ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Strawberry Fields Member

kevin hennessy ‏@Heno6941
    I have just heard from a very reliable, (never wrong, never bullshits me) source, that Xabi Alonso WILL be back at #lfc before 31st August!

kevin hennessy ‏@Heno6941
    My source about Alonso told me about the Downing and Hendo deals 3/4 weeks before they were even mentioned in the press! #lfc

כל קיץ...

2. Ori8 Member

יהיה שלום לפני שאלונסו יחליט פתאום לעזוב את ריאל עבורנו. אם זה קורה אני אישית מזמין את כל חברי הפורום שלנו פה לפיצה ובירה.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Brendan Rodgers: " I'm looking at bringing in 3 or 4 players who can effect the group."
    זה ציטוט שלו מהיום בטוקספורט, ככה שהרכישות הן באמת עניין של זמן בהתחשב בזה שעוד חודש כבר יש משחק רשמי והאימונים נפתחים מחרתיים.

“We used to defend with the ball. People in this country don’t understand that.”

4. Strawberry Fields Member

רודג'רס מעוניין להחתים את סטיבן דייויס, קשר מרכזי צפון אירי בן 27, מריינג'רס שכנראה
    יגיע בחינם. בסקוטלנד הוא קיבל 1.5 מ' פאונד לעונה ולליברפול אין בעיה להשוות את זה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

http://www.belfasttelegraph.co.uk/sport/fo...s-16179933.html

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/12
  5. Mellow29 Kopite

אם תנסה להתעלם לרגע מהטינה שלך כלפי הצד הכחול של גלאזגו, מה ההתרשמות שלך ממנו ככדורגלן?

6. Strawberry Fields Member

אני לא יודע עד כמה אני יכול לאמוד את יכולותיו כי אני רואה אותו רק שהוא מתמודד מול סלטיק וזה לא כאילו שאני מתמקד בו. אתה יכול לראות שהיה לו פוטנציאל פעם אבל סה"כ די פרווה.

הסמיילי המאוכזב הוא יותר בקטע של: זאת לא עמדה שאנחנו צריכים לחזק כשיש לנו את ג'רארד והנדרסון. קשר התקפי הרבה יותר דחוף ואם אנחנו מתקמצנים על כל פני של שכר אז זה בזבוז נוראי של משאבים מוגבלים.

7. Mellow29 Kopite

@S_Adalsteinsson זה אכן אבא שלו. שיהנה בתרנגולים אם הוא חושב שהוא יצליח שם, הבחירה שלו בהם לגיטימית מאחר והם מצליחים הרבה יותר מאיתנו בעונות האחרונות ואם סירבנו לשלם "פרימיום" על כך שהוא בוחר בנו ולא במועדון הישגי יותר, אני לא רואה בזה אסון גדול.

אני לא סגור על העמדה שג'רארד הולך לשחק בה. אם לא נביא קיצוני וחלוץ בעלי שיעור קומה רציני שיחזיקו שלישיית התקפה עוצמתית מאוד, אני חושב שג'רארד יוכל להיות הקשר ההתקפי ואז נצטרך קשר מרכזי.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע למה אתה חושב שזה אבא שלו, טוויטים רק מהיום, ורושמים שצריך לבדוק האם מדובר בבנאדם עצמו.
    ההנחה צריכה להיות שהוא מזוייף, לא להיפך.

9. sandro Member

אתה בטוח?
    Total Tottenham@TotalTottenham
    Debunked: @S_Adalsteinsson is a FAKE account. This has been confirmed by Icelandic journalist @brynjarerluson

10. Mellow29 Kopite

פספסתי את זה. מעניין למה יש אנשים עד כדי כך משועממים כדי לפתוח חשבון ולפרסם משהו כמו 20 טוויטים לאורך כל היממה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

היום מתחילה אליפות אירופה עד גיל 19, קונור קודי בהרכב של אנגליה נגד קרואטיה וסוסו בספרד נגד יוון.

11. h2z Member

לא זכור לי שהוא כשרון יוצא מהכלל. בעיטה טובה היא הדבר היחיד שאני יכול לזקוף לזכותו של האיסלנדי. או שיש משהו שרואים משם אבל לא מכאן?

12. oranfu Member

אני לא ראיתי אותו יותר מדי אבל גם אני לא ראיתי שום דבר מיוחד חוץ מבעיטה טובה. ממש לא יפריע לי אם הוא יילך לספרס ואנחנו נביא שחקן קצת יותר יצירתי לעמדה הזאת.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שחקן שהמאמן רוצה אז חבל אם לא ייצא לפועל.
    אני גם לא ראיתי ממנו דברים שהייתי רוצה משחקן לתפקיד הזה שזה דריבל ויכולת מסירה גבוהה ואולי אם זה ייפול אז אופצייה ב' כן תהיה שחקן בסגנון הזה.

14. Eric Cantona Member

15. SG8 Member

יותר עניין של אגו לדעתי, לאוהדים לא יכאב לאבד את השחקן אבל אני דיי בטוח שזה יזכיר פה לכולנו את מקרה פיל ג'ונס, איך שגנבו לנו אותו מתחת לאף, יש הרגשה כזו שזה הופך למעין דפוס מעצבן ומבאס. ובלי קשר, הוא שחקן נהדר, יודע ליצור שטחים לעצמו ולחברי הקבוצה שלו, ברור שהוא לא איזה עילוי מטורף, ואם מדברים בהקשר של הספרס, הוא בטח לא מחליף למודריץ' שממוקם כמה רמות מעליו, אבל בסה"כ שחקן טוב שהיה יכול לתרום לליברפול במקומו של אדם העלוב.
    ולקאנטונה, אין מה להתייחס לשטויות מצהובונים כמו ה'מטרו' או 'טוק ספורט', אני עדיין זוכר את הסיפור איתו רצו החבר'ה ב-TALKSPORT לפיו יורגן קלופ ייאמן את ליברפול בעונה הבאה, הם גם היו בטוחים שם ב-90%.