אז לפני מקורות אמינים אנחנו הולכים לאבד את אקווילאני, קארול ובלאמי. זה אומר שנכון לעכשיו הסגל הוא: ריינה(איפה הוא?) / דוני וג'ונס? / גולאקסי - גם בעמדת השוער השני צפוי שינוי. אנריקה/רובינסון --- אגר?/קוטס(אולימפיאדה)/ווילסון --- סקרטל/קראגר --- ג'ונסון/קלי הנדרסון/אדם --- לוקאס(עדיין חוזר לאט מהפציעה)/ספירינג --- ג'רארד/שלבי סוארז(אולימפיאדה)/סטרלינג --- בוריני/מורגן --- קול/דאונינג צריך להחתים שחקנים איכותיים לקישור ולהתקפה בשבוע הקרוב כדי שיצא להם להתאמן קצת עם הקבוצה לפני המחזור הראשון עוד שבועיים+.
א-אין שום ספק שפאצ'קו היה יותר טוב מקול במחנה האימונים. ב- הוא היה גם יותר טוב מדאונינג אבל לדאונינג היתה רק מחצית אחת אז אני אהיה הוגן איתו ולא אגיד שהוא הרשים פחות (למרות שמבחינתי לא משנה בכלל מה הוא היה עושה במחנה האימונים הייתי מוכר אותו תמורת 5 מיליון). ג-מי יש לך שיכול לשחק בתפקיד של פאצ'קו בסגל נכון להיום כשסוארז ובלאמי באולימפיאדה? ד-זה לא משנה מה אידאלי. מה שמשנה זה מה יש לנו נכון להיום כי אני מדבר על הסגל למשחק מחר. בקשר לאקווילני, זה מה שעיתונאים מאיטליה אומרים. שבגלל שהוא הולך לחתום על חוזה עם משכורת נמוכה באופן משמעותי, אנחנו ניתן לו במכה אחת את ההפרש שהוא כביכול מפסיד, מה שיוצא כ-5 מיליון יורו. היינו צריכים להחתים כמה שחקני קישור והתקפה ממזמן. אני לא מחזיק ממקסי וקאוט כבר גמור, אבל גם הם עזבו, קארול כבר עם יותר מרגל וחצי בחוץ וכנראה שגם בלאמי עוזב. הליגה מתחילה עוד קצת יותר משבועיים. אני לא מבין מה עובר להם בראש שם במועדון שהם לוקחים ככה את הזמן. עם כזה שיחרור רציני של שחקנים אנחנו חייבים להביא יותר מאלן ודמפסי. לפחות עוד 2 שחקנים זה מבלי להתייחס בכלל לרמה של אלן ודמפסי והשחקנים שצריכים לבוא כי הסגל שלנו נהיה קצר מאוד.
לשחרר את בלאמי זו בהחלט שערוריה נוספת לארון המפוצץ בכאלה (אם אין תארים אז לפחות...) מביך שיש ברשותנו סגל של מקום 7-8-9 והמנג'ר מחפש שחקני חיזוק לקישור האחורי. חבל שאין החרמת מנויים באנגליה, זה מה שמגיע למועדון הזה בחיי. אלן ודמפסי. אלוהים ישמור. סבלנות אעלק. פשוט נשבר
סטרלינג. הודג'סון הצליח לנווט במים האלה עם ניית'ן אקלסטון ודייויד אמו, אני די בטוח שרודג'רס יצליח לעשות אותו דבר עם סטרלינג וקול/דאונינג.
סטרלינג, קול ודאונינג. שלושה שחקנים בסגל שנסע למשחק על 2 מקומות. דאונינג התחיל להתאמן לפני שבוע ושיחק 45 דקות של משחקי הכנה. הנקודה שלי היתה שגם המנג'ר הזה עושה רושם בוחר שחקנים לפי כל מיני שיקולים, אבל יכולת היא כנראה לא שיקול משמעותי מבחינתו.
היה את מי שהרשים יותר ומי שקצת פחות אבל בשורה התחתונה עפ"י היכולת במשחקי ההכנה אני לא חושב שאף אחד מהמושאלים של העונה שעברה(קול אקווילאני ופאצ'קו) הוכיח שהוא יכול לתת לנו לעונה הקרובה משהו שאפשר לבנות עליו. גם קשה לי להאמין שבאימונים רודג'רס ראה משהו אחר. אני מקווה שנמכור את שלושתם וגם את דני ווילסון שגם הוא הושאל בעונה שעברה לתקופה אבל עדיין לא נראה קשור לענף ואולי נצליח לגייס סכום שיספיק לשחקן אחד מתוך השלושה, לפחות, שאנחנו צריכים.
אני דיברתי רק על השחקנים שהיו מושאלים בעונה שעברה. אם מדברים על כל המכירות שהייתי עושה הקיץ אז תוסיף לארבעה האלה את דאונינג וקארול.
