ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. oranfu Member

כולם פה מדברים על המקרה, לא רק אני. מה הבעיה שלך?
    עברו כבר יומיים, אני צריך פשוט לשכוח מהאפליה של ההתאחדות..
    מבחינתך אין הבדל גדול בין 8 ל-10. מבחינתנו 2 משחקים בלי השחקן הכי טוב שלנו בהפרש עצום הם משמעותיים, בטח ובטח אחרי שהוא יחמיץ בכל מקרה כמות גדולה של משחקים.

אני מאמין לך כשאתה אומר שיש לך הערכה, אין לי שום דבר אישי נגדך. אבל במקרה הזה אנחנו לא מחפשים בכח דברים להתמרמר עליהם.

לא מאמין שסטארידג' ובוריני יפתחו יחד בחוד. רודג'רס לא שיחק עם 2 בחוד עד היום כשהיה את סטארידג' וסוארז, לא רואה סיבה שזה יקרה עכשיו.

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/13
  2. nwish Member

woops, דיון ליברפול, לא שמתי לב.
    סורי שקצת יצאתי עליך, אתה דווקא ממש בסדר והגבת בהתאם. cheers!

3. oranfu Member

No harm no foul.

4. Mellow29 Kopite

שמתם לב מה קורה פה? ה-FA היו אמורים לפרסם את הסיבות הכתובות להחלטה שלהם להרחיק את סוארז ל-10 משחקים עד 17:00 בערב שעון אנגליה כדי לתת למועדון הזדמנות לערער (עד מחר ב-12 בצהריים). עד עכשיו הסיבות עדיין לא נשלחו למועדון או פורסמו לציבור. בטח ב-11:50 זה יגיע...

5. oranfu Member

כן, כשמלכתחילה נתנו לנו מעט מאוד זמן להחליט אם אנחנו מערערים.
    אבל לא, ההתאחדות פשוט על הכיפאק. הם בכלל לא מתייחסים לסוארז (ולנו) אחרת וביותר חומרה מאיך שהם מתייחסים לאחרים. מנוולים!

אגב, ריינה אתמול בראיון בספרד יצא נגד חומרת העונש ואמר שסוארז נשפט ביותר חומרה משחקנים אחרים, שהתקשורת "מאוד,מאוד,מאוד,מאוד צבועה"..

רודג'רס במסיבת עיתונאים היום לקראת המשחק בשבת אמר שסוארז נשאר חלק מהמועדון ומהעתיד של המועדון ואין כוונה למכור אותו, שהעונש מוגזם ביחס לעונשים אחרים שניתנו ושהועדה ה"בלתי תלויה"" שהחליטה על העונש זו הועדה הכי לא בלתי תלויה שהוא ראה (הכוונה לכל התקשורת שאמרה לזיין את סוארז) ושאפילו ראש הממשלה שם טרח להתייחס לנושא, משהו שלא קרה כששחקנים אחרים ביצעו עבירות קשות..

ג'יי ספירינג נבחר לשחקן העונה של בולטון. בתקווה שנעשה עליו כמה מיליונים בקיץ..

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/13
  6. Mellow29 Kopite

לא יודע כמה נוכל להוציא על ספירינג. הסיבה שהשאלנו אותה מראש הייתה שהוא לא רצה לעזוב אלא להלחם על מקום בסגל. עד לפני שנה זה די ברור שהוא לא היה מתאים גם כגיבוי ללוקאס, אולי הוא באמת השתפר אם הוא נבחר לשחקן העונה בקבוצה שנמצאת כרגע בפלייאוף ואולי עוד תעלה ליגה. אם הברירה היא להשאיר אותו בסגל או להשאיל שוב לבולטון, אולי עדיף להשאיר אותו כגיבוי וזהו.

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-f...00252-33240298/
    קמרון שוב מתייחס לנושא ואומר שהוא הביע את דעתו (שיש להעניש התנהגות כזו בחומרה) כאב מודאג ולא כראש הממשלה. הוא כמובן לא מציין שהוא עשה את זה באמצעות הודעה שהוציא הדובר במשרד ראש הממשלה...בהמשך הוא גם מדבר על הדוגמא הרעה שסוארז נותן לבני הנוער וכו', בתור אב מודאג שפעם שכח את הבת הקטנה שלו בפאב. אוהדי קבוצות אחרות יכולים להגיד שאנחנו שוב מתבכיינים ומתמרמרים פה, אבל אני אמתין בקוצר רוח לראות את תגובתם כשראש הממשלה יודיע יום לפני גזר הדין שצריך להעניש בחומרה שחקן מהקבוצה שלהם.

