ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. מזגן Member

לגומל אין את האיכות בחלק הקדמי כדי להעניש את ליברפול היום. אם זה מה שייש לליברפול להציע אז הקבוצה בבעיה.

למרות שטוב לראות את לוקאס חוזר. אני זוכר שהוא היה אחת הסיבות המרכזיות לירידה ביכולת שנה שעברה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/8/12
  2. nadav dashti Member

קבוצה טיפה יותר טובה וזה היה מסתיים ב4-1. ההגנה של ליברפול בלי אגר זה סיפור אחר לחלוטין. ובצד ההתקפי אף שחקן לא עושה פעילויות חיוביות. בוריני זה נראה מסוג השחקנים שרצוי שיהיה לידו שחקן יצרתי, אולי עם סוארז זה יראה אחרת. סטרלינג ניסה, אבל יותר מדי דריבלים מיותרים. דאונינג חוץ מהגול לא עשה משהוא מיוחד. אני מבין לגמרי את הפסימיות של מרבית האוהדים שלכם פה.

3. Mellow29 Kopite

באמת הרגשה של פרה-סיזן, אבל נחמד לנצח במשחק הבכורה של רודג'רס. אמנם 3:0 לבלרוסים היה משקף יותר, אבל ממילא בעוד חודשיים ישכחו מהמשחק הזה. אני לא חושב שאפשר להסיק יותר מדי מסקנות על טקטיקות שונות וכו' כשהשחקנים נראים איך שהם נראים. אני מקווה שעם כושר המשחק נוכל גם לראות כדורגל מעניין יותר. ביינתים רק אפשר לציין שצריך חיזוק גם לקישור וגם להתקפה, וחוץ מאלן ודמפסי צריכים עוד 1-2 שחקנים.

אם להתייחס בצורה אישית לשחקנים, אז ג'ונס היה בסדר בסה"כ, קראגר חגג הופעה 700 בצורה מכובדת (עשה רושם שצוות השיפוט ממש התרגש ללחוץ לו את היד בתחילת המשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx), סקרטל ואנריקה היו מאוד מעופפים והזכירו ימים פחות טובים מהשנה שעברה. ג'ו קול איבד את זה, הוא לא יכול לשחק כדורגל בשתי הליגות הבכירות באנגליה מכיוון שאין לו מספיק אוויר. ג'רארד נראה רע מאוד ואני מקווה שזו בעיקר החלודה. בוריני עשה רושם טוב ונע כל הזמן, לא קיבל מספיק הזדמנוית אבל לגבי מה שתלוי בו הוא היה טוב.
    ואחרונים חביבים...
    סטרלינג עשה בדיוק 2 פעולות טובות ב-65 הדקות שבהן היה על הדשא. חוץ ממהירות הוא לא הראה כלום, וגם כשהוא עבר פעם אחת מתוך עשר נסיונות את המגן שלו, לא נשאר לו כוח לכדור רוחב מדויק. בשאר הנסיונות זה היה איבוד כדור ידוע מראש, גרוע כמעט כמו אנריקה. הוא צריך לצאת להשאלה, לשחק כל שבוע נגד שחקנים בצ'מפיונשיפ. ביינתים הוא רחוק מהרמה הנדרשת כדי להיות בסגל של ליברפול, ובלי קשר הוא גם צריך להוכיח שהוא מסוגל לעשות את הקפיצה מכדורגל נוער לבוגרים. הוא חייב לשפר את האחד על אחד שלו ואת הכדרור שלו, נקודות שהיו הצד החזק שלו בנוער וכרגע לא שוות הרבה אפילו מול מגנים בלארוסים מבולבלים.
    דאונינג גם כן לא היה מעורב אבל כבש שער יפה. קשה שלא לחשוב איך הכל יכל להיות אחרת אם הוא היה מסיים את הדריבל שלו במחזור הפתיחה של 2011/2 בשער...
    בהנחה הסבירה שלא נביא 3-4 שחקני התקפה חדשים, דאונינג יהיה פה גם בעונה הבאה וכרגע הוא הקיצוני הימני הטבעי היחיד, כך שבכל מקרה יהיה לו תפקיד בתור גיבוי בכיר יחסית. מקווה שהשער הזה יתן לו את הבטחון שחסר לו, כי יש לו הרבה יותר יכולות ממה שהמספרים בשנה שעברה הראו.
    וברוך השב לוקאס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/12
  4. Ori8 Member

1. כבר שנים שאנחנו שומעים את אותו משפט על כל משחק מזעזע לפני שעונת הפרמייר-ליג יצאה לדרך. הגיע הזמן להפסיק עם זה. מגוחך כבר.

