האופן בו מתנהלים העניינים בליברפול מוכיח שהמועדון הזה לא איבד את חוש הריח שלו. מנצ'סטר לא כזו רחוקה וכריש מיומן מריח את הדם, והאדרנלין מתחיל לזרום. ועוד יש לכם את הפור של הרכש המצויין מינואר. בתחושה שלי, לא מהיום אבל היום יותר מתמיד, ליברפול בדרך לעונה טובה מאד.
כבר היה לנו את פאצ'קו שדובר עליו אותו דבר (למרות שאני אישית חושב שהוא מוכשר ואני פשוט לא יכול להבין איך יכול להיות שהוא לא קיבל הזדמנות). כן, כבר רשמתי על קאניוס לפני כמה זמן שעפ"י דיווחים השגנו אותו למרות שגם סיטי וארסנל ניסו (וכמובן ברצלונה שלא ממש מרוצה מהסיפור). הוא הגיע לליברפול אתמול לחתום על חוזה. גם עליו מדובר שהוא כישרון גדול מאוד ובארסה מאוד מאוכזבים לאבד אותו. נראה.
יש אנשים שמוכנים להישבע שב-25 השנים האחרונות המועדון הזה הוא תתרן, איזה חוש ריח... ההתנהלות מעודדת אבל עדיין יש לחמישה מועדונים פור מקצועי עלינו וגם מבחינה כלכלית הם בטח לא נופלים מאיתנו. אנחנו יכולים להשתפר מאוד ביחס לסגל שפתח את העונה הקודמת, ועוד מוקדם לקרוא את המפה בסוף הקיץ, אבל עדיין אני מאמין שנהיה עם הסיכויים הכי נמוכים לסיים בטופ 4 מבין ששת הקבוצות הגדולות.
הסימנים המאוד מוקדמים מעודדים, אבל מצד שני אני חושב שבכל המועדונים הגדולים למעט יונייטד יש סיבות לאופטימיות הקיץ. צ'לסי יחזירו את מוריניו, סיטי נפטרו סוף סוף מהשרלטן וימנו כנראה את פלגריני, טוטנהאם כנראה ישמרו את בייל ופה זה אולי יצחיק את אוהדי ארסנל אבל אין באמת סיכוי שגם הקיץ ונגר לא יוציא כסף נכון? הרי כבר עכשיו יש דיווחים שארסנל במו"מ עם יובטיץ'..
with all do... בוא נמתין קצת. אף אחד עוד לא חתם בשום מקום והדברים והיחיד שנראה באמת קרוב זה קולו טורה, איימת חלוצי הפרמייר ליג בן ה-31...
נכון אורי, אף אחד לא חתם אבל כבר סיכמנו על מחיר לגבי קארול עם ווסטהאם, עושה רושם שהגשנו הצעה לשאלקה על היווני ונכתב שגם יש סיכום עקרוני עם טורה. קאנוס לא כ"כ חשוב אבל עצם זה שהוא היה באקדמיה כבר מעיד על כך שהדברים האלה קרובים. יש סבירות מסויימת שבסוף הקיץ נשאר עם הז* ביד בכל החזיתות ובכלל יגיעו שחקנים אחרים באוגוסט, אבל עצם זה שכבר סוגרים על מחירים ומגישים הצעות בשלב כזה מוקדם זה מעודד. עד לא מזמן זה נראה כאילו לעבוד במאי-יוני על הרכש זו מילה גסה. וטורה בן 32. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אני מסכים עם גיל לגבי טורה. בזבוז משאבים מדהים ורק התחלנו את הקיץ, גם אם זה העברה חופשית. מלבד בלם להרכב הפותח לא הייתי מביא אף בלם נוסף. סקרטל+קלי/וויסדום מספיקים כמחליפים. יש עמדות יותר "צועקות" לעזרה מבחינתנו. בגוביץ זוהי החתמה טובה. שוער טוב מאוד ורק בן 25? אם ריינה באמת עוזב ובגוביץ מחליף, אני לא אתלונן.
סקרטל שיחק בראשון, היה גרוע. למכור. לפי בארט, שאלקה יהיו מוכנים למכור את פאפא תמורת 12 מיליון. הוא גם אומר שבגוביץ' בהחלט על הרדאר שלנו. לפי המירור וורם, בגוביץ' ואוצ'ואה (השוער המקסיקני) הם המועמדים אם וכאשר.. המירור גם טוען שאנחנו רוצים את המגן הימני של לידס סאם ביירם שמוערך בכ-7 מיליון (מי מכיר?).
