ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. itay2789 Member

דארן הזה פשוט אדיר. מדהים איך הוא מצליח בצורה כזו לחקות כל כך הרבה אנשים

2. Mellow29 Kopite

דאונינג מצליח לחקות שחקן כדורגל, זה מרשים כמעט באותה מידה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אספס בישל את השער שהשאיר את סלטה ויגו בליגה, אז אנחנו כנראה נשלם עליו מחיר מלא (9 מ' יורו).

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl:

בישול נחמד, לא קורה הרבה שאני פותח קבצים כאלה. מקווה שאת היוזמה הזאת למהלך בלתי צפוי הוא עושה על בסיס קבוע.

4. oranfu Member

עושה רושם שקארול הסכים לעבור לווסטהאם. צפוי לחתום על החוזה כשיחזור מהחופשה שלו. 15 מיליון פאונד. חדשות טובות.

5. Cup of Tea Liverpool, UK

לפי איזה מקור?

6. oranfu Member

זה לא משהו רשמי. אבל בלוגר של ווסטהאם שיש לו 15K עוקבים והוא בכיר בארגון האוהדים של ווסטהאם (ז"א לא עושה רושם של איזה ילד מחוצ'קן שמחפש להתחיל שמועות) אומר את זה.

7. itay2789 Member

50 מליון לישט על השחקן הזה ב 2 העברות. יותר מצחיק מזה אין. ווסטהאם משלמת 15 על הדבר הזה. חחח

ועוד משהו- צריך להתחיל לדאוג מזה שסטארידג לא יפתח את העונה הבאה?
    כבר כמה ימים ואין עדכון על הפציעה. אני לא אופתע אם הוא בחוץ לשלושה חודשים.
    רודגרס חייב לקוות שאספאס יהיה משהו משהו בתחילת עונה, כי כרגע הוא הולך לבלות את אוגוסט רק עם אספאס ובוריני, אם לא מגיעים עוד חלוצים.
    ואם בסטארידג' עסקינן-למה יש לי תחושה שהבחור פצוע יותר מדיי? עוד לפני שהגיע אלינו היה פצוע בצלסי, אצלנו נפצע גם לאיזה תקופה של 3 שבועות או יותר, ועכשיו שוב פעם. רק שאין לי פה איזה קיואל.

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/13
  8. oranfu Member

סטארידג' יחמיץ את פתיחת העונה. הודג'סון הבנזונה השרמוטה הזה הורס לנו גם כשהוא כבר לא "מאמן" אותו. שונא את הבנזונה השרלטן הזה.

9. itay2789 Member

גם סטארידג אשם. לשחק עם פציעה. נו באמת.
    אם לא מגיע עוד חלוץ אחד עד אוגוסט, אני כבר מתחיל לאבד שוב תקווה לגבי עונה הבאה, כי סטארידג אנחנו בכלל לא בטוחים שיהיה כשיר לספטמבר, מי יודע? יכולים לעבור 5-6 מחזורים "בשקט" מבלי סטארידג וסוארס. אני מקווה שרודגרס מודע לכך שהוא בכלל לא צובר נקודות בהתחלה ללא עוד חלוץ אחד.
    התחלת העונה כל כך קריטית לנו כיוון שאנחנו תמיד מתחילים רע וזה דופק אותנו. עכשיו שוב, רודגרס פותח זמן ניכר ללא 2 החלוצים העיקריים שלו.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטארידג' אשם? אתה באמת חושב שבגלל פציעה קלה הוא יתבכיין ויגיד שהוא לא רוצה לשחק כשיש לו הזדמנות לקבע את מעמדו כמספר 9 של אנגליה? שחקן כמעט תמיד ירצה לשחק, בטח אחד כזה שלא קיבל צ'אנס בחוד הרבה זמן וסוף סוף מקבל את זה.

11. itay2789 Member

אם הוא הולך להיות בחוץ 3-4 חודשים, אני לא יודע עד כמה הפציעה הייתה קלה טרם המשחק.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הפציעה לא קלה, איפה רופא הנבחרת? איפה שיקול דעת של המאמן? לא שואלים את השחקן...שחקן כמעט תמיד יחשוב אמוציונלית אלא אם הוא לא מקצוען.

13. Ori8 Member

אני לא מסכים גיל, יש פה מקום רציני לשיקול דעת. א' לטובתו האישית והבריאותית וב' לטובת הקבוצה בה הוא משחק שבוע אחרי שבוע וזו שמשלמת את שכרו. אנחנו כמובן לא יודעים מה הוא הרגיש ומה בדיוק הלך שם אבל אם הוא הרגיש ואמר שהוא יכול לשחק אז הודג'סון הוא האחרון שיש להאשים.
    שחקן כמו דניאל, שסובל מלא מעט פציעות, צריך כבר לדעת לא לסכן את עצמו לשווא. אפשר לחשוב שפלקאו וקבאני מחכים על הספסל... זה לא שיש לו מתחרים על המקום בהרכב, אבל זו לא הנקודה. ומדובר אגב במשחק ידידות.

14. itay2789 Member

לא משנה לי כבר מי אשם- בשורה התחתונה אנחנו רואים רקורד פציעות לא מרשים שמתחיל להיאגר על סטארידג, ורואים שנדפקנו חזק בתחילת העונה. שתי נקודות שליליות שנוספו לימים הדיי מדכאים האחרונים שעברו לגבי הקבוצה שלנו.

15. oranfu Member

השחקן רוצה לשחק בנבחרת וכמו שגיל אמר, הוא לא חושב תמיד בצורה קרה. אני לא יכול להאשים את סטארידג' יותר משאני מאשים כל שחקן שלנו שרוצה לשחק באיזה נבחרת מחורבנת.הרי יש מונדיאל בקיץ הבא, ואם המנוול יגיד לו לשחק והוא יגיד שהוא פצוע, הוא יכול לשכוח מהמונדיאל.
    למה לעזאזל לסכן אותו בשביל פאקינג משחק ידידות? בגלל שהמנוול שם זין. הוא אידיוט ולא מעניין אותו אם שחקן ייפצע או משהו כזה, כי כל מה שהוא רואה לנגד עיניו זה טובתו האישית בדיוק באותו רגע. הוא גם כזה מטומטם, שהוא בטח לא מבין מה זה אומר ששחקן פצוע. אנחנו מדברים פה על מישהו שלא למד שום דבר חדש ב40 השנים האחרונות, מהתקופה שהיו לקבוצה 11 שחקנים ולא ידעו מה זה רוטציה ועומסים.