ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ההרכב שנרשם שם הוא נכון ואנז'י עולה בהרכב הכי חזק שלה,תחזיקו חזק. לא אתפלא אם נקבל 3-4 חתיכות.

2. oranfu Member

אם זה ההרכב (ואני מאמין שכן) זה נראה לי ההרכב הכי מגעיל שראיתי אותנו מעמידים.
    בושה שקול מקבל עוד פעם הזדמנות. לא מדבר כבר על זה שפאצ'קו צריך לשחק לפניו.
    גם לאוג'ו בן ה15 מגיע לשחק לפניו.

3. skyday20 Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/11/12
  4. Mellow29 Kopite

Liverpool: Jones, Wisdom, Carragher, Coates, Flanagan, Shelvey, Henderson, Coady, Downing, Cole, Morgan.
    Subs: Gulacsi, Wilson, Robinson, Assaidi, Pacheco, Suso, Sama.

קונור קודי עם הופעת בכורה בהרכב. התקפה נכה, אלוהים ישמור. אנז'י עם אטו וטראורה בהרכב. לא יהיה קל.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חרא הרכב. אני מאוד מקווה שיש תירוץ טוב לרוג'רס לא לפתוח עם אסאידי, כמו בעיות משמעת או רצון לפתוח איתו בהרכב ביום ראשון. בנוסף, אני ממש לא מבין למה וויזדום פותח פה, שוב - אלא אם רובינסון יפתח יחד עם ג'ונסון ביום ראשון. משום מה יש לי תחושה שזה לא יקרה.

על פאצ'קו כבר ויתרתי, אין על מה לדבר איתו. שמח שקואדי ומורגן מקבלים צ'אנס אחרי שיסיל לא מרשים במיוחד למיטב הבנתי.

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/12
  6. Mellow29 Kopite

אני מעדיף לחשוב, לפחות עד יום ראשון, שהסיבה שאסיידי נסע היא שפשוט לא רצינו לנסוע בלי סגל מלא והתכנון הוא לשמור אותו לצ'לסי. הגיע הזמן שכבר יפתח בהרכב בליגה. לא מבין מה רודג'רס עושה עם הצ'אנס הבלתי נגמר לקול, אבל עקרונית אנחנו אנדרדוג ברור בכל הרכב שלא היינו עולים...
    מקווה שמורגן יעשה את מה שהוא יודע לעשות מצוין בגילאים הצעירים.

7. skyday20 Member

ליברפול מתמודדים איתם בסדר גמור עד עכשיו, למרות ההרכב המשני, ומשחק חוץ כביכול קשה.

8. Mellow29 Kopite

איזה שער מיותר מטעות קשה של קואטס. כצפוי, we come not to play אבל אנז'י נראת מזעזע ולא מסוגלת ליצור כלום. הנדרסון פישל בגדול כשהיה צריך לבעוט במקום לנסות לפרגן למורגן. עכשיו מן הסתם נצטרך להעביר הילוך וחבל, כי הדרך שבה התנהלה המחצית הראשונה הייתה מאוד מאוד טובה לנו.

אסיידי, פאצ'קו וסוסו יכולים להוסיף לנו הרבה אבל 0:0 בתום מחצית משעממת ואיטית היה תרחיש אידיאלי.

ריספקט גדול לג'ונס על ההצלה הנהדרת מול אטו.

9. oranfu Member

א- עוד גול שלג'ונס יש בו חלק משמעותי. עם כל הכבוד לפעולה היפה של טראורה, לא היה שום צורך לג'ונס לצאת.
    ב- כל משחק שנעלה עם קול ודאונינג מגיע לנו להפסיד. זה כבר מוגזם.
    קול מנסה אבל גרוע. הוא נראה כמו הילד הגוץ הזה בשכונה שאף אחד אף פעם לא נותן לו לשחק.
    דאונינג לא מנסה. למה לעזאזל הוא לא רץ אל הכדור שמורגן מסר לו לפני השער שלהם?
    אני פשוט שונא אותו. לא יכול להבין למה שני אלה ממשיכים לקבל הזדמנויות בזמן שפאצ'קו ואסעידי נרקבים מחוץ למגרש.

חבל, כי סה"כ לא היינו תחת לחץ וזה גול מאוד מיותר לספוג.

10. Mellow29 Kopite

חבל מאוד על ההפסד. על הנייר זה משחק חוץ קשה מול יריבה עשירה מאוד, בפועל הם קבוצה חלשה מאוד וגם בהרכב שני תיקו 0:0 או 1:1 היה משקף הרבה יותר.
    אין יותר מדי מה לקחת מהרכב כזה, רוב השחקנים שפתחו במשחק בינוני. מבין המחליפים, פאצ'קו היה נורא ואיום וסוסו היה נהדר.
    נקווה לבשורות טובות מהמשחק באודינזה.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוסו באמת היה מצוין, שיעלה מאחורי סוארז עם אסאידי וסטרלינג באגפים ביום ראשון, אולי נראה קצת כדורגל מהקבוצה הזאת.

