דוקא היא לא נראית לי מזעזעת. אני גם דיי אוהב את התלבושת בית, יותר ממה שהתרגלנו מאדידס. חוץ מזה שכמה כבר נראה את התלבושת השלישית..
סונג, באמת שקשה להגיד. בעיקרון יש את פאביו בוריני שרודג'רס אימן בצ'לסי ונתן עונה טובה ברומא ואנחנו מקושרים אליו (כי צריך עוד חלוץ). אנחנו מקושרים לאדם ג'ונסון כמובן במידה והוא מחליט לעזוב את סיטי. ולצערנו אנחנו קשורים לקראגר לעוד עונה במקום להביא בלם טוב ולהפוך את סקרטל לגיבוי יחד עם קואטס.
בול מה שחשבתי. מי יודע אולי קארול יחשוב שהוא בטיסטוטה פתאום. אין לדעת מהו כח הלבוש אותו אנחנו לובשים.
הבנתי שאתם מעוניינת כביכול בקליט דאמפסי ובעלי סיסוקו, על פי נקודת המבט שלך (או של כל אוהד ליברפול אחר כאן), יש סיכוי ריאלי שהם יגיעו לאנפילד הקיץ? אגב, בוריני יכול להיות רכש ממש מעניין, אני עוקב אחריו מאז הימים בצ'לסי ואין ספק שמדובר פה בשחקן מצוין, שעוד יתפתח ויגדל להיות שחקן מצוין יותר, מעניין לראות אם תצליחו להחתים אותו.
אני לא חושב שיש סיכוי ריאלי לסיסוקו. קושרנו אליו לפני שנה ושנתיים אז לדעתי עכשיו הסוכן שלו שוב זרק את השם שלנו. בקשר לדמפסי, אני חושב שהכל התחיל כי אחד הבעלים האמריקאיים אמרו שדמפסי שחקן טוב, או משהו בסגנון. אם באמת יש רצון להביא אותו לאנפילד אני לא יודע. בוריני כנראה יש דברים בגו.
הלוואי! להיות על תקן המתווך בעסקה היה מסדר אותי יפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx המקורות שאני ניזון מהם מגיעים ממקורבים לרדינג, זה לא שאני חבר ילדות של גילפי או משהו. כמובן שאין שום גרנטי ויש להתייחס אליהן כשמועות לכל דבר. היום נכתב בכלי התקשורת באיסלנד כי מחר תצא "ידיעה מרעישה" אודות גילפי, כלל הנראה בעניין המועדון בו ישחק בעונה הבאה. מוקדם יותר היום התראיין מרקוס באבל מנג'ר הופנהיים וטען כי סוונזי זו הקבוצה היחידה שהגישה הצעה על גילפי. לאחר מכן נפוצו ידיעות שגילפי וסוכנו בחרו להיפגש עם נציגים של מועדונים נוספים בטרם יחליטו (צוינו השמות של מנצ'סטר יונייטד, טוטנהאם, ניוקאסל ורדינג) בכל מקרה, לפי המקורות באיסלנד, מחר סאגת גילפי סיגורדסון תסתיים נ"ב תודה באבי :aaa031:
לא תיארתי לעצמי שיש לך מקורות בגלל זה ההודעה נראתה מוזר. בכל מקרה, למה רדינג יודעים מהתפתחויות בנושא סיגורדסון לא ברור לי אבל שיהיה.
השמועות אומרות שרומא הצליחה להגיע לסיכום עם פארמה בנוגע לרכישתו של בוריני, כך שהסיכויים שהוא יגיע הקיץ נראים מאוד קלושים כרגע. כרגע אין שמועות רציניות, דיברו מספר פעמים על ג'יימס רודריגז, אבל קרוב לוודאי שאין בסיס לשמועות האלה. בכל מקרה אני מקווה לראות עוד שתיים-שלוש רכישות בנוסף לסיגורדסון, הקבוצה חייבת שיפור, חייבים עוד בלם, כי אגר ייפצע בשלב כזה או אחר של העונה ופשוט אי אפשר לסמוך על קראגר, הוא הוכיח את זה מספר פעמים העונה, בנוסף לבלם אנחנו צריכים לדעתי עוד חלוץ, וכמובן הבעיה הכי גדולה שלנו, שחקן כנף, אולי אפילו שניים, אבל אם להיות כן קשה לי מאוד לראות את כל זה קורה היות שתקציב הרכש המדווח שלנו הוא כ-30 מיליון פאונד.
Dreadful news - former Liverpool academy player and Real Betis defender Miki Roque has passed away - RIP and YNWA.