ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Mellow29 Kopite

אם תקרא את הראיון, הוא אומר שהאופציות הריאליות היו ליברפול או ספרס. אוהד ארסנל דווקא צריך להגיד שחבל שהוא בחר בליברפול... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. Ori8 Member

סתם נקודה מצחיקה. נכנסתי לאתר הרשמי כדי לבדוק משהו וגיליתי להפתעתי את השם Richie Partridge, הבנתי שהוא הפיזיותרפיסט של הu21, ואני כמובן זוכר אותו כי הוא שיחק במועדון בעבר. קשר שמאלי שהוגדר כהבטחה גדולה אם זכרוני אינו מטעה אותי. מישהו ידע את זה וגם זוכר את השחקן או שזה לא מעניין בשום צורה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    http://www.liverpoolfc.com/team/academy/st...ichie-partridge

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת היא שזה אותו אחד, מסתבר שהוא למד פיזיותרפיה ב2009, יפה לא ידעתי שהוא הפיזיותרפיסט שלנו.
    אני זוכר שאמרו שהוא יהיה קיצוני גדול עבורנו.

4. ARSI Member

בספרס הוא עוד יכל להצליח. אנפילד נראה חצי מהזמן כמו בית קברות לכדורגלנים.

5. oranfu Member

כן זה הוא, ידעתי שהוא פיזיותרפיסט בקבוצה. הבנתי שיש כמה וכמה חבר'ה כאלה שמועסקים על ידינו, שיש להם קשרים למועדון ודאגנו להם לעבודה (כמובן שבמקרה שלו הוא למד וכנראה לא היה "צריך" שהמועדון יסדר לו עבודה).
    נחשב לכישרון גדול מאוד בזמנו. היו כל הזמן דיבורים שפרגוסון מאוד מאוד רוצה אותו.
    ראיתי אותו משחק רק פעם אחת בבוגרים, נכנס מחליף באיזה משחק (לא זוכר נגד מי). עשה כמה פעולות יפות ולא נראה יותר.
    הוא גם נשוי לאחות של אואן (או שאואן נשוי לאחותו) אם אני זוכר נכון.

זה מעניין ואנקדוטה נחמדה. גם ניל מלור למי שלא יודע מועסק על ידי המועדון (פרשן במשחקים של הנוער).

נערך לאחרונה ב: ‏6/3/13
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-new...or-spurs-return

יאללה, יש תקווה. מדהים כמה נוכחותו לפני סוארז מוכיחה את עצמה כקריטית בשבילנו, אפילו בלי השערים שהוא מבקיע. נקווה שימשיך בכושר המעולה מלפני ההפוגה שקיבל.

7. Mellow29 Kopite

רודג'רס אמר בראיון לפני המשחק שאלן יעבור בקרוב ניתוח בכתף, פציעה שהוא סוחב מאוקטובר.

8. oranfu Member

האנדר21 סיימו ב 3-3 עם ווסטהאם. משחק טוב מאוד שלנו מבחינה התקפית עם הרבה החמצות. ספגנו 3 שערים מקרנות כולל שוויון בדקה ה94.
    ביזיון\שערוריה כמה אנחנו גרועים בהתגוננות ממצבים נייחים בכל הגילאים במועדון (אני מדבר על בוגרים, אנדר21 ואנדר18).
    בהתקפה שיחק דניאל קאר, נבחן בן 18 מקבוצה חובבנית. אני התחלתי לראות רק אחרי שהוחלף אבל הבנתי שהוא היה לא רע, מהיר, אבל אין לו כושר משחק והוא הוחלף יחסית מוקדם.
    שלבי,וויזדום,סטרלינג וסוסו שיחקו היום, סטרלינג עם גול יפה ובישול, וסוסו שוב שחקן מספר אחד על המגרש עם 2 שערים, ממשיך את היכולת שלו מהמשחק הקודם. הילד הזה הוא כישרון ענק, הוא צריך להיות בסגל של הבוגרים.

9. Ori8 Member

הסיפור עם סוסו זה לא פחות משערוריה. רודג'רס נתן לו מקום בהרכב ובסגל באופן קבוע כשכולם ידעו שהחוזה שלו מסתיים בקיץ והוא שחקן חופשי. ברגע שהוא השתכנע וחתם לשלוש שנים הוא נזרק חזרה למילואים ורודג'רס כבר לא סופר אותו. אם הוא היה נראה רע זה עוד היה תירוץ אבל הוא הצדיק כל דקה כשהיה על כר הדשא. פשוט עצוב.

