זה הימור כמעט בטוח לדעתי. אם סוארז היה בועט במביא הכדורים כמו הזארד אין לי כמעט ספק שהוא היה מקבל עונש שמתקרב לשל קאנטונה. כמו שאמרתי, כששחקן מורחק פעם אחר פעם על עבירות קשות, העונש שלו לא מצטבר (רק במהלך העונה). למה לא מענישים בצורה אקספוננציאלית שחקנים כאלה ע"מ להרתיע אותם? לא יכול להיות שרק את סוארז ינסו להרתיע. גם הראש ממשלה הזה יכול ללכת להזדיין. כמו שמלו אמר, הוא שכח את הבן התינוק שלו בפאב קיבינימאט והוא מדבר על מודלים לחיקוי! איפה הוא היה בשלל פרשיות עגומות אחרות בכדורגל (ובנושאים אחרים כמובן) שהיו בתקופת כהונתו? בנושא אחר. לפי פירס מהאקו, הוא לא חושב שאריקסן הוא מטרה שלנו. הוא אומר שעקבנו אחריו הרבה אבל זהו םחות או יותר. הוא אומר שרודג'רס רוצה בלם או שניים (או שלושה) תלוי בקואטס וסקרטל. כמו כן רוצים קשר וחלוץ. בקשר למחטריאן (שהשמועות עליו מתגברות) הוא אומר שהוא שמע את השמועות כמו כולם אבל הוא לא יודע אם יש בהן אמת. הוא הוסיף ואמר שאנחנו רוצים א אשלי וויליאמס (פירסט צ'ויס..) אבל סוונזי רוצים 12 מיליון והוא בספק אם נשלם את זה. אופציה נוספת זה אלדרווילד מאייאקס שעקבנו אחריו הרבה ורודג'רס מאוד התרשם וההערכה היא שהוא יעלה בסביבות ה7 מיליון. הוא מעריך שאחד מהם יגיע בקיץ. Harry Redknapp on Suarez: "I could see it coming. Once politicians have opinions, you could see he was going to be hammered."
נדמה לי שכבר כתבתי על זה פה, מחטריאן זה שחקן שמאוד מסקרן אותי והייתי שמח שינחת אצלנו. ממה שהבנתי אלדרווילד בלם מאוד מוכשר, ואם זה הוא ב7 מיליון או וויליאמס ב12... צריך להיות משוגע בשביל לבחור בוולשי.
אלדרווילד לא רע, אבל וויליאמס, לפחות על סמך העונה הזאת שראיתי שלו - יותר טוב. ** יש שחקן מאייאקס שהוא לא "מוכשר"? התעייפתי מהמילה הזאת.
איך בחרת במספר 30? באופן שרירותי לגמרי, בחרת מספר שיהיה גדול מאוד ואמור להרתיע כל אדם נורמלי מלעשות את העבירה. ומה לגבי 7? אני חושב שזה גם מספר די גדול, אי אפשר להגיד ששבעה משחקים (חודשיים) זה מעט, או שזה לא מספיק מרתיע, ועדיין אתה רואה שהוא חזר על זה. אני מסכים לגמרי עם החלק השני בהודעה שלך. כתבתי את זה כאן קודם - ה-FA ושאר יפי נפש אומרים שזה משפיע לרעה על החינוך של הילדים, נותן דוגמא אישית איומה וכו', ובסופו של דבר בעונש הזה אין שום אלמנט חינוכי או כזה שנועד לעזור לשחקן הסורר לחזור למוטב. תכריחו אותו לטפל בעצמו, לעשות משהו חינוכי ואל תעמידו פנים שנשיכה זו עבירה כ"כ איומה שהיא מצדיקה הרחקה כ"כ ארוכה. ה-FA בוחרת את הקרבות שלהם בצורה חסרת כל עקביות, אין שום דרך לדעת אם שחקן שמתקל בצורה מסוכנת יעמוד לדין או לא, כי אין שום חוקיות מסודרת אלא כל מיני ועדות אלמוניות שמקבלות אינספור עצות והצעות מהתקשורת ומבעלי כוח אחרים. כשמדובר בסוארז פשוט קל מאוד להכניס לו עונש, כי כל מי שתשאל ברחוב יגיד לך שהוא הביא את זה על עצמו. אין פלא שאנשים מרגישים שההחלטה הזו מסריחה מיחסי ציבור.
