ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. skyday20 Member

הוא נפצע בחימום במחצית, מתח את השריר. (hamstring)
    ריינה אמר היום שזה לא משהוא רציני, הוא כבר חזר לליברפול ויעבור כמה בדיקות.
    בספק למשחק מול רדינג, אבל יכול להיות שהוא בכל זאת ישחק.

2. oranfu Member

חם מהתנור - בוריני צפוי להיעדר כשלושה חודשים.

יסיל או מורגן (אולי אנגו) יקבלו הזדמנות כי אין שום ברירה אחרת עד ינואר. אני מקווה שהם יוכיחו את עצמם.
    מורגן תמיד היה סקורר בקבוצות הצעירות אבל אני לא חושב שהוא אי פעם נחשב לכישרון יוצא דופן (מעבר להיותו מספיק טוב בשביל הנוער שלנו שזה גם יפה).
    על יסיל מדובר ככישרון יוצא דופן בכדורגל הגרמני.

כמה מטומטם המועדון הזה שהוא לא לומד מטעויות?
    בוריני נפצע נגד יונייטד, אבל עדיין עלה לשחק במשחקים אחרי אותו משחק, החמיר את הפציעה ועכשיו הוא בחוץ 3 חודשים.
    לוקאס נפצע בחימום נגד סיטי ועדיין העלינו אותו לשחק, את התוצאה אנחנו מכירים.
    אותו דבר קרה עם לוקאס שנה שעברה. נפצע נגד צ'לסי, החזרנו אותו למגרש ואת הנזק כולנו זוכרים.
    דברים דומים קרו עם טורס ואם אני לא טועה גם ג'רארד.

נדמה לי שגם עם אגר.

צוותים שונים של מאמנים ואנשי רפואה, ואותן טעויות מטומטמות חוזרות על עצמן.

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/12
  3. Big Virgil Member

לפני שאנחנו מאשימים את צוותי הרפואה שלנו, אבל בלי להסיר מהם טיפת אחריות, אנחנו צריכים להעמיד את עצמנו במקומם ולשאול האם אפשר למנוע פציעה משחקן שאומר לך שהוא יכול להמשיך?. כמובן שבסופו של יום הם אנשי המקצוע והם האחראים הבלעדיים, אבל אחריותם של שחקנים הנה גדולה לא פחות (מדובר בעיקר על מקרי לוקאס).

לגבי בוריני זה סיפור קצת אחר כי לפי מיטב הבנתי הצוות המקצועי לא אבחן אצלו שבר ברגל בפציעה מול מנצ'סטר, שזו כנראה הייתה טעות מלכתחילה, שהוחמרה בפציעה בנבחרת.
    זה מחדל.

4. Big Virgil Member

5. oranfu Member

בוא נגיד שזה נכון במקרה לוקאס נגד סיטי. אבל מה היה נגד צ'לסי?
    ומה עם טורס? וג'רארד?
    ובוריני נפצע נגד יונייטד ואף הוחלף בגלל זה ורודג'רס גם אמר בסוף המשחק שהוא נפצע. אם לא איבחנו שזה שבר או סדק או לא יודע מה זה לא עושה את זה יותר טוב.

זה קורה יותר מדי פעמים ששחקן אצלנו מחמיר בצורה רצינית פציעה מכל מיני סיבות.

6. itay2789 Member

בשורה התחתונה מה שיש לרוגרס בהצקפה זה רק סוארס וילדים (אם לא לוקחים בחשבון את הליצנים התורניים דאונינג וקול) ועם זה רודגרס צריך להסתדר במשחקים הקשים נגד הקבוצה הרוסית באירופה לייג, אודינזה בחוץ, משחקי גביע הליגה ומשחקי הליגה(כולל הכריסמס העמוס) וגם ינואר שיהיה עמוס, כי כולם יודעים שגם אם יגיע חלוץ חדש הןט לא ינחת באנפילד ב 1 בינואר.......אני מפחד לשחיקה של הצעירים כי בעצם יש רק אותם קדימה. ומה עם סוארס? הגיומי שישחק נון סטופ? המצב שלנו בינואר לדעתי לא יהיה טוב יותר מהמצב בינואר הראשון של הבעלים החדשים הקבוצה מבחינת הליגה. נקווה שלא ישפכו 35 על שחקן שלא שווה שמינית מזה.

