ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. oranfu Member

אני גם לא רוצה את מקארתי (וגם לא את הויילט). זה שחקנים שלא יקדמו אותנו לשום מקום. הויילט בכלל לא מקושר אלינו אז לא יודע למה אנחנו מדברים עליו.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי הוא פעם קושר ועכשיו בגלל עונה לא טובה שלו בQPR (מי כן נתן שם עונה טובה?) מנסים כאילו להוציא את אלה שרצו בו לפני שנה כחסרי מושג בנושא הזה.
    הויילט כן יקדם אותנו. גם את עומק הסגל צריך לבנות, לצורך העניין אם תרכוש קיצוני אחד מי שיעלה מהספסל עכשיו זה גם דאונינג הגולם, אני חושב מעבר למשחק של 11.

3. oranfu Member

אם כבר הויילט, אז נשאלת השאלה איך זה שאף מועדון רציני לא ניסה לקחת אותו שנה שעברה.
    הוא שיחק בכלל העונה?

אם אנחנו מדברים על מישהו שייקח את מקומו של דאונינג בסגל אז אני בעד, גם אם זה איזה פיסח.
    אבל דאונינג יישאר (מה חטאנו?), את הכסף שכן נוציא צריך להוציא על מישהו באמת ברמה.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שבגלל שהוא בוסמן דרישות השכר שלו היו ממש גבוהות, וQPR הרי לא נרתעים מדבר כזה.
    הוא שיחק, אבל היה רחוק מלהיות שחקן חשוב כמו שחשבו שיהיה, אין לי את הנתונים המדוייקים אבל מההרגשה שלי הוא פתח במעט משחקים. אין ספק שהמנייה שלו בירידה, יש שיגידו שזה מוכיח שהוא לא טוב כמו שחשבו, יש שיגידו שבעונה כזאת של QPR אף אחד לא יכול באמת להרשים. בכל מקרה הוא לא אופצייה, זה סתם דיון נספח.
    דאונינג יישאר, אני רק מקווה שזה יהיה עם ירידה במעמד משחקן הרכב קבוע למחליף שני ומטה. הלוואי. עונה הבאה היא חשובה עבור סטרלינג, העונה הוא נרגע מהר מאוד אחרי פתיחה מצויינת, אסור לו להמשיך ולהעלם, מספיק הוא נעלם חצי שנה עכשיו. אני מצפה ממנו להיות שחקן חשוב, מהספסל וגם מההרכב.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לנו עבודה רצינית בכל מה שקשור להתקפה שלנו. אני בדעה שאת התפקיד מאחורי החלוץ צריכים לאייש אך ורק סוארז וקוטיניו, כי הקשרים האחרים שלנו לא מספיק דינמים/יצירתיים לשחק בעמדה הזאת. אם כך, אז יחד עם העמדה הזאת, כשאני סופר את השחקנים שיש לנו בארבעת עמדות ההתקפה אנחנו מבינים כמה אנחנו דלילים (איכותית) - סוארז, סטרידג', קוטיניו, בוריני, דאונינג, אסאידי, סטרלינג וסוסו. על אסאידי לא סומכים, דאונינג אפס, ולא נראה לי כאילו סוסו על סף פריצה לסגל. בכיף אפשר להביא לפה קיצוני חזק להרכב ועוד קשר התקפי לגיבוי. וזאת כמובן אך ורק במידה וסוארז נשאר.
    אנשים נוטים להתרכז בהגנה, אבל אם נשים לב טוב - נבין שיש לנו בעיות בכל חלק במגרש... גם במרכז השדה לוקאס-ג'רארד-הנדרסון-שלבי-אלן זה לא מספיק טוב לטעמי, בטח איך שהשניים האחרונים נראו העונה.

גיל, לגבי סטרלינג -
    אני לגמרי מסכים, מדובר בעונה קריטית לילד. יש לו את הנתונים להיות קלף חזק בעיקר מהספסל לדעתי, והוא יכול עם התקדמות העונה גם לתפוס מקום בהרכב פה ושם.