אני מניח שכאן הוא לא היה אב מודאג מהדוגמא האישית.
    פשוט בדיחה. סוארז צריך לקבל בראש מהמועדון ומה-FA כיוון שהוא עשה נזק מקצועי ותדמיתי, אבל זה פשוט מרתיח שיש תחרות מי יז**ן אותו יותר חזק.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/13
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Mancini on Suarez ban: "This is strange. I don't know if this is more important than tackles but for me, 10 games is too much

8. שםמשתמש Member

כמה אתם חושבים שהוא היה צריך לקבל?

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

5 לדעתי. אם 3 זה פאול חמור ומבחינתי מדובר פה בעבירה חריגה אז צריך לעלות מדרגה. במידה וינשך שוב, שיקבל 7.

10. Mellow29 Kopite

קיוויתי שיקבל 6-8 אחרי תוספת ה"תעריף סוארז" של ההתאחדות. חשבתי שזה יהיה סביר עבורנו ולא כ"כ יהיה מה להתלונן. אם זה היה מישהו בלי עבר בעייתי (רציתי לכתוב "מישהו נורמלי" אבל כשמדובר בנשיכה זה לא ממש תופס) נראה לי ש-4-5 משחקים זה ראוי.

בכל מקרה אמורות לצאת עכשיו שתי הודעות מצד סוארז ומצד המועדון. לפי מה שאומרים העיתונאים המועדון השאיר לסוארז את ההחלטה האם לערער או לא.

11. שםמשתמש Member

שחקן נושך, מקבל 7, עושה את זה שוב, מקבל 5 (כן, ליגה אחרת, אבל מה לעשות, צריך לקחת את זה בחשבון ואני מניח שזה באמת נלקח בחשבון) לא יודע. קשה להתעלם מזה שזה לא מקרה ראשון שלו בתחום. 5 משחקים ספק אם היו מרתיעים אותו. האמת היא שאני לא יודע מה יכול לגרום לו להתנהג אחרת גם בהמשך.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מוכן להתחשב בעבירות מליגה אחרת. וגם אם התחשבת, אז שהפעם יהיה 7 ואני עוד מוכן לחשוב שזה הגיוני. 10 זה ממש מוגזם לדעתי.
    להתנהג אחרת? הוא לא יתנהג אחרת, יהיה עוד מקרה בשנתיים הקרובות, אני אומר את זה כמעט במידת הסתברות ודאית.

13. Mellow29 Kopite

גם אני חושב שההתנהגות הזו יכולה להשתנות לטובה רק אחרי איזשהו טיפול או עבודה עם פסיכולוג, הרי אי אפשר לומר שהעונש שהוא קיבל בהולנד לא היה מרתיע והוא עדיין חזר על העבירה הזו מתוך אינסטינקט. בן אדם שעושה דברים כאלה מתוך אינסטינקט לא ממש עוצר לחשוב רגע לפני "מה יהיה העונש שלי? 12 משחקים? זה באמת יותר מדי, לא שווה".

Liverpool-Forever, ראיתי שיש הימור ביחס של 1/33 שסוארז יקבל השעיה מכדורגל עד 2016. אולי שווה להשקיע משהו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

פי 33 זה בוודאות הימור כדאי, העניין הוא שהכסף שתשים יישאר 'סגור' עד שהוא ישתגע שוב או שתגיע 2016 וזה יכול לקחת קצת זמן.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נכון שהעניין הוא אינסטינקט, אבל תאר לך, סתם, שהיה מקבל 30 משחקים בחוץ - באמת אתה חושב שהיה לו שוב את ה"אינסטינקט" הזה לנשוך שחקן? אני מסופק.

וזה סתם לצורך העניין כי ברור שהשעיה כזאת היא לא הגיונית ולא צריכה להיות. מצד שני, לתת לשחקן 3-4 משחקים בחוץ ולהמשיך הלאה....לא יודע. אתה יודע מה? הייתי מצרף לעונש הזה (אולי אפילו מוריד אותו ל-7) התחייבות לטיפול פסיכולגי צמוד + הרבה הרבה הרבה הרבה יותר חשוב - הרצאות בבתי ספר לכדורגל ברחבי אנגליה על הנושא. סוג של "עבודות שירות".