אוקיי. אני אישית הייתי משאיר את פאצ'קו כי לדעתי הוא מוכשר וגם ככה לא נקבל עליו כלום והוא בטוח לא על איזה חוזה גבוה. אבל עם השאר אני מסכים. גם את אדם הייתי מוכר.
בריטניה הדיחה את אורוגוואי מהאולימפיאדה. אני מקווה שסוארז וקוטס יחזרו לאימונים איך שהקבוצה חוזרת מבלארוס. ---- פיורנטינה החתימה את בורחה ואלרו, קשר מרכזי ספרדי (אקס-ווסט ברום) שירד עם ויאריאל ליגה. האם זה אומר שהיא ירדה מאקווילאני? http://www.birminghammail.net/birmingham-s...97319-31529934/?
Daniel Pacheco looks set to leave #LFC according to Tony Barrett חבל לי כי לדעתי הוא אחד משחקני ההתקפה היותר מוכשרים שיש לנו בקבוצה. אבל לטובת הקריירה שלו עדיף לו לעזוב כי זה ברור שבמועדון שלנו לא סופרים אותו.
גם בקבוצת תחתית ספרדית לא ממש ספרו אותו. ואם כבר בספירות עסקינן, אתה לא באמת רוצה שנספור את מס' השחקנים שהרשימו בפרי סיזן וכולנו יודעים מה נהיה מהם לאחר מכן. איבדתי אמונה בפאצ'קו כבר מזמן, אין ספק שחלק מהאשמה על כך שהוא ככל הנראה לא יהיה יותר מעוד שחקן נוער שלנו שמדשדש בליגות נמוכות נופלת עלינו, אבל זה המצב. זה לא שאנחנו מעמידים אותו למכירה וקבוצות כמו ולנסיה ואתלטיקו מתנפלות עליו. כולנו יודעים איפה הוא יגמור וזה בגלל שחוץ מהפרי סיזן הזה, הוא לא עשה כלום כבר 3 שנים. הרבה עזיבות ושוב אני אומר, הכל תלוי במחליפים. איך שאני רואה את זה, אם לא מגיעים 3-4 שחקנים חדשים להתקפה לפחות (וזה לא כולל את אלן שכנראה יחתום בין אם נרצה או לא), אז מיהרנו מדי להפטר משחקנים כמו בלאמי, קארול ומקסי, בהנחה ש2 הראשונים באמת יעזבו. לא עשינו פה כלום אם החלפנו שלושה שחקנים בקלינט דמפסי אחד, וזה רק יגרום לי לחשוב שהבעלים עושים קיצוצים מאסיביים בחשבון השכר, על חשבון העומק בסגל. הסיבה שאני מודאג מכל העזיבות האלה היא שחוץ מאלן ואולי דמפסי (הידיעות עליו בהחלט מתו בשבוע האחרון), אנחנו לא שומעים על שום שחקן אחר שיש בו עניין קונקרטי. ולא, אל תחיו באשליה שאנחנו מצליחים להסתיר את זה מהתקשורת ופתאום זה ינחת בהפתעה. כל קיץ אומרים את זה כדי להתעודד, כל קיץ זה לא קורה. אי אפשר להסתיר מהתקשורת עניין בשחקן שכבר פנית אליו ולמועדון שלו. כל החתמה שלנו בשנים האחרונות לוותה בשבועות שלמים של עדכונים מהעיתונאים הבכירים שמסקרים את ליברפול.
כל השערים של קלינט דמפסי במדי פולהאם: השאלה לא צריכה להיות "למה אנחנו רוצים להחתים את דמפסי?" אלא "למה לא החתמנו אותו קודם?".
כי הוא שחקן מבוגר, בינוני להחריד, שמעולם לא שיחק ברמות האלה, יעלה הרבה יותר מדי וידרוש משכורת גבוהה מדי. אז אני מניח שאתה צודק, השאלה היא באמת איך לא החתמנו אותו עדיין.
מדהים שעדיין יש אנשים שלא מבינים כמה שההתקפה שלנו חלשה. אני מרחם על דמפסי שהוא שחקן משלים טוב (כמו סיגורדסון) וכשהוא יגיע להתקפה שלא מסוגלת לתת את הניצוץ היצירתי התפוקה שלו תרד משמעותית. כשאתה משחק בפולהאם וסוואנזי, קבוצות יריבות יותר דלילות מאחור ויש שטחים פנויים, כשאתה משחק בליברפול אתה משחק נגד מערכים מתגוננים וכשאין לך בהתקפה מעבר לשחקן אחד שיודע לעבור שחקן, זה בדיוק מה שיפגע בשחקנים כמו דמפסי וסיגורדסון. אני המלצתי להביא את דמפסי בקיץ שעבר, כשההנחה הייתה שלצידו יגיע קשר התקפי ברמה של 20 מ' פאונד ולא קשר התקפי ברמה של 0.2 מ' פאונד שעלה 20 מ' פאונד כמו דאונינג.