נערך לאחרונה ב: ‏12/3/13
  10. Rushie Member

https://www.youtube.com/watch?v=nyOX1PrDx8E
    ביום שהוא יגע בכדור כזאת כמות של פעמים במשחק בבוגרים אולי יהיה אפשר להגיד שהוא מצדיק שיתוף שלו. כישרון גדול כנראה שיש, אבל גם הרבה חוסר ביטחון וחוסר ניסיון.
    אני מסתכל על קוטיניו, לא יודע אם סוסו טוב ממנו או פחות אבל הוא ללא ספק הרבה פחות מעורב ממנו וכל עוד זה ימשך הוא ימשיך לא לראות דקות כי הוא פשוט לא שווה הורדה של אף אחד אחר לספסל כרגע. מאכזב מאוד שלא הוצאנו אותו להשאלה בינואר, זה היה מתבקש. מה המשחקים האלה במילואים כבר יתנו לו?

11. oranfu Member

כמה כבר הוא שיחק אצלנו בבוגרים שאפשר להגיד שהוא לא מעורב מספיק?
    מה גם שקוטיניו שחקן הרבה יותר מנוסה ממנו. סוסו לא שיחק במשחק בוגרים מעולם עד העונה.
    אני לא אומר שהוא צריך להיות שחקן הרכב, אבל מקום בסגל בוודאי יש לו. לא ראיתי שום דבר מאלן ושלבי בחודשים האחרונים שמצדיק את הכללתם בהרכב על חשבונו.

האנדר18 שלנו ניצחו היום את האל ברבע גמר הגביע לנוער ותפגוש את צ'לסי בחצי גמר (2 מפגשים). איש המשחק: לויד ג'ונס הבלם שמתחיל לעשות שם לעצמו וגם כבש את הראשון.
    בנוסף, ג'ק דאן עם צמד. גם היום שיחקן כמה וכמה שחקנים מאוד צעירים אצלנו (בני 15) כמו רוסיטר (שגם בישל לדאן).

Williams and Ben Arfa are 2 priorities in the summer for Rodgers - Tony Barrett.
    Among those currently being monitored by Liverpool’s scouting department are Markovic, Eriksen, Martins and de Vrij.

לא יודע איך אני מרגיש בקשר לשמות האלה. וויליאמס ראיתי מעט מאוד והאמת היא שהוא דיי הרשים אותי, אבל אני לא יודע אם זה ה-בלם המוביל שאנחנו צריכים. ספק גדול.
    בן-ארפה אני לא מתלהב בכלל. הוא כישרון גדול, אבל כמות הפציעות שלו בנוסף לאופי בעייתי גורם לי לא לרצות אותו.
    מרקוביץ' לא ראיתי אף פעם מעבר ליוטיוב, הוא נראה מרשים ולפי מה שאני מבין הוא חתיכת כישרון.
    אריקסן גם כישרון גדול, אבל אני חושב שיותר קריטי לנו שחקן לאגף ימין.

הוא גם מוסיף שרודג'רס שוקל לשלוח את סוסו בהשאלה בעונה הבאה.

אגב, רודג'רס אומר שבקיץ פשוט לא היתה לנו מחלקת סקאוטינג והוא נאלץ ללכת על מטרות שהוא כבר הכיר אישית.
    היו על זה הרבה שמועות בזמנו ואני יודע שלא מעט אוהדים לא האמינו שיכול להיות שאין לנו מחלקת סקאוטינג..

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/13
  12. Mellow29 Kopite

"לא פחות משערוריה"... איך אפשר להתייחס ברצינות למה שאתה כותב אורי, כשאתה פותח את ההודעה שלך בהצהרה כזו מפוצצת? "נזרק למילואים", אפשר לחשוב שעלינו ב-10 שחקנים רק כדי להעיף את סוסו. בחוזה שהוא חתם לא כתוב בשום מקום שרודג'רס חייב לשחק איתו בכל פעם שהוא כשיר. מותר לו גם לשחק עם שחקנים אחרים. בהמשך (כשלוקאס חזר) גם שלבי, הנדרסון ואלן קיבלו הזדמנויות ובאופן טבעי זה החזיר את סוסו למילואים.
    סוסו שחקן עם פוטנציאל טוב, כמו גם סטרלינג, ועדיין שניהם רחוקים מהרמה של לספק יכולת יציבה שבוע אחר שבוע במשחקי פרמיירליג. הם צריכים לצבור נסיון, פיזיות ובטחון כדי שירגישו טוב יותר ברמות האלה. מהבחינה של סטרלינג, לא מפתיע שהוא לא יצא להשאלה כי כשבוריני היה פצוע ודאונינג נראה לא טוב הוא באמת היה האופציה מס' 2 שלנו בהתקפה. אבל באמת תמוה שסוסו לא יצא להשתפשף קצת בצ'מפיונשיפ מאחר ויש לנו מספיק אופציות בעמדה שלו, אני משער שזה עדיף על ה-U21.