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/13
  6. oranfu Member

סטרלינג נעלם, אבל מתברר שהוא סוחב פציעה כבר חודשים. גם באנדר 21 הוא בקושי שיחק.

אסאידי יעזוב. סוסו לא שחקן אגף. דאונינג לא שחקן. ברור לחלוטין שאנחנו חייבים 2 שחקנים שיכולים לשחק באגפים.
    ברור לחלוטין אבל גם שאנחנו צריכים 2 בלמים כי קראגר פורש וקואטס עוזב כשזה נראה גם דיי ברור שגם סקרטל יעזוב.
    גם במרכז הקישור אנחנו צריכים שחקנים, אבל אני מניח שניתן ללוקאס עוד הזדמנות להראות שהוא חוזר ליכולת שלו מלפני הפציעה וגם אלן יקבל עוד הזדמנות להראות מה הוא יודע כשהוא כשיר.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מסכים איתך שחייבים 2 שחקנים שיכולים לשחק באגפים. אני חושב שהגיע הזמן להתקדם יחד עם הכדורגל המודרני ולא לחפש ווינגרים אלא להכיר בכך שמי שאמור ליצור את הרוחב במגרש אלה המגנים, הקשרים ההתקפיים יכולים ללכת רק לאמצע מבחינתי, לא רואה בזה בעייה. יש קוטיניו סוסו מרכזיים, סטרלינג כאופצייה לקווים ואני הייתי מוסיף לאלה את סוארז שהוא בעצם על תקן מרכזי ומביא עוד 2 קשרים התקפיים, אחד ברמה גבוהה ואחד מובהק לגיבוי. ככה אני נפטר מדאונינג ונשאר עם סטארידג'/בוריני על תקן החלוץ כשסוארז יכול לשחק שם גם. ופה מסתיים התסריט הדמיוני.

8. oranfu Member

כשאמרתי שחקן לאגף התכוונתי קשר התקפי, לא ווינגר קלאסי. אבל כן צריך שם נתונים מסויימים כמו מהירות, מה שאין לסוסו לדוגמא. הוא יכול לשחק שם אבל פחות אפקטיבי. אז צריך שחקנים לעמדה הזאת.

גם ג'יימס פירס מהאקו אומר שאנחנו רוצים את הפורטוגלי ונגיש עליו הצעה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/13
  9. skyday20 Member

אם אתה זוכר, גם ב2011 היו את השמועות האלה עם מקורות ברמה דומה, בקרב אוהדי ליברפול על פאפאדופולוס לאנפילד.
    http://forums.liverpoolfc.com/threads/2288...os-Papadopoulos

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://www.youtube.com/watch?v=yWHGVa-hcek

יש פה סרטון התרשמות מאילורי בו הוא עושה חיים קשים לג'קסון מרטינז ושאר פורטו. נראה באמת מרשים מבחינה פיזית, מזכיר את ואראן במבנה... בהחלט חסר לנו איזה בלם אתלטי כמו שצריך.

11. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

התייחסות לעניין פאפאדופולוס:

אז בחודש האחרון רצות המון שמועות לגבי עתידו של קיריאקוס פאפאדופולוס ועושה רושם שהעתיד שלו הוא בפרמיירליג. פאפא חתם בינואר האחרון על חוזה חדש בשאלקה עד 2016 בו הכניסו סעיף יציאה בסך 22.5 מיליון אירו, כלומר על פחות מהמחיר הזה אני לא רואה את שאלקה מתפשרת, בטח לא במצב הכלכלי הלא המזהיר של הקבוצה.

מבחינת השחקן עצמו. פאפא פצוע כבר תקופה די ארוכה. העונה הוא שיחק בסך הכל בעשרה משחקים, בתשעה הוא שיחק כשהוא פתח בהרכב ובאחד הוא עלה כמחליף. אם תרצו, שיחק בסה"כ 809 דקות. יש לו גם שער אחד בנגיחה מול אאוגסבורג בתחילת העונה. הוא פצוע בברך, ועבר ניתוח לפני מס' חודשים. אני מאמין שלפתיחת העונה הקרובה הוא כבר יהיה כשיר.