סקרטל מספיק כמחליף אבל: 1. עושה רושם שהוא לא מרוצה מהתפקיד החדש אחרי שהיה בלם פותח בתחילת העונה. 2. אם תנסה לדחוף אותו לרוסיה יש סיכוי שתצליח להוציא בסביבות ה-8 מיליון פאונד (פלוס מינוס 2 מ' לפה לשם), בזמן שאת טורה אתה תביא בחינם ובשכר נמוך יותר משל סקרטל. כמו שהסלובקי נראה העונה אני אפילו לא בטוח שהוא יותר טוב, ויש פה חסכון עצום בכסף שמאפשר לנו להשקיע את הכסף במשהו יותר חשוב מבלם שלישי-רביעי. בזבוז משאבים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
ליברפול והפטישים הגיעו להסכמה ראשונית על מכירת אנדי קארול. ברכות לצד האדום (לא זה שקיבל פיצוץ בפנים מהחלוץ
אין טעם בטורה. תביא את האנסן שיהיה בלם רביעי הוא זכה בתארים. תשלם לו פחות. מספיק כבר, כאילו אתם לא לומדים שום דבר בחיי. מספיק להביא גרוטאות לסגל, חלאס. התמכרתם לזה. אני רוצה רק שחקנים טובים שייכנסו למועדון, לא עוד כאלה שכמה חודשים מאוחר יותר מחפשים להיפטר מהם כמובן שאי אפשר כי הם תקועים על חוזה גדול. קארול ב15 זה טוב מאוד, אי אפשר להמשיך לדבר על 35. את דאונינג גם הייתי מוכר בהפסד של 20 (עלה 20), וזה אומר הרבה על דלגליש. פוטנציאלית קארול שווה יותר אבל כולם יודעים שאנחנו מתים להיפטר ממנו. סקרטל היה גרוע בראשון ולמה שזה יפתיע מישהו? הוא לא שיחק כמה חודשים אבל בכל מקרה אני בעד תחלופה, כמעט אף אחד בחלק האחורי לא מרשים אותי. מה שיחליפו טוב מאוד. אולי עונה הבאה לא כל קרוס יהפוך למצב.
תחכו עם לספור את הכסף לגביי קארול, הוא נפצע ל4 חודשים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
טוב מאוד שאתה רוצה שחקנים טובים, אני רוצה 25 שחקנים מצויינים בסגל אבל מה לעשות שמבחינה ריאלית יש מגבלות. איזה מגבלות? אנחנו לא נרוויח כלום מזה שוויזדום ישאר בלם רביעי, אין לו סיכוי לפרוץ להרכב כי הפערים בינו לבין אגר והבלם הנוסף גדולים כרגע, במקום שישב על הספסל וביציע כל השנה הוא צריך לצאת להשאלה לקבוצה שתיתן לו דקות משמעותיות, ככה בעוד שנתיים הוא גם יוכל לאיים על חולצת ההרכב ולא רק להחזיק אותו כגיבוי. אין כסף להביא רק שחקנים טובים, יכל להיות נחמד להביא גם פאפאדופולוס וגם אלדרווירלד וגם מחטיריאן אבל איפשהו צריך להתפשר. אם זה אומר שבמקום לשפוך הרבה כסף על בלם "טוב" אנחנו נביא בלם בינוני שיהיה גיבוי ראשון-שני וזה יפנה לנו כסף לקשר התקפי או מגן נורמליים, זה מצוין וזה ניהול נכון של המשאבים המצומצמים. ואם אתה מחתים את טורה לשנה-שנתיים על 40 אלף פאונד בשבוע אתה לא תחפש להפטר ממנו אלא אם כן הוא יהפוך לאיום ונורא. ואף מילה על נסיון ומנהיגות ושאר הדברים שלנו כאוהדים אין שום דרך לדעת עד כמה הם קריטיים וכמה כסף שווה להשקיע בשבילם. אתה חושב שאין לזה שום ערך, והרבה לא מסכימים איתך. אני רק מחכה שתסביר לי איך זה שונה מהרכש של בלאמי, אחת ההחלטות הנכונות של דלגליש, ובבקשה בלי להשתמש בחוכמה בדיעבד. לגבי קארול - איפה כתוב על ארבעה חודשים? אני ראיתי הרבה פחות. כך או כך, לדעתי זה די ברור שזה מרחיק אותו מאיתנו. עכשיו אין לו פרה-סיזן להוכיח את עצמו ולנסות לשנות את דעתו של רודג'רס, אז מה הטעם להישאר? לפי מה שאני קורא ווסטאהם ידעו שהוא נפצע כשסיכמנו את המחיר, וגם אם זה יקצץ 1-2 מיליון מהמחיר זה לא נורא. העיקר שנוכל להשקיע את הכסף הזה בקבוצה. Sky sources: Newcastle have no interest in re-signing Andy Carroll #SSN
שוער האנובר רון רוברט זילר מועמד לליברפול. http://www.bild.de/sport/fussball/ron-robe...87266.bild.html