ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Mellow29 Kopite

הוא הולך לפלרטט איתם עוד חודש. גביע הקונפדרציות, מסיבת עיתונאים לפני משחק, מסיבת עיתונאים אחרי משחק, כתב של התחנה ההיא שנמצא עם הנבחרת, שדר רדיו מהתחנה הזו שמתקשר לברך... כשיהיה משהו רציני ולא השטויות האלה: בקשת העברה של השחקן / הודעה רשמית מהמועדון בנוגע אליו / הצעה מריאל מדריד, יהיה על מה לדבר. עד אז זה קשקושי סרק.

ביינתים סוארז ממשיך לעבוד קשה כדי להוריד לעצמו את המחיר...http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. golding מנהלים

התקפה של מחטריאן, קוטיניו, סוארז, סטארידג? ובוריני תהיה בהחלט מהטובות בליגה ואם ליברפול תסיים את חלון ההעברות עם השחקנים הללו היא תעביר מסר ברור לקבוצות שנלחמות על ליגת האלופות. ברור שיש צורך לחזק את ההגנה ואת הקישור בצורה נקודתית, אבל כפי שצ?לסי הוכיחה העונה; התקפה מצויינת יכולה לכפר על חולשות במקומות אחרים.

3. oranfu Member

לפי פירסומים בספרד סיכמנו עם סביליה על לואיס אלברטו. 8 מיליון יורו.

לפי הביביסי, כנראה שאכן יש סעיף שחרור על סך 20 מיליון בחוזה של מחטריאן.

לוצ'סקו (התותח!) המנג'ר של שחטאר אמר בראיון שיש קבוצה שהציעה את הסכום שנקוב בסעיף השחרור של מחטריאן וזה כבר לא תלוי בשחטאר, מחטריאן עוזב והם צריכים למצוא מחליף.

תיקון: לא ברור לפי הראיון אם יש קבוצה שהציעה, או שפשוט יש סעיף שחרור ויש קבוצה שמאוד רוצה אותו וזה כבר לא תלוי בשחטאר.

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/13
  4. South Boy Member

ממש לא מבין את ההחתמה המיותרת של לואיס אלברטו, שמונה מיליון יורו שהם חלק נכבד מתקצ?יב ההעברות שלנו שיכול לשמש לרכישת בלם מבטיח ואפילו מגן ימני.
    לגבי מחטריאן, מקווה שהוא יחתום כמה שיותר מהר, שחקן מעולה וחיזוק אדיר לחוליה הקדמית שאם נשמור על השחקנים המובילים שלה אפשר בהחלט להלחם על המקום הרביעי.

5. oranfu Member

אני גם לא מבין את ההחתמה של לואיס אלברטו (אמנם שום דבר לא רשמי, אבל אין סק שאנחנו מאוד רוצים אותו וסביר להניח שתוך כמה ימים הוא גם יוחתם). אבל אם הצוות שלנו כל כך רוצה אותו (ובנוסף ממה שקראתי עליו מאנשים שראו אותו משחק ולא פעם אחת מדובר בשחקן טוב מאוד למרות שאני סקפטי כי אני לא מבין למה אם הוא כל כך טוב הוא מושאל מסביליה לברצלונה ב') אני מקווה שיש לזה סיבה טובה.

לפי עיתונאי ארמני, מחטריאן טס לדונייצק על מנת לנהל מו"מ...

שמועות שאריקסן חתם בדורטמונד.
    כנראה קארול יעבור מחר מדיקל בווסטהאם.

העיתונאי הארמני (פטרוסיאן למי שמעניין אותו) אומר שאייר צריך לפשל בענק עכשיו על מנת שלא נחתים את מחטריאן!

6. Mellow29 Kopite

אף אחד לא אמור "להבין" את ההחתמה, זה כל הקטע במערכת הסקאוטינג שכולם מדברים עליה. לא צריך להיות סקאוט גדול כדי להביא שחקן מפורטו או משחטאר דונייצק. לא אומר שכדאי להלל את ההחתמה הזו, אבל אי אפשר מצד אחד להתלונן למה מביאים את המוכר והידוע ומצד שני לכנות החתמה לא מוכרת ולא ידועה כ"מיותרת". נחכה שיבעט בכדור ואז נראה האם הוא מיותר או לא.

קארול במדיקל מחר... נחזיק אצבעות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. oranfu Member

אם לא מובן ממה שרשמתי אז אני לא מתלונן.

8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מה "להבין" בהחתמה של אלברטו, יש צוות סקאוטינג שכנראה יחד עם רודג'רס רואה בו פוטנציאל גדול מאוד ששווה להשקיע בו סכום כזה.

אלברטו מגיע לסגל הבכיר, אין קבוצה שתשלם סכום כזה עבור שחקן שלא מצפים ממנו לשום תרומה מיידית.
    אני רק מקווה שהוא, יחד עם תיאגו אילורי שכנראה יחתום, יקבלו את ההזדמנויות שלהם.
    רורי סמית' כתב היום מאמר והעלה את הנקודה של אילורי מול קואטס ואיך אילורי יכול לגמור בדיוק כמו קואטס (שכנראה יימכר הקיץ) אם הוא יקבל את אותו היחס.