מבחינת היכולות האישיות שלו, הוא אחד הבלמים המרשימים שראיתי. פיזי ברמות על. קשה לעבור אותו. אפשר היה לראות אותו גם ביורו עושה עבודה טובה אחרי שפאפאדופולוס אחר של יוון, אברם, נפצע ופאפא החליף אותו. יש לו משחק ראש מצוין, הגנתית והתקפית. הוא תורם להתקפה המון במצבים נייחים ויש לו יכולת כיבוש טובה. הוא מתנשא לגובה 1.83 והוא רק בן 21! (חגג בפברואר האחרון 21).

אישית אני צופה לו עתיד מזהיר. הוא אמנם חתם בשאלקה לעוד עונה בינואר אבל הוא לא יישאר פה. סלע הצליח לשכנע אותי שהוא עשה את זה רק בשביל ששאלקה תרוויח עליו עוד קצת משהיא יכולה הייתה להרוויח עם החוזה הראשוני והישן. הוא רוצה להתקדם והפרמיירליג זה המקום לעשות את זה, על אף שבעיניי עדיף היה לו להמשיך עוד עונה או שתיים בגרמניה, בטח ובטח אחרי שהוא היה פצוע בעונה הנוכחית וכמעט ולא שיחק, מה שיכול להשפיע על מעבר כבר בקיץ הקרוב, ואולי זה מה שישאיר אותו בשאלקה עוד עונה.

12. Mellow29 Kopite

תודה שקפצת לבקר יובל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

איך הוא עם הכדור ברגל? יכול לצאת להתקפה עם הכדור ברגל או לאיים על השער מרחוק, או שהוא מהבלמים שמתחילים להזיע כשהם צריכים לתת פס מדויק?
    ומה בדיוק המצב עם הברך שלו, ידוע איזו סוג פציעה זו הייתה ועד כמה זה יכול להיות קריטי לעתיד שלו?

13. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

הוא יכול לשחרר איזו בעיטה מרחוק, אבל הסיכוי שלו לכבוש גבוה יותר בנגיחות ומצבים נייחים. ההתרוממות שלו לגובה היא מדהימה, כי לשחקנים קשה להתמודד מול הפיזיות שלו, בטח ובטח באוויר. מבחינת מסירות הוא משתדל להיות מדויק, הוא לא נלחץ מזה, הוא דווקא מאוד קר-רוח.

מבחינת הברך. הוא כרגע נמצא בשיקום. לפני תקופה מסוימת קראתי עליו כתבה ואני לא מוצא אותה. כשאגיע הביתה אדאג לעשות זאת ואפרסם את הממצאים מתוכה כאן. בכל אופן הניתוח לא הגיע סתם ואני חושב שפאפא היה זה שהעדיף לנתח ולא למשוך את הפציעה מחשש שהיא תחמיר.

14. OriRR Member

פאפא בלם שכבר עכשיו ביכולת מצוינת ויכול להגיע עוד הרבה יותר רחוק מזה.
    אני גם חושב שהוא יעזוב אותנו בקרוב מאוד ואם לא בקיץ הזה אז בקיץ הבא או בינואר.

כמו שיובל כתב כבר, הוא מאוד פיזי, נוגח מצוין גם בהגנה וגם בהתקפה.
    מה שכן העונה הוא לא כ"כ שיחק וזה באמת נעלם גדול באיזה כושר הוא יהיה אחרי הפציעה.
    לא מדובר בבלם התקפי(את החלק הזה הוודס ממלא בשאלקה) אלא יותר בלם חזק שעולה בקרנות ובמצבים נייחים.

אני חושב ש22 מיליון יורו זה לא כ"כ הרבה בשוק של היום ובמחירים שנזרקים היום על שחקנים. הייתי שמח אם הסעיף שחרור היה הרבה יותר גבוה.
    בכל מקרה כל קבוצה שתקנה את השחקן הזה תרוויח בלם מצוין לשנים רבות.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה