ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. oranfu Member

קושרנו לטוראן. מקושרים אליו כל כמה חודשים בלי קשר לחלון העברות :)

2. Mellow29 Kopite

נראה לי שב-4231 יש לנו כבר חלק התקפי מצוין - קאפל ונבאס בכנפיים וטוראן מאחורי וייה. משום מה בחלק ההגנתי אני לא מצליח להיזכר בשחקנים שאנחנו מקושרים אליהם בכל חלון. אולי גודין בשנתיים-שלוש האחרונות.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/footb...yriakos-3902111
    הכתבה המלאה מהאקו. עבר ניתוח בברך אבל במועדון לא מודאגים מהכשירות העתידית שלו. גם מנ' סיטי, צ'לסי ואתלטיקו עלולות להכנס לתמונה. ירדנו סופית מוויליאמס (אני מקווה שטורה זה התחליף ולא מישהו אחר). רודג'רס ינסה להחתים גם את אילורי בתור פוטנציאל לעתיד, 3 מ' פאונד זה מה שנצטרך להציע אחרי שהוא ביסס את מעמדו בקבוצה הבוגרת של ספוטרינג.

אגר-פאפאדופולוס-טורה-קלי-אילורי. אם מוכרים את סקרטל וקואטס יש עוד סיכוי שנצא בפלוס קטן מהביזנס הזה. נשמע בסדר, אבל עדיין קשה להתרגל לכך שחסר שם אחד.

נערך לאחרונה ב: ‏21/5/13
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קולו טורה - אחרי השיא, סוס מת, בשביל מה בדיוק? בשביל שעוד שנה-שנתיים כולנו נקרא בגארדיין כמה שכר הוא מקבל ונתעצבן? (ע"ע דגן,וורונין).
    בלם רביעי זה תפקיד שממילא לא מקבל הרבה דקות, הייתי מציב שם את קלי או וויזדום. אפשר לחשוב שטורה טוב יותר היום בכלל...

4. Mellow29 Kopite

בשביל נסיון, מנהיגות ושאר הדברים האלה שלא שומעים עליהם בסטטיסטיקה ולא רואים ב-90 דקות פעם בשבוע, אבל כנראה שהם כן חשובים ולא מוערכים במידה מספקת. אני לא חושב שהוא סוס מת, גם אם הוא הרבה מעבר לשיא.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגר בעל נסיון ומנהיג. לא צריך לשלם למישהו 50-70 אלף פאונד בשבוע בשביל דברים כאלה.

6. OriRR Member

7. Mellow29 Kopite

אנחנו כאוהדים יודעים מעט מאוד על הדברים האלה, שלרוב באים לידי ביטוי באימונים ובחדר ההלבשה. עד כמה זה חשוב? כמה כסף שווה להשקיע בזה? כך או כך אני לא מאמין שנשלם לו 70-50 אלף פאונד, ההשוואה לוורונין ודגן לא מדוייקת כי בעוד שהמשכורת שלהם רק עלתה, טורה לוקח צעד אחורה. אם כבר אז אפשר להשוות אותו לבלאמי.
    אומרים שאגר הוא לא vocal על המגרש ומחוץ לו, כנראה שעדיין יש פה חלל שצריך למלא בעקבות העזיבה של קראגר. ועם כל הכבוד לנסיון של אגר, טורה יותר מנוסה וזכה בהרבה יותר תארים, והיה קפטן בשני מועדונים.

ראיתי את הקישור הזה לבגוביץ', לא מספיק שיש מאה מקורות באנגליה צריך גם לקחת בחשבון מקורות בבוסניה. נראה מה יהיה עם ריינה, יש לי תחושה שהוא לא ימשיך.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין איך אתה משווה את זה לבלאמי...הוא הגיע ונתן תפוקה. טורה לא ייתן שום תפוקה.
    אז כמה נשלם לו? מי מקבל פחות מ50? אם נראה לך שבגיל 32 הוא מגיע לליברפול בשביל שכר כזה נמוך, יש לך טעות.