12. oranfu Member

חבל.

היום היתה עוד תיזכורת לכמה הסגל הזה עלוב.
    כל משחק כזה רק מרתיח מחדש על הטעויות האדירות שעשו דלגליש וקומולי.

לא יודע איך הקבוצה הזאת מקום שני ברוסיה. נראו חלש מאוד ב2 המשחקים נגדינו.

הנקודת אור היחידה היום זה סוסו. הילד הזה תותח. אבל הוא צריך לשחק באמצע.

אין לי גם יותר מדי טענות לקראגר, קודי ומורגן היום. כל השאר זבל

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יוצא עם אנחת רווחה מהמשחק הזה, עוד פחדתי שנקבל 4-0 5-0 אבל אנז'י הזאת זאת פשוט לא אותה קבוצה מאז שדיארה נפצע, הוא שחקן קריטי למערך שלהם והם נראו לא ממש מסוכנים כמו שהם מסוגלים כשהקישור מתפקד.
    סוסו היה טוב מאוד, איזה כישרון ענק השחקן הזה.
    שלבי שאמור לכוון לאותם מקומות, מתרשל בפעולה האחרונה ולא בפעם הראשונה, כרגע הוא נראה לא טוב.
    לגבי כל המבוגרים אין מה לדבר הם לא מעניינים ועתידם לא בקבוצה.

אה שכחתי, הנדרסון...16 מ' פאונד....הנדרסון....16 מ' פאונד...לסוסו בבוהן יש יותר כישרון ממנו, סנדרלנד מתים מצחוק, בקרוב הם יקבלו אותו בהשאלה עם אופצייה לרכישה של 4-5 מ' פאונד אל תדאגו.

14. Mellow29 Kopite

הנדרסון באמת בהופעה די אנמית. היה חייב לנצל את ההזדמנות הגדולה בתחילת המשחק. לצערי, מתחילת העונה יש לנו בעיקר שמות גדולים בקישור שמשחקים מתחת לרמה שהם הראו בעבר הלא רחוק (ג'רארד, לוקאס, שאהין, הנדרסון).

פרחים ליאנג בויז ברן שמשום מקום עושה 6/6 על אודינזה ועולה למקום השלישי על חשבון האיטלקים.

אנזי 7 נק' (+2)
    ליברפול 6 נק' (+1)
    יאנג בויז 6 (-1)
    אודינזה 4 (-2)

במחזור הקרוב אנז'י מארחת את אודינזה ב-19:00 ואנחנו מארחים את יאנג בויז ב-22:05. ניצחון או תיקו של הרוסים בבית ואנחנו נעלה למשחק מול השוויצרים כשנצחון שולח אותנו לשלב הבא בכל מקרה. יהיה לנו משחק חוץ לא קל בסוונזי שלושה ימים אח"כ, אבל אם נוכל לנצל את ההגרלה הנוחה ולסגור את הסיפור בשבוע הבא זה יהיה נהדר, בהתחשב בהרכבים שהעלינו לכל אורך שלב הבתים.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי כוח להתייחס למשחק מול אנז'י... אז נתסכל על יום ראשון -
    בחיי שהייתי עולה עם סוסו מאחורי סוארז, סטרלינג בימין ואסאידי בשמאל. אין שום סיבה שלא נלך על השחקנים שנראים טוב, ובהתקפה אלה הרביעייה. בקישור המרכזי, אלן כנראה באנקר, ואני לא בטוח אם הייתי עולה עם שאהין או ג'רארד. האחרון אמנם באמת גרוע העונה אבל במשחקים כאלה יש לו נטייה להתעלות על עצמו, בעיקר בעמדה במרכז השדה. מצד שני שאהין צריך כבר לקבל צ'אנס כפליימייקר ולקישור שלו עם אלן, כשלפניהם הרביעייה שציינתי בהתחלה - זה הרכב שיודע לשחק כדורגל.

בהגנה, כמובן אגר וסקרטל באמצע, בעמדות המגנים אני בכלל לא בטוח אם הייתי הולך על וויזדום, שאכל בראש בקטע מפחיד מול מיראלאס נגד אברטון, ומול קישור של מאטה-האזארד-אוסקר הוא לא מספיק זריז לטעמי. רובינסון בשמאל, ג'ונסון אם כשיר בימין, אם אין ברירה אז כמובן וויזדום במקומו.

אבל לצערי, ההימור שלי הוא שההרכב יהיה:

ריינה
    אנריקה אגר סקרטל קראגר ג'ונסון/וויזדום
    שאהין אלן ג'רארד
    סטרלינג סוארז