7. Big Virgil Member

לפציעות של טורס וג'רארד אני לא התייחס כי אני לא יודע על איזה ספציפית את המדבר וגם רוב הסיכויים שאני לא זוכר לפרטים את המקרה. אני מסכים איתך שזה קורה יותר מדי, פאשלה אחת בשנה של הצוות הרפואי, זה מבחינתי יותר מדי.
    אבל שוב צריך להבין את מהלך הדברים כי גם בפציעה של לוקאס נגד צ'לסי אם אני זוכר נכון הייתה את הפציעה הראשונית שלאחריה הוא המשיך לשחק (לא רואה אופציה שבא לא הוא דחף לכך אלא הצוות הרפואי) ולאחר מספר דקות הוא לא יכל יותר להמשיך וכנראה בזמן שהמשיך החמיר לעצמו את הפציעה.

לגבי הפציעה של בוריני, אם זה לא היה ברור אני מסכים לגמרי.

8. Ori8 Member

karma is a bitch
    הפציעה של בוריני לא מטרידה יותר מדי לטעמי. גם ככה לא היה מי יודע מה נעים לראות אותו רץ לו באגף ולא מצליח לעשות שום דבר. זה חבל כמובן אבל שורה תחתונה יאסיל ו/או מורגן יקבלו קצת יותר דקות ונתקדם הלאה. זה לא שבאמת יש לנו מטרות ריאליות העונה וזה הולך לפגוע בנו נורא. נקווה רק שבינואר ישימו את הכסף על חלוץ רציני ולא על איזה פח רק בשביל לסתום ת'חור.

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/12
  9. Mellow29 Kopite

זה בהחלט מטריד, כי זה לא שיש לנו בנוער שחקני אגף צעירים שעוד לא קיבלו צ'אנס, את סטרלינג וסוסו כבר שלפנו מהנוער ואלה העמדות הבעייתיות. אם יסיל או מורגן יקבלו צ'אנס במקום בוריני, זה לא יראה טוב יותר בהכרח.

רודג'רס אמר שלגבי ריינה, ב-24 השעות הקרובות יתברר מצבו ואם הוא לא כשיר אז ג'ונס יפתח. כמו כן הוא גם אישר שסוסו יחתום בקרוב על חוזה ארוך טווח.

10. Ori8 Member

עכשיו זה רשמי וסוסו חתם על חוזה חדש וארוך טווח. שוב לא מדברים על פרטי החוזה (הרגל חדש שליברפול מאמצת?), אבל בכל אופן אלו חדשות לא פחות מנפלאות.
    http://www.liverpoolfc.com/news/latest-new...s-new-reds-deal

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/12
  11. oranfu Member

חדשות מצויינות! לפני כמה זמן ראיתי שדובר על חוזה ל6 שנים אם אני לא טועה.

האנדר 21 ניצחו את סיטי בחוץ לפני שעה קלה 3-1, נותרו בלתי מנוצחים ופתחו פער של 6 נקודות במקום הראשון.
    צמד של מורגן ואחד של פאצ'קו שמזכיר את השער של קלברלי נגד ניוקאסל.

12. Mellow29 Kopite

מצוין! בכלל, מאז החל עידן רודג'רס עשינו עבודה נהדרת בגזרת חידוש החוזים עם סוארז, סקרטל, אגר, סוסו וגם סטרלינג בקרוב.

13. Big Virgil Member

פתיחה נהדרת לסופש הזה גם החוזה גם u21 שמפגיזים השנה, רק שננצח מחר.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיבור הוא שהוא הוסיף 3 שנים לחוזה הקיים שלו, ואין ספק שמדובר במהלך נהדר. הוא וסטרלינג הם העתיד הבכלל לא רחוק שלנו ע"פ תחילת העונה הזאת...

15. skyday20 Member

דיוף ששיתף פעולה עם ג'ררארד בעבר, יוצא נגד סטיבי ג'י וטוען שהוא מעדיף לכבוש שערים בעצמו מאשר שהקבוצה תנצח.
    My Webpage

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/10/19/article-2220097-0060FB7100000258-202_468x333.Xxx