בהסתכלות קדימה (הגילאים של שניהם, כלומר) ועל המחירים, אתה רוצה להגיד לי שהיית הולך על וויליאמס? אם כן בהחלט תפתיע אותי.
אם מביאים בלם ברמה של אשלי וויליאמס עדיף לא להביא בלם, לשחק אגר-סקרטל-וויזדום-קלי כבלמים. נמאס מרכש של שחקנים שעונה אח"כ כבר אנחנו רוצים להחליף. במקום לבזבז 10 מ' על שחקן ואז שוב 10 על זה שיחליף אותו ושוב 10 על זה שיחליף את זה שהחליף, שישימו פעם אחת 20 או שלא ישימו כלום.
או קיי, הוא 28 והוא 24. בסדר, עכשיו אני יודע. בכל מקרה, אלדרווילד מין הסתם עם יכולות התקפיות יותר טובות. כמו קודמיו מפס הייצור שלנו (וורמלן, ורטונגן וכו') הוא נוח עם הכדור וגם יודע לבעוט טוב מרחוק. מצד שני הגנתית אני אקח את הוולשי בכל יום. גדול וחזק יותר ממנו ומתמודד טוב יותר עם חלוצים מאוד חזקים בפרמייר ליג. קצת עולה לי לראש (ואני באמת אוהב את טובי) כמה חלוצים בכירים בליגה ההולנדית (פלה, פיגובסון בשבת האחרונה) שעשו עליו גולים "רכים" קצת. אני מסכים איתך בנוגע אולי לטווח הארוך, אבל היות וטובי הוא הבלם המוביל שלנו, הסכום של 7 מיליון נראה לי קצת נמוך מדי. אני לא זוכר (בניגוד לאריקסן) שמודבר בשנה האחרונה בחוזה אבל אני אבדוק את זה. בכל מקרה, עוד חזון למועד.
פה הנקודה הבעייתית שלי. הרי בהתאחדות ההולנדית לא ראו בתקנון בתת קטגוריה "נשיכת שחקנים" - עונש שצריך לתת: "שבעה משחקים". הכל שרירותי! גם בהולנד, גם באנגליה, זה יכל להיות 4, 7, או 14. כל אחד לפי הועדה שהיא ממנה ולפי האנשים שבה וכמו שטענת, עם ה"יחסי ציבור" שלה. צריך, בכל התאחדות, לחשוב על עונשים מחוץ לקופסא למקרים שהם מחוץ לקופסא.
http://www.thisisanfield.com/2013/04/qatar...rename-anfield/ באל ג'זירה פורסם שחברה קטארית מעוניינת להפוך לספונסר ולרכוש את הזכויות על השם של אנפילד.
אני רציתי שנערער, למרות שלא ממש מפתיע אותי שלא מערערים. אם זה החלטה של סוארז אז סבבה, לא יכול להאשים אותו.
טוב פורסמו הסיבות להחלטה. איך אומרים, מגוחך! לא התייחסו למקרי עבר של סוארז. עצם העובדה שסוארז אמר שהוא מבין שעליו להיענש אבל ש3 משחקים זה לא "בהחלט לא מספק" - זה עיצבן את הועדה כאילו הוא לא מבין את חומרת המעשה. הארוע היה במקום הראשון בטרנדים בטוויטר (כן, זה אחד הסעיפים).. סוארז הבקיע את שער השוויון של ליברפול בהמשך המשחק (כו, זה אחד הסעיפים). הארוע היה לא אבירי?!?!? והיה מסוכן פיזית ועלול לגרום לבעיות בריאותיות (יותר מסוכן מנגיחה לראש, או מרפק לפנים או תיקולים פראיים כנראה).. המשחק היה בין ליברפול לצ'לסי והועבר בשידור ישיר(שוב, זה אחד הטיעונים לעונש..). בקיצור, אין שום הסבר איך הגיעו ל10 משחקים. היה יכול להיות גם 20, היה יכול להיות גם 5. שרירותי לגמרי.
באמת מגוחך, עוד ביזיון מבית היוצר של ההתאחדות. עם זאת, נשיכה היא אקט שדורש עונש חמור יותר מהדברים הסטנדרטיים. הוא היה צריך לקבל 6 משחקים בחוץ וכך הכל היה נסגר בצורה יותר צנועה.
אגב, זה שהמשחק שודר זה טיעון לגיטימי. אל לנו לשכוח שמיליוני אנשים צופים באותם כדורגלנים וילדים רבים מחקים את התנהגותם על המגרש.