9. Mellow29 Kopite

המשפט הראשון שלך נראה לך הגיוני? אתה אומר שבלאמי נתן תפוקה אז בדיעבד זה בסדר, אבל טורה לא יתן תפוקה. אם יש לך כדור בדולח תלך ישר לרודג'רס, אם אנחנו לא מתעסקים בנבואות אז יש הרבה מאוד דמיון - שחקן שיורד מחוזה שמן לשמש כשחקן סגל מנוסה ולהיות באק-אפ.

אני לא רוצה לזרוק סתם מספרים, לדעה שלי אין שום משמעות. יכול להיות 30-40, אולי באמת 50-60 כמו שאתה אומר. לפי מה שכתבו בכמה מקורות (דיילי מייל, ראיתי עוד כמה ITKs) זה בלי מענק חתימה כמקובל אצל שחקנים בהעברה חופשית.

-------
    Jack Sullivan ‏@jsullivanwhu 13m
    Sadly after being recalled after and amazing season andy Carroll is injured so can not play for England

הבן של דיוויד סאליבן (הבעלים של ווסטהאם). שיט. קארול שוב נפצע.

10. StevieG Member

הוא גם יחתום על חוזה לעונה אחת, לא לארבע.

11. oranfu Member

בניגוד לוורונין ודגן, טורה יגיע כגיבוי. מה גם שהוא שחקן עם ניסיון ברמות הגבוהות ויודע מה זה לזכות בתארים. זה חשוב.

יופי, קארול נפצע וייעדר לפחות חודש וחצי. בטח זה יפגע בנסיונות שלנו למכור אותו. איזה רכש מחורבן לא יאומן פשוט.

ואיך שאני רושם את זה הביביסי מפרסם שהגענו לסיכום עם ווסטהאם על 15 מיליון ומה שנשאר זה לקארול להחליט אם הוא רוצה לעבור.

12. Mellow29 Kopite

הלוואי הלוואי. 15 מ' פאונד. עכשיו זה תלוי באנדי. אוהב את הבחור אבל זה לא נועד לקרות ביננו, שיצליח בקבוצה אחרת.

#LFC & West Ham agree fee in region of £15m for Andy Carroll. Player yet to decide if he wants the move. More on @BBCSport
    אגב לפי ה-BBC ווסטהאם החתימו את רצבאן ראץ שמסיים חוזה בשחטאר. הם לא מבזבזים זמן ואני שמח שגם אנחנו. הולך להיות בוסט רציני לתקציב של רודג'רס.

Jason Burt ‏@JBurtTelegraph 12m
    LFC have now agreed fee with WHUFC but Carroll unsure. Told small interest from Monaco. If wrong not sure I need my head tested.

13. oranfu Member

הלוואי יקרה. אני כבר רואה איך הוא אומר שהוא רוצה לעבור רק לניוקאסל ואנחנו נאלץ למכור תמורת 10 מיליון.

14. skyday20 Member

הייתם רוצים פברגאס בן 16 משלכם?
    יכול להיות שאחד הכשרונות הגדולים כרגע בלה מאסיה של בארסה יעזוב אותם, בדרך לליברפול.
    http://www.thisisanfield.com/2013/05/sergi...htest-prospect/
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/603447_525303417528492_1876157882_n.Xxx

15. Mellow29 Kopite

אכן בדרך, יש כבר תמונה שלו היום באקדמיה שלנו בקירקבי. יש עליו לא מעט הייפ יחסית לילד בן 16, נראה אם יצא משהו שווה או פאצ'קו נוסף.

לפי אנדי האנטר בגארדיאן, הגשנו הצעה רשמית על פאפא - 12 מ' פאונד.
    http://www.guardian.co.uk/football/2013/ma...erpool-west-ham

טורה, פאפאדופולוס, קאנוס, קארול. לא רגיל לראות כ"כ הרבה דברים קורים בסוף מאי, מגיעה מילה טובה לרודג'רס ואייר. מקווה שלא ימרחו דברים עד אוגוסט, יש חודש וחצי עד הפרה-סיזן ואולי בפעם הראשונה מזה המון זמן נסגור הכל עד אז.