרמיירליג סיגורדסון נמכר בסכום שיא עבור רדינג כ-6 מיליון ליש"ט להופנהיים. אחרי התחלה מרשימה בגרמניה מצא עצמו מחוץ למועדון לאחר סדרת פציעות וחילופי מאמנים. בחצי העונה החולפת חזר לאנגליה ובמדי סוונזי הוכיח את הכישרון הטמון ברגליו. גילפי בחר בליברפול על פני רדינג וסוונזי, ומהעונה הבאה ירוץ על כר הדשא באנפילד. עד היום יש הטוענים כי הוא המוצר המוצלח ביותר שרדינג הוציאה בעשור השנים שהאקדמיה קיימת.

להערכתי הוא יצליח בגדול בליברפול.

3. Mellow29 Kopite

אפשר לחזור לדבר על כדורגל ולא על ענייני ציטוטים ו?מי חזה את כשלונו של דאונינג קודם? למינהם? אני אישית בלי גישה למחשב כרגע ואשמח לדעת מה חדש חוץ מגילפי. תודה מראש.

4. Strawberry Fields Member

אם כבר בחרת לזרוק עליי בוץ לפחות על תשתמש באותו בוץ שזרקתי עלייך. מיחזור זה אמנם דבר חיובי אבל לא במקרה הזה.
    אה, ותספר את זה למישהו שאכפת לו.

כלום.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Ariel
    אני מבין שאתה היית הסוכן המתווך בעסקה כי אני לא ראיתי מקור בהודעה שלך. מניח שזה מקור ראשון.
    אם תוכל גם להרחיב למה אתה חושב שהוא יצליח "בגדול" אולי יהיה אפשר לנסות להשתכנע או לענות לך במה אתה לא מדייק.

6. StevieG Member

אני מכיר היטב את אריק ואני סומך על כל מילה שלו. הוא גם הראשון שטען שליברפול תפנה לגילפי. הוא גם ראה אותו משחק עבור רדינג.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו אז מה אם הוא טען שנפנה לסיגורדסון? זה הרי 1+1 כי השחקן שיחק אצל רוג'רס בסוואנזי, זה לא שיש לו מקורות משלו. מי לא ראה אותו משחק עבור רדינג וסוואנזי?
    ההודעה שלך לא ברורה.
    זה שסיגורדסון הולך לחתום אצלנו כולם יודעים כבר, אני פשוט תהיתי מה המקור שלו לדירה כי אני ראיתי את זה רק בטוויטר בלי מקורות. אין לנו פה כתבים בפורום, כולם ניזונים מהאינטרנט.

8. StevieG Member

אריאל הודיע עוד לפני שפנינו לרודג'רס שאנחנו מעוניינים בגילפי סיגורדסון. למעשה זה היה ב20 למאי.

9. Civil Anti Madridista

10. Lazarobbie Member

נשמע לי הזוי ובעיקר לא רציני.

11. Ori8 Member

אין ספק שמבחינתנו מדובר בחולצה המכוערת ביותר אי פעם, לדעתי גם בכדורגל בכלל ותעודת עניות גדולה לספורט ווריור. אין לי מושג מי עיצב להם את זה אבל הוא צריך להיות מחוסר עבודה בשעת כתיבת שורות אלו. אני חושב בשיא הרצינות שילד בן 3 עם צבעי פנדה היה עושה עבודה טובה יותר. עברו פה על כל חוקי העיצוב האפשריים וזה אפילו מעליב אותי באופן אישי כאוהד שהדבר הזה קשור לקבוצה אותה אני אוהד. מקווה שכמה שפחות אנשים יקנו אותה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/12
  12. oranfu Member

דלפו כבר תמונות אחרות, והן נראות פחות גרוע.זה לא בדיוק סגול אלא כחול כהה, הכיתוב הוא לא בחרדל ואין קשקושים על השרוולים.

13. Cup of Tea Liverpool, UK

איזה מגזימים, כולה חולצה מה הם עולים בשביל תצוגת אופנה או בשביל שלוש נקודות?
    מצדי שישחקו עם חולצה סגולה-כתומה עם נקודות ורודות וינצחו כל משחק. מה זה משנה.

14. מזגן Member

money money money. אחרי החולצה השחורה והאדומה המסורתיות משהו. לאלה שייש עוד אקסטרא כסף הנדסו משהו עליז יותר.

15. היודע Member

http://img823.imageshack.us/img823/548/pool3rd.Xxx