ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלאמי לא שחקן טוב יותר מג'רארד ובטח לא מסוארז, הוא בלט בעונה שעברה בהתקפה של גלמים כמו קארול ודאונינג, בהתקפה מוכשרת יותר שרודג'רס רוצה זה לא ייראה אותו דבר.
    אני לא מאמין שהמעבר הזה מגיע מרודג'רס שרוצה למכור אותו אלא מכיוונו של בלאמי שרוצה דקות משחק, זה גם בדיוק מה שכותב היום איאן הרברט באינדי -

http://www.independent.co.uk/sport/footbal...ed-7939531.html

הוא גם מוסיף שעסקת בוריני סגורה עבור 11 מ' פאונד ושאין עניין בג'ו אלן.

אני לא רואה סימנים מדאיגים במיוחד כרגע, קו המחשבה של להפטר מקארול ואולי גם דאונינג (לפי טוני אוואנס) הוא דווקא מעודד.
    כרגע רודג'רס מנסה לחזק את החוד, אני מקווה שאחרי שנסיים עם בוריני ודמפסי (אם זה באמת יקרה) נתפנה להשקיע את הכסף הגדול בתוספת כוח באמת משמעותית לאגפים והקישור ההתקפי.

זה טוב ויפה שמחפשים שחקנים שיודעים לשים את הכדור ברשת אבל הקבוצה עדיין זקוקה לזריקה של יצירתיות מעל הכל. עדיין אין לנו לטעמי את הקשר הנוסף שישחק בשלישיית הקישור עם ג'רארד ולוקאס.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Graeme Bailey ‏@SkyGraemeBailey

Russia press claim that Liverpool are set to mount a bid for Zenit St Petersburg midfielder Igor Denisov.

השאלה היא האם יש כסף גדול לשים על השחקנים המשמעותיים באמת שאתה מצפה שיבואו לאחר בוריני. האם יש כסף רק כדי להביא מספר שחקנים ברמת מחיר דומה לבוריני?
    אם בלאמי רוצה ללכת אז שיילך, פשוט הייתי מעדיף שדאונינג יילך לפניו.

3. skyday20 Member

4. Strawberry Fields Member

Srijandeep Das ‏@jeremy_LFC
    Fabio Borini is having a medical at Melwood as we speak. #LFC

---------------------------------------------------------------
    He worked with Rodgers before, Fabio Fabio
    "He's like an uncle" he said, Fabio Fabio
    Chelsea bought Torres for 50 million
    But lost the Italian for f*ck all
    Fabio Borini, Liverpool's number x

:aaarse:

---------
    שחקני המילואים שיטוסו לארה"ב: וורד, פלאנגן, מקלוגלין, וויזדום, סאמה, סמית', אייבי, סטרלינג, פאצ'קו, אדורג'ן, מורגן.
    צמד הפורטוגזים, טישיירה וסילבה, לא. לדעתי קודי, רובו וסוסו יקבלו "חופשת יורו".

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/12
  5. Anfield Road Member

ערן יהיה לנו משחקי אימון חוץ מהאלה שבארצות הברית? (וגם המשחק נגד לברקוזן)

6. Strawberry Fields Member

קיימת אפשרות להכניס עוד משחק בין טוטנהאם ללברקוזן אבל נכון לעכשיו אלה המשחקים הקרובים:

טורונטו - יום ש' ה-21/7 בשעה 23:00
    רומא - יום ה' ה-26/7 בשעה 1:30
    טוטנהאם - יום ש' ה-28/7 בשעה 20:00
    לברקוזן - אנפילד - יום א' ה-12/8 בשעה 17:00

ווסט ברומיץ' - מחזור ראשון - יום ש' ה-18/8 בשעה 17:00

7. מזגן Member

יאללה איך פספסתי את ההזדמנות ללכת למשחק כל הכרטיסים עכשיו ב159$ ומעלה

8. Gnus Avenue Member

https://p.twimg.com/AxsNHtQCAAEKMUR.Xxx

תתחדשו, 13 מיליון יורו שילמתם לרומא עליו. אני חושב שזאת רכישה טובה, רודג'רס מכיר אותו ויודע טוב מאוד על מה הוא שם את הכסף, מה גם שהוא נתן עונה טובה ברומא ככה שאני מאמין שהוא יתברר כהחתמה טובה של ליברפול.

