ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין הוא שרשום בכתבה שפארמה מחזיקה ב50% מהכרטיס שלו וזה כבר לא רלוונטי כי לפני שבוע רומא קיבלה בעלות של 100% עליו והשחקן עצמו צוטט כשהוא אומר שאין לו שום כוונה לעבור.

2. Strawberry Fields Member

הבעלים רצו להביא ספורטינג דיירקטור כדי שדרכו תהיה להם שליטה גדולה יותר מבעבר על כספים שהולכים על סכומי העברות ומשכורות. ברנדן הגיע ופתאום התכנית נכנסה למגירה. אחד מהצדדים ויתר, אני פשוט לא רואה מצב שאלה הבעלים שהתכופפו לא משנה איזו חזית מוצגת לתקשורת.

ביום בו התמנה רודג'רס הוא אמר שלא היה מוכן לעבוד תחת ספורטינג דיירקטור אבל איאן אייר אמר:
    The structure – and Brendan is aware of this – is a more continental director of football-type structure, a collaborative group of people working around the football area.

המשמעות לכך שאין כיום middle man היא שהחלטות שאינן מקצועיות נטו (כלומר החלטות על שכר) נלקחות באופן קולקטיבי. זה אומר שלהנהלה יש say גדול יותר ויכולה להטיל וטו כראות עיניה. כשאני רושם את המילה 'הנהלה' איני מתכוון רק להנרי/וורנר אלא גם לאייר שמבלי שנשים לב הפך להיות ריק פארי פוסט-(לא)מודרני.

גם אם סיגורדסון לא היה מוערך מספיק ולא נחשב כאחד שיכול להיכנס ישירות להרכב (טעות לדעתי), עדיין ליברפול לא יכולה להתחרות בשוק כשהיא חושבת שהיא יכולה להציע משכורות כמו בסוואנסי. עצם העובדה שבליברפול יש ציפיות גבוהות בהרבה צריכה להיות סיבה מספיק טובה לקבל יותר, עם כל הכבוד להישגיה של הקבוצה הוולשית. אני לא חושב שרודג'רס כ"כ נאיבי שהוא לא רואה את זה. ידיו של ברנדן היו כבולות ואני לא אוכל את הספין של "היא לא זרקה אותי, אני זרקתי אותה, יש עוד דגים בים ולא איבדתי את יכולת המשיכה". במידה ואני טועה והוא כן כזה נאיבי אז הוא ישרף כ"כ מהר במשרה הזאת שבקיץ נחפש שוב מנג'ר.

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/12
  3. oranfu Member

למה אתה חושב שדיירקטור זה מישהו שאחראי על ניהול החוזים?
    זה שזה מה שקומולי עשה לא אומר שזה מה שההנהלה רצתה.

עד היום הבעלים הוכיחו שאין להם בעיה לשלם כסף. קשה לי להאמין שדוקא על גילפי, שהמנג'ר הצעיר שהם לקחו עליו הימור ענק מאוד רצה כביכול, הם לא הסכימו לתת משכורת סבירה.
    אני דווקא מאמין שהם יגבו אותו טוב מאוד בחלון ההעברות, כי לכולם ברור שההימור על המנג'ר הוא ענק והם ירצו לתת לו את כל התנאים ע"מ שההימור שלהם יצליח.
    אני יותר מוטרד מהיכולת של הצוות המקצועי לספק את הסחורה מאשר של הבעלים בכל הקשור לרכש.

4. Strawberry Fields Member

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו דיבורים על ניסיון להביא את אדם ג'ונסון (יכול להתאים לכם כמו כפפה, גם נבחרת אנגליה תרוויח ממהלך כזה) האם זה היה משהו מבוסס או סתם שמועה לא רצינית?

6. oranfu Member

השמועות על ג'ונסון מסתובבות עוד מהתקופה של דלגליש שקושרנו לכל שחקן בריטי אפשרי כמעט.
    כמה זה היה נכון אז, וכמה זה נכון היום? אני לא חושב שמישהו ממש יודע.
    היום בכלל אף אחד לא ממש יודע מי השחקנים שאנחנו רוצים.

7. Mellow29 Kopite

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-new...s-transfer-hope

רוד'גרס, ספירינג ולוקאס השתתפו במסיבת עיתונאים של המועדון לפני הסבב בארה"ב. רודג'רס אמר בין השאר שהוא מצפה להביא 3-4 החתמות חדשות בחלון, הוא חושב שהעסקה הראשונה תיסגר השבוע - ואולי אפילו 2 עסקאות.