קשה לדעת במי אנחנו באמת מעוניינים. מישהו בהנהלה של פיינורד אישר שרודג'רס נסע לשם לראות את דה-וריי משחק. אני לא יודע אם וויליאמס זה מסך עשן או שרודג'רס באמת רוצה להתאחד איתו. קשה לי להביע דעה רצינית מבחינה מקצועית כי בקושי ראיתי אותם, אבל מצבת בלמים של אגר-דה וריי-וויליאמס בתוספת לוויזדום/קלי נראת לא רע על הנייר, מבחינת האיזון בין נסיון, פוטנציאל ומנהיגות. בהנחה וסקרטל-קראגר-קואטס בדרך החוצה, כל הקונסטרוקציה הזו לא אמורה לעלות לנו הרבה. אני מקווה שגם שלבי, קארול ודאונינג יהיו בשוק ( זה אמור להכניס בערך 20-25 מ') וזה סכום שכן אפשר להשקיע באגפים ובקישור, ואולי גם ב-cover נורמלי למגנים שלנו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/13
  13. Ori8 Member

לא צריך להיות גאון מדי בשביל להבין שהמקום בהרכב ודקות המשחק הרבות שסוסו קיבל ניתנו לו כדי שישתכנע שבונים עליו ורוצים אותו בקבוצה כבר עכשיו ולא כ- hot prospect לעתיד. בליברפול נלחצו כי הוא עמד לסיים חוזה בקיץ וכבר היו דיבורים על חזרה לספרד. מהרגע שהוא השתכנע וחתם על חוזה חדש רודג'רס הפסיק לספור אותו ברגע. לא הייתה שום ירידה ביכולת שלו ואף שחקן חדש לא הגיע אז. היה זה דאונינג שפתאום ניהיה באנקר כשסוסו נותר (שוב) במילואים. הוא רחוק מהרמה הזו כבר, אין לו מה לחפש שם והוא כבר מזמן בגיל בו הוא יכול להיות חלק משמעותי מהקבוצה. סטרלינג משום מה המשיך לרוץ בהרכב למרות שהיה רחוק מאוד מלהצדיק את הקרדיט. ברור שהסיפור עם סוסו מריח מאוד לא טוב. ואם זה עושה לך יותר טוב מ'שערוריה' אז נסגור על 'מריח מאוד לא טוב', בסיידר? הרי בסופו של דבר אנחנו מדברים על כדורגל. שום דבר פה לא באמת באמת עניין של חיים ומוות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם רוצים את וויליאמס ובן ארפה יותר טוב לא לבזבז אגורה ולהישאר עם אותו סגל.
    חבל על רוג'רס אם הוא יחזור חזרה להרגל המגונה שלו עם אלן ובוריני, שיעשה דברים שיותר דומים לסטארידג' לקוטיניו.
    בן ארפה שחקן עם כישרון יוצא מן הכלל, אבל...היציבות ממנו והלאה. אפשר כבר ללכת על אדל טאראבט, מאוד מאוד דומה לבן ארפה ביכולות רק משחק בקבוצה נחותה משמעותית אז מצליח להוציא מעצמו פחות "תכלס". כמובן שלא הייתי הולך על אף אחד מהם.
    בלם צריך להביא מישהו עם קלאס, שיודע לקחת את הכדור קדימה ולא רק להיות קשוח ולהפציץ להתקפה.

15. SG8 Member

סוזו, כפי שאומר השדר הספרדי, ממש לא ברמה של הפריימר ליג. הוא שחקן מאוד חלש, מאוד לא חד, המחשבה שלו וההוצאה לפועל לפועולות שלו מאוד איטית ולא מדויקת. כנ"ל סטרלינג, הם עדיין צעירים, צריכים עוד זמן עד שיהיה אפשר לומר שהם ברמה של הקבוצה הבוגרת.
    אני מבין את מה שרוג'רס עשה (החתים אותו על חוזה חדשה וזרק אותו למילואים). סוזו ידוע כשחקן בעל אופי בעייתי, אחרי החזרה מאמריקה בקיץ, הוא חזר לקבוצה המילואים וצייץ שכלום לא השתנה, ושהוא עדיין במילואים, הוא שחקן שחושב שהעולם שייך לו, זה יכול להתבטא בטוב או רע, רק הזמן יגיד, אבל בינתיים, ממש לא ברמה של ליברפול.