9. Strawberry Fields Member

אחד נכנס, אחד יוצא...

The Liverpool Way ‏@theliverpoolway
    I hear Maxi's gone. Trained this morning but had meeting with his lawyers and the club afterwards and according to team-mates he's off.

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין, חלק מהמקורות מדווחים על סכום נמוך ממה ששמענו עד עכשיו - 10 מ' אירו (7.5 מ' פאונד).

11. South Boy Member

שילמנו עליו 10 מיליון יורו ולא 13.

12. Mellow29 Kopite

שנה לקח לפאביו בוריני להפוך מחלוץ מילואים בצ'לסי לחלוץ בכיר בליברפול. לפרננדו טורס לקח אותו פרק זמן לעשות את השינוי בכיוון ההפוך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

שיהיה בהצלחה. בסופו של דבר אני חושב שאני שמח מההחתמה הזאת למרות שאני כמעט ולא מכיר את השחקן. פוטנציאל טוב, מחיר סביר ביחס לעובדה שהוא שחקן נבחרת בוגרת וגם מכיר את הכדורגל באנגליה.

בלאמי לא הפסד גדול. אסור לבנות על שחקן בגילו בכל מקרה, אני מעדיף שאת הדקות שלו יקבל רכש חדש, צעיר ומוכשר ואם אין כזה - אז שיתנו אפילו לסטרלינג את המקום הזה בסגל. מקסי שחקן מאוד לא מוערך, אבל יכול להשתלב מצוין בסגנון של רודג'רס. כנראה שגם הוא לא רוצה לבלות עוד עונה על הספסל וזה לגיטימי. זה מכריח את רודג'רס להביא שחקני אגף חדשים כי אין לו ותיקים לבנות עליהם, זה חיובי עבורינו.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

באופן כללי אני מסכים איתך מלו, אבל כשמצבת הקיצוניים שלנו כוללת את דאונינג, מקסי ובלאמי, אני יודע מי הייתי רוצה שיישאר. אתה גם לא יכול להביא 3 קיצוניים חדשים, אין לנו את התקציב לזה כנראה. לדעתי הוא חייב חייב חייב להישאר..

14. Strawberry Fields Member

Transfer Clockwatch ‏@TransferClock
    Setanta claim Liverpool are on the verge of offering Chelsea striker Daniel Sturridge the chance to move to Anfield this summer.

Chelsea Stats ‏@ChelseaStats
    Credit to Liverpool looks like they have made a top class signing in Borini. Rate him highly and gutted he’s gone there.

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/12
  15. Mellow29 Kopite

בהנחה שנשחק 4-3-3, אפשר לחלק את השחקנים שיש לנו מהקישור ומעלה לשחקני השלישייה המרכזית ושחקני השלישייה הקדמית.
    השלישייה המרכזית: לוקאס, אדם, ספירינג, ג'רארד, הנדרסון, שלבי, אקווילאני.
    השלישיה הקדמית: קארול (יכול לשחק רק בשפיץ), סוארז, בוריני, דמפסי(?) (יכולים לשחק בכל שלושת העמדות), בלאמי, קול, מקסי, דאונינג (יכולים לשחק רק באגפים).

אז אין שום בעיה להביא 3 קיצונים חדשים בהנחה ואתה משחרר את בלאמי ואת מקסי, יותר מזה - אם השמועות על דמפסי נכונות אז כבר 'הבאת' שני שחקנים חדשים שמשחקים בשלישיה הקדמית.
    מבחינתי אם החלון הזה נגמר בבוריני, דמפסי, קיצוני טוב (קובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) וגיבוי ללוקאס כשאנחנו נפרדים מקאוט, מקסי ובלאמי אני מרוצה מאוד.

אגב, מבחינת הפילוסופיה של רודג'רס, מקסי הוא הקיצוני שכן צריך להישאר. עם כל הכבוד למהירות של בלאמי וה...(מה דאונינג יודע לעשות טוב?) של דאונינג, רודג'רס רוצה שחקן אינטיליגנטי וטכני שיכול לשמור על פוזשן כמו מקסי. הוא פשוט מבוגר מדי ואני לא חושב שכדאי לבנות עליו.