Off camera, Rodgers said #LFC fans would find one potential new player 'incredibly exciting' - 'they'll love him'

לא מארק דיוויס, אני מתאר לעצמי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. golding מנהלים

הגיע הזמן שתביאו שחקנים איכותיים. רק ככה תוכלו באמת לחזור לטופ.

אני לא בדיוק מחבב את ליברפול, אבל אני מקווה בשבילכם שיגיע חיזוק משמעותי.

9. Ori8 Member

זה מעניין בעיקר כי יש שקט מוחלט סביב הנעשה במלווד ולראשונה מזה שנים עושה רושם שלאף עיתונאי אמין בסביבה אין שמץ של מושג את מי רוצים אלא סתם יורים באוויר לכל מיני שחקנים שרצו עוד בתקופת קני. לא הייתי קורא לאסטבן גרנארו 'החתמה מרגשת' אבל זה השם היחיד עליו מדברים כרגע.

נערך לאחרונה ב: ‏9/7/12
  10. Mellow29 Kopite

כשאני קורא את המשפט הראשון שלך אורי יש לי דה ז'ה וו חזק, שכבר ראיתי אותו איפשהו בהקשר אלינו. לא נראה לי הגיוני שזה היה בקיץ הקודם. יכול להיות? (אני שואל ברצינות...)

בכל מקרה, בן סמית' (BBC) שעד עכשיו הקפיד לטעות בכל נושא בו נגע לגבי ההעברות שלנו, אומר שבוריני יהיה ההחתמה החדשה שלנו. 8m£ לפי מה שמדווח.
    Fabio Borini is likely (note likely) to become Rodgers' first signing as #LFC manager. Deal not done yet though.
    אני מחזיק אצבעות שהוא טועה גם הפעם. אם הוא השחקן שיתחרה עם קארול על עמדת החלוץ המרכזי, אנחנו בדרך לבסס סגל שבמקרה הקיצוני יסיים בטופ 4 תוך הצגת כדורגל מרהיב, ובמקרה היותר סביר יסיים באותו מקום כמו שנה שעברה.
    http://thepremierleagueowl.com/wp-content/uploads/2012/06/168516hp2.Xxx
    Fabio who?

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה ראית את המחיר?
    אני לא מכיר בכלל את השחקן וקצת מדאיג אותי ששני השחקנים עליהם הגשנו הצעות הקיץ הם שניים ששיחקו בסוואנזי תחת רוג'רס.

12. Mellow29 Kopite

פה הלינק לכתבה שעלתה ב-BBC, אני מקווה שגם חבר'ה שראו אותו בשנה שעברה יוכלו לספר קצת.
    אני גם משתתף בדאגה כי עד לפני שהוא קושר אלינו לא שמעתי את שמו, ואי אפשר לומר שאני מנותק מעולם הכדורגל.
    בסה"כ תחת רודג'רס הוא הרשים אז זה הגיוני שהוא ינסה לסגור את זה קודם, אני משער שלא נעצור פה כי אין לו כ"כ הרבה שחקנים טובים שיצא לו לאמן בקריירה.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי אני מניח ש8 מ' פאונד זה מחיר סביר עבור שחקן בן 21 שכבר נכנס לנבחרת איטליה אבל כמובן שאני מקווה שהרכש המשמעותי לקישור ההתקפי שלנו עוד בדרך כי זה קריטי אם רוצים לסיים במקום ה-4. כרגע הקישור ההתקפי שלנו בינוני עד כדי חלש וזה חובה לשפר אותו עם 2 שחקנים ועוד אחד לעומק הסגל כשאני מציע את הוילט להעמקת הסגל, אין לו חוזה כרגע בשום קבוצה.

14. Mellow29 Kopite

ממה שאני מבין בוריני מגיע בעיקר כחלוץ שיתחרה עם קארול ולא כקשר התקפי. קשה לי להאמין שאפשר למצוא מישהו מוכח במגבלות התקציביות ובשל העובדה שיש עוד 3-4 עמדות קריטיות לחזק, אז אני מניח שזה בסדר. עדיין חסר קיצוני ימני בכיר (בהנחה ודאונינג הוא קיצוני ימני כגיבוי, סביר בהחלט), קשר התקפי במשבצת שאליה סיגורדסון יועד וגיבוי ללוקאס.

הויילט יכול להיות מצוין למרות שהוא לא ממש קיצוני ימני, אבל לא נראה לי שאנחנו בעניין שלו, ואני גם בספק שהוא בעניין שלנו.

15. מזגן Member

הוילט הולך לעלות חתכת משכורת בשביל שחקן בסטטוס שלו. הימור. סטייל שמאח של ארסנל.