2. המצחיק הוא שמה שאתה כותב נכון, והוא עדיין הווינגר הטוב ביותר שיש לך בסגל היום. במנג'ר אולי אפשר להשאיל אותו, במציאות אין לך משהו טוב יותר.

3. איזו חלודה? הבנאדם כרגע סיים יורו. גם פה צריך להסתכל למציאות בעיניים ולהבין שהוא באמת, אבל באמת שחקן די גמור. יהיו לו את ההברקות שלו פעם בכמה משחקים אבל בגדול זהו זה. היה טוב לו היו מביאים לו מחליף רציני ומפסיקים לבנות עליו כשחקן הרכב קבוע. בניגוד לסקולס וגיגס הוא לא מצליח לשחק עם השכל ולכן למשוך את הקריירה עוד ועוד יהיה לו קשה מאוד.

5. Mellow29 Kopite

1. למה מגוחך? שנה שעברה ההגנה שלנו הייתה מסננת בפרה-סיזן וחטפנו שלישיות מכל מיני נבחרות מלזיות, ובליגה הייתה החוליה החזקה שלנו עד הירידה הדרסטית בחודש דצמבר.
    מה אתה יכול ללמוד מהמשחק היום על קו הגנה? על 433 לעומת 442? בחייך. אל תתאמץ אפילו, כשכולם נראו כ"כ עייפים ורדומים ושיחקנו מול יריבה לא ברורה כל הניתוחים האלה לא שווים כלום, לא לטובת רודג'רס ולא לרעתו. את הטקטיקה ואת ניהול המשחק שלו נשפוט כבר נגד ווסט ברום.

2. כרגע אפילו דאונינג יותר טוב ממנו, ולו רק שבניגוד לסטרלינג שמאבד 9 מתוך 10 כדורים, דאונינג מוסר אותם בחזרה וככה יש סיכוי שהכדור יפול לסוארז שיעשה משהו. גם בלאמי, סוארז, בוריני עולים לפניו.
    זה לא משנה כרגע מי יש לנו בסגל, אסור שיסתכלו על סטרלינג כמועמד לסגל הראשון כבר השנה. הוא רחוק מזה שנות אור. שיביאו את דמפסי, שיביאו מישהו אחר, זה לא משנה בכלל. אבל לפתוח עונה עם סטרלינג מתוך הנחה שהוא מתאים למלא תפקיד משמעותי בשנה הקרובה תהיה טעות קשה, כמעט כמו למכור את קאוט ומקסי ולא להביא להם מחליפים.

3. אחרי היורו הוא גם עשה קצת בטן גב. טבעי שתהיה קצת חלודה, למרות שמן הסתם הוא גם לא אותו ג'רארד של לפני 4 שנים. בכל מקרה, קשה להביא מחליף רציני לשחקן ואישיות בסדר גודל כמוהו. במיוחד כששאר הסגל שלך דורש חיזוקים. למען האמת אם יש משהו אחר שמטריד אותי זה עד כמה ג'רארד מתאים לשיטה של רודג'רס. כשהוא יושב מאחור הוא לרוב ממהר לדחוף קדימה עם כדורים ארוכים כמו שהתרגל תחת בניטז, אין אצלו עניין של סבלנות ושמירה על פוזשן. ראינו את זה היום כמה פעמים. אני מקווה שהוא ימצא את עצמו בעמדת הקשר ההתקפי.

6. oranfu Member

טיפה יותר טובה?
    הם הגיעו למספיק מצבים בשביל להבקיע לפחות 5 שערים ולא היינו יכולים להרגיש מקופחים.

גם לא היינו שווים גול במשחק הזה. פוקס מארץ הפוקסים של דאונינג (גול יפה מאוד).

תוצאה מאוד מאוד משקרת.
    הליגה מתחילה עוד שבועיים ואנחנו נראים רע מאוד בינתיים.
    אבל אולי עד אז דמפסי ואלן יגיעו ואז כבר נוכל לתת פייט לסיטי.

7. oranfu Member

לצערנו, סטרלינג בדיוק ברמה בשביל להיות בסגל של ליברפול ואפילו אופציה טובה בסגל הזה.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Mellow29
    אני מקנא בך, האופטימיות שלך והסירוב להסתכל במראה מזכיר לי אותי לפני 8 שנים. מקווה שאני לא נשמע מתנשא או משהו כזה אבל זה ממש ככה.

למה אינטר באה למשחק ראשון ולא משחקת בכאילו אלא מנצחת 3-0? מה אמור להיות משחק נגד גומל אם לא הזדמנות להביס ולעלות את הביטחון של השחקנים ההתקפיים? אבל כשנראים ככה במשחק ה-1, אז אל תצפה למשחק שלישי מדהים, רחוק מכך.

Rodgers: "The plan was always for Daniel to stay behind. Everyone knows his history of injuries, he came back to pre-season........
    Rodgers on Agger (continued): "after everyone else and is still not up to speed."

אגר נשאר מאחור כי הוא עדיין לא בכושר מספק ויש לו היסטוריית פציעות.
    תירוץ או אמת?

9. מזגן Member

גם כשאני התחלתי להעביר ביקורת על הפרה סיזן של ארסנל קיבלתי תגובות דומות. של שזה רק פרה סיזן ומשחקי ידידות ואין מה לעשות מזה יותר מדי.

אבל מבחינתי לאורך השנים שאני אוהד ארסנל וכל פעם שהיה לנו קיץ לא טוב או שקט מדי תמיד היה לי את המשחקי הפרה סיזן כדי לדעת שייש כדורגל טוב בקבוצה. האינדקציה הזאת לא טעתה ובעונה השעברה מזה הרבה עונות ראיתי כדורגל גרוע כבר במשחקי הידידות שלפני פתיחת העונה. וכולנו יודעים איך זה נראה.
    אני לא חושב שצריך להוריד מהחשיבות של המשחקים האלו ובטח ובטח שלא ממשחק כמו שהיה היום. כמו שאמרת ובצדק, למה לא לנצח בהפרש ולהעלות את המורל?

10. Mellow29 Kopite

לא נשמע מתנשא, זה בסדר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אני לא חושב שאני אופטימי יותר מדי, בטח שבנוגע להישגים. אני חושב שנוכל לראות כדורגל טוב לפחות כמו שראינו עם דלגליש במשך כל שנת 2011, אני בספק אם מה שיש לנו בסגל מספיק כדי לעבור את ספרס וארסנל כדי לסיים במקום הרביעי גם בעוד שנה, שזה לעצמו גם לא תואר גדול. למה ההנחה שאני אהיה אופטימי? לא הייתי מתומכי המינוי של רודג'רס, אני חושב שהסגל שלנו בעייתי בלא מעט עמדות.
    הדרישה שלי היא לסבלנות ולא לאופטימיות. רודג'רס, בין אם אתה ואני רצינו אותו פה או לא, לא צריך לשלם בקרדיט שהוא מקבל על הטעויות של דלגליש והודג'סון. גם ככה הם השאירו לו סגל לא טוב במחיר גבוה מאוד, הוא לא צריך לספוג את הקיטורים הללו על דברים שאינם בשליטתו לפני שהתחילה העונה.

למה לא לנצח 4-0? אין תשובה טובה, אני בטוח שהוא ציפה מהם לנצח כמה שיותר גבוה. מצד שני, השחקנים האנגלים בהרכב (דאונינג, ג'רארד והנדרסון) חזרו להתאמן מהיורו רק לפני שבוע, בוריני נמצא פה לא בהרבה יותר זמן, וקול/סטרלינג לא מספיק טובים כדי לקרוע קבוצה בלארוסית שמגיעה עם כושר משחק והתלהבות, פשוט מאוד. לכן אני לא מצפה אנשים לשפוט את המשחק אתמול בצורה מחמירה מדי.

מה למדת אתמול מהטקטיקה של רודג'רס? מיכולת ניהול המשחק שלו? מעריכת החילופים, כששניים מהם נעשו בעקבות פציעות? מה אתה יכול להסיק עליו בהשוואה לדלגליש כמנג'ר כדורגל?
    שום כלום בריבוע, ביינתים. סבלנות זו מילה כ"כ גסה?

