אני מסכים כל עוד סוארס נשאר. אפשר לבנות סביבו קבוצה פנטסטית, במידה ורודגרס לא מפשל עם הרכש ההגנתי בקיץ ואולי עוד איזה קיצוני, אבל שוב זה מאוד תלוי בסוארס. הבנתי שסוארס בכה בחדר הלבשה אחרי המשחק שלשום. אפשר לפרש את זה לשני כוונים: או שהוא באמת אוהב את הקבוצה ורוצה להישאר הרבה זמן או שהוא מבין שזה היה התואר האחרון שהוא יכול לזכות עם הקבוצה הזו..........בכל מקרה, שחקן אחד זה עולם ומלואו מבחינתי, כמו שייחסתי חשיבות חסרת תקדים לעזיבה של אלונסו וכמובן ראינו מה קרה. אני תומך בשיטת המשחק של רודגרס למרות שלעיתים אני לא מצליח להבין את החילופים במהלך המשחק, אבל סך הכל בהחלט הכדורגל נראה טוב, אבל הוא כמאמו לא יוכל להצליח לטעמי, במידה והוא מאבד שחקן בסדר גודל כזה. נכון שזה מוקדם לדבר, אבל אנחנו עכשיו בפני 3-4 חודשים של כלום ושום דבר (מלבד אולי נצחונות של 3-0/4-0/5-0 שכבר לא יעזרו בכלל לטופ 4 ולכן אני כבר חושב קדימה).
חידוש החוזה של גיגס גרם לי לחשוב שוב על הפרישה של קאררגר. איך שהוא נראה בחודשיים האחרונים, למה הוא פורש בכלל? חבל. אני הייתי בעד כי עד לפני חודשיים הוא נראה כמו גרוטאה אבל אחרי שהוכיח שעדיין יש לו מה למכור בסגל שלנו, לא מבין למה.
עם איך שהוא נראה לאחרונה, באמת שאין ספק שהיה נחמד להשאיר אותו, במיוחד לאור הירידה במעמד של קואטס וסקרטל. קלי חוזר מפציעה ארוכה ואם אנחנו הולכים להחליף לפחות חצי מההגנה שלנו, גיבוי כמו קראגר יכל להיות טוב מאוד. אבל אני לא יודע עד כמה זה תלוי ברודג'רס או במועדון. גם בתקופה שהוא נראה פחות טוב, רודג'רס התעקש שהוא רוצה שימשיך. אני חושב שקראגר מבין שגם אם היכולת האחרונה שלו היא ברמה גבוהה, הוא בכל מקרה לא "יקנה" לעצמו מקום בהרכב ל2013/14. יגיעו בלמים חדשים וצעירים יותר, שיהיו אופציות מועדפות, וקראגר יצטרך לחכות כגיבוי להזדמנויות. אז העונה היא הגיעה עם הירידה של סקרטל, מי יודע אם היא תגיע בעונה הבאה. הוא קיבל מעט מאוד דקות בחצי הראשון של העונה ובצדק, ובטח התחושה שהתבשלה אצלו אז היא שאין טעם לעבור עוד תקופה כזו. סטארידג' בספק למחר. מקווה מאוד שיהיה כשיר, אבל בלי קשר אני מקווה לראות את אסאיידי בהרכב סוף סוף. אני גם בספק שכל החבורה הצעירה (סטרלינג, סוסו ושות') ישחקו כי היה להם משחק די רציני נגד מנ' יונייטד ב-U21 השבוע. ריינה אנריקה אגר סקרטל ג'ונסון לוקאס ג'רארד אסאיידי קוטיניו דאונינג סוארז
חיפשתי ולא מצאתי אבל אני זוכר די טוב ראיון גדול שהוא נתן בו אמר באופן חד משמעי שברגע שהוא יהפוך 'רשמית' לשחקן ספסל קבוע הוא ירצה לסיים את הקריירה ולא למשוך עוד ועוד רק כגיבוי רביעי או חמישי. מבין אותו לגמרי ולדעתי איך שהוא נראה לאחרונה לא מעיד התפוקה שהוא יתן. אתם רואים אותו ממשיך ביכולת של השבועות האחרונים או חוזר לכושר שאפיין אצלו את השנתיים האחרונות? אופציה 2 נראית לי סבירה יותר.
הוא כנראה רוצה לפרוש כל עוד הוא מציג יכולת טוב, ולא להתחיל לרדת ביכולת על המגרש. סטארידג' וסטרלינג בספק גדול למחר. מעצבן מאוד בקשר לסטארידג'. לא נראה לי שאסאידי יפתח (לצערי) אבל אולי יהיה בסגל. סוסו גם יהיה בסגל לדעתי. טשיירה ואדורז'ן התאמנו בימים האחרונים עם הקבוצה הבוגת אז אלי אחד מהם יהיה בסגל (טשיירה)? אני בספק ענק, אבל אולי. האנדר 18 שלנו ניצחו אתמול את לידס 3-1 באנפילד בשמינית גמר הגביע האנגלי לנוער. צמד מרשים מאוד של אייבי ושער של דאן. לידס מובילים את הטבלה שלהם בנוער (זה מחולק לכמה טבלאות) והם היו אחרי 12 ניצחונות רצופים בהם הבקיעו 40 שערים. אצלנו שיחקו כמה חברה צעירים מאוד (בני 15) בהגנה. בלטו אצלנו ג'ונס הבלם, רוסיטר הקשר המרכזי (הילד בן 15, נחשב לכישרון גדול ואם אני לא טועה קפטן האנדר16 של אנגליה) ג'ק דאן ואייבי. עם איך שאייבי נראה בחודשים האחרונים, אני לא אתפלא אם הוא יקבל הופעת בכורה בבוגרים לפני שתיגמר העונה. מהיר מאוד, חזק, דריבל טוב ובניגוד לסטרלינג יש לו חתיכת בעיטה..
#LFC team for today: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Enrique, Allen, Lucas, Gerrard, Downing, Suarez, Coutinho.
משחק יפה של הארכיטקט סוארס. מצפה לי קיץ מלא דאגות שחס וחלילה לא יתחילו שמועות שבאיירן או בארסה או לא יודע מי תגיש הצעה. שונא את הדאגות האלו. אפשר לראות את ההבדל כאשר יש את קוטיניו או סטארידג. זה בהחלט משפר אותנו ורק חבל שהבעלים נזכרו להזרים את הכסף חלון אחד מאוחר מדיי כך דה שהעונה הזו נדפקה לחלוטין. שבוע הבא אני מאמין שננצח את הספרס.
הבעלים הזרימו את אותה כמות כסף (אם לא יותר) בקיץ, פשוט השתמשו בו הרבה יותר גרוע. רק לחשוב אם במקום אלן ובוריני היינו מביאים כבר בקיץ את קוטיניו וסטרידג'...
אגב, את אלן (וכנראה גם את בוריני) לא היו צריכים להביא בקיץ כי הם פשוט לא מספיק טובים, אבל ניסיונות להביא את קוטיניו וסטארידג' כבר אז היו גם היו. צ'לסי בתחילת העונה הייתה מוכנה לתת את סטארידג' רק בהשאלה ואילו קוטיניו לא רצה לעזוב את אינטר ולהגיע לאנגליה, לפחות כך דווח במקורות האמינים אז.
לא זכרתי שהיה דיבור על קוטיניו בקיץ, אבל כן זכרתי שסטרידג' היה אמור לבוא בהשאלה. בכל מקרה כמו שהבנת התלונה לא הייתה על זה שהבאנו ספציפית את הברזילאי והאנגלי רק עכשיו, אלא שאלן ובוריני מתגלים כשחקנים שפשוט לא תרמו במאומה לליברפול העונה, כל אחד מהסיבות שלו. לצערי אני גם לא רואה אותם משתדרגים משמעותית בעונה הבאה. שבוע הבא משחק קשה בטירוף מול טוטנהאם ובייל, אם אנחנו מנצחים זה יהיה מעולה ואמירה משמעותית שאנחנו מתחרים חזק על המקומות 5-6. ומי יודע, אם ארסנל לוקחים שלוש נקודות בדרבי, אולי עוד יש תקווה לצ'מפיונס... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
שוב כשהעונה נגמרת (מעשית) יש שיפור משמעותי בתוצאות, כמו שקרה בחצי עונת דלגליש. רק שהפעם, אני חושב שהשינוי הוא יותר משמעותי. הרכישות של סטארידג' וקוטיניו באמת שיפרו לנו את ההתקפה, מעבר לאיכות הנוספת שהם מביאים מדובר בשחקנים שנמצאים קרוב יותר לסוארז ומקלים עליו את העבודה. אני לא רוצה להיכנס לאיזה תפקידים צריך להביא בקיץ כי יש עוד חודשיים של משחקים אבל אני חושב לרגע על הפוטנציאל בהתקפה שלנו ופתאום זה משהו שלא גורם לי לבחילה. מעבר לסוארז וסטארידג' יש לנו פה 3 כשרונות גדולים בדמותם של קוטיניו סטרלינג וסוסו שאמורים להראות שיפור משמעותי בגילאים האלה מדי שנה, אני רק חושב על ריצה של ה5 האלה יחד במשך שנים והם יכולים להפוך לחתיכת התקפה קטלנית.
וזה הערך המוסף שמביא איתו רודג'רס שלא היה במועדון בתקופת קני דלגליש, מעבר לכדורגל המודרני עם המסירות הקצרות בניגוד לכדורגל האפור והמיושן של דלגליש רוד'גרס לא מפחד לשתף צעירים, אם קני היה ממשיך במועדון את סטרלינג וסוסו היית רואה רק ביוטיוב בתקצירים של קבוצת המילואים, ועל קוטיניו שהיה נפלא אתמול אין מה לדבר בכלל השחקן האחרון שקני היה חושב להביא. אחרי שחזתרי אתמול מבלומפילד מדוכא ושבור ליברפול הצליחה להעלות את המורל, משחק שהוא פשוט תאווה לעיניים. על סוארז נאמר כבר הכול קוטיניו כמו שאמרתי היה ענק אבל עם כל הכבוד לכולם האיש של המשחק הוא בלי ספק ריינה, אחרי כל השטויות שהוא דאג לעשות בכל משחק הוא נתן אתמול פשוט תצוגת תכלית ונתן כמה הצלות הירואיות, זה ריינה שאני זוכר מימים יותר טובים של המועדון ואני מקווה שזה לא חד פעמי. בניגוד לשנים קודמות בהם הקבוצה התעוררה כשכבר היה מאוחר מדי העונה ההתעוררות המאוחרת מדי היא חלק מתהליך ארוך ומדרך שרודג'רס מטווה שיכולה לקחת אותנו בחזרה לימים היפים של הקבוצה ואני בהחלט מרוצה ממה שאני רואה לא רק בטווח הקצר אלא לעתיד, וזה הזמן להגיד שמהרגע שרודג'רס חתם בקבוצה האמנתי בו ולמרות שעדיין מוקדם מדי לסכם את הדברים מגיע לו גם מילה טובה. קראתי כמה תרחישים שעלולים להביא אותנו למקום הרביעי, בהתחשב ברצף המשחקים ביתיים שלנו נגד הקבוצות שמתחרות על המקום הרביעי אם ניתן ריצה טובה בלי למעוד בדרך והתוצאות של ארסנל טוטנהאם ואברטון יהיו לטובתנו יש לנו סיכוי להגיע לשם, קטן אבל סיכוי. אני לא מאמין שזה אפשרי השנה אבל אשרי המאמין, ליגת האלופות יכולה לחכות לנו עוד קצת.
עם הניצחון המתקרב של טוטנהאם מקום 4 הופך ללא ריאלי אלא אם כן אתם ממש ממש פנטזיונרים. אנחנו גם לא מספיק טובים בשביל טופ4. לא שאני חושב שצ'לסי וטוטנהאם או ארסנל טובות מאיתנו, אבל התעוררנו מאוחר מדי, ואנחנו עדיין לא שם מבחינה מנטאלית. כשאנחנו טובים, אנחנו ממש טובים (ראיתי איפשהו ש6 הניצחונות האחרונים שלנו בליגה הם בהפרש שערים של משהו כמו 22-0), אבל אנחנו משמיטים יותר מדי נקודות גם כשאנחנו משחקים דיי טוב או לא רע. מה שכן, מקום 5 עכשיו הוא כן ריאלי לדעתי. תענוג לראות פתאום עוד שחקן יצירתי ליד סוארז. עם עוד שחקן ברמה גבוהה לאגף ימין בעונה הבאה, וביחד עם כמה כשרונות צעירים שיש לנו, בהחלט נחמד לחשוב על ההתקפה שלנו בשנים הבאות. שחקנים זריזים, יצירתיים וטכניים. זה משהו שלא היה לנו כבר שנים. רואים שיפור מתמיד ביכולת שלנו, ולמרות העונה הלא מרשימה מבחינת תוצאות, אני מרוצה מרודג'רס. למרות שזה עוד EARLY DAYS, הרכש של סטארידג' וקוטיניו נראה מרשים מאוד. סכומים טובים מאוד עבור שחקנים שעושים אימפקט מיידי. גם השחקנים שאנחנו מקושרים אליהם הרבה יותר מעודדים מאשר השמות שהיו בתקופת קני, שגרמו לי לרצות לבכות. נקודה אחרונה, ריינה במשחק ענק. אני כבר דיי התייאשתי ממנו, אבל אם הוא יחזור ליכולת הטובה שלו, זה חיזוק ענק להמשך. ביכולת שהוא הציג בשנים הראשונות הוא בקלות אחד השוערים הטובים באירופה. עושה הבדל עצום כשהקבוצה כולה יודעת שיש שוער בשער.
http://www1.skysports.com/football/news/11...ain-at-West-Ham "I can only play for teams that I'm passionate about and I think that's what went wrong for me at Liverpool. I didn't feel a connection with the club or the place that I had at Chelsea and West Ham." עניינים כמו ''תשוקה'' ו''חיבור'' לא הפריעו לו לשבת על משכורת מנופחת... אבל הוא באמת לא אשם בכלום, אני חושב שבשלב שבו הוא הגיע אלינו הוא כבר היה סוס די מת, עד כמה שזה נשמע מוזר בגילו. לא יודע מי יכל להוציא ממנו יותר. תודה לפורסלאו.
נשמע כמו תירוצים של ג'ו קול. הוא נכשל ומפיל את האשמה על ענייני רוח ופילוסופיה בגרוש. תודה לאל שבסופו של דבר הוא בחר בליברפול ולא ארסנל. חבל על כל פני ששולמו לו במרסיסייד.