קארול מחר במדיקל - יחד עם התאוצה הפתאומית בהעברה של מחטיריאן אפשר בהחלט לחבר פה את הנקודות בקלות. לכן אני גם לא חושב שמחטיריאן מגיע כמחליף לסוארז למרות שכתב של האקו אמר היום בצ'אט שלפי המידע שלו כן.

גם אם סוארז יימכר במחיר של 40 מ' ליש"ט שזה מאוד נדיב כלפי ריאל ולטעמי לא ריאלי, עדיין נשאר לנו פה לא מעט כסף לשחק איתו עוד לפני שמדברים על השקעה מצד הבעלים ומכירות נוספות (שלבי, קואטס, אולי סקרטל ודאונינג)

בכל מקרה אם אלברטו ואספאס יוכיחו את עצמם וסוארז יישאר (כל הדברים האלה עדיין באוויר), יהיה לנו חלק התקפי נהדר לא רק מבחינת איכות אלא גם עם עומק שאני לא זוכר מתי היה לנו.

9. oranfu Member

ברור שהוא מגיע (אם וכאשר) לקבוצה הבוגרת.

קראתי מה רורי סמית כתב. ההבדל הוא שלמי שהביא את קואטס לא היה לו שום מושג מה הוא עושה. גם בהזדמנויות שהוא קיבל, הוא לא הראה שמגיע לו לשחק. הוא בלם גדול פיזית אבל איטי ומסורבל עם הכדור, ומה שהכי מגוחך, שעם כל הגודל שלו והיותו אורוגוואי (שידועים בתור שחקנים קשוחים מאוד) הוא ממש לא פיזי.

לפי פירסום ברוסיה מחטריאן יגיע לליברפול ביומיים הקרובים על מנת לעבור מדיקל.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלברטו מגיע על תקן המחליף של שלבי בסגל, אם רוג'רס לא מחזיק ממנו כמו שמסתמן אז נראה שהבחור האלמוני הזה דווקא דיי מעניין.
    אני ממש מבסוט על מחטריאן ומקווה שלא נחרבן את זה, רביעייה התקפית שלו עם סוארז קוטיניו וסטרידג' זאת התקפה עם מגוון ואיכות ברמה עולמית. אספאס כנראה יגיע לספסל שיתרחב מאוד בהנחה ובוריני נשאר ואלברטו יגיע, כמובן עם סטרלינג.
    אגב, לגבי תפקודו של אספאס, אני דווקא חושב שהוא ישחק כחלוץ ובוריני, לצערי, יישאר על תקן שחקן אגף.

במידה ובאמת סוארז יישאר, יש פה 8 שחקנים על 4 עמדות עם איכות, עומק ויצירתיות ברמה גבוהה מאוד ואפשר להיות מבסוטים על החלק הזה במגרש.

11. Bill Shankly Member

בהחלט שמנייה משובחת ביותר.

אבל משום מה יש לי הרגשה רעה שנתקע עם דאונינג בסוף.

12. itay2789 Member

מדהים איך כולנו אומרים "אם סוארס יישאר....אז...". שאלת מליון הדולר, למרות שלטעמי 99 אחוז שלא נראה אותו ב 1 בספטמבר. הבחור מודיע נון סטופ בתקשורת שהוא מת לעזוב. במידה ותהיה קבוצה שבאמתתרצה אותו,הוא בחוץ. במידה וריאל רוצה שחקן, הוא שלה.
    אני שמח שהכל הולך ונסגר מהר. התקווה היחידה זה שהם יודעים מה עושים ושלא נדפק איכשהוא כמו קיץ לפני שנתיים.....כי פישול נוסף הקיץ וזה כבר בכלל לא יהיה נעים עבור כולם.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/13
  13. oranfu Member

הוא לא הודיע שהוא מת לעזוב. תנסו לקרוא את התוכן ולא רק כותרות...

בכל מקרה, חדשות:
    מאדוק מהמירור טוען שמחטריאן יגיע מחר למדיקל.
    המייל והטלגראף אומרים שאן סוארז רוצה לעזוב הוא ייאלץ להגיש בקשה רשמית.מיניולה ולואיס אלברטו קרובים מאוד לסיכום. אספאס צפוי לעבור רשמית מחר.
    בארט מהטיימס אומר דאנחנו מוכנים להשוות את סעיף השחרור של מחטריאן. מיניולה קרוב מאוד.

14. itay2789 Member

זה לא ברור ממה שהוא אומר שהוא מתחפף מאנפילד במידה ויש הצעה מריאל?
    אז הוא יגיש בקשת העברה. ביג דיל. גם טורס הגיש בסוף.

15. oranfu Member

מתחפף או לא, הוא לא מודיע את זה נון סטופ. הוא עוד לא אמר אפילו פעם אחת מפורשות שהוא רוצה לעזוב.