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

היא לא מילה גסה וזה מה שהוא מקבל, סבלנות.
    אבל מכיוון שזה פורום ישראלי ואף אחד במועדון לא רואה מה שאנחנו כותבים פה אפשר כבר לשער מה יקרה בהמשך.
    בד"כ כשאני רואה חוסר יכולת בפרי סיזן ליצור מצבים (אני אפילו לא מדבר על תוצאה), זה לא משהו שייעלם כאילו כלום לא קרה מהרגע שניכנס למשחקים שכן ממש אכפת לנו מהם.
    יש פה בעייה באיכות לא בשיטה ולא בשום דבר אחר, ההתקפה הזאת גרועה הרבה יותר מכפי שאנשים חושבים ואני בכלל לא מופתע שהיא התקשתה לייצר מצבים מול גומל, היא תתקשה לייצר מצבים גם מול ווסט ברום כי כרגע וגם ב18.8 היא תהיה תלוייה לחלוטין בשחקן אחד.
    אני אמרתי להעיף את רוג'רס? אמרתי שאי אפשר לחיות בסרט של "אוקיי נראנו ככה כי זה סתם משחק בהילוך ראשון, ברגע שתתחיל הליגה אנחנו נשחק נפלא". אם לא נביא לפחות לפחות שחקן אחד שיכול לעבור שחקנים וליצור מצבים ולהוריד קצת את העומס מסוארז בקטע הספציפי הזה אז אנחנו לא נראה כלום מעבר למקום 6 במיוחד כשמודריץ' עדיין בטוטנהאם וארסנל מתחזקת באופן שהיינו מתים שאנחנו היינו מתחזקים. וכשאני אומר להוריד את העומס מסוארז זה לא להביא קשרים שחיים על תנועה ללא כדור ופינישינג כמו סיגורדסון ודמפסי.

12. Ori8 Member

1. אם אתה בספק ולא משוכנע במאתיים אחוז זה כבר מעיד על אופטימיות חסרת תקנה, אין מה לעשות.

2. אני לא חושב שלמישהו פה יש באמת טענות כרגע על איך רודג'רס מנהל את הקבוצה הנוכחית שלו, אין לזה בסיס וזה ברור (או צריך להיות ברור) לכל ילד שעבר את גיל 5. אם לא, חבל. הטענות היחידות כרגע הן על ההתנהלות בשוק העברות. לרדוף אחרי הקשר האחורי של סוואנסי כשיש לך התקפה שלא מסוגלת לתת גול ליריבות מפאקיסטאן זה מדאיג איך שלא תסתכל על זה. כנ"ל דמפסי ב-10 מיליון, שזה שווה ערך לדאונינג בעשרים.

אפרופו לשלם על טעיות שעשו קודמיו, רודג'רס משלם ביג טיים על האסון שגרמו פה קני & קומולי ובין אם סגרו לו את הברז ובין אם לא, הציפייה הייתה שכשנביא מאמן צעיר, שמכיר או אמור להכיר קצת כדורגל עכשווי, הוא יהיה מספיק חכם כדי לא לחזור בקו ישיר על טעויות העבר הלא רחוק. לגלות שזה בדיוק הקו אותו ממשיך המועדון יכול להוציא אנשים מהכלים, וגם את זה צריך להבין.

13. פול סקולס Member

לא ממש קראתי את כל הדיון ביניכם, אבל רק הערה קטנה לגבי הפרי-סיזן...
    יונייטד לא מרשימה במשחקי קדם העונה בשנים האחרונות; זה נכון שלגבי השנתיים האחרונות גם לא הצגנו כדורגל שאפשר ממש להתגאות בו (בעונה עצמה), אבל בכל הנוגע לניבוי הישגים על סמך קדם העונה, זה לא נראה לי משהו שאפשר להיאחז בו.

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/12
  14. South Boy Member

אז אם לא להסתמך על הפרי סיזן נסתמך על העונה האחרונה שהייתה מחרידה ולצערי לא נעשה חריש עמוק בסגל כמו שצריך היה להיות, ובלי זה גם עם שאנקלי על הקווים לא נגיע לשום מקום.

15. skyday20 Member

BREAKING NEWS: Fiorentina have signed Liverpool midfielder Alberto Aquilani.

being transported to Fiorentina.
    https://p.twimg.com/AzXsagLCAAAGkgr.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/12